Senin argümanlarını sıralayayım mı? Yedek bir kanada ne kadar ihtiyaç duyabiliriz altı üstü taş çatlasın 10 maç oynayabilir. Çokta abartmamak gerek Gökhan Töre de 3 ay sonra gelecek. (Olcay'ın gitmesinin doğru olduğunu düşünüyorum ama adama gerçekten bu kadar rezil muamele yapman üstüne İsmail savunduğun günler aklıma geliyor üzülüyorum sitemim ona anlayışla karşılarsın umarım.)
Niyet okuması yapmışsın.
Ben artık kendini Beşiktaş'a ait hissetmeyen bir oyuncunun kadroda kalmasını desteklemiyorum. Olcay'da o bağ kopmuştu bir sebepten.
İsmail gidene kadar o bağ kopmamıştı, Fener'e Köybaşı tezahüratı yapıyordu kutlamalarda. İsmail'i savunmamım bir sebebi de buydu.
Yedek kanat çok fazla şans bulamaz gerçekten, o yüzden Yusuf Erdoğan gibi uygun ve yerli oyuncu istiyorum.
Trabzonspor'da Olcay'ın yedeğini niye istiyorum peki? Çünkü bu çocuğun antrenmanlarda frikik kullanırken Quaresma diye bağırdığını okudum, Quaresma'yı medya lincinden kurtardığını gördüm, her fırsatta Beşiktaş'ta oynamak istediğini dile getirdiğini duydum.
Bu adam bizde canını dişine kadar, Quaresma'nın yerine oyuna girerken heyecandan çimleri ısırır ve 100 üzerinden 70'lik oyuncu ise 80'lik katkı verir.
O yüzden Olcay'ın gitmesi de doğru, Yusuf'un alınması da.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi