2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957220 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Ayın 15 i gelsin şafakta doğuya doğru bak..
Orada beyaz formalı öğretmenler göreceksin..

Çevrimdışı onurturan

başakta çok kadro değiştirdi oturmuş takımını kaybetti bu sene rakibimiz olmayacak sanırım
tek rakip kendimiz olacağız gene :bandit:
İnşallah  öyle olur ama  katılmıyorum  bu görüşe bu sene biraz daha iyi bir başak bekliyorum ama biz sonlara doğru deparlariz rahat göğüsleri ipi.

Çevrimdışı onurturan

BİLGİ | Beşiktaş bu sezon 500.000 forma satması halinde 2018-2019 sezonunda Adidas A kategorisinde yer alacak.

Yüklen yüklen :busted_cop: :busted_cop:
Yunus bu bilginin kaynağı neresi çok önemli bilgi bu..

Çevrimdışı onurturan

Agüero veya Benzema falan dermişim :D
Benzama gelmesin mylife abinin kızı büyük  adam  olcak..

Çevrimdışı Necmi

Abi şimdi geçen sene Abubakar'a 6 milyon euro bağladık 1 sene de Cenk Tosundan az gol attı gitti. Bu adam da gelirse muhtemelen aynı paralara gelecek yine aynı şey olsun istemiyorum bu maddi sıkışıklıkta bu paralara en azından elimizde olan futbolcudan daha iyisini almalıyız bence.
Atılan golün sayısı değil niteliği önemli Abounun attığı goller bizi
ligde şampiyon yaptı. Cenk 20 gol attıda ne oldu haftalarca gol atmadan geçirdi
abou hem ligde değerli goller attı hemde şl de gruptan uefa ya geçmemizi sağladı.
6 M bağladık doğru ama çok daha fazlasını kazandırdı. sadece şl ve el performansıyla
maaşını çıkardı. takım kazandı falan demeyelim şl de yoktan yarattı golleri çok kaçırması
ilk zamanlar rahatsız etti ama ikinci yarı o kaçırma sorunuda ortadan kalktı hep olmadık
golleri attı. kilit açtı farklı kazandığımız maçlarda bile hep ilk golleri atan oldu bu sene kadroda olsa 25 i rahat geçerdi.
birde golün ötesinde çok yıpratıcı bir oyun oynuyor stoperleri çok meşgul ediyor diğer
oyuncularımız markajdan çıkıyordu.
Babelin attığı gollere bak mesela hep bomboş kalıyor o sırada Abou ya bir bak ne yapıyor
quaresmada biraz golcü özellik olsa abou ve taliscanın önde oynadığı maçlarda kanatlar
gol rekoru kırar çünkü bütün savunmayı bu ikisi meşgul ediyor.
gol sayısına bakılmaz 10 maç oynayıp 30 gol atan dahamı iyi oyuncu oluyor
cenk 12 haftayı iki golle geçirmiş böyle forvet 30 gol atsa ne olur. ikinci yarı
12 hafta 2 gol bu skor seni şampiyonluktan eder. tamam performansa bakılırsa ne cenk
nede abou Beşiktaşın birinci forveti olamaz aslında tatmin edici gol atmışlar ama
güven vermiyorlar abou cenke göre çok daha fazla güven veriyor o ayrı cenkin kutuya
girmeden bitirdiği maçlar vardı. bunu alırsın birde leblebici alırsın yavaştan pişirirsin
hem takım yaşlandı deniyor hemde genç oyunculara güvenilmiyor bunlara güvenmeden takımı nasıl
gençleştireceğiz her şeyiyle tamam olan genç forveti 40 dan aşağıya alamazsın o zaman bunları alıp
şansını deneyeceksin. Fioda olmaz onların oyun yapısıyla italya gibi bir ligde çok fazla atamaz
gomezde o takımda atamıyordu genede 22 maçta 10 gol 2 asist iyi bir skor el dede 8 maçta 4 gol 1 asist
bence tatmin edici bir rakam denenecek bir oyuncu  BY ye tercih ederim.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Babacar bjk ilk 11 forveti olamaz net diyorum

Çevrimdışı Necmi

İnşallah  öyle olur ama  katılmıyorum  bu görüşe bu sene biraz daha iyi bir başak bekliyorum ama biz sonlara doğru deparlariz rahat göğüsleri ipi.
ben tam tersine başak bu sene 3. falan olur diyorum
geçen seneki dinamiklerini kaybetti.  çok oyuncu değişti hep isimlerle
haraket ediliyor. gs örneği herkes şampiyon ilan etmişti gördük takımın halini
o takımın lideri yok toparlayamazlar. başak bu sene kolej havasını kaybedecek
bu seneki rakibimiz fener olur. 1-0 lık sonuçlarla giderler ama onlarda fazla tutunamazlar
TS hamle yapar yukarı doğru. ligin kalitesi arttı diyorlar ya evet çetin bir ikincilik mücadelesi
olur. antalya ve konyada devreye girer bu sene. Bizi şl hırpalamazsa rahat geçiririz.
şl arkasından el olursa bizde ciddi zorlanırız. GS uefa gruplarına kalamayacak gibi duruyor kalaydı iyiydi.
Başak geçen seneki iki skor oyuncusunu kaybetti. pektemek ve cengiz ikiside takımı hücuma çıkaran baş aktörlerdi
bakalım bu sene onların görevini devralabilecek birileri çıkacakmı ve aynı randımanı verecekmi.
adeboyar geldi Başak savaşçı kimliğini kaybetti ikinci yarı takımda komutan sayısı arttıkça mücadele
yeteneğide kaybolur. göreceğiz ben Başaktan bu seneki performansı beklemiyorum

Çevrimiçi annoca

Bu kulüplerden daha iyi tesis kursak da daha iyi gözlem sistemimiz de olsa her şeyimiz onlardan daha iyi de olsa yine onlar kadar olamayız. Öncelikle kafa yapımızı değiştirmeliyiz. Duygusallığı bırakmalıyız. Manu ronaldoyu juventus zidane'ı satmış biz marceloyu satan şampiyonluğu satar diyoruz. Gençlere yatırım yapalım cümleleri genelde lafta kalıyor bir oynuyor iki oynuyo eğer pek istenilen seviyede değilse taraftar tepkisi sonrada hoca oynatmaya çekiniyor. Eğer cengiz bizde olsaydı quaresma varken şans bulabilir miydi? Ayrıca gözlemci ile hoca arasında kordine olması lazım. Şenol hoca kendini yırtıyor sol tarafa sol ayaklı hamleli hızlı bir stoper istiyorum diye, sen gidip mitrovici alıyorsun. Yanlış anlaşılmasın mitrovic iyi ya da kötü diye birşey demiyorum hocanın istediğiyle alakası yok. Mitrovic yerine marcelo oynuyor onu kesmesinin imkanı yok. Mitro yerine yine genç  şenol hocanın istediği tarz da stoper yok muydu? İstersen messinin 18 yaşındaki halini getir maçlara çıkmazsa gelişemez. Genç yeteneği almak değil forma vermek önemli. Alt yapı olayıda 1-2 yıllık bir olay değil. 8-10 yıllık bir projedir. Şimdi yapılsa 10 yıl sonraki kişi bunun ekmeğini yiyecek:)
Kısacası her şeyin başı kafa yapımızı değiştirmeliyiz.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 02:59:31 annoca ]

Çevrimdışı onurturan

bu seneki rakibimiz fener olur. 1-0 lık sonuçlarla giderler ama onlarda fazla tutunamazlar
TS hamle yapar yukarı doğru. ligin kalitesi arttı diyorlar ya evet çetin bir ikincilik mücadelesi
olur. antalya ve konyada devreye girer bu sene. Bizi şl hırpalamazsa rahat geçiririz.
şl arkasından el olursa bizde ciddi zorlanırız. GS uefa gruplarına kalamayacak gibi duruyor kalaydı iyiydi.
Başak geçen seneki iki skor oyuncusunu kaybetti. pektemek ve cengiz ikiside takımı hücuma çıkaran baş aktörlerdi
bakalım bu sene onların görevini devralabilecek birileri çıkacakmı ve aynı randımanı verecekmi.
adeboyar geldi Başak savaşçı kimliğini kaybetti ikinci yarı takımda komutan sayısı arttıkça mücadele
Ben bu yorumu gomezle sosa gittiğinde bize yapılan yorumlarla benzestiriyorum.. Belli olmaz diyorum.. şampiyon kesin olamazlar o biziz belli ama bence ikincilik büyük olasılık yine..

Çevrimdışı Necmi

birde bakma bu seneki kuramızda iyi yorgunluk belirtileri başladığında düzlüğe çıkmış olacağız
son 8 haftada bizi zorlayacak tek gs deplasmanı var. oda 31. hafta gs koparsa oda zor olmaz.
birde büyük ihtimal küme düşme potasında olacak bütün takımlarla ikinci yarı sonlarında ve içerde oynayacağız.
Alanya, Göztepe, Malatya, Kayseri, Sivas içerde olan maçlar  akhisar, gs, osmanlı
son 8 hafta 2 defa istanbul dışına çıkacağız. osmanlıda deplasman sayılmaz :D
yeterki ilk 9 maçda puan kaybını minimumda tutalım. Bu haftaları kafa kafaya bile
geçirsek zaten sonrasında kopar gideriz.

Çevrimdışı Necmi

Bu kulüplerden daha iyi tesis kursak da daha iyi gözlem sistemimiz de olsa her şeyimiz onlardan daha iyi de olsa yine onlar kadar olamayız. Öncelikle kafa yapımızı değiştirmeliyiz. Duygusallığı bırakmalıyız. Manu ronaldoyu juventus zidane'ı satmış biz marceloyu satan şampiyonluğu satar diyoruz. Gençlere yatırım yapalım cümleleri genelde lafta kalıyor bir oynuyor iki oynuyo eğer pek istenilen seviyede değilse taraftar tepkisi sonrada hoca oynatmaya çekiniyor. Eğer cengiz bizde olsaydı quaresma varken şans bulabilir miydi? Ayrıca gözlemci ile hoca arasında kordine olması lazım. Şenol hoca kendini yırtıyor sol tarafa sol ayaklı hamleli hızlı bir stoper istiyorum diye, sen gidip mitrovici alıyorsun. Yanlış anlaşılmasın mitrovic iyi ya da kötü diye birşey demiyorum hocanın istediğiyle alakası yok. Mitrovic yerine marcelo oynuyor onu kesmesinin imkanı yok. Mitro yerine yine genç  şenol hocanın istediği tarz da stoper yok muydu? İstersen messinin 18 yaşındaki halini getir maçlara çıkmazsa gelişemez. Genç yeteneği almak değil forma vermek önemli. Alt yapı olayıda 1-2 yıllık bir olay değil. 8-10 yıllık bir projedir. Şimdi yapılsa 10 yıl sonraki kişi bunun ekmeğini yiyecek:)
Kısacası her şeyin başı kafa yapımızı değiştirmeliyiz.
sol ayaklı hızlı stoper evet yok olmadığı içinde alamıyoruz olanlar belli
onlarında bonservisi 15 den başlıyor. burda 3 yıldır sol ayaklı hızlı stoper taranıyor
bulunanlar mangala rakitsky başkada sol ayaklı yok bir sürü ismi geçen oyuncuda
sağ ayaklı. şimdi kurt zouma düşünülüyor oda sağ ayaklı.
tek alabilme ihtimalimiz olan mangala oda çok zor bir transfer ve ucuza gelmez.
ama mangala pepe tandemi yapabilsen şl de bile bir iki takım dışında böyle
sağlam savunması olan takım bulamazsın. arkaya bırak ikisini bekleri falan
ne bulduysan hücuma çıkart. böyle bir savunmayla direk savunma performansıyla şampiyon oluruz ligde.
ama pepe maaşından aşağıya mal olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

köşeye sıkıştırıyor portoyu
Bugun portoya bunu yapan yarin besiktasa ne yapmaz

Çevrimdışı mylife1903

Hocam bu tamamen ligimizle alakalı bir durum.

Ligde sistem olmayan takımlara asla ve katta bu paraları vermezler. örnek Yunanistan ve Türkiye süper ligi

Piyasanın kafayı yediği zamanlarda 5 elit ligin kulüplerinden biri Fransa, Portekiz, Hollanda, Belçika liglerine fahiş fiyatlar verirken, bize gelince ya kiralık ya da maksimum 15 civarı teklif ediyorlar

Ben bu zamana kadar Avrupa ülkelerine 15 üzeri sattığımızı hatırlamıyorum.
Ortadogu ulkesi olmanin sikintilari, muhasir medeniyetler seviyesine cikinca duzelir

Afrikadan en pahali transfer kac para mesela, yanlis karsilastirma yapiliyor. Afrika, ortadogu, asya futbolculari ile karsilastirirsak bizimkileri daha duzgun elestiri yapabiliriz

Çevrimdışı mylife1903

Her sene ayni terane, gecen yazmistim ligin iyi oldugu falan yok. Bu kadro ile baslasak gene sampiyonuz azicik zorlaniriz belki ama gene bitiriirz isi.
Zorlanmayalim ne gerek var, alsinlar bir santrafor, yusuf erdogan mi orkan mi kimse artik vidayi zorlasinlar ocak ayi icin, belki baska firsat transferi olur, telasa gerek yok.

Gs icin yol uzun en az 5-6 transfer daha lazim, fb zaten kabiz, bizden beter.

Panik yok, sakin, koya koya gideriz

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Su transferleri aciklasalarda biraz zevk gelse hayat suanda cekilmiyo bjk macida yok zaten renklileri izliyip guluyoruz ben takimi ozledim

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı İhsan

BİLGİ | Beşiktaş bu sezon 500.000 forma satması halinde 2018-2019 sezonunda Adidas A kategorisinde yer alacak.

Yüklen yüklen :busted_cop: :busted_cop:

Günaydın
A kategorisine çıkmak ne demek oluyor ?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ugurkartalizma

Günaydın
Real Madrid'inki gibi f. orman en üst kalite ile yapılıyor.Belki sana model secme hakkı da sunuyorlardır o kadarını bilmiyorum.Bu seneki formalarımız da özel modeller sayılabilir ama

Çevrimdışı fani madida

Günaydın
iyi de bu nasıl olacak ki yeni sezon formaları ocak-şubat aylarında belirleniyormuş bizim 500 bin satıp satmadığımız anca mayıs ayında belli olur
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2017, 08:44:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
TÖH harekata başla artık.
Çin'e gitmeden transfer şart çünkü yönetim orada olacak...
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 08:47:01 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2017, 08:48:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
iyi de bu nasıl olacak ki yeni sezon formaları ocak-şubat aylarında belirleniyormuş bizim 500 bin satıp satmadığımız anca mayıs ayında belli olur
vodafone yine forma hediye eden tarifeli kampanya yapar 200 bin satış olur...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı murat

Başakcity Kerim Frei yi kadrosuna katmak için görüşmelere başlamış Yalnız bu bunlar çok hızlı gidiyor bukadar hız felaket başa bela
Şaka bi yana Türkiyede Beşiktaş tan başka takımda oynamam diyen frei efendiyi de yakından tanıma fırsatı doğdu bize bakalım sözünü yiyecekmi
beşiktaş dışındaki takım tanımı gs ve fb demek...

Çevrimdışı tangaz

ama onların uefa cup var

hep sarbisizlikten bunlar  :evillol:

ben bugün bir uefa cup görseli bekliyorum olmazsa darılırım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

V8 supercharger motor topluyom, traktor motoru gibi basit ama alkolik dolu garajda siboplarimi kaybetmisler, sibop ayari yapip zinciri takmak kaldi. Bir sene once isaretlemistik zjnciri simdi zinciri takmak icin ekipman almam lazim.
Subaru iyidir ya arabadiz kalinca subaruya biniyom ben. Yenileri yag eksiltiyor her 5000de 1lt ekliyom. Keyiflidir impreza bendeki xv kari arabasi.

Gsyi kzliyom suan insallah elerler diyecem ama zor.
Gsye daha sagbek solbek bi stoper iki ortasaha bi kanat ve bir kanat daha bir de santrafor lazim ha hnutmadan pazara cikmisken bir de hoca alsinlar.

Lan ujlu oynayacam diye yanip tutusan bu tudor degil mi? Neden oynamiyon?
Baskan olsam cagirir kovarim aksama.

Yonetimi dinleyip 4luye donduyse gene kovarim yalakalikta
Kendi kendine donduyse 4luye tutarsizliktan kovarim

Zayif karakterli herif
O motorun çıkartığı köpüğü anlayamazsın  :biggrinking:
Ha pardon o olay tekneydi dimi
Yalnız ben demiştim demek bu renkliler için çok keyifli oluyor.
Bu tudor çakma biliç dediydik de kimse inanmamıştı.
Hatta bu dursun da çakma demirörenlik yapıyor.
Neyse yapsınlar devam etsinler böyle çok güzel :icool:

Etiketler: