2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954245 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı fani madida

süper kupa maçına bize batı ve kuzey tribünleri ayrılmış da tv kamerasının karşısındaki tribün hangisi bizde mi orası ?
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Kartal Ç

süper kupa maçına bize batı ve kuzey tribünleri ayrılmış da tv kamerasının karşısındaki tribün hangisi bizde mi orası ?

doğu tribün oluyor çekimin karşısındaki tribün. Gsye fb ye olmayan tesadüfler denk gelmeler bize oluyor ne hikmetse. kesin kasıtlı değildir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2017, 09:19:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
doğu tribün oluyor çekimin karşısındaki tribün. Gsye fb ye olmayan tesadüfler denk gelmeler bize oluyor ne hikmetse. kesin kasıtlı değildir.
Geçen sene süper kupada biz kameranın karşısındaki tribündeydik...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

Olcayı 200 bin Euro ya verdiğin takım sana Yusuf Erdoğanı 2 milyon dan aşağı vermiyor demekki neymiş bu devirde kimseye güvenmeyeceksin kimseye iyi olmayacaksın devir iyi olma devri değil onlar eskidendi
Hamsilerle bukadar içli dışlı olmaya gerek yok gördük gerçek yüzlerini
Olcay gibi bir oyuncuyu 200 bin euro ya vermenin mantığını kimse bana açıklayamaz Bu zamanda iyi olmayacaksın kim napıyorsa yapsın bize ne
Biz Beşiktaşız bizden başkası bizi ilgilendirmez.
Bir işi yaparken sonunu tahmin etmek lazım bu devirde kardeşten kardeşe hayır yok Trabzondan sana mı hayır olacak
İşimize bakalım sonuçta bunlar babamızın oğlu değil.
Olcay'ı 200 bin Euro'ya vermenin mantığı 50 kere anlatıldı ama anlamayan anlamıyor demek.

Olcay'ın maaşı yüksek, takımda mutsuz istiyor ve 30 yaşında. Türkiye sınırları içinde istediği maaşı verecek takım 3 tane, Avrupa'da isteyecek takımlar (varsa) yarısını bile veremezdi.

Olcay'ı bonservisi ile satabilmemiz bile başarıydı kısacası.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Olcayı 200 bin Euro ya verdiğin takım sana Yusuf Erdoğanı 2 milyon dan aşağı vermiyor demekki neymiş bu devirde kimseye güvenmeyeceksin kimseye iyi olmayacaksın devir iyi olma devri değil onlar eskidendi
Hamsilerle bukadar içli dışlı olmaya gerek yok gördük gerçek yüzlerini
Olcay gibi bir oyuncuyu 200 bin euro ya vermenin mantığını kimse bana açıklayamaz Bu zamanda iyi olmayacaksın kim napıyorsa yapsın bize ne
Biz Beşiktaşız bizden başkası bizi ilgilendirmez.
Bir işi yaparken sonunu tahmin etmek lazım bu devirde kardeşten kardeşe hayır yok Trabzondan sana mı hayır olacak
İşimize bakalım sonuçta bunlar babamızın oğlu değil.
günün sonunda 200 bine gelir ,birde arası alırlar takasla
olmazsa 1 yıl beklesin bonservissiz alınır

kimseye bonservis ödeyecek durumda değiliz

FFP bitse bile borçlarımız var

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Olcay'ı 200 bin Euro'ya vermenin mantığı 50 kere anlatıldı ama anlamayan anlamıyor demek.

Olcay'ın maaşı yüksek, takımda mutsuz istiyor ve 30 yaşında. Türkiye sınırları içinde istediği maaşı verecek takım 3 tane, Avrupa'da isteyecek takımlar (varsa) yarısını bile veremezdi.

Senol gunes gondermis olamaz mi?
Arkadaslar anlamiyor, mehmet ekici fbye gitmesin diye biz oyuncu verecek ya da boyle hesaplarin icinde olacak bi camia degiliz. Algiyi yonlendiriyor olabiliriz, uzaktan kumla oynatiyor olabiliriz ama bu hesaplarin icinde olacak kalitesizlikte bir camia degiliz.

Fbliler kendi baslarina ortaligi yangin yerine cevirdiler bizde iki odun 3-4lt tiner attik atese. 

Iki baskan Arasinda al sana olcay ver ikiyuz hstune ekiciyi fbye verme gibi bir konusma gecmez. Ha sonrada olcay transferini kutlarlarken fbye de sokup sokup cikartalim fitneyi demis olabilirler.

Anlamadigim olcay ne para edecekti? Fazla mi edecekti. Kac para bonservis bizi mutlu edecekti. Pektemek kac para eder. Alirken dusuneceksin bunlari. Ismaili satisa cikarsa fb kac para bonservis alir?

Çevrimiçi Samet Demir

Kutsal haftasonu geldi. Bakalım kampa yeni kim katılacak.

Not:ben 50 gün falan anlamam.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı fani madida

Geçen sene süper kupada biz kameranın karşısındaki tribündeydik...
hadi ya  :s20: bütün maç konyalıları mı izleyecez
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaslar anlamiyor, mehmet ekici fbye gitmesin diye biz oyuncu verecek ya da boyle hesaplarin icinde olacak bi camia degiliz. Algiyi yonlendiriyor olabiliriz, uzaktan kumla oynatiyor olabiliriz ama bu hesaplarin icinde olacak kalitesizlikte bir camia degiliz.

Fbliler kendi baslarina ortaligi yangin yerine cevirdiler bizde iki odun 3-4lt tiner attik atese. 

Iki baskan Arasinda al sana olcay ver ikiyuz hstune ekiciyi fbye verme gibi bir konusma gecmez. Ha sonrada olcay transferini kutlarlarken fbye de sokup sokup cikartalim fitneyi demis olabilirler.

Anlamadigim olcay ne para edecekti? Fazla mi edecekti. Kac para bonservis bizi mutlu edecekti. Pektemek kac para eder. Alirken dusuneceksin bunlari. Ismaili satisa cikarsa fb kac para bonservis alir?
Ben de bunu anlatamıyorum abi.

Bak adamlar Sneijder'i bedava yolladı. Daha da fazlası var, bedava yollayabilmek için 1 ay pazarlık yaptılar. Üstüne para vereceklerdi nerdeyse.

Sadece aptal oldukları için mi? Yok işte, o maaşı verecek takım yok. Pedro'yu bile bonservisi ile yollamakta zorlanıyoruz, millet hala 200 bin Euro muhabbeti yapıyor.

Çevrimdışı sozkul

Biz Ekici'yi yıl sonunda istedik, yarım devre sizde oynasın dedik bu Trabzon'un çok hoşuna gitti ve Fenere futbolcu vermek gibi bir ağırlıktan kurtuldular. Biz futbolcuyla konuşup anlaşmadan bu teklifi yaptık. Trabzon kabul etti. Planımız muhtemelen şuydu, Tolgay'ı  satıp para kazanmak ve Ekici ile devam etmek.
Ekici bize gelmeye korktu, yedekte kalmayacağı direk oynayacağı küçük bir takıma gitmeyi tercih etti.  :D

Seneye Tolgay ve Oğuzhan bonservissiz gidiyorlar, neden uzatılmıyor, çok para mı istiyorlar?

Çevrimdışı tangaz

tombiş fener yancısı ali şafak öztürk cin olmadan adam çarpmaya çalışıyordu jeremy menez bunu tam çarpmış cin çarpmışa dönmüş, boşuna demiyoruz Beşiktaşla uğraşanın çocuğu olmaz die. :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Maaşıyla ne alakası var ? Mehmet ekici karşılığında Okadar fiyata gitmedimi bu adam ?
Şimdi Yusufu vermiyorlar sana onu anlatmaya çalışıyorum siz nereye çekiyorsunuz benim sözlerimi onu anlamadım.

Çevrimdışı esguel

Bugün ve yarın hareketli geçecek sanırım uçak takip etmek lazım artık  :tabe:
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2017, 10:48:41 esguel ]

Çevrimdışı Ensar

tombiş fener yancısı ali şafak öztürk cin olmadan adam çarpmaya çalışıyordu jeremy menez bunu tam çarpmış cin çarpmışa dönmüş, boşuna demiyoruz Beşiktaşla uğraşanın çocuğu olmaz die. :bandit:
hahaha çok iyi olmuş ya :D acayip keyiflendim şu an :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ben de bunu anlatamıyorum abi.

Bak adamlar Sneijder'i bedava yolladı. Daha da fazlası var, bedava yollayabilmek için 1 ay pazarlık yaptılar. Üstüne para vereceklerdi nerdeyse.

Sadece aptal oldukları için mi? Yok işte, o maaşı verecek takım yok. Pedro'yu bile bonservisi ile yollamakta zorlanıyoruz, millet hala 200 bin Euro muhabbeti yapıyor.

Bize ne gs den snejder den fb den ondan bundan bizi biz ve bizim için işlerimiz bağlar burası beşiktaş kulübü
Örnek verdiğin gs podolski yi 2,5 milyon a satmış takım
Biz atınçı ersanı 7 milyon a sattık hala kalkmış gs den bahsediyorsun gs le bizi kıyaslıyorsun onlarin transfer mantalitesi bizim transfer anlayışımızın 4 te 1 i bile değil
Yanlış konuşuyorsun.

Çevrimdışı mylife1903

Yerine super adam bulmuslar abi, atif cecu
5 milyon vermisler fb 7.5 istemis, pazarlik halindelermis

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2017, 10:58:06
hahaha çok iyi olmuş ya :D acayip keyiflendim şu an :D
Bize deyin de biz de keyiflenelim nolmuş
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Maaşıyla ne alakası var ? Mehmet ekici karşılığında Okadar fiyata gitmedimi bu adam ?
Şimdi Yusufu vermiyorlar sana onu anlatmaya çalışıyorum siz nereye çekiyorsunuz benim sözlerimi onu anlamadım.
Olcayin satilmasi ile ekici transferi arasinda bir baglanti yok.
Biz kendi basimiza gelin guvey oluyoruz, ekiciyi fbye vermediler diye bizim yonetimde davul caliyor ve bu algiyi yonlendiriyor.

Isimize gelince basina kufur ediyoruz, isimize gelince basinin yazdigi sacmaliklara inaniyoruz.

Olcayin kap aciklamasinda ekici ile ilgili bir madde var mi, yok

Çevrimdışı Ensar

Jeremy Menez'de ise büyük bir skandalla karşı karşıya. Kırmızı-Beyazlı takımın Bordeaux'tan büyük uğraşlar vererek takıma kazandırdığı oyuncunun pubis (kasık fıtığı) sakatlığı olduğu ve bunu gizlediği ortaya çıktı.

Antalyaspor'la yıllığı 1.5 milyon eurodan olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalayan, kulübüne de ödenen bonservisle birlikte toplamda 6 milyon euroyu bulan bir maliyetle gelen yıldız isim, daha topa bile dokunmadan ikinci idmanında yapılan düz koşuda kasığında ağrılar bulunduğunu belirtip ameliyat olması gerektiğini iletti ve izin isteyerek ülkesine gitti.

valla ben konu dışı yapmadım hep bunların sucu :D
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2017, 11:04:18 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Bozuk ve hasarli mali rizanin takimina sokusturmuslar, tuketici mahkemesi de indirimden mal alirken dikkatli olacaktin, kontrol edecektin diye geri iadeyi kabul etmemis, elinde patlamis

Çevrimdışı underworld

Olcay'in 200 bine satılması ozinin 30 milyona satılmasına eş değerdir.

Ts den efsane kaptanlarıni da come back yapmalarını temenni ediyorum. Ona bonservis vermelerine gerekte yok

Çevrimdışı tangaz

Yerine super adam bulmuslar abi, atif cecu
5 milyon vermisler fb 7.5 istemis, pazarlik halindelermis

"atıf diyo yaa" da demişler mi  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

"atıf diyo yaa" da demişler mi  :kop: :kop: :kop:

ben de kendimi alıntılayım atıf diyo yaa demişken hayatımda bir sürü tükürdüğünü yalama eylemi gördüm ama "atıf diyo yaa" gibisini gömedim  :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2017, 11:12:52
Bozuk ve hasarli mali rizanin takimina sokusturmuslar, tuketici mahkemesi de indirimden mal alirken dikkatli olacaktin, kontrol edecektin diye geri iadeyi kabul etmemis, elinde patlamis
Bizim Başkan ve yönetim oyuncunun tepeden tırnağa vücuduna  Kişiliğine karakterine ailesine uyumuna VS. Varıncaya kadar inceliyorlar oyuncu bakarken...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

reis tüketici hakem heyetinde fırat aydınus yokmuymuş  :alala: yancı fenerli başkana bi kıyaks çekermiş belki

Etiketler: