2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947587 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Gignac için 4m bonservis falan konuşuluyor.
Bence yanlış çünkü adam Meksika'da yüksek(5.5m euro diye biliyorum) ve buraya da o seviyelerde gelecek.
31 yaşında bir Gignac'ın ederi benim gözümde 0 bonservis+ 3.5-4m maaştır.
Tigres'te 1 senesi kalması 5.5 tan vazgeçip 3.5-4'e düşmesini sağlayabilir hele dünya kupasını falan da düşünüyorsa.
Sonuç olarak bonservis verelim ama genç adama(25 yaş altı) verelim, Şenol hocanın elindeki forvetleri düşününce genç forvete yatırım yapmak daha akıllıca duruyor. Hele o genç hocanın da istediği pivot özellikli olursa tadından yenmez.

3.5-4.0 çok çok fazla değil mi?

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı autopsy

Adriano oyun bilgisi çok çok yüksek bir adam. Kağıt üstünde satılabilir gibi dursa da  ben kalsım istiyorum naçizane.

Çevrimdışı İhsan

Charlie caplin.

bana uyar. çünkü onu hiç renkli görmedim
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Gecen sene tutan cok iyi transferler vardi. G.Gonul, Adriano, Talisca, Babel muthis faydali oldu. Bu sene elimizde sadece Pepe var ve daha guclu bir FB/GS var rakip olarak gecen seneye gore. Marcelo'nun parasini Vida ve Aboubakar'a yatirirsak ben gelecegi hic aydinlik gormuyorum maalesef......
Her sene transfer tutmasına gerek yok ki, elinde tutmuş oyunculardan oluşan bir iskelet var.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Transferde yine geç kalındı, geçen sezon nasıl Gomez ile koca yaz transfer döneminde oyalanıldıysa bu sene de Aboubakar ile oyalanıldı. Marcelo madem satılacak daha önce satılıp takımın önüne bakması gerekirdi. Herkes Pepe-Marcelo savunma tandemini Ronaldo-Zago ikilisine eşdeğer görürken birden Marcelo'nun satılmasıyla tekrardan başa dönüldü, Pepe'nin klası ve tecrübesi tartışılmaz fakat yanında kim oynayacak, Tosic, Atınç, Mitroviç var diyenler olacaktır lakin bu oyuncular şampiyonlar liginde çok sırıtırlar. Marcelo'nun boşluğunu en az onun kalitesinde bir adamla doldurmak gerekiyor. Marcelo'nun satılmaması daha doğru olurdu. Burada en büyük sıkıntıyı yine Şenol Güneş yaşayacak, her şeye sıfırdan başlayacak.
Daha 2 ay var transfer döneminin bitmesine ve arkadaş, neyine geç kalındı?

Çevrimdışı ardiles

@hasann da olabilir.

Biri çaktırmadan Galatasaray bu sene kaç puan toplar muhabbeti açsın, o şekilde kolay avlanıyor bunlar.

bunlar derken?  :busted_cop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yav kulüp Barcelona olsa anlarım genç kalındı falan da, bizim ekonomimiz belli neyin genç kalınması el insaf.
Hoş Barça bile daha transfer yapamadı, işte Manchester United falan yeni Lukaku'yu aldı.
Zaten bu takımlar aldıkça onların gönderebileceği oyunculara biz talip oluyoruz, o takımlarda almadan gönderir mi.
Bizden daha gide gide 2 oyuncu gitti, Monaco falan ne yapsın bütün adamlarını büyük takımlar istiyor.
Hayır fikir yürütme de sakat, Lyon stoper transferini bugün yaptı işte.

Çevrimdışı tuncaboylu

3.5-4.0 çok çok fazla değil mi?
Santrafor maaşları bu abi.

Çevrimiçi Necmi

gene @Necmi benim arkamdan atip tutmus. Şenol Güneş istemisse ve yonetim almissa, o futbolcuda bjk formasini giymisse benim için olay biter. BY geldiginde @Necmi yeni forma alip Burak Yılmaz yazdıracaklardan biridir. Unutmayın bunu.

Sadece herhangi bir forvet ile anlaşılamazsa BY gelecek miş
burak yılmaz yazdırmamda burdan bir Beşiktaşlıya burak yılmaz forması vereceğim kesin gibi :kop:
Beşiktaş formasını arkasında burak yılmaz yazıyor diye çöpe atacak değiliz ya :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

bunlar derken?  :busted_cop:
Senden bahsetmiyorum abi, senin yazılarını severim. :tabe:

Çevrimdışı ardiles

Tabii bilmeden kimsenin günahını almamak lazım . Kullandığı sözler @ardiles 'in kullandığı sözler ile benzer olduğu için söyledim yoksa herhangi bir husumetim yok .
Doğru bir amaca hizmet ettiği sürece eleştiri de yapılmalı. Gelişimin olmazsa olmazıdır düzgün eleştiri kültürü.

ben canım yandığında anlık çemkiriyorum etki-tepki. mesela canerin sakatlığı, şenol hocanın gidebilirim kalabilirim gibi gereksiz gereksiz açıklamaları vs.

@astalavista  ise nedense kurulmuş. 7 ay önceki konuları açıp şikayet ediyor. marcelonun transfer olmasına canı sıkılmışta sataşacak yer arıyor desem e cengiz ünder konusunu da açmış yönetime salvolar....

neyse bu kişi ben değilim. mitroviç hakkında yazmıştım açıp okuyun demiş baktım ilk mesajını bugün atmış. kimmiş neciymiş kendi söylesin.

Çevrimdışı fatihbjk

sağda solda heryerde adriano çine gitmeye razı olursa seneye geri dörtlünün GG pepe mangala kolarov olacağı yazıyor. sizce de GG zayıf halka gibi durmuyor mu  :D

Bi dur Allahini seversen zaten ortalik karisik :icool:

Çevrimdışı cagdas44

Az moral paylaşımı

🦅BEŞİKTAŞ NEFERİ  🦅‏

Van Kartal Yuvası:
İlk partide 300 forma gitmiş. Bugün aradım. 7 tane kalmış. Yanlış aramayın. Ankara-İzmir demiyorum.
Van Van.👏🏻👏🏻👏🏻

Bursa:
Çubuklu ve Gri bitmiş. Sadece 10-15 adet Beyaz kalmış.

Bu iki uç örneği neden verdim?
Çünkü bizin gerçek yüzümüz ve gücümüz bu. 👏🏻

Bu arada son bir dipnot:
Van, Türkiyenin nüfusa oranla en fazla Beşiktaş taraftarının olduğu şehirdir.
Acaba neden? 😎😎

Çevrimdışı cagdas44

İlker Tanrıverdi‏ @clavistuus

Bugün kü @BJKKartalYuvasi satışları geçen sene ilk gün hasılatını 4 e katladı. Allah bereket versin. Bu hafta  rekor satış bekliyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

Az moral paylaşımı

🦅BEŞİKTAŞ NEFERİ  🦅‏

Van Kartal Yuvası:
İlk partide 300 forma gitmiş. Bugün aradım. 7 tane kalmış. Yanlış aramayın. Ankara-İzmir demiyorum.
Van Van.👏🏻👏🏻👏🏻

Bursa:

Bu arada son bir dipnot:
Acaba neden? 😎😎
yarın öğlen ben de inşallah 3 tane alacağım. Bir tanesi hediye olacak,,

Çevrimiçi Necmi

Az moral paylaşımı

🦅BEŞİKTAŞ NEFERİ  🦅‏

Van Kartal Yuvası:
Van Van.👏🏻👏🏻👏🏻

Bursa:

Bu arada son bir dipnot:
Acaba neden? 😎😎
o nedenle değil :D
Benim gençlik yıllarımdada bu böyleydi. istanbuldada tanıdığım bütün vanlılar fanatik Beşiktaş taraftarıydı hep.
tabi kaşkol atma bu işi iyice katmerli yapmıştır.

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi Özgür Gültekin

defans için gönlümden geçen adayın Zouma olduğunu söylemiştim.

forvet için ise bir ara bizimle de adı geçen Mitrovic olmasını çok isterim.
etrafındaki oyuncuları da oynatma kapasitesi, temiz gol vuruşu ile bizim oyun anlayşımızda çok iş yapar/yaptırır.

Çevrimiçi Savaş

esas sesi çıkmayan gelirse buraların nasıl yıkıldığını görürsün :D
Abi geriden geliyorum daha okumadım diğerlerini eğer bunun kim olduğunu söylemediysen valla ayıp ettin he. Bi parmak balı çalmış gitmiş. :D

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

esas sesi çıkmayan gelirse buraların nasıl yıkıldığını görürsün :D
Bir yerde Aguero ismini okudum abi yok artik dedim yani :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ardiles

Senden bahsetmiyorum abi, senin yazılarını severim. :tabe:

şenol hocayı eleştirdiğim için renkli muamelesi görmüştüm. benimle alakalı olmasa dahi renkli imaları konusunda bir süre daha hassas olabilirim. korkudan 1 aydır yazamıyorum. şenol hoca hakkında @Egos la yarım kalan sohbetimiz vardı ama bir süre daha bekleyeceğim galiba.

Çevrimdışı cursedofdragon

Başkan italyada inşallah babacar için değildir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aboubakar ile Babel'in havada göğüs göğüse tokuşmasını özledim 😁
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

o nedenle değil :D
Benim gençlik yıllarımdada bu böyleydi. istanbuldada tanıdığım bütün vanlılar fanatik Beşiktaş taraftarıydı hep.
tabi kaşkol atma bu işi iyice katmerli yapmıştır.
Tüm takımlar Avrupa'da kamp yaparken, Beşiktaş 80'li yıllardan birinde Van'da kamp yapmaya karar veriyor.

O yüzden de Van'da çok fazla Beşiktaş'lı var, hele 30 yaş üzeri çok fazla.

Eşim Van'lı, o ve kayınpeder de Beşiktaş'lı.

Etiketler: