2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941767 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Vida, Nani & Lens (hangisi daha ucuzsa ) , Babacar & Gignac (Hangisinin son vuruşu iyiyse ) . Bu yıl bizi götürür.

Çevrimdışı atalay

Son iki senede hiç hesapta olmayan dört stoperden 20+ M € satış ücreti kasaya girdi. Madalyonun bu yüzüne bakarsak çok güzel iş. Fakat madalyonun diğer yüzü de pek nahoş. Bu pozisyonda enteresan bir sirkülasyon ve girdi-çıktı oldu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

7 8 e filan bonservisiyle golcü alamayız onu unutun bi kere. 4-5 milyona birilerini kiralicaz, seneye yine aynı hikayeye baştan başlicaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Marcelo  bugun 15.00te  ucuyormsu Parise  saglik kontrolu icin   :bye:
Yorgo

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Son iki senede hiç hesapta olmayan dört stoperden 20+ M € satış ücreti kasaya girdi. Madalyonun bu yüzüne bakarsak güzel iş. Fakat madalyonun diğer yüzü de pek nahoş. Bu pozisyonda enteresan bir sirkülasyon ve girdi-çıktı oldu.
Geçen yazdım zaten 9 tane sözleşmeli stoperimiz var ama 1 tane forvetimiz. Karışıklık burada zaten genel olarak.

Not: Pektemek bu girdide futbolcu olarak değerlendirilmemektedir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Son iki senede hiç hesapta olmayan dört stoperden 20+ M € satış ücreti kasaya girdi. Madalyonun bu yüzüne bakarsak çok güzel iş. Fakat madalyonun diğer yüzü de pek nahoş. Bu pozisyonda enteresan bir sirkülasyon ve girdi-çıktı oldu.

hikayenin sonunda defans kalitemiz yükseldi bence. @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Gökhan Kurt

7 8 e filan bonservisiyle golcü alamayız onu unutun bi kere. 4-5 milyona birilerini kiralicaz, seneye yine aynı hikayeye baştan başlicaz.

Şu yılı şampiyon olarak bitirelimde hayırlısı ile gelecek yıl daha kolay olacaktır .

Seneye ffp bitmesse bizi assınlar artık , en azından maaş skala uygulamasını bize versinler . :s20:

Umarım Eder tarzı birini kiralamayız....

Çevrimdışı tangaz

günlerdir yazıyorum geldiğimiz seviyenin santraforunu alabilecek para bizde yok mecbur kiralayacaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hikayenin sonunda defans kalitemiz yükseldi bence. @atalay
Gelen parayla yükselmedi kalite, ki aşağıdaki tablodan belli oluyor.
GG bedava
Caner 750 bin euro
Tosic bedava
Atınç Kiralık
Adriano 1.5 milyon euro filandı sanırım, bedava desek yeridir.
Mitrovic 4.2 milyon euro
Pepe bedava
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Selahattin Orman‏ @selobjk 18 sn.19 saniye önce

FFP Şartları doğrultusunda Marceloyu maalesef satmak zorunda kaldık. Yerine görüşülen 2 tane benim bildiğim isim var. İkiside harika.

Çevrimdışı Sercan62

Bazen sırf alışkanlıklarımız sebebiyle zihinsel şemalarımızdaki en ufak değişikliğe büyük tepkiler veriyoruz. Sanki hiçbir şey o şema bozuldu diye düzelmeyecekmiş gibi düşünüyoruz.

Marcelo bize çok iyi uyum sağladı. İki yıldır elinden gelenin en iyisini yaptı ve şampiyonluklarda büyük rol oynadı. Buraya kadar herşey olağan zaten ama Marcelo'nun gidişi her şeyin tepetaklak olduğu anlamına da gelmiyor. Pepe'nin gelişiyle stoperde sayısal fazlalık olmuştu zaten. He gönderilecek kişi Marcelo yerine Quaresma olsa onu kabul ederdim şahsen ancak böylesine sıkışdığımız bir anda pek de geri çevrilebilecek bir para değil 8.5 milyon. Hali hazırda elimizde Mitroviç var. Hepimiz de biliyoruz ki henüz yeterince şans bulamadı. Basının Mitroviç için yaptığı algıya biz de düşüyoruz. Sanki böyle bir oyuncumuz yok sanıyoruz ama sonuçta Hırvat milli takımının gelecek için düşündüğü oyunculardan birisi; belki de bu sezon Pepe ile tandem olacak bir performans sergiler. Bu imkansız bir şey değil.

Ben Yine de Marcelo'dan gelecek paraya Vida ve bir forvet alınacağını düşünüyorum. Tabi bunu Şenol hocanın Mitroviç ile ilgili düşüncesi belirler ama nedense Vida'nın bu yaz geleceğine inanıyorum. Vida yerine başka bir isim de olabilir ama o kalitede bir stoper ve forvet alınacaktır gelen parayla.

Herkesin içi rahat olsun. Takıma Pepe gibi bir tecrübe katıldı. Pepe olmasa yönetim de böyle bir riske girmezdi zaten ama demek ki yönetimin düşündüğü bir şey var ki Marcelo'nun gidişine izin verildi.

Çevrimdışı Koa_lAA

Selahattin Orman‏ @selobjk 18 sn.19 saniye önce

FFP Şartları doğrultusunda Marceloyu maalesef satmak zorunda kaldık. Yerine görüşülen 2 tane benim bildiğim isim var. İkiside harika.

tahmin... kolarov-vida..
plase.. batshuber- mangala

Çevrimdışı tangaz

Gelen parayla yükselmedi kalite, ki aşağıdaki tablodan belli oluyor.
GG bedava
Caner 750 bin euro
Tosic bedava
Atınç Kiralık
Adriano 1.5 milyon euro filandı sanırım, bedava desek yeridir.
Mitrovic 4.2 milyon euro
Pepe bedava

yanlış pencereden bakıyorsun gelen para ile yükseldi. gelen parayı sadece sırf o mevkiye bonservis ödedik yükselttik demek sığ bir bakış açısı olacaktır. gelen paralarla diğer bölgeleri yamadık maaşları düzenli ödedik seri şampiyonluklar geldi şl.de katılım oldu uefada biyerlere geldik ve yükselen marka değerimizle pepe gibi isimleri telaffuz eder olduk. :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yanlış pencereden bakıyorsun gelen para ile yükseldi. gelen parayı sadece sırf o mevkiye bonservis ödedik yükselttik demek sığ bir bakış açısı olacaktır. gelen paralarla diğer bölgeleri yamadık maaşları düzenli ödedik seri şampiyonluklar geldi şl.de katılım oldu uefada biyerlere geldik ve yükselen marka değerimizle pepe gibi isimleri telaffuz eder olduk. :ok:
Herşey bi toz bulutuyla başladı :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mahmut

Daha önce de dediğim gibi birinin gitmesi mecburiyetti, gelen teklifte Marcelo'ya geldi ve gitti.
Tok satıcı değiliz demişsiniz çünkü tok değiliz, forvet ve gidecek yere takviye(bu durumda stoper) yapmak zorundayız.
30 yaşında, 1 senelik sözleşmesi kalması dezavantajları, kalitesi ve karakteri ise avantajları.
Sonuç olarak 8 civari bir para iyi paradır hele ki ortada bir mecburiyet varsa.
Pepe gelmiş olmasa çok tedirgin olurdum ama Mitrovic-Pepe tandemi bile kötü bir tandem değil.
Bundan sonra, 1) Boyko+1-2m civarı=Vida , 5-6 bonservisli bir kaliteli  forvet ya da satın alma opsiyonlu bir kaliteli forvet, kanat için rotasyon oyuncusu.
Free oyunculara da mecbur kalmamak belki de alternatifleri 4-5 kat artırdı transferde.
Keşke Marcelo yerine Q7 gitseydi ama yapıcak birşey yok.
Sonuç olarak 5 üzerinden 4'lük bir gidiş oldu bence, Q7 bonservisle gitseydi 5 üzerinden 5 derdim.
Güle güle Marcelo.  :bye: :bye: :bye:

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı emre_1978

Golcü alalım, golcü :)
Stoper yıpratan falan değil, doğru zamanda doğru yerde olan, geleni yazan cinsten.

Karşı karşıya kaldığında topu kalecinin göğsüne , burnuna değil filelere gönderen. Ofsayt nedir bilen (bursa maçında ikinci golde Cenk'in yaptığını hala aklım almıyor)

Marcelo kalsaydı çok uzun yıllar sonra muhteşem bir defans dörtlüsü olacaktı ama kulübün şartlarında gidişine çok da üzülmüyorum. Lig hala çok önemli ve lig için defanstan çok forvet işin anahtarı.

Net bir isim gelir ve beklentiyi de karşılar umarım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adidasin Bir bize birde Juveye yaptığı formalara bakin

Juvenin bu sezon formaları , söylenecek söz yok..

Bizi resmen sallıyorlar bir sunlarin görselliğine kalitesine bakin birde bize yaptıklarına
Siyah forma rezalet, duble yol gibi olmuş.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

7,5'a neden sattık anlamıyorum tamam elimiz dar ama Lyon denen adamalarda 100 Mılyonluk satış yaptı.

Tok satıcı rolünü cidden yapamıyoruz.  :s20:
Tok değiliz çünkü.

Çevrimdışı Çağatay

Badstuber gelsin yarin acibademde baslasin
Medel gelsin kafa topu birakmasin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Badstuber gelsin yarin acibademde baslasin
Medel gelsin kafa topu birakmasin
İsmail güldüren gelsin çatışmalar başlasın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

tahmin... kolarov-vida..
plase.. batshuber- mangala
Badstuber'i alsınlar, gelsinler.

Sakatlansa da yeterince adam var zaten stoperde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Boşuna uğraşıyorsun, çıkarım yapamaz o.

Çevrimdışı abdusta

Marcelo için az bekleyelim son bir teyit bekleniyormuş

saygılar

Etiketler: