2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6965384 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

olmadı ensar, kopyala yapıştır bişiler yap servis et foruma. ne o öyle fragman verir gibi
tamam abi ayıpsın :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2017, 12:07:22
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Orman: "Come to Beşiktaş, dünya sloganı oldu. Bu sloganı kim bulduysa tebrik ediyorum."
Orman: "Beşiktaş'ın müthiş taraftarı var. Bir oyuncunun Instagram hesabına 4 milyon mesaj atılıyor. Böyle bir şey kimsenin aklına gelmez."
Orman: "Büyük ihtimalle Avrupa maçlarına seyirci götürmeyeceğiz"
Fikret Orman: "Bu sene 60 milyon liralık tasarruf projemiz var. Her alanda bunu uygulayacağız."
Fikret Orman: "Biz çok zor bir Beşiktaş'ı alarak bugünlere geldik. Paralarımızın çoğu faizlere gidiyor. Bunlar doğru değil."
Fikret Orman: "2 sene sonra eğer karar verirsem 1 dönem daha başkanlık durumum var."
Fikret Orman: "Beşiktaş senede 55 maç yapacak. Uzak seyehatler de olacak. Herkes bu tempoya uygun olarak çalışmak zorunda."
Fikret Orman: "Uzak seyehatler, yorgunluk falan bunlar önemli değil. Bu konu tartışmaya kapalı. Beşiktaş bunları yapacak."
Fikret Orman: "Bizim de ailelerimiz var. Tatile gidebiliriz. Ne gecemiz var ne gündüzümüz. Biz para almadan Beşiktaş için bunları yapıyoruz"
Fikret Orman: "Cebimizden para vererek Beşiktaş için çalışıyoruz. Para kazanarak bu işi yapanlar da buna uymak zorunda."
Fikret Orman: "Anadolu Efes ile birleşme fikrini her sene dile getiriyordum ama Anadolu Efes yönetimi bu fikrimizi kabul etmedi."
Fikret Orman: "Basketbol şubemizin bütçesinde daralmaya gideceğiz, Bütçemiz 5-6 milyon euro civarında olacak."
Fikret Orman: "Transferin bitmesine daha 50 gün var. Şartlarımıza uygun transfer yapacağız. Son güne kadar bekleyebiliriz."
via Beşiktaşordusu
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman: "Çin seyehatlarımız devam edecek. Şanghay'da ofis açacağız. Malezya, Endonezya ve Orta Doğu'ya açılacağız."

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman: Bir futbol kulübü satın alacaktık. Bıraktık o işi. Futbol endüstrisini yönetecek insan yok Türkiye'de.

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman: Aboubakar alternatiflerden bir tanesi. Ama artık birinci tercihimiz değil.

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman: "Bu sene yatırım yapıyoruz. Buraya gelirken para harcıyoruz. Manchester, Arsenal, Milan, Chelsea hepsi burada."

Fikret Orman: Burada Manchester United'ın çok taraftarı var. Onlar buradaki organizasyona 2000 yılında başlamışlar.

Çevrimdışı Ensar

"Beşiktaş açısından baktığımızda Türkiye'nin futbol kültürü de eski bir kültür. Devre arasında burada maç oynama planlarımız var. Çok pozitifiz. 100 milyon taraftarın üzerine çıkmak istiyoruz. Bunları hayal olarak görüyorlardır ama 5 sene sonra bunu yapacağız. Bunlarla beraber Global sponsorluklar da önemli. M.United'ın gögüs sponsoru Chevrolet firması. Dünya çapındaki marka değerini yükseltmek için para ödüyorlar. Biz de yerli sponsorlar bize sponsor oluyorlar. Bunları arttırmamız lazım. Bizim kulüp olarak ve ülke olarak izlenilebilirliğimizi arttırmak istiyoruz" 

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman : "UEFA haksız bir uygulama ile bizi karşı karşıya bıraktı. Bunu kendileri de kabul ediyorlar ama netice itibari ile kuralları ile hareket ediyorlar. Saçma sapan kurallar var."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2017, 12:19:34
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Fikret Orman: "beşiktaşarena forumuna arada bir girip okuyoruz taraftarın nabzını ölçüyoruz, mylife1903'ü severek takip ediyoruz''
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman : "Formayı Lewandovski ile çektirecektim gündem olur diye vazgeçtim. Taraftarımızın duyduğu coşku bizde yaşıyoruz." :D

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman : "Bütçeleri daraltarak Amatör şubelere devam edeceğiz. Bu sene yaklaşık olarak 60 milyon TL'lik tasarruf paketimiz var. Bazı giderleri daraltacağız. Her bölümde yapıyoruz. Stadyum, Personel, Faiz giderlerinde planlamalar yaptık. 60 milyonluk daralma yapacağız. Çok zor günlerden geldik. Bu gidişat iyi bir gidişat değil. Kaynaklarımız faizlere harcanıyor. Beşiktaş'ta 2 sene daha görev sürem var. Eğer karar verirsem 1 dönem daha başkanlık durumum var. Beşiktaş'ı 5 sene daha bu şekilde sürdürebilirim. Ben o mirası bırakacaksam 2012'de neden aldım? Popülarite üzerinde hareket etmedim. Bu senede tasarruflarımız var."

Çevrimdışı Ensar

mac baslasin artık özledik arkadas :D

Çevrimiçi Necmi

çinlilerin imzalattığı formalara bakıyorum iki sene öncenin forması ama etiketi üstünde daha
burdaki elde kalan malı götürdüler orda satıyorlar herhalde :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çinlilerin imzalattığı formalara bakıyorum iki sene öncenin forması ama etiketi üstünde daha
burdaki elde kalan malı götürdüler orda satıyorlar herhalde :D
çok akıllıca  :D

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman: "beşiktaşarena forumuna arada bir girip okuyoruz taraftarın nabzını ölçüyoruz, mylife1903'ü severek takip ediyoruz''
@Serhat Akkaya  nın bütün sorduğu soruları cevaplamış işte

Çevrimdışı cursedofdragon

mac baslasin artık özledik arkadas :D

şenol hocanın suratı sirke satıyor.

Çevrimdışı Ensar

şenol hocanın suratı sirke satıyor.
sorma , acayip ayar olduum , havaalanında öyleydi , otelde öyle , taraftar gelmiş fotoğtaf çekiniyor beş karış surat kameraya bakası bile yok

ayıp ediyor hoca,  onun yüzünden kısa duruyoruz zaten

tamam isin ehli o , o daha iyi bilir işine karışacak değiliz ama başkanın dediği gibi parayla bu kulüpte çalışanlarda hazırlıklı olacak böyle seylere ve hizmet verecek

Çevrimdışı Ensar

Aboubakar'ın Menajeri Fabrice Picot: Beşiktaş konusuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Yorum yapmayacağım.

Aboubakar'ın Menajeri Fabrice Picot: ''Ancak benim ağzımdan haberler çıkıyor. 'Gelmeyeceğiz' ya da başka sözler söylemişim gibi.''

Aboubakar'ın Menajeri Fabrice Picot: ''Kimseyle konuşmadım, hiçbir basın kuruluşuna demeç vermedim.''

sorma , acayip ayar olduum , havaalanında öyleydi , otelde öyle , taraftar gelmiş fotoğtaf çekiniyor beş karış surat kameraya bakası bile yok

tamam isin ehli o , o daha iyi bilir işine karışacak değiliz ama başkanın dediği gibi parayla bu kulüpte çalışanlarda hazırlıklı olacak böyle seylere ve hizmet verecek

Başkan bugün biraz laf kondurmuş herhalde üstü kapalı bir şekilde.

Bencede ayıp ediyor sonuçta yurt dışına açılmamız gerekiyor artık hoca daha zamanı değil gibi sözler sarfediyor da.

Bence artık zamanı geldide geçiyor bile.

Çevrimdışı mylife1903

Simdi ne desem az olacak bi ft olayi var.
senol gunesle kiyas etmem, senol gunesin gotunu sildigi tuvalet kagidini vermem o adam icin ama ft olsa gene kendini bi sekil pazarlardi.

Bu yildiz tozu serpilmis insanlar vardir, mesela iki sene onceki sampiyonluk kutlamalarini hatirlayin, abuk sabuk sacma sapan tipler cikti bisiler zirvaladilar sonra tosicin hanim bizim yenge helena cikti meydane, kadin iki kelime turkce bilmeden enerjisi ile costurdu herkesi.

Senol hocada bu yildiz tozu eksik, dogarken kazanilan bir ozelliktir ama ft gibi azicik gelistirebilir bu konuda kendisini ustelik kendisi gelisime acik bir insan, profesyonellerden acizik yardim alsa is tamam.

Çevrimdışı Ensar

Simdi ne desem az olacak bi ft olayi var.
senol gunesle kiyas etmem, senol gunesin gotunu sildigi tuvalet kagidini vermem o adam icin ama ft olsa gene kendini bi sekil pazarlardi.

Bu yildiz tozu serpilmis insanlar vardir, mesela iki sene onceki sampiyonluk kutlamalarini hatirlayin, abuk sabuk sacma sapan tipler cikti bisiler zirvaladilar sonra tosicin hanim bizim yenge helena cikti meydane, kadin iki kelime turkce bilmeden enerjisi ile costurdu herkesi.

Senol hocada bu yildiz tozu eksik, dogarken kazanilan bir ozelliktir ama ft gibi azicik gelistirebilir bu konuda kendisini ustelik kendisi gelisime acik bir insan, profesyonellerden acizik yardim alsa is tamam.
haklısın abi , ya arsenal felan ne videolar yapıyorlar reklam için , biz kupkuru gittik bir de kendi elemanlarımız tuz ekiyor

Çevrimdışı Ensar

buyrun , adamların girdiği hallere bak pazarlama için

Çevrimdışı Ensar

Etiketler: