2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6950388 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mahmut

Mitroviç izlediğim maçlarda benim gözümde Marcelo'nun bir tık altı, o tıkta hava topunda Marcelo kadar iyi değil ondan.
Pozisyon bilgisi, hamle çevikliği ve topu oyuna sokma konusunda hemen hemen aynı olduklarını düşünüyorum.
Ben genç oyuncuya yapılan yatırımdan çekinmem, verdiğin maaş zaten genelde düşük oluyor, eğer yeterli görmezsen ufak zararlarla elinden çıkarabilmeni sağlıyor. Ama oturursa çok büyük bir maddi kazanç sağlıyor hem satacağın bonservis hem de oynattığın süreçteki ücret dolayısıyla.
Mesela Milosevic basarışız transfer diyoruz ama 900k ya aldık, 500k maaş veriyoruz. 200k ya kiraladık gecen sene.
En kötü ihtimalle sıfır bonservisle maaşının tamamını ödeterek 2020'ye kadar kiralasak toplam zararımız 900+500-200=1.2m oluyor.
Asıl sıkıntı benim gözümde Gökhan İnler tarzı transferlerde. Bonservisle satma ihtimalin sıfır, sonuçta bir senede 2m zarar verdi, bir sene daha kalsa bu zarar 4m olacaktı. Gökhanla Miloseviç aynı oyuncular değil, ama ikisininde sıfıra yakın katkı verdiğini düşünüyorum bu sene.
Yani genç transfere her daim varım, şu ffp bitince zaten yönetim daha çok yöneleceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

okumuyormusun lig kötü olduğu için Beşiktaş şampiyon olmuş
bu renkli söylemidir bir Beşiktaşlı böyle bir kelime kullanamaz bütün
mesajlarında hep bu mantık var. oyuncularla ilgili kullandığı dilde bu şekilde uzun zamandır
dikkatimdeydi. biz kötü takımız aslında ama lig çok kötü olduğu için leş Beşiktaş şampiyon oluyor
geçen şampiyonluğumuz yüz yılın kadrosu denen 70 M harcanarak kurulmuş fener kadrosunu
dağıtarak olmadı. buranın ergen aklına ihtiyacı yok.
eh be  abi  adam belli ki  pesimist  ozguveni  kirik bir arakdas 19 yasinda  daha  ergen iste :)  Sildin mi  uyeligini simdi  ? :)   
Yorgo

Çevrimdışı Ömer Kaan

Abiler, bu FFP için bu yaz son mu? Yoksa seneye yaz yine oyuncu almak için satış yapmamız gerekiyor mu acaba?

Çevrimdışı Kuntz

eh be  abi  adam belli ki  pesimist  ozguveni  kirik bir arakdas 19 yasinda  daha  ergen iste :)  Sildin mi  uyeligini simdi  ? :)

Beşiktaş'ın büyüklüğünü kavradığında, gelsin yeniden üye olsun Yorgo. Böyle böyle öğrenecek genç arkadaşlar bazı şeyleri ;) Bir musibet bin nasihatten iyidir  :evillol:

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Çevrimdışı Kuntz

Çevrimdışı autopsy

A Spor'da Mangala'yı kiralamak üzere olduğumuzu söylüyolar, an meselesi falan diyorlar da kaynak A Spor olunca bilemiyorum tabi :D

Çevrimdışı Kutay

Aspor geçen senede nasriyi kiraladığımızı söylüyordu.  gerçi nasri transferinde herkes yanılmıştı inşallah doğru çıkar.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Beşiktaş'ın büyüklüğünü kavradığında, gelsin yeniden üye olsun Yorgo. Böyle böyle öğrenecek genç arkadaşlar bazı şeyleri ;) Bir musibet bin nasihatten iyidir  :evillol:
Kusturmeyelim de  ergen arkadaslari  ..  :ok: Cocugun benden daha uzun uyeligi  yoktur ama laf aramizda mesaj sayisi benden coktu:)  2700 u askin...  keske moderasyon falan alsaydi  Necmi abi onu  guzelce  uyarirdi bi koseye cekip o da anlardi. Neyse  olan oldu artik  onumuzdeki maclara bakacagiz  :D
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

A Spor'da Mangala'yı kiralamak üzere olduğumuzu söylüyolar, an meselesi falan diyorlar da kaynak A Spor olunca bilemiyorum tabi :D
Bozuk saatin doğruyu gösterdiği saatlerden birisi olsa keşke

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sermet00

City geçen sene mangalayı beleşe mi kiraladı Valencia'ya ücret göremedim hiçbir yerde

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2017, 22:10:11
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Ts taraftarı da pek istemiyor sanırım
Come to Trabzon yazalım diye çağrı yapıyorlardı. Taraftarın biri de abi niye come to yazıyoruz türkçe biliyor yazmış. Aklıma geldikçe gülüyorum :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı underworld

Brkntcnr kardeşimize yapılan tutumu şiddetle kınıyorum !

Çevrimdışı abdusta

Mangala

Aspor başladığında izleyin diye işaret ettiğim konu buydu!!

ama kaderin bir cilvesi Mangala ile PSG de ilgileniyor
adamların elinden Pepe yi aldık
şimdide Mangala
şansımız yüksek
nedenmi?
çünkü Mangalanın menejeri Mendes ,Türk yetkilisi ise Ahmet Bulut

saygılar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2017, 22:12:34
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Abiler, bu FFP için bu yaz son mu? Yoksa seneye yaz yine oyuncu almak için satış yapmamız gerekiyor mu acaba?
Eğer ceza alacak bir sapma yapmazsak bitiyor bu yaz.artık seneye taraftar Pepe den sonra neler ister neler Allah tan başkan var...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ugurkartalizma

Şenol hoca bugun antrenman sonrası Mitrovic ve Atınç'ı kendi elleriyle hava topu ve kafa vuruşu çalıştırıyor.Asmış topu bildiğin nasıl vuracaksınız diye gösteriyor.Bu arada Mitrovic baya incelmiş geldi gözüme

Çevrimdışı ugurkartalizma

Şenol hoca bugun antrenman sonrası Mitrovic ve Atınç'ı kendi elleriyle hava topu ve kafa vuruşu çalıştırıyor.Asmış topu bildiğin nasıl vuracaksınız diye gösteriyor.Bu arada Mitrovic baya incelmiş geldi gözüme
Edit

Çevrimdışı autopsy

Come to Trabzon yazalım diye çağrı yapıyorlardı. Taraftarın biri de abi niye come to yazıyoruz türkçe biliyor yazmış. Aklıma geldikçe gülüyorum :)

Aklıma Şota'nın meşhur röportajı geldi. Türkçe röportajın Türkçe'ye tercüme edildiği  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mangala

Aspor başladığında izleyin diye işaret ettiğim konu buydu!!

ama kaderin bir cilvesi Mangala ile PSG de ilgileniyor
adamların elinden Pepe yi aldık
şimdide Mangala
şansımız yüksek
nedenmi?
çünkü Mangalanın menejeri Mendes ,Türk yetkilisi ise Ahmet Bulut

saygılar
mangala biz de diyebiliriz o zaman

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı autopsy

Burak TS olayı Twitter'da çok yayılmaya başladı, sıyırdık gibi.

Çevrimdışı Savaş

Oo bunlar dediyse unutun siz bu işi. Keşke tuttursalar bu sefer.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Talisca kendisine düzgün bakar/bakmıştır inşallah, ani yüklemeden dolayı sakatlanmasını kaldıramayız.

Çevrimdışı Kutay

Öyleyse harika,yanlış duymuşum demek ki inşallah gider ve gündemimizden çıkar isminin bizle anılması dahi rahatsızlık verici :bandit:
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 22:30:56 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ