@Egos seni gördüğüm iyi oldu. geçen sezonun başlığında yarım kalmıştı.
lyon ilk maçında abou olsaydı sonuç yine değişmezdi. takımın yaş ortalaması 30, rakibin ise 20!! bu genç rakibe 90 dakika tam saha pres anlayışıyla çıkarsan ne abou fayda eder ne ronaldo. 75 te dil dışarıda dolaşırsın. yorgunluk dikkati dağıtır doğal olarak oyuncularda hata yapar. son dakikalarda yediğimiz goller sürpriz değildi. 3 lazım olsaydı 3 atarlardı.
ağabey, dönmene sevindim.
ben ilk maçta istediğimizi aldığımıza inanıyorum, "hoca ikinci yarı oyuna müdahale etmeseydi yenilmezdik" dersen, ki demeyecek gibisin, haklılık payın olabilir. yalnız ilk maç 90 dakika, ikinci maç 120 dakika olarak tasarlanmış bana göre, hocanın o ihtimalin üzerinde durduğunu düşünüyorum.
geçtiğimiz sezon genel olarak ilk yarılar frene basıp ikinci yarılar sonuca gittik, bu bahsettiğim durumu da yaş ortalamamıza bağlayabilirsin tabii, ona da itiraz etmem; yalnız yine de lyon ikinci maçı dışında oyuncuların yorulduğunu hissettiğim bir başka maç hatırlamıyorum.
iki maçın toplamında fabri'nin yediği gole rağmen şanssız da sayılmayız, en az lyon kadar şanslıydık denilebilir.
aboubakar ise kesinlikle fark yaratırdı, hiçbir şey yapmasa cenk'in kenardan girmesini sağlardı, o bile yeterdi bence.