2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942986 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sattık dedidiğim gönderdik, olayı sulandırmayın. Neyi kast ettiğimi çok iyi biliyorsunuz.
Ergen çocuklar gibi konuşmayın, yaşınızı hak edin.

Birader hayırdır sen ?
daha foruma geleli 10 dk olmadı 10 kişi ile atısıyosun ya .
az bi yerini bil adam gibi konuş yaz surda.
Cahil cahil kokutma ortalığı..

Çevrimdışı autopsy

Sattık dedidiğim gönderdik, olayı sulandırmayın. Neyi kast ettiğimi çok iyi biliyorsunuz.

Seni boşa ciddiye alıp cevap vermişim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Göndermedik de, kendi gitti.

Bir de terbiyeni topla, senin yüzünden mod yemeyelim burada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ergen çocuk? Yaşını girmemişsin daha böyle konuşuyorsun? Bence sen bu işleri bırak. Önce saygı öğren.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı astalavista

Birader hayırdır sen ?
daha foruma geleli 10 dk olmadı 10 kişi ile atısıyosun ya .
az bi yerini bil adam gibi konuş yaz surda.

Adam gibi yazıyorduk durup dururken birisi geldi yazdıklarımı okumadan beni trollüyor ya da gerçekten anlamıyor.
Yeni gelmiş misafire böyle davranırsanız karşılığında aynı sertlikte mesajlar görürsünüz tabiki.

Ben 15 yıllık kongre üyesiyim, mesajlarınıza hızlıca yetişeyim derken yanlışlıkla gönderdik diyeceğime sattık diye yazmışım İsmail Köybaşını.
Bunu bile alay konusu yapacak kadar ergen kişiler var. Neyi kast ettiğimi bildiği halde tek amacı laf sokmak. Ayıp.
Hanginiz hatalı kelime yazmıyor ya da konuşurken dil sürçmesi yapmıyor?

Çevrimiçi murat

Senin yaşında belli değil önce bir yaşını gir sonra devam edersin.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Adam gibi yazıyorduk durup dururken birisi geldi yazdıklarımı okumadan beni trollüyor ya da gerçekten anlamıyor.
Yeni gelmiş misafire böyle davranırsanız karşılığında aynı sertlikte mesajlar görürsünüz tabiki.

Ben 15 yıllık kongre üyesiyim, mesajlarınıza hızlıca yetişeyim derken yanlışlıkla gönderdik diyeceğime sattık diye yazmışım İsmail Köybaşını.
Bunu bile alay konusu yapacak kadar ergen kişiler var. Neyi kast ettiğimi bildiği halde tek amacı laf sokmak. Ayıp.
Hanginiz hatalı kelime yazmıyor ya da konuşurken dil sürçmesi yapmıyor?

Yeni gelmiş misafir önce misafirliği bilicek ev sahibini kaldırıp baş köseye oturmaya kalkarsa oturttururlar öyle misafiri.
Arkadaşların mesajında bir art niyet yoktu her mesajından bağımsız trol kokan dengesiz farklı mesajlar atmanın sonu bu hocam.

Çevrimdışı autopsy

Benim kafamdaki soru şu. Hemen Vida'yı alırsak ve bunun için Boyko + para verirsek, geri kalan miktar kanat ve forvet işlerini çözmeye yetecek mi ? Yoksa Vida için Ocak ayını bekleyip, parayı diğer transferlere mi gömmeliyiz ? Ligde başarı hücum hattından geçiyor, defansı öyle böyle idare ederiz de Avrupa mevzusunu bilemiyorum .

Çevrimdışı astalavista

Bu foruma girip zamanında yazdım diyorum. Ki bakın ispatı var.
Ordan biri çıkıp sallıyordur diyor.
Bu ergen çocuk kafası değil de ne?
Allah akıl fikir versin.

Çevrimdışı mylife1903

o lafı dedikten sonra Ba sakatlandı Abou işi yattı.
otomatikman gündeme forvet işi girdi. o zamanki planda
yeni bir forvet transferi yoktu.
Hangi pilan abi? Yapma gozunu seveyim.
Dembanin ipiyle kuyuya inilir mi?
Abunun durumu belli degil miydi? Pilani olan yonetim abunun bir bacagini mitrovice verilen para ile baglardi. Ha zaten istemiyorlardi cikarimi yapilabilir ee ozaman balotelliyi kapatsalardi

Pilan falan yok, bam bam bam taktigi bizde
Ya da nehrin akintisiyla yuzen oduna oturmus gibi bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete nehrin akintisinda

Çevrimdışı abdusta

Yönetimin A planı FFP den kurtulmak
B planı ise 2 futbolcuyla görüşülmüş anlaşılmış ve verilmiş sözler var,Hocayada verilmiş vaat bu yönde

vida ve aboubakar hocanında ısrarla istediği kişiler kapılar şimdi sıcak parayla zorlanacak
umarım en azından biri olur.

olmaz ise başka alternatiflere bakılacak.

saygılar

Çevrimdışı Çağatay

Yeni gelmiş misafir önce misafirliği bilicek ev sahibini kaldırıp baş köseye oturmaya kalkarsa oturttururlar öyle misafiri.
Arkadaşların mesajında bir art niyet yoktu her mesajından bağımsız trol kokan dengesiz farklı mesajlar atmanın sonu bu hocam.

Yeni gelmis derken aslinda eskiden de burdaymis sanirim
Ozan062 sen misin yoksa
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi murat

Benim kafamdaki soru şu. Hemen Vida'yı alırsak ve bunun için Boyko + para verirsek, geri kalan miktar kanat ve forvet işlerini çözmeye yetecek mi ? Yoksa Vida için Ocak ayını bekleyip, parayı diğer transferlere mi gömmeliyiz ? Ligde başarı hücum hattından geçiyor, defansı öyle böyle idare ederiz de Avrupa mevzusunu bilemiyorum .

şimdi böyle bir plan varsa boyko+1 milyon verip boykonun maaşını versek böyle bir ffp kaçışı mümkünmü?

Çevrimdışı mylife1903

Forumda genelde okuyorum ve pek yazmıyorum ama buna dayanamadım. Birşeyler yazarken, çıkarımlar falan yaparken bilgi sahibi olmak lazım önce. 1-2 milyonun hesabını yapar hale gelmemizin Mitrovic transferiyle uzaktan yakından alakası bile yok. FFP kurallarının ne olduğunu açın okuyun öncelikle. Bonservis dengesi ile ilgili hesaplar sezon sezon yapılıyor. Mitrovic transferi geçen sezonun hesabına dahil edildi. Mitrovic alınsın alınmasın Marcelo transferinde durumumuz yine aynı olacaktı .  Transferin doğruluğu yanlışlığı bence de tartışmaya açık ancak alınma sebebi şu. Geçen sezon bonservis hesabında artıdaydık (Sosa ve Kerim satışları )
Artıda olduğumuz kısmı devre arasında kullanmasaydık sezon sonunda zaten kullanamayacaktık çünkü hesap sıfırlanacaktı . Nasıl olsa genç oyuncu artı Hırvat milli takımında oynuyor vs düşüncesiyle ( bu kısmı benim tahminim ) bu transfer yapıldı . Tekrar söylüyorum doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama şu anki durumumuzla bunun hiçbir ilgisi yok bu bir. İkincisi Mitrovic'in düz oyuncu olduğunu hangi mesajınıza yazdınız, ben göremedim de . Bir de bu tespiti hangi maçlarını izleyerek yapmıştınız ? Dinamo Zagreb maçlarını izlemek pek kolay olmuyor malum, ne zaman izlediniz ?
Yutupta her maclari var ben 3 tane 90 dakikadiba bakmistim biri derbi

Çevrimdışı sermet00

Gignac sesleri artıyor gelirse yıkarız burayı

Çevrimiçi levitate

Pektemek + Kiralık Mitro + para = Visca

Düşünülebilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı sermet00

Alım gücümüz baya arttı asıl transfer heyecanı şimdi başlıyor

Çevrimdışı autopsy

şimdi böyle bir plan varsa boyko+1 milyon verip boykonun maaşını versek böyle bir ffp kaçışı mümkünmü?

Maaşı elden çantayla mı vericez  :D İşin muhasebeleştirme kısmından ben anlamam ama zor sanırım . UEFA bunu yemez kanımca .

Çevrimiçi tolga1903

Yönetimin A planı FFP den kurtulmak
B planı ise 2 futbolcuyla görüşülmüş anlaşılmış ve verilmiş sözler var,Hocayada verilmiş vaat bu yönde

vida ve aboubakar hocanında ısrarla istediği kişiler kapılar şimdi sıcak parayla zorlanacak
umarım en azından biri olur.

olmaz ise başka alternatiflere bakılacak.

saygılar

Hocam şimdi A ve B planları var diyorsunuz ya. Merak ettiğim bu planlar birlikte uygulanamaz mı? Yani A planı ffp'den kurtulmaksa ve bu plan hayata geçerse B planı uygulama alanı bulamayacak mı? Eğer böyleyse ufukta yeni bir oyuncu satışı daha var diyebilir miyiz?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yeni gelmis derken aslinda eskiden de burdaymis sanirim
Ozan062 sen misin yoksa
O dur veya değildir bilemem ama @ardiles  nikli arkadaşla benzer sözleri yazıyor . Tarzları aynı. Önemli olan yazılanlar elbet.

Çevrimdışı mylife1903

Amma linc etmisiniz cocugu, okuya okuya geliyom, dehsete kapildim.
Koseye sikistirmislar 4-5 kisi daliyorlar, yerdeyken tekmelemeyin yazihh

Çevrimdışı Zafer55

Sensin çocuk...Adam 15 yıllık kongre üyesi bikerem

Çevrimdışı Egos

O dur veya değildir bilemem ama @ardiles  nikli arkadaşla benzer sözleri yazıyor . Tarzları aynı. Önemli olan yazılanlar elbet.

ardiles ağabey ile alakaları yok.

Hangi pilan abi? Yapma gozunu seveyim.
Dembanin ipiyle kuyuya inilir mi?
Abunun durumu belli degil miydi? Pilani olan yonetim abunun bir bacagini mitrovice verilen para ile baglardi. Ha zaten istemiyorlardi cikarimi yapilabilir ee ozaman balotelliyi kapatsalardi

Pilan falan yok, bam bam bam taktigi bizde
Ya da nehrin akintisiyla yuzen oduna oturmus gibi bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete nehrin akintisinda

ben demba ba'ya razıydım. sakat pektemek yerine sakat demba ba, hatta 4 milyon avro da maaş bağlamıştım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslında hazırlıksız yakalandık, deri kıyafetlerimizi giymemiştik.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı autopsy

Khouma Babacar iyi olur bence. Tam Şenol Güneş'lik oyuncu, beklenen patlamayı yapamadı bir türlü. Uygun bir satın alma opsiyonuyla kiralarsak güzel olur.

Etiketler: