2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6949762 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı esguel

gignac Meksikalardan bizi takibe aldı hayırdır inşallah...

Yanlış bilmiyorsam zaten takipteydi yeni bir etkileşim değil

Çevrimdışı Zafer55

Marcelonun satışı,olası oğuzhan tolgay adriano hatta pedro milo boyko pektemek tekliflerine karşı elimizi güçlendirdi diye düşünüyorum.
  Gönül isterdiki boyko dan 2m aras pektemek pedro milo dan 4x1.5=6m ile toplam 8m yapalım ama olmadı.Belki marcelo satışından sonra bunlardan 8 değil de 6 gelir o da olur yani  :)

Çevrimdışı tangaz

Berber deme abi bizimde bulent korkmazla berber ayniydi sonra seri sampiyonluklar geldi

abi yapma etme o hıyarla aynı makas mı saçına değdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Resmi twitter hesabımız kimin fotoğrafını paylaşsa gitti. Yoksa

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Koa_lAA

çin tv lerinde videoları dönüyomuş haberlerde... fake deilse video öyle ...

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı mylife1903

abi yapma etme o hıyarla aynı makas mı saçına değdi
Abi bana makas degil ustura deger. Bunu berberle dalga amacli gazliyorduk, bulo ozamanlar simdiki sabri modundaydi, yaslandi defolsun falan. Biz buna diyorduk hagi geldi o kac yasinda falan diye. Bu da diyordu o manyak gibi calisiyor falan, eeeeee dedik git calis iste. Arkasindan gulerkene herif kupa koleksiyonu yapti, boyuh gaptan oldu durzu

Çevrimdışı tangaz

Abi bana makas degil ustura deger. Bunu berberle dalga amacli gazliyorduk, bulo ozamanlar simdiki sabri modundaydi, yaslandi defolsun falan. Biz buna diyorduk hagi geldi o kac yasinda falan diye. Bu da diyordu o manyak gibi calisiyor falan, eeeeee dedik git calis iste. Arkasindan gulerkene herif kupa koleksiyonu yapti, boyuh gaptan oldu durzu

bülo efsanesinde rolünüz var yanii

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/Samedowski/status/885413962157838340

fake mi deilmi anlamadım...
Cini bilmem ama rusya tivilerinde cok fena belgeselleri falan dondu baya reklam oldu.
Krasnador da guzel sehir baya bi stadi da yeni
piter var acayip sehir mesela bi muzesi var 3 ayda zor gezersin, stad yeni

Çevrimdışı mylife1903

bülo efsanesinde rolünüz var yanii
Az emegimiz yok abi
Aziz yildrim efsanesinde de parnagimiz var ekiplen beraber

Çevrimdışı tangaz

Az emegimiz yok abi
Aziz yildrim efsanesinde de parnagimiz var ekiplen beraber

saint yıldırımı inşaa ettik diyorsun yane :)

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı ferdi1903

Gökhan inler basaksehirle anlasmis deniyor

Çevrimdışı tangaz

Gökhan inler basaksehirle anlasmis deniyor

başakşehir belediyenin paraları saçmaya dewam ediyor. sanırım kulübün 7 sponsoru belediyenin iştirakleri imiş ispark başta :)

Çevrimdışı BlackEagle16

Profilimde quaresma resmi vardırok severim fakat konusu sarpa sardı. Madem bu adamla sözleşme uzattık sebebi neydi serbest kalmasın giderken para kazanalım diye böyle bir sözleşme yaptık e teklif var adam gitmem diyor kardeşim bu sözleşmeyi yaparken bunlar düşünüldüde konuşulmadı mı allah aşkına quaresma 10 milyon euro çok iyi para
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı tangaz

Profilimde quaresma resmi vardırok severim fakat konusu sarpa sardı. Madem bu adamla sözleşme uzattık sebebi neydi serbest kalmasın giderken para kazanalım diye böyle bir sözleşme yaptık e teklif var adam gitmem diyor kardeşim bu sözleşmeyi yaparken bunlar düşünüldüde konuşulmadı mı allah aşkına quaresma 10 milyon euro çok iyi para

seneye gider rusya 2018 sonrası

Çevrimdışı BlackEagle16

seneye gider rusya 2018 sonrası
abi  peki o zaman bu kadar para verirlermi?  Bu adam zaten 35 e geldi tamam maksimum katkı verdi eyvallah ama artık ayrılık vakti zaten alan bu sene performans görür 2018 sonrası zaten artık emeklilik moduna girer

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Karijmaya çinden yüksek bir teklif varmış, eğer giderse 1 forma daha alacağım  :D

Çevrimdışı atalay

Başakşehir'in orta saha için temposu yüksek iyi bir BTB oyuncusuna ihtiyacı var. İnler, Emre ile değil de, onun olmadığı maçlarda veya bölümlerde kullanılabilir. Bu arada iki yıl önce burada yazdığım Corchia'yı Sevilla almış.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2017, 15:01:45 atalay ]

Çevrimdışı BlackEagle16

Quaresma gereken katkıyı üst seviyede vermiştir. Pepeni gelişinden etkisi ap ayrı birşeydir ama yüksek bi teklifi düşünmeliyiz.

Çevrimdışı esguel

Quaresmanın olası bir satışı ile elimiz çok rahatlar umarım güzel bir teklif vardır ve güzel bir veda ile uğurlanır

Çevrimdışı bjk4ever

23 yaşına kadar İtalya milli takımına seçilemeyen, 1 senede transfermarkt'ta değeri her nasılsa 10 katına çıkan Conti ve Porto'da 1 sene oynayıp 16 gol atan Andre Silva çok mu matah gerçekten?

Menajer dürtmesi ikisi de. Bence Kessie de o sınıfa girer de, onun kredisi daha fazla.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de anlam veremiyorum Milan'in yaptiklarina. O kadar oyuncu aldilar ama 1 tanesi icin bile dunya capinda veya o capta olma potansiyeli var diyecegim adam yok. Milan'in hedefi Juventus seviyesine gelmek olmali, ama adamlar 90 milyon harcadiktan sonra bile Napoli, Roma seviyesinde bile degil benim gozumde. 30-40 milyonluk 3-4 bayrak adam alsalardi ve saglam bir stoper-orta saha-orta saha-forvet omurgasi kursalardi cok daha hayirli olurdu. Simdi kadro sisti ama Juventus'a gozun kapali koyacagin 1 tane bile oyuncusu yok hala mesela. Rakibin Dybala ile oynarken sen karsisina Hakan Calhanoglu'nu cikartiyorsun mesela. Gulerler adama.

Çevrimdışı esguel

Şafak malatya quaresma ya 8 adrianoya 9 milyon teklif var yazmış

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Q7 giderse yine son ana kadar tarnsfer bekleriz son 1 haftada aciklarlar hosumuza gitmez kesin

Etiketler: