2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934185 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Yonetimin b planini soyleyeyim
Kolarov
A plani ne ama onu bende bilmiyorum
Badstuber
Abdennour
Rami
Kurt zouma
Vida
Gil
.
.
.
Şapkadaki tavşan.

Bakalım hangisi olacak.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Oyleyse siz yazarsınız
benden buraya kadar

saygılar

gerek yok saygısızlık yapan gereken cezayı alıyor zaten.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@abdusta abi iş resmileştiğine göre, yönetimin planını yazabilir misin ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağda solda "Pepe alınmışken  Marcelo neden satıldı" gibi analitik zekaya küfür olarak nitelendirilecek mesajlar görüyorum.

Hani tersi yazılsa neyse diyeceğim de, bu sosyal medya cidden komedi.

"Taş gibi savunma kurup CL'de gruptan çıkmaya bu kadar yaklaşmışken" diyenler de var. CL grupları belli oldu da, bizim haberimiz mi yok? Bayern(Juventus)-Barcelona grubuna düşmeyeceğimizin garantisi mi var da bu kadar yaklaştık gruptan çıkmaya?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sosyalkartal

Nasıl pepe ile 2 ay önceden anlaştığımızı söylediysem vida içinde aynısını diyorum kaynağım sağlam boyko+2.5 mil euroya bizde kap gelir 1 2 gün içerisinde
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 16:09:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Nasıl pepe ile 2 ay önceden anlaştığımızı söylediysem vida içinde aynısını diyorum kaynağım sağlam boyko+2.5 mil euroya bizde kap gelir 1 2 gün içerisinde
peki golcü?
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hayırlısı

Çevrimdışı cursedofdragon

5 ay sonra bedava gelicek vida.

Çevrimiçi Necmi

Oyleyse siz yazarsınız
benden buraya kadar

saygılar

ben senin bilgilerinin ne derece sağlam olduğunu biliyorum sürekli aldatılma psikolojisine
girmiş bir kaç kişinin lafıylamı haraket edeceksin @abdusta
transfer başlığında duyuma tahammülü olmayan girmesin burda çiçeklerden böceklerden
yada kap bilgisi gelmiş transferlerden bahsedilmeyecek her halde

Çevrimdışı esguel

Marcelo çok iyi bir stoperdi ama gelen parayada çok ihtiyacımız vardı yolu açık olsun  :by2:

Çevrimiçi Necmi

hemen röportaj vermiş mi ulen bu ne hız :lol:
hakemden bahsetmemiş şaşırdım şimdi :alala:
şu anda bahsederse etkisi olmaz maçın oynanacağı hafta bahseder.

Çevrimdışı arena_t2000

Marcelo hayirli olur ins.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Ah ah keşke Marcelo'yu tutabilip kanat satışını gerçekleştirebilseydik, gitmedi adam Çin'e neyse bu saatten sonra yapabilecek bir şey yok. Hocanın kafasında hali hazırda sildiği Aras ve Mitrovic'ten mucize bekliyorum.

Çevrimdışı sosyalkartal

5 ay sonra bedava gelicek vida.
Rakamlarımda bir sıkıntı olabilir ama 5 ay sonra değil vida biz de
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 16:16:52
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yarın lyon olaylarının mahkemesi var...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cagdas44

Malatya Kartal Yuvası'ndan bildiriyorum 360 yeni forma gelmiş 60 tane kalmamıştı saat 14.30'da

Çevrimiçi Necmi

şaka yapıyor dediğiniz sayın bey bu forumum yöneticisi.
İdarecinin kaleminden böylesi bir cümle çıkıyorsa
gereğini yapacak.
Diğer yandan hata bendeki kendimi hala anlatamamışım,ben duyumcu değilim
kaynağım olan kanalda belli ortada ama..üzerime yapıştı bu sıfat.

saygılar
geriden geliyorum okuduğumda gerekli olanı yaptım zaten.
hangi yönetici yaptı onu anlayamadım. Ben olayın içinde bir yönetici yada denetçi görmedim
gözümden ne kaçtı :alala:

Çevrimdışı astalavista

Bu sezon yaşanan problemlerin nedeni Ffp'den daha çok Mitroviç transferi. Mitroviç transferinin ilk açıklandığı günlerde yine bu forumda, Mitroviç'in ne kadar düz bir oyuncu olduğunu yazmıştım. Hatta bazı arkadaşlar bana kızmıştı nereden biliyorsun diye. O günlerde bir iki hareketli hırvat forumuna girip taraftarların düşüncelerini okumuştum. Ve bir çoğu inanılmaz mutluydu. Avrupa transfer piyasasında gerçekten yetenekli genç futbolcuların binlerce scout tarafından takip edildiğini herkes bilir, nasıl olurda Mitroviç herkesin gözünden kaçmış sadece Beşiktaş uyanmış diye de söylemiştim. Zaman beni haklı çıkardı. Bir kaç maç oynadıktan sonra temel stoper bilgileri konusunda sorun yaşadığı da ortaya çıktı, Şenol Güneş'in de gözünden kaçmadı ve hemen yedeğe çekti ve sonrası düşünmedi, halen düşündüğünü de sanmıyorum.

Mitrovic kulübünde 100 bin euro civarı bir para kazanıyordu. Biz 1,2 milyon euro teklif ettik ve 4 yıllık sözleşme imzaladık. Kulübüne de 4,2 milyon euro bonservis ödedik. Ve üzerine menejer ücreti gibi extra ücretler.

Şimdi ise 1-2 milyon euronun hesabını yapar duruma geldik. Önce çuvaldızı kendimize batırıp daha sonra ffp meselesini gündeme getirmeliyiz. Böyle anlamsız bir transfer dönüp dolaşıp bizi kilitledi ve Marcelo-Pepe gibi müthiş bir ikili bize hayal haline geldi. İnsanoğlu hata yapar ama bu hatalardan ders çıkarmak önemli, kişisel görüşüm Fikret Orman ve ekibi de çok pişman olmuştur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Malatya Kartal Yuvası'ndan bildiriyorum 360 yeni forma gelmiş 60 tane kalmamıştı saat 14.30'da
çok iyi  :biggrinking: 51 k lira gelir elde etmişiz.

Çevrimiçi Necmi

iki resim arasındaki farkı işaretlemiş kol birleşim yeri birinde birleşim yerinde bir beyaz çubuk daha var...
onlar beden farkı küçük bedenlerde yaşanacak şey bu önceki çubuklulardada hep oluyordu
beden büyüdükçe çubuk sayısı artıyor.

Çevrimdışı Yasin A.

Bu sezon yaşanan problemlerin nedeni Ffp'den daha çok Mitroviç transferi. Mitroviç transferinin ilk açıklandığı günlerde yine bu forumda, Mitroviç'in ne kadar düz bir oyuncu olduğunu yazmıştım. Hatta bazı arkadaşlar bana kızmıştı nereden biliyorsun diye. O günlerde bir iki hareketli hırvat forumuna girip taraftarların düşüncelerini okumuştum. Ve bir çoğu inanılmaz mutluydu. Avrupa transfer piyasasında gerçekten yetenekli genç futbolcuların binlerce scout tarafından takip edildiğini herkes bilir, nasıl olurda Mitroviç herkesin gözünden kaçmış sadece Beşiktaş uyanmış diye de söylemiştim. Zaman beni haklı çıkardı. Bir kaç maç oynadıktan sonra temel stoper bilgileri konusunda sorun yaşadığı da ortaya çıktı, Şenol Güneş'in de gözünden kaçmadı ve hemen yedeğe çekti ve sonrası düşünmedi, halen düşündüğünü de sanmıyorum.

Mitrovic kulübünde 100 bin euro civarı bir para kazanıyordu. Biz 1,2 milyon euro teklif ettik ve 4 yıllık sözleşme imzaladık. Kulübüne de 4,2 milyon euro bonservis ödedik. Ve üzerine menejer ücreti gibi extra ücretler.

Şimdi ise 1-2 milyon euronun hesabını yapar duruma geldik. Önce çuvaldızı kendimize batırıp daha sonra ffp meselesini gündeme getirmeliyiz. Böyle anlamsız bir transfer dönüp dolaşıp bizi kilitledi ve Marcelo-Pepe gibi müthiş bir ikili bize hayal haline geldi. İnsanoğlu hata yapar ama bu hatalardan ders çıkarmak önemli, kişisel görüşüm Fikret Orman ve ekibi de çok pişman olmuştur.

hocam bu forumda daha önce mitroviç'in ne kadar düz oyuncu oldugunu yazdım demişsiniz ama şimdi baktıgımda yukarıda ki mesajınız ilk mesaj olarak gözüküyor.
ortalık zaten karışık  :alala:

Çevrimdışı denilanz

Güle güle Marcelo. :by2:

Pepe'nin transferini önceden çıtlatan futbolcular arasında Tolgay da vardı. Tosic'in bir videosunu tweetlemişti hatırlarsanız. Bu Tolgay'dan korkulur valla. Pepe'nin bu sezonki partnerini işaret ediyormuş meğer.

Çevrimdışı tangaz

bu satış sonrasında haftasonuna kadar 3 transfer bekliyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Selahattin Orman‏ @selobjk 18 sn.19 saniye önce

FFP Şartları doğrultusunda Marceloyu maalesef satmak zorunda kaldık. Yerine görüşülen 2 tane benim bildiğim isim var. İkiside harika.
Bu süper isimlerle görüşülüyor muhabbetide takipçi kasmak amaclı yazılmıyorsa bende bişey bilmiyorum.

Etiketler: