2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951923 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı esguel

Adamların zaten 2 forveti var biri kalinic diğer babacar.kalinic de ayrılma ihtimali var neden kiralasınlar bize onu anlamıyorum.şahsen gelmesini de istemiyorum.bize elit birşeyler lazım kalsın almayalım gerek Yok...

Bende katılıyorum dediklerine alacağımız forvet cenke rakip değil onun üstünde birisi olması lazım

Çevrimdışı fatihbjk

Cengiz Ünder' in iki senede 15 milyon € ya Roma' ya gidişi ve bizim Oğuzhan' a 8, Tolgay' a 4-5 milyon € teklif gelmesiyle ilgili ne düşünüyorsun @atalay abi? Bunun temel sebebi ne sence?

Nacizane fikrimi soyleyim.

Ffp sebebiyle paraya sikisik oldugumuzu bildikleri icin oluculuk yapmaya calisiyorlar.

Bu arada Bruma Gs icin takimin yarisiymis gercekten. Topu tek basina one tasiyabilen yegane oyunculari idi. Gs'dan hic birsey olmaz bu sene. Fb'nin hazirlik maclarini da izlemeye calistim kismen de olsa. Onlarda da takim oyunu felan 0. Takim olmalari en erken devreyi bulurlar.

Basaksehir ciddi kadro kurdu. Biraz gormek lazim oyunlarini ama bu senenin aynisi olacagini dusunuyorum. Basaksehirle yarisiriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bur başka Mendes oyuncusu Semedo 50 milyon Euro'ya Barcelona'ya gitmiş.
Bunlar nasıl paralar artık ya, sağ beke bu kadar para mı verilir? Bu futbol ikliminde ayakta kalmamız çok zor cidden.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

Fatih Doğan

Kartal Yuvaları'nda 2 günlük forma satış rakamı 18.000'e geldi. Geçen yılki 2 günlük satışların 6 katı...
bugün benim de katkım oldu. stadın altındaki yuvadan aldım. Bence herkes bir tane almaya çalışmalı, bir hafta içinde 100 bin rakamının yakalanacağını düşünüyorum. Özellikle c.tesi-pazar satışlar patlayacak inşallah.

Çevrimdışı Ayberk

Ostersund un ikinci golü bana Sosa nın osmanlıya attığı son galibiyet golünü hatırlattı.
Bu arada ne bu mitrovic aşkı yahu. Kıymete bindi birden 😁
daha yeni tanımaya başladık birbirimizi  :D
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tangaz

bu hafta bizde 3 tane beyaz alıcaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Bunlar nasıl paralar artık ya, sağ beke bu kadar para mı verilir? Bu futbol ikliminde ayakta kalmamız çok zor cidden.

çok değil Alejandro Grimaldo da 2 seneye kalmaz o da gider.
Velhasılıkelam marcelo kancık lyona ucuza gitti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin argümanlarını sıralayayım mı? Yedek bir kanada ne kadar ihtiyaç duyabiliriz altı üstü taş çatlasın 10 maç oynayabilir. Çokta abartmamak gerek  Gökhan Töre de 3 ay sonra gelecek. (Olcay'ın gitmesinin doğru olduğunu düşünüyorum ama adama gerçekten bu kadar rezil muamele yapman üstüne İsmail savunduğun günler aklıma geliyor üzülüyorum sitemim ona anlayışla karşılarsın umarım.)
Niyet okuması yapmışsın.

Ben artık kendini Beşiktaş'a ait hissetmeyen bir oyuncunun kadroda kalmasını desteklemiyorum. Olcay'da o bağ kopmuştu bir sebepten.

İsmail gidene kadar o bağ kopmamıştı, Fener'e Köybaşı tezahüratı yapıyordu kutlamalarda. İsmail'i savunmamım bir sebebi de buydu.

Yedek kanat çok fazla şans bulamaz gerçekten, o yüzden Yusuf Erdoğan gibi uygun ve yerli oyuncu istiyorum.

Trabzonspor'da Olcay'ın yedeğini niye istiyorum peki? Çünkü bu çocuğun antrenmanlarda frikik kullanırken Quaresma diye bağırdığını okudum, Quaresma'yı medya lincinden kurtardığını gördüm, her fırsatta Beşiktaş'ta oynamak istediğini dile getirdiğini duydum.

Bu adam bizde canını dişine kadar, Quaresma'nın yerine oyuna girerken heyecandan çimleri ısırır ve 100 üzerinden 70'lik oyuncu ise 80'lik katkı verir.

O yüzden Olcay'ın gitmesi de doğru, Yusuf'un alınması da.

Çevrimdışı ilhan mansız

bu hafta bizde 3 tane beyaz alıcaz
bugün güç bela işten fırsat bulup gidip aldım. muhtemelen hafta sonu satışlar patlayacaktır.

Çevrimdışı mellfred

Selamlar
nedir kamptayım bi sürü gelişme olmuş
Marcelo iyi paraya gitmiş ama üzüldüm umarım yerine mitrovic kullanılır da gelen para işe yaramış olur
Başakşehir inleri almış çok  iyi transfer adlarına. 
Fikstür belli olmuş ama detayları bilmiyorum Yeni sezonda da şampiyon olacağımız dışında.
Abuo'yu moting'i alır transferi kaparız gibi

Çevrimdışı Ensar

Ajax'ın hazırlık maçında aniden yere yığılan 20 yaşıdaki futbolcu Abdelhak Nouri'de kalıcı beyin hasarı oluştu ve durumu çok ciddi...

Nouri'in abisi Abderrahim: Doktorlara göre kardeşim; düşünme, yeme, konuşma, yürüme, hatırlama ve tanıma yetilerini kaybetti. https://t.co/eRMKnNa4aZ
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi murat

İyide benzer kalitede oyunculu sende 5 e alıyorsun.onlar zengin oldugu icin istedigini alabiliyor ama biraz tuzlu oluyor.sende o seviyelere gelebilirsen sende istediğini alırsın ama ederinden fazla vererek.bir karabüksporluda sana öykünüyor işte.

Çevrimdışı BlackEagle16

Niyet okuması yapmışsın.

Ben artık kendini Beşiktaş'a ait hissetmeyen bir oyuncunun kadroda kalmasını desteklemiyorum. Olcay'da o bağ kopmuştu bir sebepten.

İsmail gidene kadar o bağ kopmamıştı, Fener'e Köybaşı tezahüratı yapıyordu kutlamalarda. İsmail'i savunmamım bir sebebi de buydu.

Yedek kanat çok fazla şans bulamaz gerçekten, o yüzden Yusuf Erdoğan gibi uygun ve yerli oyuncu istiyorum.

Trabzonspor'da Olcay'ın yedeğini niye istiyorum peki? Çünkü bu çocuğun antrenmanlarda frikik kullanırken Quaresma diye bağırdığını okudum, Quaresma'yı medya lincinden kurtardığını gördüm, her fırsatta Beşiktaş'ta oynamak istediğini dile getirdiğini duydum.

Bu adam bizde canını dişine kadar, Quaresma'nın yerine oyuna girerken heyecandan çimleri ısırır ve 100 üzerinden 70'lik oyuncu ise 80'lik katkı verir.

O yüzden Olcay'ın gitmesi de doğru, Yusuf'un alınması da.

tebrikler süper yorum
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı sermet00

Ajax'ın hazırlık maçında aniden yere yığılan 20 yaşıdaki futbolcu Abdelhak Nouri'de kalıcı beyin hasarı oluştu ve durumu çok ciddi...

Nouri'in abisi Abderrahim: Doktorlara göre kardeşim; düşünme, yeme, konuşma, yürüme, hatırlama ve tanıma yetilerini kaybetti. https://t.co/eRMKnNa4aZ
Yazık bu çocukların sağlık kontrolleri nasıl yapılıyor acaba,yapısal bir kalp rahatsızlığı olabilir 20 yaşında kalp kolay kolay ritim bozukluğu yaşamaz.Çok üzüldüm,hayat boş gerçekten.Allah yardımcısı olsun.

Çevrimiçi murat

bugün benim de katkım oldu. stadın altındaki yuvadan aldım. Bence herkes bir tane almaya çalışmalı, bir hafta içinde 100 bin rakamının yakalanacağını düşünüyorum. Özellikle c.tesi-pazar satışlar patlayacak inşallah.
Mümkün olduğunca formaları kıyıda köşede kalmış satışı nispeten az olan yerlerden almakta fayda var.kartal yuvalarının sayısı ne kadar çok olursa o kadar iyi.

Çevrimdışı tuncaboylu

İyide benzer kalitede oyunculu sende 5 e alıyorsun.onlar zengin oldugu icin istedigini alabiliyor ama biraz tuzlu oluyor.sende o seviyelere gelebilirsen sende istediğini alırsın ama ederinden fazla vererek.bir karabüksporluda sana öykünüyor işte.
Tamam da piyasa şişiyor abi, biz de Benfica'da oynayan adamların peşindeyiz sonuçta.

Çevrimiçi murat

Tamam da piyasa şişiyor abi, biz de Benfica'da oynayan adamların peşindeyiz sonuçta.

Bu paraları verebilen toplasan 10 kulüp var 200 futbolcu.tersten bakarsan bu paraları veremeyende piyasayı öldürüyor. :D

Çevrimdışı abdusta

http://www.maisfutebol.iol.pt/liga/mercado/fc-porto-agente-de-aboubakar-afasta-cenario-de-renovacao

Alıntı
Aboubakarın menejeri
Portoda olmaktan mutluyuz,Aboubakar burada kontratı sonuna kadar takımına yardım edecek.
kontrat yenileme gelecek planlarımızda yok.
gazete altına yorumunu yapmış,Bu durumda Porto çaresiz Aboubakarı oynatacakmı?eldenmi çıkaracak?
zira ocak ayında Aboubakar başka bir takımla görüşme yapabilir,ön sözleşme imzalayabilir
kaybedende Lorient ve Porto olacaktır.

Saygılar

Çevrimiçi Necmi

başakta çok kadro değiştirdi oturmuş takımını kaybetti bu sene rakibimiz olmayacak sanırım
tek rakip kendimiz olacağız gene :bandit:

Çevrimdışı Berat

başakta çok kadro değiştirdi oturmuş takımını kaybetti bu sene rakibimiz olmayacak sanırım

Moting-X(kiralık stoper)-Gignac = 🏆

Daha güzel şekilde de olunabilir, geçen sene olduğu gibi Avrupa pek umrumda değil :D

Çevrimdışı Çağatay

Basak bu sene gs nin bile gerisinde kalabilir ts yi gecerlerse 4.bitirirler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 'TaNeR'

Sarışınlar derteşirkene   :D :naughty:

''Maçı izlerken inanın kendi takımım gözümün önüne geldi. Fenerbahçe ile Galatasaray'ı toplasan, düzgün bir maç oynayabilecek bir takım çıkmaz.  [...]
Bu sistemle Gomis attığı normal gol sayısını da zor yakalar [...]
Beşiktaş hazırlık maçı yaptı mı takip etmedim bilmiyorum ama şimdiden söylemek çok zor değil, önümüzdeki yıl da yine Beşiktaş'ı seyredeceğiz takımlarımız sayesinde.''
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Milan Bonucci' yi almış.
Hahaha, Kjaer Fener'in elinde kaldı o zaman.

Bunlar santrafor falan da alamazlar, bir de Aboubakar'ı almaya çalışıyorlardı. :evillol:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sarışınlar derteşirkene   :D :naughty:

''Maçı izlerken inanın kendi takımım gözümün önüne geldi. Fenerbahçe ile Galatasaray'ı toplasan, düzgün bir maç oynayabilecek bir takım çıkmaz.  [...]
Bu sistemle Gomis attığı normal gol sayısını da zor yakalar [...]
Beşiktaş hazırlık maçı yaptı mı takip etmedim bilmiyorum ama şimdiden söylemek çok zor değil, önümüzdeki yıl da yine Beşiktaş'ı seyredeceğiz takımlarımız sayesinde.''
Daha çok dertleşecekler merak etme alıştılar artık dert ortağı onlar
Onlara birbirleriyle dertleşmeyi bile sevdirdik bırak basketi.

Etiketler: