2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6949019 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

bir yerlerden mangal kokusu geliyor. :D
Allah allah.

Sirkette menü sağlam abi. O yüzdendir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vedat okyar'ı saygıyla anıyorum.

Çevrimdışı kyiv

veliye sakatken yeni sözleşmemi yapıldı oyuncu sakatlanana kadar f. orman için ter döktü
bu nasıl bir bakış açısı elbette Beşiktaş sözleşmesi bitene kadar yükümlülüklerini yerine getirmek zorunda
her oyuncu sakatlanınca asalakmı oluyor neden caner için söylemedin bunu oda bir sene sakattı
ersan da iki sene sakat geçirdi o zaman onuda atsaydık başımızdan satıp o parayı kazanamayacaktık.
üzümü çüpünü birbirine karıştırma pektemek durumuyla bunlar aynı şeyler değil pektemek takıma
girmek için yarışma yerine tam kamp başlayacağı sırada ameliyat olmayı seçti.
çok saygısızca bir kelime o zaman her sakatlanan oyuncu sakat kaldığı sürece asalak oluyor.
umarım hayatada bu kafayla bakmıyorsundur. Asalak dediğin adam 1.1 M maaşını geri çevirdi almadı.
Necmi Abi, konu Beşiktaş olunca inan oğlum aynı durumda olsa fikrim değişmez. Çabaladın olmadı uzatmanın anlamı yok.Bir sakatlık 2,5 yıl olup halen düzelmiyorsa zorlamanın anlamı yok. Caner için aynı şeyleri demedim çünkü Canerin sakatlığı 1 yıl bile olmadı çıkıp oynuyor o da 2,5 yıl oynamasa onun için de fikirlerim değişmez.Bahsettiğimiz adamlar küçük paralar kazanmıyor ki!Yüzbinlerce taraftarın beklentisi var.Beşiktaş kulübünde ortalama bir emekçinin maaşını kazanıyor olsa ne bileyim aşçı olsa, güvenlik görevlisi olsa hiç problem yok idare edilsin ama çok yüksek meblağlardan bahsediyoruz. Ayrıca çok iyi oynadığı zamanlarda oldu Veli'nin inkar edemem ama bunun karşılığını da ücretinde iyileştirilme olarak aldı yanılmıyorsam.Yani çalıştığı, oynadığı müddetçe herkes hakkını sonuna kadar aldı. Şimdi Beşiktaşa dönme şansın yoksa bu ısrarı ben normal karşılayamıyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mangala ve gignac rahatlıkla şampiyon yapar

Çevrimdışı kyiv

var dükkanın resmini çekip adresi telefonu alabiliyorsan
https://www.kartalyuvasi.com.tr/korsan-ihbar
buraya bildir gerekeni yapıyorlar.

İzmitte oturuyorum tesadüf denk geldi o gün. Biz ayda yılda 1 geldiğimizde görüyoruz korsanı işin içinde olanlar çoktan fark etmeliydi merkezi bir yer orası ve aleni olarak dizmişler formaları. Baskına bile gerek yok. Eminim şu dakikada bile çakma formalar vitrinleri süslüyordur orada.

Çevrimiçi Necmi

Necmi Abi, konu Beşiktaş olunca inan oğlum aynı durumda olsa fikrim değişmez. Çabaladın olmadı uzatmanın anlamı yok.Bir sakatlık 2,5 yıl olup halen düzelmiyorsa zorlamanın anlamı yok. Caner için aynı şeyleri demedim çünkü Canerin sakatlığı 1 yıl bile olmadı çıkıp oynuyor o da 2,5 yıl oynamasa onun için de fikirlerim değişmez.Bahsettiğimiz adamlar küçük paralar kazanmıyor ki!Yüzbinlerce taraftarın beklentisi var.Beşiktaş kulübünde ortalama bir emekçinin maaşını kazanıyor olsa ne bileyim aşçı olsa, güvenlik görevlisi olsa hiç problem yok idare edilsin ama çok yüksek meblağlardan bahsediyoruz. Ayrıca çok iyi oynadığı zamanlarda oldu Veli'nin inkar edemem ama bunun karşılığını da ücretinde iyileştirilme olarak aldı yanılmıyorsam.Yani çalıştığı, oynadığı müddetçe herkes hakkını sonuna kadar aldı. Şimdi Beşiktaşa dönme şansın yoksa bu ısrarı ben normal karşılayamıyorum.

dostum anlaşılmayan şey şu Beşiktaş büyük bir camiadır.
köklü geçmişi olan büyük bir kulüptür ve sakatlandı diye bir oyuncusuna sırt
çeviremez. ortada bir sözleşme var yok sayamazsın.  bin lira maaş alanla bir milyon alanın
arasında bir fark yok etik değerler rakama göre değişmez. sözleşmesi biter teşekkür edersin gönderirsin.
Büyüklük bunu gerektirir. Biz renkli değiliz menfaatlerimize göre şekil alalım.
büyük kulüpsen belli etik çizgilerin varsa taraftar olarak kulüp paralelinde olmak gerekir. Bazen kulüp
seni izaha sokar bazen sen kulübü izaha sokarsın.

Çevrimdışı ask1903

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı atakan eraslan

bir yerlerden mangal kokusu geliyor. :D

oo etler mangala atılmış yani  :D yemeğe gignacı da çaarsınlar lensi de alsın gelsin madem sofra şenlensin  :D

Çevrimdışı kyiv

Başakşehir,Galatasaray,Fenerbahçe....Ne yaptıklarına anlam veremiyorum TONLARCA  adam aldılar. Bu senede şampiyon olunca ellerinde patlamış 20 yi aşkın futbolcu olacak. :bandit: Hadi Fenerbahçe ve Galatasarayı anladık sabırsızlar, taraftar baskısı vb. Başakşehir ne yapacak bu kadar adamı?Başakşehir de özünden uzaklaşıyor.

Rakipler ne yaparsa yapsın bir santrafor, bir açık bir de sezon öncesi mangal keyfi 3 lemeye götürür Şenol Güneş'i.

Çevrimdışı sermet00

Başakşehir,Galatasaray,Fenerbahçe....Ne yaptıklarına anlam veremiyorum TONLARCA  adam aldılar. Bu senede şampiyon olunca ellerinde patlamış 20 yi aşkın futbolcu olacak. :bandit: Hadi Fenerbahçe ve Galatasarayı anladık sabırsızlar, taraftar baskısı vb. Başakşehir ne yapacak bu kadar adamı?Başakşehir de özünden uzaklaşıyor.

Rakipler ne yaparsa yapsın bir santrafor, bir açık bir de sezon öncesi mangal keyfi 3 lemeye götürür Şenol Güneş'i.
Başakşehir fırsat transferleri yapıyor şampiyonluk gibi bir hedefleri ve beklentileri yok.Gs en büyük hatayı Tudor ile yaptı aldıkları adamlar kaliteli ama bence şansları 0.Fb'nin Aykut Kocaman hamlesi mantıklı transferleri iyi ama yetersiz.Muhtemelen kafa kafaya gideceğiz Fener ile

Çevrimdışı cursedofdragon

Başakşehir fırsat transferleri yapıyor şampiyonluk gibi bir hedefleri ve beklentileri yok.Gs en büyük hatayı Tudor ile yaptı aldıkları adamlar kaliteli ama bence şansları 0.Fb'nin Aykut Kocaman hamlesi mantıklı transferleri iyi ama yetersiz.Muhtemelen kafa kafaya gideceğiz Fener ile

fener kim ?

Çevrimdışı sermet00

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Daha da onemlisi Basaksehir nedir? Belediyeler isi gucu birakmis futbol takimi kuruyorlar, vergileri carcur ediyorlar. Gecen sene kazara Basaksehir sampiyon olsaydi bundan kim ne kazanacakti? Taraftari bile olmayan sacma sapan, suni takimlar. Belediye yoneticileri futboldan ceksin patilerini bir zahmet. Haa, tabii transfer kulup diye ceplerini doldurmak, milletten calmak icin spor klubunu paravan olarak kullaniyorlarsa orasini da bilmem! Birisi de demiyor ki sizin ustunuze vazife midir? Normal bir ulkede bunun pesine dusulur, dupeduz gorevi suistimal ama kim dinliyor?

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Egos

bencede bir kriter sorunu var hakaret konusunda,  insanın olduğu yerde işe duygular karışır. Ideal bir çözümü yok bunun.
Sonuç olarak bunada ana kriter koyucu Necmi'nin duyguları karışıyor.
Mesela o Ismaili görece Pektemek ve Töre'den daha çok seviyormuş görüntüsü çıktı ortaya. Sonuçda buna önemli gerekçelerde sundu. Ikna ediciydi. Ihanet meseleleri filan.
Ama sonuçda Beşiktaşın futbolcusuna bu forumda hakaret edilmez diye bir kural vardı ve alt maddeleride yoktu işin başında.
şimdi bir sürü ek yapıyoruz kurala eğer şunu yapmışsa şu denebilir gibisinden.
Bir süre sonra kural bizim anayasa gibi uzun ve anlaşılmaz olacak.  :icool:

ağabey, karar mekanizması az değiştirilirse daha makul sonuçlar ortaya çıkabilir.

necmi ağabey forum ile ilgileniyor, insanları tanıma şansı bu sayede artıyor; fakat herkesle anlaşabilme olasılığı yok. ayrıca her günkü ruh halimiz birbirini tutmuyor, hatta necmi ağabey birçok kez aksi giden günlerde alttan aldığını ifade etmişti.

uzatmadan söyleyeyim: zaten yönetim haftalık, aylık cezalar kesiyor; iş hesap silmeye gelince buna karar veren yönetici "no-post" cezasını yazsın, ardından en az iki yöneticinin daha onayını beklesin, bir hafta da zaman sınırlaması koyalım. bu sayede ikili anlaşmazlıklara ya da fevri hareketlere göre hesabın silinme ihtimali azalır, hem de geri adım atmaktan imtina etme gibi bir dert kalmaz, olay gerektiğinden fazla kişiselleşmez.

Çevrimdışı sozkul

GS nin ödediği maaşlar önümüzdeki yıllar burunlarından fitil fitil gelecek. Bitirdiler kırdırdıkları parayı.
Konu dışı için beni motive ettiler Necmi, masumum. :)

Çevrimdışı ardiles

Hoca birçok konuda olduğu gibi rotasyon konusunda da muhafazakar . Bunun sorunlara yol açtığı da aşikar. Yalnız değerlendirmeyi Gökhan İnler , Kerim Frei , Aras gibi oyuncular üzerinden yapmak yanlış. Gökhan İnler'in önünde Necip ve Tolgay vardı. Kerim Frei hep yerinde saydı , gelişim göstermemekte inat etti. Gelişim göstermeyen genç oyuncu boşa vakit , para kaybı ve diğer oyuncuların önünü tıkayan bir unsur. Aras ise gözlemlerime göre kırılgan, çabuk pes eden bir oyuncu . Tolgay'ın verdiği mücadelenin benzerini verseydi daha fazla şans bulacağına inanıyorum.   Bu isimlere geçtiğimiz sezon Ersan , Rhodolfo'yu da eklemek mümkün.

@bjk4ever ilk yorumunda aras ın performansını beğenmediğini söylüyordu zaten. aras inler hikaye sonuç olarak hocanın futbolcu yönetiminde problem yaşadığını adil olmadığını yazmıştı. haklı da.

çok sıkışık haftalarda dahi eldeki 11 i zorlayıp sakatlık rizikosunu alıyorsan, forma verebileceğin ferah dönemlerde kimilerini es geçiyorsan ortada bir sorun vardır. kimse bana forma adaletinden bahsetmesin. bana göre hocanın inadı oyunculara değil, o oyuncuları takımda tutan yönetime! yönetimle restleşiyor.

Çevrimdışı ardiles

@Egos seni gördüğüm iyi oldu. geçen sezonun başlığında yarım kalmıştı.

lyon ilk maçında abou olsaydı sonuç yine değişmezdi. takımın yaş ortalaması 30, rakibin ise 20!! bu genç rakibe 90 dakika tam saha pres anlayışıyla çıkarsan ne abou fayda eder ne ronaldo. 75 te dil dışarıda dolaşırsın. yorgunluk dikkati dağıtır doğal olarak oyuncularda hata yapar. son dakikalarda yediğimiz goller sürpriz değildi. 3 lazım olsaydı 3 atarlardı.

Çevrimdışı abdusta

Osvaldo kendi kendine Beşiktaşa transfer oluyormuş

saygılar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Soyadını beğenmedim  :)
Soyadını tersten okuyunca daha da istemez oluyor insan

Çevrimiçi Necmi

@Egos seni gördüğüm iyi oldu. geçen sezonun başlığında yarım kalmıştı.

lyon ilk maçında abou olsaydı sonuç yine değişmezdi. takımın yaş ortalaması 30, rakibin ise 20!! bu genç rakibe 90 dakika tam saha pres anlayışıyla çıkarsan ne abou fayda eder ne ronaldo. 75 te dil dışarıda dolaşırsın. yorgunluk dikkati dağıtır doğal olarak oyuncularda hata yapar. son dakikalarda yediğimiz goller sürpriz değildi. 3 lazım olsaydı 3 atarlardı.
lazım olduda atamadılar ama kaleci hatasıyla ilk maç yenildik ikinci maçı penaltıyı tosic atsa
biz turlamıştık. Abou olsaydı öyle değişirdiki durum. birde yaş ortalamamız geçen sene 27 di.
30 değil 27 yaş da futbolda ideal yaş olarak görünüyor. şimdide yaş ortalamamız 28 yaşlı takım değiliz
sadece dikkatli olmak gerekiyor yaşlanacağız yoksa

Çevrimdışı kyiv

Göz ucuyla baktım İskandinavya'nın efsane takımı ostersunda karşı baskılı oynuyor Galatasaray. Tedirgin oldum açıkçası  :pes Önümüzdeki sezon puan farkı 15 den fazla olmaz.  :by2:

Etiketler: