2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948534 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı özgür

Eine große sportliche Veranstaltung, Les meilleurs Équipes, The Champions!

Bu daha iyi...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bakın Fenerbahçe'nin işi de kolay olmayacak, Sturm Graz bafileyebilir bunları.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Tudorun tercümanının yüzündede güller açıyor.biri söylesin elendiklerini :D bunlar nerede kaybettiler biliyormusunuz şu meşhur para komidinin üstünde pankartında. Bütün hücrelerini sarmış bu kendini begenmiş tavır.bu yüzden atmaları gereken adımları atamıyorlar.bizimde ekmeğimize yağ sürüyorlar.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bakın Fenerbahçe'nin işi de kolay olmayacak, Sturm Graz bafileyebilir bunları.

ptt 1. ligde kümede kalma mücadelesi veren bir takimla kiyaslayabiliriz şuanki sturm grazı
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ardiles

ağabey iki farkla kazandık bursa maçını, ikinci yarının başında geldi gol. adamların bir bizim oyuncuları kesmedikleri kalmıştı, taraftarı saymıyorum bile. ayrıca anlamadığım bazı şeyler var: son hafta şampiyonluk kazanmamıza neden bu kadar içerliyorsun? 5 puan fark atmış, haftalar önce şampiyonluğunu garantileyecek takım ile sondan bir önceki hafta garantileyen takımı neden farklıymış gibi anlatıyorsun?

ligden iki maç, avrupa'dan bir maç ile koca sezon çöpe mi atılır?

senin senaryon şampiyonluğu kaçırmış bir takım için geçerli olabilir ancak. örneğin; 5 hafta kala lider olan 2014-15 sezonundaki beşiktaş'a bunları söyle, gözü kapalı değil belki, ama elimden geldiğince destekleyeyim.

1-0 devam eden maçta yiyeceğimiz bir golle liderliği devrediyorduk. 2014/15 senaryosunu tekrar yaşayabilirdik. ikinci gol 90. dakikada geldi. 90a kadar rahat nefes alamadık. sezonu şampiyon bitirsekte hocanın performansı yeterli gelmedi

Çevrimdışı tuncaboylu

1-0 devam eden maçta yiyeceğimiz bir golle liderliği devrediyorduk. 2014/15 senaryosunu tekrar yaşayabilirdik. ikinci gol 90. dakikada geldi. 90a kadar rahat nefes alamadık. sezonu şampiyon bitirsekte hocanın performansı yeterli gelmedi
Memnun olmak için bu takım tüm maçlarını 2 farklı kazanmalı ve ikinci gol de erken mi gelmeli?

Başakşehir de bir sürü maçını son dakikada attığı gollerle kazandı.

Çevrimdışı ferdi1903

Gassaray macindan sonra gs li arkadasima gecmis olsun nitelinde mesajlar attim :sevinc kac saatir cevap alamiyorum kendisinden ne oldu acaba dersiniz arkadaslar :biggrinking:

Çevrimdışı Egos

ben de aksine, yönetimin performansından doğan boşluğu hocanın doldurduğuna inanıyorum. daha önce de demiştim: bir önceki şampiyonluğumuz için aynı şeyi söyleyemem; onda hem taraftar, hem yönetim, hem hoca, hem futbolcular kendi üstlerine düşeni zamanında, eksiksiz yapmışlardı.

Çevrimdışı ardiles

Memnun olmak için bu takım tüm maçlarını 2 farklı kazanmalı ve ikinci gol de erken mi gelmeli?

Başakşehir de bir sürü maçını son dakikada attığı gollerle kazandı.

2014/15 senaryosuna uzak olmadığımızı anlatmak istiyorum. plansızlık programsızlık boşver hallederizcilik yüzünden avrupada sükse yapacakken ligde şampiyonluğu zor kurtardık.

Çevrimdışı Berat

Transferler ile hava atmaya çalışan arkadaşın ekstra bir şey yapmasına gerek kalmadı.   :icool:

Çevrimdışı Yado

Allah allah.

Sirkette menü sağlam abi. O yüzdendir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adana kebap'ın yanında pilav olmaz , pilav varsa o adana değildir , adanaysa pilav yoktur , cins cins menü uyduruyorlar ifrit oluyorum.

Somun ekmekle Adana servis eden görmüştüm biryerde yemeyin yedirtmeyin kültürümüze sahip çıkın.

Adana kebap'ın hası ektedir
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi tolga1903

Acayip bi atmosfer vardı. O maçın tamamlanması bile hakem skandalıydı. 90 dakika sahaya patlayıcı attılar küfürleri bitmedi olağanüstü şartlarda oynandı o maç ve sonucunda yendik yanlış hatırlamıyorsam 4 yıldır yeniyoruz adamları evlerinde. Kötü bi gündü sonu güzel bitti.

Çevrimiçi Samet Demir

Adana kebap'ın yanında pilav olmaz , pilav varsa o adana değildir , adanaysa pilav yoktur , cins cins menü uyduruyorlar ifrit oluyorum.

Somun ekmekle Adana servis eden görmüştüm biryerde yemeyin yedirtmeyin kültürümüze sahip çıkın.

Bu resim alıntı falan değil yanlız. Bugun çektim. Mesela kuru fasulye yaninda da bulgur pilavi ya da makarna oluyor. Öpeyim şu sirketlere yemek menüsünü hazirlayan kişileri.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ardiles

Acayip bi atmosfer vardı. O maçın tamamlanması bile hakem skandalıydı. 90 dakika sahaya patlayıcı attılar küfürleri bitmedi olağanüstü şartlarda oynandı o maç ve sonucunda yendik yanlış hatırlamıyorsam 4 yıldır yeniyoruz adamları evlerinde. Kötü bi gündü sonu güzel bitti.

evet, konusu açılmışken aynı duyguları tekrar yaşadım. psikolojim bozuldu yine.... neyseki renkliler var. elenmişler keyfim yerine geldi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

lyon maçı istisna değildi. kritik maçlarda kırılma anlarında hocanın kontrolü kaybedişine örnek başka maçlarda var. oyuncuların performansını arttırma meziyeti her zaman yeterli olmuyor. ilk lyon maçından önce ligde 5 puan farkla liderken ve seçim arasını yakalamışken avrupada final ligde rahat şampiyonluk hayali kuruyorduk. geldiğimiz nokta kupadan saçma sebeplerle elenmek başakşehir ve fb maçlarından 1 puan çıkarabilmek sonraki hafta bursa maçında son dakika golüyle liderliğin devamı için rahat nefes alabilmek. nereden nereye geldik.

@Onur Küçük bence sadece transfere müdahale yeterli olmaz. hoca istemese de ona yardımcı lazım. tamer hoca uysal biriydi hoca sinirlenince suratına dalıp ağzını burnunu burabiliyordu. yeni yardımcı daha sert ve hocanın koptuğu anlarda inisiyatif alabilecek gerektiğinde sert çıkabilecek takım kondisyonuyla ilgili planlamalar yapabilecek ilk 11 tercihlerinde görüşü alınabilecek biri olmalı. şifo olur başka biri olur... kısaca şenol hocanın kopuşları korkutuyor beni.
Ama o zaman yönetim ve Hoca arasındaki ilişki yönetilebilir olmaktan çıkar . Dediğin direk yönetimin Hoca'yı pasifize etmesine çıkıyor ki ne Hoca böyle bir durumu kabul eder ne de yönetim böyle bir işe girişir. Hoca nasıl Çin kamp programını bozarak yönetimin işine karışarak yanlış bir iş yaptıysa yönetim de dediğin türde bir eyleme girip Hoca'nın temel görevlerine karışmamalı. Arada bir çizgi olmalı , ne yönetim ne de Hoca o çizgiyi geçmemeli. Hoca'nın eksik kaldığı konuları yönetim , taraftar kısaca camia kapatmalı . Bu konuda hemfikiriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adana dışında kebap yiyememin sebebidir pilav. Adana kebabın yanında pilav olmaz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Muslera zaten çizgi kalecisi Necmi Abi , o konuda iyi olmadığına katılıyorum ama genel olarak kötü kaleci değil bence. Rezil bir savunmayla oynuyor, 40 gol yemesin de ne yapsın ? Geçen sene abartısız söylüyorum 2-3 takım hariç en kötü savunma Galatasaray'daydı bence.
tolga neden yerden yere vuruldu çok iyi bir savunmaylamı oynadı
bunlar mazeret hep musleraya laf söyletmemek için renkliler sıkıyor
muslera iyi bir kaleci falan değil müşterisi olsa bir dakika kalmaz satarlar ama
isteyende yok avrupada kaleci kıtlığında hemde
kaleden açıldığı anda kafası kesik tavuk gibi oluyor.
daha öncede dedim topa çıkamaz ayak yok pas atamaz sadece çizgide iyiydi son seneler bu özelliğinide kaybediyor
iyi kaleci standartını taşımıyor. bu özellikleriyle biraz iyi hiç bir avrupa takımı istemez onu

Çevrimiçi Necmi

2014/15 senaryosuna uzak olmadığımızı anlatmak istiyorum. plansızlık programsızlık boşver hallederizcilik yüzünden avrupada sükse yapacakken ligde şampiyonluğu zor kurtardık.
ligde şampiyonluğu zor falan kurtarmadık yürüye yürüye şampiyon olduk
neden biliyormusun bize rakip olacak takım olmadığı için daha fazla puana ihtiyacımız olsa daha fazlasını alırdık.
renkli ağzıyla konuşuyorsun dendiğinde kızıyorsun :D  arkadaş çevrende hep renklilermi varda onlardan etkileniyorsun
anlamadım :alala:

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu belirtilen Brezilyalı kanat oyuncusu Osvaldo ile ilgili menajeri Adauto Nazaro'dan flaş açıklamalar geldi.

"Beşiktaş yönetimiyle temas halindeyiz." diyerek sözlerine başlayan Adauto Nazaro, "İspanya'dan bugün bir haber daha geldi ve Osvaldo'nun şartlarını öğrenmek istediler. Recife yönetimiyle de transfer şartlarını görüştüm ve onlara bilgi verdim. Osvaldo'nun kontratı sezon sonunda bitiyor. Birkaç gün içinde imzalar atılır. Bence bu transfer olacak." ifadelerini kullandı.

"BEDAVAYA TRANSFER EDEBİLECEKLERİ BİR OYUNCU"

Brezilya'daki haberin detayında; Aralık 2017'de kontratı bitecek olan Osvaldo için ufak bir bonservis ücretinin ödenebileceği belirtilirken, menajeri Adauto Nazaro ise, "Kontratı zaten bitecek ver bence hiçbir kulüp büyük bir ücret ödemeyecektir. Ayrıca, bedavaya transfer edebilecekleri bir oyuncu için kimse bonservis ödemek istemez. Ancak, elbette resmi bir teklifin de gelmesi gerekiyor." diyerek sözlerini sürdürdü.

Osvaldo'nun Sport Recife'de mutlu olduğunu belirten Adauto Nazaro, "30 yaşında ve tekrar Avrupa'da forma gitmek istiyor. Ailesi de onun yanında. Her zaman Avrupa'da üst düzey futbol oynamayı düşledi." ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.

RECIFE YÖNETİSİNE BEŞİKTAŞ SORUSU!

Sport Recife yöneticisi Alexandre Faria ise kendisine yönelen Beşiktaş sorusuna, "Kulübümüze ulaşan resmi bir teklif olmadı." cevabını verdi.

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Alper1903

Ben bir daha 14/15 sezonu gibi bir sezon yaşayacağımızı sanmıyorum artık. Daha doğrusu bir daha hiç eskisi gibi olacağımızı da sanmıyorum. Çünkü her şeyden önce taraftar bilinçlendi. Sosyal medya'da büyük güç taraftar. Eskiden dandik tv kanallarındaki medya maymunları bile algı yapıyordu bizim üstümüzde taraftar demoralize oluyordu şimdi Costa'ya yürüyor sosyal medya'da taraftar. Futbol aklı mükemmel değil kabul ediyorum, zamanında da eleştirilmesi gerekiyor hataları oluyor ama taraftar büyük etmendi takımın gidişatında. Yönetimler elbet değişir ama taraftar artık başarısızlığa müsade etmez.

Hakikaten görünen tablo "bundan sonra her sene"  :bandit:

Çevrimdışı ardiles

ligde şampiyonluğu zor falan kurtarmadık yürüye yürüye şampiyon olduk
neden biliyormusun bize rakip olacak takım olmadığı için daha fazla puana ihtiyacımız olsa daha fazlasını alırdık.
renkli ağzıyla konuşuyorsun dendiğinde kızıyorsun :D  arkadaş çevrende hep renklilermi varda onlardan etkileniyorsun
anlamadım :alala:

abi sana göre renkli ağzıyla konuşuyorsam, renkliler beşiktaşı bizden daha dikkatli izliyor demektir. hem şampiyonluğu zor kurtardık demekle şampiyonluğa gölge düşmez beşiktaş küçülmez. bursa maçının 90 dakikasını tekrar izle istersen.

Çevrimdışı Berat

Mangala için birkaç oyuncudan açılacak maaş boşluğu bekleniyormuş bu da benim aldığım duyum.  :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Umarım yönetim rakiplerin durumuna bakarak yerel ligi hafife almaz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım yönetim rakiplerin durumuna bakarak yerel ligi hafife almaz.
Asıl hata yerel lige bakılarak kadro kurulursa olur. Yerel ligde bize rakip olabilecek düzeyde takım yok. Hedefimizi avrupa yaparsak zaten Türkiye ligini rahat kazanırız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mangala için birkaç oyuncudan açılacak maaş boşluğu bekleniyormuş bu da benim aldığım duyum.  :bandit:
Mangala 3 vakte kadar gelecekmiş

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: