2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952020 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Almar

Mitrovic'in Pepe'yle beraber denenmesi lazim. O adamda kumas var cok fazla ilerleme katedebilir bu sekilde. 5 kusur milyona da forvet ve bi kanat alinip kapatiriz transferi.

Çevrimdışı sermet00

Bu trabzon şu para harcama konusunda en anlayamadigim takım. Forma satamaz kombine satamaz şampiyonlar ligi görmüyo şampiyon olamiyo şampiyonluğu geçtim ilk ikiye bile giremiyoe yıllardır ona rağmen bizden fazla harcıyorlar neredeyse. Nedir bu adamların olayı çok merak ediyorum
Aynen hemen hiç gelirleri yok.Kombineyi bırak stada 2000 kişi gidiyor veya gitmiyor normal maçlarda.Muhtemelen belediye destekliyor şehir takımlarını yoksa ayakta duramazlar

Çevrimdışı Zafer55

Biz çok kasıyoruz sanki transferde rakiplerin halini gördükten sonra şuan eldeki mevcut kadro bile gayet iyi marceloyu boşuna sattık cenk yeterdi bize :D :D

Mitrovic'e şükürler olsun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fatih_

Arkadas nedir ikinci gol oyle.
Adam belini donduremedi.
Ama gecsinler turu gruplara falan kalsinlar biz 3 gunde bir mac yaparken yatmasinlar.
Canim oyle sikkindiki gerci her transfer doneminde nefes alamiyo gibi oluyoruz biraz keyfim yerine geldi. :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Maicon'a verilen ücreti ve karşılığında oynadığı oyunu gördükten sonra Mitroviç'in bedava olduğunu anladım :)
Mitrovic kesinlikle iyi bir oyuncu, en az Marcelo kadar henüz üst seviye oyuna yeni yeni alışıyor, inşallah herkes görecek..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ostersund un ikinci golü bana Sosa nın osmanlıya attığı son galibiyet golünü hatırlattı.
Bu arada ne bu mitrovic aşkı yahu. Kıymete bindi birden 😁
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ALDENYX

trt spor babacar az kaldı diyor....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi tolga1903

Dünyanın en çabuk g.t olan taraftarı bu gs taraftarı. Bu sene şampiyon kim olur diye yapılan her ankete abandılar da abandılar. Daha sezon başında avrupadan elenme noktasındalar üstelik rakip takımın ilk avrupa maçıymış. Dilerim en dibi görürler batar yok olur giderler.

Çevrimdışı Kutay

Gerçekten renklilerin maçlarını izleyince elimizdekilerin kıymetini anlıyor insan mitrovic gs deki bütün stoperlerden iyidir
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

ne gaddarrr güzel bir akşam :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Özgüvenlerinin kırılması açısından iyi oldu.

Ama elenmeleri iyi olmayacak, bunlar ülke puanına katkı yapmazlarsa sampiyon da ön eleme oynayacak yakında.

Çevrimdışı ilhan mansız

hayırdır Necmi abi, transferde gelişme var mı?

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Mitrovicin topla cikmasini cok begeniyorum cok soguk kanli oynuyo aslinda gelisyirse kendini hic stoper aramaya gerek yok goz kapali koyariz pepenin yanina

Çevrimdışı abdusta

Çevrimiçi tolga1903

Özgüvenlerinin kırılması açısından iyi oldu.

Ama elenmeleri iyi olmayacak, bunlar ülke puanına katkı yapmazlarsa sampiyon da ön eleme oynayacak yakında.

Konya ve basaksehiri destekleriz abi avrupada eksik kalsın şunların alacağı puan :) bucak takımından 2 gol yiyen yarın gruplarda elek olur :D

Çevrimdışı brkntcnr

Cengiz Ünder' in iki senede 15 milyon € ya Roma' ya gidişi ve bizim Oğuzhan' a 8, Tolgay' a 4-5 milyon € teklif gelmesiyle ilgili ne düşünüyorsun @atalay abi? Bunun temel sebebi ne sence?

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu macla bunlar daha cok para sacarlar coplere  :lol: :lol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2017, 22:32:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Trabzon avrupa ya gitmemek için kasmadı.
Gs de elenmek istiyor.
Sadece lige asılmak için.
Geçsinler turu.
ilk yarı sonunda osmanlı gibi olurlar erken açan çabuk bitiyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı esguel

O değilde bi ara llorente vardı gündemde kolu kırıldı diye mi vazgeçildi bu adamdan hatta 3 milyon bonservis falan konuşuluyordu

Çevrimdışı sermet00

Babacar'ın geleceğini hiç zannetmiyorum

Çevrimdışı cagdas44

Fatih Doğan

Kartal Yuvaları'nda 2 günlük forma satış rakamı 18.000'e geldi. Geçen yılki 2 günlük satışların 6 katı...

Çevrimdışı Anıl1903

Diğer takımların durumları geçen sene ile aşağı yukarı aynı,bizim yapmamız gereken kan kaybı yaşamadan forvet,stoper ve kanat transferlerini gerçekleştirmemizdir.

Çevrimiçi murat

Gerçekten renklilerin maçlarını izleyince elimizdekilerin kıymetini anlıyor insan mitrovic gs deki bütün stoperlerden iyidir
pedroyu versek seviye atlatır.maiconu gördükten sonra 10 milyona gideri var.

Çevrimdışı fatihbjk

Mitrovic'in Pepe'yle beraber denenmesi lazim. O adamda kumas var cok fazla ilerleme katedebilir bu sekilde. 5 kusur milyona da forvet ve bi kanat alinip kapatiriz transferi.

Ayni fikirdeyim. Pepe supurucu olsa, Mitrovic'in paslari iyi oldugu icin kurucu ozellik gosterebilir diye dusunuyorum.

Mitrovic'in belli mac sayisi oynayip ozguven kazanmasi gerektigini dusunuyorum. Gecen seneki maclarda sanki bi tutukluk vardi, tedirginligi vardi. Bunu uzerinden atarsa kumasi iyi oyuncu aslinda.

Çevrimdışı caner.eryigit

Adamların zaten 2 forveti var biri kalinic diğer babacar.kalinic de ayrılma ihtimali var neden kiralasınlar bize onu anlamıyorum.şahsen gelmesini de istemiyorum.bize elit birşeyler lazım kalsın almayalım gerek Yok...

Etiketler: