2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940593 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bırak Avrupayı bu gidişle vefaspor, beykoz, güneşsporun yanında tarihteki yerlerini alacaklar. :D

Üzülür müyüz?
Ne uzulmesi abi benzincide bidonu dolduruyom. Bizde benzin ucuz 2-3ton alacam

Çevrimiçi tolga1903

Şaka maka hiç iyi olmadı bu durum. Şampiyonlar liginin yeni statüsüyle şampiyonumuzun ön eleme oynayacağı günler yakın gibi. Ülke puanı her zamankinden daha önemli. Hem şimdi Tudor da gider, o yönden de iyi olmadı  :D

Beter olsunlar abi şunların alacağı ülke puanı eksik kalsın rezil kepazeler osterşundsu geçse obur turda elenirdi bu beyinsizler zaten bizle basaksehir toplar biraz umarım ama ülke puanı da olsa şu gs rezilinin böyle yerin dibine girmesi çok keyifli :bandit:

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Ne uzulmesi abi diyicek cok laf varda burda diyemiyorum beter olsunlar

Çevrimdışı Kutay

Muslera , Muslera diyip duruyorlar ama bence o da Necmi Abi'nin  dediği gibi abartılmış balon çıktı son 2 yıldır kritik bir maçı kurtardığını görmedim fatih terim döneminin ekmeğini yiyor hala
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı abdusta

how Besiktas are aiming to become the Turkish Chelsea

Ne yazıkki İngiliz gazeteleri transfer yerine Beşiktaşın Çin ziyaretini sayfalarına taşımışlar.
Güzel şeyler yazmış Guardian.
5 yıl önce 3 büyük vardı diye başlamış yazına,Bugun 1 büyük Beşiktaş kaldı demiş
zevkle okudum

saygılar

https://www.theguardian.com/football/2017/jul/20/besiktas-going-global-turkish-chelsea

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2017, 22:44:16
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
valla 500 aldılar 350 M karşılığı kırdırdılar o zaman günü kurtardılar 500 gitti bu transferlere nerden
baksan 100 M € civarı kulübü borçlandırdılar 500+400=900 M eder yani aldıkları para by oldu borç aynen duruyor
önümüzdeki sene ödemeler geldiğinde anlarlar. birde parayı daha almadılar almadıkları parayı harcıyorlar
bu para 3-4 yılda gelecek borç şimdi yapıldı nasıl ödeyecekler yeniden borçlanarak. yeni faiz fena batacaklar.
bu sene değil ama seneyede fener aynı duruma düşecek
dikkatli olursak önümüzdeki 5 yıl en az yolumuz sonuna kadar açık 5 yılı düzgün değerlendirdiğimizde
bu ülkede tek büyük olarak tahtımızda otururuz.
80 civarı da sermaye artırımından aldılar yeni...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı autopsy

Beter olsunlar abi şunların alacağı ülke puanı eksik kalsın rezil kepazeler osterşundsu geçse obur turda elenirdi bu beyinsizler zaten bizle basaksehir toplar biraz umarım ama ülke puanı da olsa şu gs rezilinin böyle yerin dibine girmesi çok keyifli :bandit:

Ben de keyifleniyorum bir yandan, bakma. Biz Lyon'a penaltılarla elendiğimizde resmi hesaptan "Tarih Bir Kere Yazılır" muhabbeti yapıyordu zibidiler. Allahın sopası yok  :D

Çevrimdışı autopsy

Muslera , Muslera diyip duruyorlar ama bence o da Necmi Abi'nin  dediği gibi abartılmış balon çıktı son 2 yıldır kritik bir maçı kurtardığını görmedim fatih terim döneminin ekmeğini yiyor hala

Katılıyorum, kötü kaleci değil kesinlikle ama 2 yıldır vasat seviyelerde geziyor. Adı bir kere iyiye çıktığı için öyle kaldı.

Çevrimdışı abdusta

Çevrimiçi Necmi

o para faize yetmez oyuncular maaş alamıyor onların maaşlarını ödemişlerdir o parayla

Çevrimdışı ardiles

ağabey, dönmene sevindim.

ben ilk maçta istediğimizi aldığımıza inanıyorum, "hoca ikinci yarı oyuna müdahale etmeseydi yenilmezdik" dersen, ki demeyecek gibisin, haklılık payın olabilir. yalnız ilk maç 90 dakika, ikinci maç 120 dakika olarak tasarlanmış bana göre, hocanın o ihtimalin üzerinde durduğunu düşünüyorum.

geçtiğimiz sezon genel olarak ilk yarılar frene basıp ikinci yarılar sonuca gittik, bu bahsettiğim durumu da yaş ortalamamıza bağlayabilirsin tabii, ona da itiraz etmem; yalnız yine de lyon ikinci maçı dışında oyuncuların yorulduğunu hissettiğim bir başka maç hatırlamıyorum.

iki maçın toplamında fabri'nin yediği gole rağmen şanssız da sayılmayız, en az lyon kadar şanslıydık denilebilir.

aboubakar ise kesinlikle fark yaratırdı, hiçbir şey yapmasa cenk'in kenardan girmesini sağlardı, o bile yeterdi bence.

lyon maçı istisna değildi. kritik maçlarda kırılma anlarında hocanın kontrolü kaybedişine örnek başka maçlarda var. oyuncuların performansını arttırma meziyeti her zaman yeterli olmuyor. ilk lyon maçından önce ligde 5 puan farkla liderken ve seçim arasını yakalamışken avrupada final ligde rahat şampiyonluk hayali kuruyorduk. geldiğimiz nokta kupadan saçma sebeplerle elenmek başakşehir ve fb maçlarından 1 puan çıkarabilmek sonraki hafta bursa maçında son dakika golüyle liderliğin devamı için rahat nefes alabilmek. nereden nereye geldik.

@Onur Küçük bence sadece transfere müdahale yeterli olmaz. hoca istemese de ona yardımcı lazım. tamer hoca uysal biriydi hoca sinirlenince suratına dalıp ağzını burnunu burabiliyordu. yeni yardımcı daha sert ve hocanın koptuğu anlarda inisiyatif alabilecek gerektiğinde sert çıkabilecek takım kondisyonuyla ilgili planlamalar yapabilecek ilk 11 tercihlerinde görüşü alınabilecek biri olmalı. şifo olur başka biri olur... kısaca şenol hocanın kopuşları korkutuyor beni.

Çevrimiçi tolga1903

Ben de keyifleniyorum bir yandan, bakma. Biz Lyon'a penaltılarla elendiğimizde resmi hesaptan "Tarih Bir Kere Yazılır" muhabbeti yapıyordu zibidiler. Allahın sopası yok  :D

Aynen abi ondan diyorum bende yok gercekleriniz retro yok uefa kupası paylaşımları tarihlerinin en büyük başarılarında rol oynamış futbolcularını attılar yok sayiyolar siz o futbolcuları yok sayiyosaniz sizin başarı dediğiniz şey de yalan himmetle duayla yapmışlar zamanında biseyler gerçek durumları ortaya çıktı işte keşke küme düşseler para komodinin üstünde diye pankart açan şımarıklar passolig yakıyo şimdi tokilerinde bunların kafası ezildikçe daha da mutlu oluyorum   :icool:

Çevrimiçi Necmi

Katılıyorum, kötü kaleci değil kesinlikle ama 2 yıldır vasat seviyelerde geziyor. Adı bir kere iyiye çıktığı için öyle kaldı.
bence kötü kaleci bir metre önüne düşen hava toplarına bile çıkamıyor her sene
40 gol yiyor iyi kısmı nerde

Çevrimdışı MUSTAFA_

http://us.blastingnews.com/sports/2017/07/besiktas-ready-to-sign-anthony-martial-on-loan-001863625.html

Anthony Martial Beşiktaşamı?Lyona mı kiralık gelecek?

saygılar
Kanat için düşünülüyorsa tamam ama forvet için iyi bulmuyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Batık durumdalar. Cenk Gönen'in içeride 600 bin Euro alacağı varmış, ona karşılık Malaga'ya göndermişler.

Medyada kimse de sormuyor, maaşı 900 bin Euro olan adamın içeride nasıl 600 bin Euro alacağı oluyor? Demek ki en az 6-7 aydır maaş alamıyor bunlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Eine große sportliche Veranstaltung, Les meilleurs Équipes, The Champions!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2017, 22:55:25
o para faize yetmez oyuncular maaş alamıyor onların maaşlarını ödemişlerdir o parayla
Belkide gelen yabancılar teminat mektubu felan istemişlerdir bu parayı ona kullanmış da olabilirler. Yerlileri para alamıyorlarsa isyan edebilirler...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mellfred

Ulan adamlar biz antrenmana başlamadan elendiler. Ben devam etsinler istiyordum açıkcası ama ciddi prestij kaybı da kardır adıma

Çevrimdışı autopsy

bence kötü kaleci bir metre önüne düşen hava toplarına bile çıkamıyor her sene
40 gol yiyor iyi kısmı nerde

Muslera zaten çizgi kalecisi Necmi Abi , o konuda iyi olmadığına katılıyorum ama genel olarak kötü kaleci değil bence. Rezil bir savunmayla oynuyor, 40 gol yemesin de ne yapsın ? Geçen sene abartısız söylüyorum 2-3 takım hariç en kötü savunma Galatasaray'daydı bence.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2017, 23:00:20
Maçı izlemedim takımı oyuncuları yuhladılar mı.
Yeni gelenler nereye geldik biz demişlerdir ister istemez huzursuz ortam herkesi etkiler...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Savaş

Ulan daha Pepe Quaresma falan tatilden gelmedi bunlar kupadan elendi :D

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

lyon maçı istisna değildi. kritik maçlarda kırılma anlarında hocanın kontrolü kaybedişine örnek başka maçlarda var. oyuncuların performansını arttırma meziyeti her zaman yeterli olmuyor. ilk lyon maçından önce ligde 5 puan farkla liderken ve seçim arasını yakalamışken avrupada final ligde rahat şampiyonluk hayali kuruyorduk. geldiğimiz nokta kupadan saçma sebeplerle elenmek başakşehir ve fb maçlarından 1 puan çıkarabilmek sonraki hafta bursa maçında son dakika golüyle liderliğin devamı için rahat nefes alabilmek. nereden nereye geldik.

ağabey iki farkla kazandık bursa maçını, ikinci yarının başında geldi gol. adamların bir bizim oyuncuları kesmedikleri kalmıştı, taraftarı saymıyorum bile. ayrıca anlamadığım bazı şeyler var: son hafta şampiyonluk kazanmamıza neden bu kadar içerliyorsun? 5 puan fark atmış, haftalar önce şampiyonluğunu garantileyecek takım ile sondan bir önceki hafta garantileyen takımı neden farklıymış gibi anlatıyorsun?

ligden iki maç, avrupa'dan bir maç ile koca sezon çöpe mi atılır?

senin senaryon şampiyonluğu kaçırmış bir takım için geçerli olabilir ancak. örneğin; 5 hafta kala lider olan 2014-15 sezonundaki beşiktaş'a bunları söyle, gözü kapalı değil belki, ama elimden geldiğince destekleyeyim.

Çevrimdışı özgür

SON DAKİKA | Galatasaray, Östersunds'u en son 2-1 mağlup eden İsveç Ligi Allsvenskan lideri Malmö'nün teknik direktörü Magnus Pehrsson ile her konuda anlaşmaya vardı. Başkan Dursun Özbek ile bir yönetici ve bir avukatın özel uçakla İsveç'e hareket ettiği bildirildi.

Etiketler: