2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941032 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

çubuklu formayı hiç sevemedim yahuu gri desen daha kötü bari çizgileri beyaz olaymış elde tutulur tek forma beyaz olanı...

Gayet güzel abi çubuklu da ben aldım çok beğendim

Çevrimdışı sermet00

Neyse rhodolfo'dan gelen 1,5 var 9 eder.Bence isabetli oldu parayı doğru kullanabilirsek

Çevrimdışı 'TaNeR'

Tam arka 4'lümüzü oturtmuşken...  Gidebilecek başka isimler varken gitmesine üzüldüm...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atınç'ı 6 ya satıp Marcelo'yu 7.5 a satmak büyük transfer başarısı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Gayet güzel abi çubuklu da ben aldım çok beğendim

ben böle ince çubuk sevmiyorum 2 sene önceki 3 sene önceki kalınlık iyi böle ince çıbuk olacaksada siyat ağırlıklı değilde beyaz ağırlıklı olsa idi eminim hepimizin daha çok hoşuna giderdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Türkay

Keşke Marcelo Beşiktaş'ı sevmeyen ipsiz sapsız biri olsaydı gidişini daha kolay hazmederdik
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çubuklu formayı hiç sevemedim yahuu gri desen daha kötü bari çizgileri beyaz olaymış elde tutulur tek forma beyaz olanı...
Çubuklu son senelerin en kötü çubuklu forması Beyaz gayet güzel, griyi hiç beğenmedim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ayberk

bunun transfer başarısı ile bir ilgisi yok, mecburiyetle ilgisi var.
Tolgay'ı 5 e göndermekten hallice yine
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ekrembaser

ben böle ince çubuk sevmiyorum 2 sene önceki 3 sene önceki kalınlık iyi böle ince çıbuk olacaksada siyat ağırlıklı değilde beyaz ağırlıklı olsa idi eminim hepimizin daha çok hoşuna giderdi.

Abi başta bana da öyle geldi ama yakından bakıp giyince baya hoşuma gitti 2 beyaz 2 Çubuklu yapıştırdım

Çevrimdışı tangaz

Atınç'ı 6 ya satıp Marcelo'yu 7.5 a satmak büyük transfer başarısı..

yaş? biz hep demiyormuyuz avrupalı oyuncunun geleceğine biz ise geçmişine para veriyoruz die. atınçın geleceği ile marcelonunki bir mi avrupalı gözü ile bakınca. biri 21idi diğeri 30...

şuursuzca gömüyorsun dostum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bunun transfer başarısı ile bir ilgisi yok, mecburiyetle ilgisi var.
Tolgay'ı 5 e göndermekten hallice yine
Aşağıdaki adamların hiç birini satamayıp Marcelo'yu 7.5 a göndermek mecburiyetse ben karşıyım o mecburiyete. En azından 10-11 etmeliydi şu Şartlarda Marcelo yoksa gitmesine karşı değilim.

Aşağıdakilerin toplam maliyeti 12-13 milyon euroyu geçiyor bonservis ücretleri karşılığı, 1-2 milyon euro bile etmeyecek tamamı büyük ihtimalle.

Boyko
Milosevic
Franco
Veli
Pektemek
Aras
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yaş? biz hep demiyormuyuz avrupalı oyuncunun geleceğine biz ise geçmişine para veriyoruz die. atınçın geleceği ile marcelonunki bir mi avrupalı gözü ile bakınca. biri 21idi diğeri 30...

şuursuzca gömüyorsun dostum...
Az önce gençlerden bi cacık olmaz diyen sen değil miydin?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

7,5 ney ya , şaka olsa gerek
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Az önce gençlerden bi cacık olmaz diyen sen değil miydin?

evet ama eksik okuyanda sensin... avrupalının bakış açısı diyorum bizimki diyorum farkları sıralıyorum...

Adidasin Bir bize birde Juveye yaptığı formalara bakin

Juvenin bu sezon formaları , söylenecek söz yok..

Bizi resmen sallıyorlar bir sunlarin görselliğine kalitesine bakin birde bize yaptıklarına

Çevrimdışı Akil Emre

Marcelo nun gidişi baya üzdü. İşallah 3' e Vidayı getirip. Bonservissiz bir kanat ve kalan parayı forvete harcarız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

evet ama eksik okuyanda sensin... avrupalının bakış açısı diyorum bizimki diyorum farkları sıralıyorum...
Stoper gibi bölgelerde tecrübe önceliktir, Atınç gibi adamı proje olsun diye almıştı Leipzig ki geri gönderdi bize, Lyon ise Marcelo'yu yedek olarak filan istemiyor alıp direk 11 e koyacak, durum böyleyken de elini cebine atacaktı. Genel bi kural vardır ve bu hep böyledir diye bişi yok. Marcelo gibi bir adamı avrupadan kaça alabilir sence Lyon?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Stoper gibi bölgelerde tecrübe önceliktir, Atınç gibi adamı proje olsun diye almıştı Leipzig ki geri gönderdi bize, Lyon ise Marcelo'yu yedek olarak filan istemiyor alıp direk 11 e koyacak, durum böyleyken de elini cebine atacaktı. Genel bi kural vardır ve bu hep böyledir diye bişi yok. Marcelo gibi bir adamı avrupadan kaça alabilir sence Lyon?

5-6ya. hannoverin bizden istediği paraya...

Çevrimdışı esguel

İnşallah alacağımız stoper hazırdır çabucak hallederiz vida için boyko+2.5m haberleri vardı bi ara öyle bi anlaşma olursa güzel olur

Çevrimiçi Kapkarakartal

Marcelo'nun bu fiyata gitmesinin tek sebebi. Sözleşmesi 1 yıl kalmış bir Marcelo'nun bu fiyata gitmesi normal.

Sözleşme bitiş tarihi:
30.06.2018

Sezon ortasında 2-3 yıllık bir sözleşme imzalamış olsaydık şuan 8.5 dan aşşağı konuşmuyor olurduk bence.

Çevrimdışı Türkay

Bu paraya Gignac ve Mangala olur İnşallah.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Ntvspor 8.5 milyon € diyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Marcelo'nun bu fiyata gitmesinin tek sebebi. Sözleşmesi 1 yıl kalmış bir Marcelo'nun bu fiyata gitmesi normal.

Sözleşme bitiş tarihi:
30.06.2018

Sezon ortasında 2-3 yıllık bir sözleşme imzalamış olsaydık şuan 8.5 dan aşşağı konuşmuyor olurduk bence.
Tosic'le sözleşme uzatırken Marcelo'yu unuttular mı acaba?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Her yer 8,5 diyor, 7.5 m euro nereden çıktı, aydınlatabilir misiniz?

Etiketler: