2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951876 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi geriden geliyorum daha okumadım diğerlerini eğer bunun kim olduğunu söylemediysen valla ayıp ettin he. Bi parmak balı çalmış gitmiş. :D

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benzemaz kimse sana  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

şenol hocayı eleştirdiğim için renkli muamelesi görmüştüm. benimle alakalı olmasa dahi renkli imaları konusunda bir süre daha hassas olabilirim. korkudan 1 aydır yazamıyorum. şenol hoca hakkında @Egos la yarım kalan sohbetimiz vardı ama bir süre daha bekleyeceğim galiba.
Sen yaz abi, kimin renkli olduğu 3 km öteden belli oluyor

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Benzemaz kimse sana  :eyes
Ouff beee bi küçük ayranım nerde benim.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Instagrami olanlar başkanın son resmine baksın

Çevrimdışı tuncaboylu

Sensin çocuk...Adam 15 yıllık kongre üyesi bikerem
Aha şimdi aklıma geldi, bu adam bizim cevizci başkan adayı olmasın yoksa?

O da aynı ukala her şeyi ben bilirim tavırları, akıl vermeler, saygısızca yorumlar falan. O değilse bile, müritlerinden biridir kesin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

şenol hocayı eleştirdiğim için renkli muamelesi görmüştüm. benimle alakalı olmasa dahi renkli imaları konusunda bir süre daha hassas olabilirim. korkudan 1 aydır yazamıyorum. şenol hoca hakkında @Egos la yarım kalan sohbetimiz vardı ama bir süre daha bekleyeceğim galiba.

Şenol hocayı bende eleştiriyorum :nerd:
şimdi banada renkli muamelesi yaparlarmı dikkatli olmak lazım :evillol:
rahat ol dostum renkli olan kendini belli ediyor zaten :evillol:

Çevrimdışı abdusta

Başkandan mesaj var.

Buradan Mitroviçi eleştirenlerede gönderme var

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Ouff beee bi küçük ayranım nerde benim.

küçük kesmez 70likde kesmez 100lük iyidir  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı ilhan mansız

Başkandan mesaj var.
bu klüp bazı taraftar görünümlü parazitlerden derhal kurtulmalı,,Başkan kesinlikle haklı,,

Çevrimdışı sermet00

Babacar'ın bonservisini alamayız yine kiralayacağız sanırım

Çevrimdışı Berat

Buradan Mitroviçi eleştirenlerede gönderme var

saygılar

Ben zaten Pepe+Mitro denensin diyorum bir yandan abi :D

@tangaz Resimi yükledim üstte görebilirsin.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Çevrimiçi Necmi

Bir yerde Aguero ismini okudum abi yok artik dedim yani :D
yok artık deme her sene forvet değiştiriyoruz eninde sonunda onada sıra gelecek :bandit:

Çevrimdışı autopsy

Başkan italyada inşallah babacar için değildir.

Babacar gelsin. Adı geçenler içerisinde Llorente ile birlikte en çok istediğim 2 alternatiften biri. Costa'yı saymıyorum, çünkü 6 ay olayı saçma. 1 yıl geleceğini de çok sanmıyorum. Gignac da iyidir de Avrupa'dan ayrılan adamlara biraz soğuğum ben, fiziki durumu iyi midir, salmış mıdır bilemiyorum.

Çevrimdışı asilarıkaymak

yarın lyon maçının mahkemesi var başkanımız Fikret Orman bu yüzden Genevada .Umarım mahkemede sonuç pozitif olur

Çevrimdışı sermet00

Lyon forumuna baktım genel olarak çok bulmuşlar parayı,şüpheli transfer diyen var,Diakhaby'den sonra iyi gelir diyen var

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol hocayı bende eleştiriyorum :nerd:
şimdi banada renkli muamelesi yaparlarmı dikkatli olmak lazım :evillol:
rahat ol dostum renkli olan kendini belli ediyor zaten :evillol:
Yeri geliyor Hoca bile kendini sorguluyor , eleştiriyor  :) 
Hoca kendini sorgulayıp eleştirmese geçen sezon son 4 haftada puan kaybedip şampiyonluktan olmamak elde değildi . Önemli olan yapılan eylemin iyi bir amaca hizmet etmesi .

Çevrimdışı cursedofdragon

Babacar gelsin. Adı geçenler içerisinde Llorente ile birlikte en çok istediğim 2 alternatiften biri. Costa'yı saymıyorum, çünkü 6 ay olayı saçma. 1 yıl geleceğini de çok sanmıyorum. Gignac da iyidir de Avrupa'dan ayrılan adamlara biraz soğuğum ben, fiziki durumu iyi midir, salmış mıdır bilemiyorum.

Babacar = Mustafa pektemeğin siyahı hali.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben canım yandığında anlık çemkiriyorum etki-tepki. mesela canerin sakatlığı, şenol hocanın gidebilirim kalabilirim gibi gereksiz gereksiz açıklamaları vs.

@astalavista  ise nedense kurulmuş. 7 ay önceki konuları açıp şikayet ediyor. marcelonun transfer olmasına canı sıkılmışta sataşacak yer arıyor desem e cengiz ünder konusunu da açmış yönetime salvolar....

neyse bu kişi ben değilim. mitroviç hakkında yazmıştım açıp okuyun demiş baktım ilk mesajını bugün atmış. kimmiş neciymiş kendi söylesin.
Seni anmam iyi olmuş o zaman . Zorla foruma getiremeyeceğimize göre geleceğin de yokmuş bir süre. Tekrar hoş geldin. Paylaşımlarının devamını bekliyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Yeri geliyor Hoca bile kendini sorguluyor , eleştiriyor  :) 
Hoca kendini sorgulayıp eleştirmese geçen sezon son 4 haftada puan kaybedip şampiyonluktan olmamak elde değildi . Önemli olan yapılan eylemin iyi bir amaca hizmet etmesi .

o zaman demekki hocada renkli :D

Çevrimdışı tangaz

Ben zaten Pepe+Mitro denensin diyorum bir yandan abi :D

@tangaz Resimi yükledim üstte görebilirsin.

ne mitrosu allasen eleman menajer kakalaması biz mangala diyoruz sen mitroviç diyorsun hala  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

o zaman demekki hocada renkli :D

bordomaviyi renkten saymıyormusun  :bandit:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Beyler önceki sayfalarda belirtildi mi bilmiyorum ama Geneva:Cenevre yani İtalya degil

Etiketler: