2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6953937 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ben de kendimi alıntılayım atıf diyo yaa demişken hayatımda bir sürü tükürdüğünü yalama eylemi gördüm ama "atıf diyo yaa" gibisini gömedim  :D
Aykut kapidan giremezdi abi

Baska bi seviyeye gelmesi icin bu olayin aleksi aykutun yardimcisi yapmalari lazim.

Aimdi rizayi tekrar besiktasin basina td yapan bi baskan gelse ertesi gun kulube sokmaz bizim taraftar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kutsal haftasonu geldi. Bakalım kampa yeni kim katılacak.

Not:ben 50 gün falan anlamam.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftasonu değil de hafta içinde gelişme bekliyorum Hazırlık maçlarına kadar  1 oyuncu gelir bence.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Aykut kapidan giremezdi abi

Baska bi seviyeye gelmesi icin bu olayin aleksi aykutun yardimcisi yapmalari lazim.

Aimdi rizayi tekrar besiktasin basina td yapan bi baskan gelse ertesi gun kulube sokmaz bizim taraftar

reis bi daa mümkünse yetersiz₁ tipler bırak td taraftar dahii olmasın bizim kulübe
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Olcay'in 200 bine satılması ozinin 30 milyona satılmasına eş değerdir.

Ts den efsane kaptanlarıni da come back yapmalarını temenni ediyorum. Ona bonservis vermelerine gerekte yok
Olcayi severdim, gitmesine de uzuldum. Mustafa gibi pedro gibi tipler oturacaginacay otursun.

Simdi olcayin futbolculuguna bakarsak ise top istop edemeyen bir futbolcuydu, altyapisini turkiyede aldigini dusun, kafasina iki seferde haydarla vur aykusunu yariya dusur eline ismail koybasi kalir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Come To Beşiktaş Tshirtleri Kartal Yuvasında Satışta!
Fiyatı : 44.99₺

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bize ne gs den snejder den fb den ondan bundan bizi biz ve bizim için işlerimiz bağlar burası beşiktaş kulübü
Örnek verdiğin gs podolski yi 2,5 milyon a satmış takım
Biz atınçı ersanı 7 milyon a sattık hala kalkmış gs den bahsediyorsun gs le bizi kıyaslıyorsun onlarin transfer mantalitesi bizim transfer anlayışımızın 4 te 1 i bile değil
Yanlış konuşuyorsun.
Madem biz Beşiktaş'ız, bak Beşiktaş'tan da örnek verdim, satabiliyor musun Franco'yu.

Pektemek'i ve Veli'yi satabildin mi? Bırak bonservisi, maaşını verecek kulüp bile bulamıyorsun.

Bunun dostlukla alakası yok yani, Olcay'ı kaça kime satabilirdin. Bana bir örnek ver, tamam diyelim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

reis bi daa mümkünse yetersiz₁ tipler bırak td taraftar dahii olmasın bizim kulübe
Riza sezon finali yapacak abi daha ilk mactan. Herife bak ya kamp nasil diye soruyorsun adam besiktas macini anlatmaya basliyor, acayip bi yetersizlik₁.
Bu herifi besiktas tdsi yapanin allah gani gani belasini versin
Bu ve tayfur

Futbolculuarina laf soyletmem o ayri bir baslik. Efsanedir ikisi benim icin.

Tayfur ayri bir seviye. Ibrahim akini istiyordu geri falan basimiza bir suru is acti

Çevrimdışı 38life

Çok düşük ihtimal ama Miranda işi doğruysa mükemmel olur.

Çevrimdışı tangaz

Riza sezon finali yapacak abi daha ilk mactan. Herife bak ya kamp nasil diye soruyorsun adam besiktas macini anlatmaya basliyor, acayip bi yetersizlik₁.
Bu herifi besiktas tdsi yapanin allah gani gani belasini versin
Bu ve tayfur

Futbolculuarina laf soyletmem o ayri bir baslik. Efsanedir ikisi benim icin.

Tayfur ayri bir seviye. Ibrahim akini istiyordu geri falan basimiza bir suru is acti

montejjj abi onlar himmetçilerin₁ uydurması
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok düşük ihtimal ama Miranda işi doğruysa mükemmel olur.
Dün gece gördüğümde gülüp geçmiştim. Tekrar hatırladım gülmeye devam ediyorum

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

İnter'den ilgilendiğimiz stoper Miranda değilmiş. Murilloymuş. Muhtemelen içerden birisi "İnterden bi futbolcuyla ilgileniyoruz" dedi birisine. O da kadroya bakıp Miranda ismini ortaya attı :)

Çevrimdışı wbishop82

istihbarat olarak inter doğru kulüp fakat oyuncu yanlış :)

hedef oyuncu murillo

Çevrimdışı tangaz

istihbarat olarak inter doğru kulüp fakat oyuncu yanlış :)

hedef oyuncu murillo

kısa stoper istemiyorum.

Çevrimdışı 38life

Bi yandan Miranda yalan değil diyenler de var. İlginç...

Çevrimdışı tangaz

mirandayı alacağımıza eski partneri diego godini alalım  :icool:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2017, 12:11:20
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
mirandayı alacağımıza eski partneri diego godini alalım  :icool:
Godin dede olmadı mı daha
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

sen deyince kıllandım kontrol ettim 86imiş 31inde daha

Çevrimdışı wbishop82

kısa stoper istemiyorum.

bende mangala veya miranda isterim açıkcası.ama murillo da çok iyi oyuncu.hızlı ve topla iyi çıkar,cesur bi oyuncu.tabi bize uyar uymaz onu bilemem

Çevrimdışı tangaz

bende mangala veya miranda isterim açıkcası.ama murillo da çok iyi oyuncu.hızlı ve topla iyi çıkar,cesur bi oyuncu.tabi bize uyar uymaz onu bilemem

oyuncuyu hiç izlemedim, isimden bağımsız genelleme benimkisi. artık forvetler vb çok güçlü bu nedenle stoperin sizelısı makbul

Çevrimdışı esguel

murillo ismine ben çok olumluyum hem sol stoper hem 25 yaşında ve 21 yaşından beri ispanya ve italya liginde düzenli forma giymiş topla ileri çıkabilen hızlı bir oyuncu eğer maliyeti fazla değilse harika olur

Çevrimdışı mylife1903

oyuncuyu hiç izlemedim, isimden bağımsız genelleme benimkisi. artık forvetler vb çok güçlü bu nedenle stoperin sizelısı makbul
Golcu stoperlerimiz ile sampiyonluk kovalayacagiz.

Sonra kadro cop doluyor. 7 tane stoper var galiba bi sayam
Pepe
Mitro
Tosic
Atinc
Pedro
Milos

Satilan marselo ve rodolfo ile sezona basladik. 8 stoper ediyor
Ne gerek var stopere onu bi anlasam

Intere kadar gitmisken yovetici falan zorlasinlar sonra ikardi var mesela benzemadan daha gercekci hedef

Çevrimdışı mylife1903

Seneye almak lazim godini en begendigim stoperlerden
Bi sene pepe ile oynarlar sonra azicik mitro ike devam eder bu arada lovteni falan aliriz hep pompa tam pompa

Çevrimdışı mylife1903

Baslayacam stoperinize

Golleri kim atacak

Pepe mi?

Çevrimdışı underworld

murillo sol stoper olarak tanıma uyuyor ama inter 8 milyona almış  :alala:

bu arada joa mario diye bir portekizli vardı noldu ona 40 milyona intere itelenmişti şimdi adı bile duyulmuyor. konfederasyonda da görülmedi  :lol: :lol:

Çevrimdışı underworld

Baslayacam stoperinize

Golleri kim atacak

Pepe mi?

Alman milli takımının golcü Lewantemek atacak  :steamed:

Etiketler: