2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958699 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ayberk

Volkan ve Burakı istemesi normal , daha önce çalıştığı futbolcular, nerde nasıl verim alabileceğini hesaplıyordur
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tuncaboylu

yüksek imza parası ve maaş istediği konuşuluyordu bir ara
Doğrudur muhtemelen.

Uzun boylu olması avantaj, ters kanatta gelen topları içeri bırakabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Babacar' dan tam bir Aboubakar elektriği alıyorum. Alırsak eğer sezon içinde en basit golleri kaçırıp saç baş yoldurur, saçmasapan mükemmel goller atar gibi.

Çevrimdışı Zafer55

Şenol Güneş: "Savunmacıların yaşının önemi yok. Mitrovic'i aldık ne oldu?"
off basına malzeme çıktı.
başkan ve hoca arasında büyük gerilim,hoca başkana kapak bıraktı felan diye başlarlar...
Ağzından kaçırdı sanki  :lol:
Demiyeydi iyiydi

Çevrimdışı Ayberk

Ghezzal ile önceden ilgilenseydik kesin fb çökerdi
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 14:01:32
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Üzülüyorum ama hoca galiba futbolcudan anlamıyor. Volkanı, Burağı, Yusufu istiyo anlam veremiyorum bunların hangisi Beşiktaş'ın kalibresinde.
hoca kendini aşamadı daha.
geçen sene ozanı volkanı aldıracaktı bize.
Allah tan başkan ve bir kaç yönetici futboldan ve futbolcudan anlıyorlar %75 isabet oranları var...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

hoca kendini aşamadı daha.
geçen sene ozanı volkanı aldıracaktı bize.
Allah tan başkan ve bir kaç yönetici futboldan ve futbolcudan anlıyorlar %75 isabet oranları var...
Oraya bi sirdir aziz eklemenizi rici edicim

Çevrimdışı tuncaboylu

Oraya bi sirdir aziz eklemenizi rici edicim
Eren Derdiyok'u da ekleyelim.

Çevrimdışı tangaz

Doğrudur muhtemelen.

Uzun boylu olması avantaj, ters kanatta gelen topları içeri bırakabilir.

ben seçici olsam babele alternatif aramazdım sakatlık sorunu olmazsa caner+adriano+babel üçlüsü 2 forma için yeterli görünüyor. benim önceliğim sağ tarafta oynama alışkanlığı daha yüksek olup mecbur kalınca sola kayabilen bir oyuncu olurdu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Moting forvet olarak da kullanılabilir arada o yüzden daha versatil bir oyuncu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Maliyeti yedek oturtabilecek kadar düşük olmaz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E kanat için Babel'i yedek bırakacak biri arıyorsak eğer Babel bir yedek için fazla maliyetli değil mi ozaman?

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş: Talisca yanlış yapıyor. Kimseye değil kendisine mesleğine saygısızlık yapıyor.

Talisca sezon ortasında sıkıntı çıkartırsa çok zora gireriz.

Oyüzden Sosa ve Ben Arfa gibi hem kanat hem ortasaha oynayabilen bir oyuncu almamız gerektiğini söylüyorum zaten.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 14:11:27 38life ]

Çevrimiçi Koa_lAA

Üzülüyorum ama hoca galiba futbolcudan anlamıyor. Volkanı, Burağı, Yusufu istiyo anlam veremiyorum bunların hangisi Beşiktaş'ın kalibresinde.

oyuncu parlatmada ve genç oyuncu yetiştirmede türkiyede nam yapmış biri içinmi bunu söylediniz yoksa banamı öyle geldi...

bişeyi karıştırıyorsunuz.. volkan, burak, ozan vs. bir topcunun başka hocalarla neler yaptığından çok şenol güneş ile neler yaptığına.. şenol güneş onları çalıştırırken nasıl oynadıklarına bakın sonra bu yorumları yapın bence...

şenol güneş i çok küçümsüyorsunuz... topcunun kıralından anlar hoca... bi topcudan nasıl verim alınacağını da emin olun tr deki herkezden çok daha iyi bilir...

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Savaş

E kanat için Babel'i yedek bırakacak biri arıyorsak eğer Babel bir yedek için fazla maliyetli değil mi ozaman?
Babeli yedek bırakacak birini aramıyoruz ki. Babeli yedekleyecek birini ariyoruz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

ben seçici olsam babele alternatif aramazdım sakatlık sorunu olmazsa caner+adriano+babel üçlüsü 2 forma için yeterli görünüyor. benim önceliğim sağ tarafta oynama alışkanlığı daha yüksek olup mecbur kalınca sola kayabilen bir oyuncu olurdu.
Ben de, zaten o yüzden Nani, Yusuf ve Orkan makul seçenekler.

Çevrimdışı tangaz

Ben de, zaten o yüzden Nani, Yusuf ve Orkan makul seçenekler.

hoca tercihinin yerli olacağını söylüyor şayet yabancı seçim hakkımız olursa nani yerine lensi seçerdim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı terapati

Şenol Hoca futbolcu seçiminde çok duygusal davranıyor diye düşünüyorum, en azından şimdiye kadar edindiğim izlenim bu yönde. İsmail Köybaşı'nın gittiğine bile üzülmüştü sezon başında, Serdar Aziz'i almadık diye tavır koymuştu. Tanıdığı oyuncuları bir tık yukarıda tutuyor diğerlerine göre ama neredeyse "Adriano'yu mu istersin İsmail mi kalsın" sorusunun cevabına "İsmail kalsın" diyebilecek boyuta gelme olasılığı var bu tutmanın şiddettinin. Ayrıca aynı mevzuda ciddi saplantılı hareket ediyor bazen, en iyi zamanında Aboubakar'ın yerine Cenk'i oynatması, bazı futbolcuları (Kerim Frei, Gökhan İnler gibi) hiç bir şekilde kullanmaması gibi örnekleri mevcut.

Dolayısıyla Volkan Şen'i, Burak Yılmaz'ı falan takımında görmek istemesi gayet doğal. Transfer konusunda yönetim ve hoca farklı düşünüyorlar nasılsa diye içim rahat açıkçası.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hoca tercihinin yerli olacağını söylüyor şayet yabancı seçim hakkımız olursa nani yerine lensi seçerdim
hocaya Cengiz Ünder gibi Yusuf Yazıcı gibi önerilerle gelinse hoca tabiki bunları ister ama ekonomik şartlar hocayıda belli şeylere itiyor çok suç bulamıyorum hocaya
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 14:22:44
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Moting forvet olarak da kullanılabilir arada o yüzden daha versatil bir oyuncu..
bence de iki tarafın da alternatifi olur Serhat abi ütopik bir ücret istemiyorsa alınabilir.

Çevrimdışı brkntcnr

Oyüzden Sosa ve Ben Arfa gibi hem kanat hem ortasaha oynayabilen bir oyuncu almamız gerektiğini söylüyorum zaten.
Ben de Ghezzal' ı istiyorum o da oynayabiliyor :tabe:

Çevrimdışı Fatih_

oyuncu parlatmada ve genç oyuncu yetiştirmede türkiyede nam yapmış biri içinmi bunu söylediniz yoksa banamı öyle geldi...

bişeyi karıştırıyorsunuz.. volkan, burak, ozan vs. bir topcunun başka hocalarla neler yaptığından çok şenol güneş ile neler yaptığına.. şenol güneş onları çalıştırırken nasıl oynadıklarına bakın sonra bu yorumları yapın bence...

şenol güneş i çok küçümsüyorsunuz... topcunun kıralından anlar hoca... bi topcudan nasıl verim alınacağını da emin olun tr deki herkezden çok daha iyi bilir...

Dediklerinde haklısın ama transferi hocaya bıraksak
Volkan, Ozan, Burak, Serdar, Eren bu sene ilk 11 deydi. Alahdan başkan transfer işini biliyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 14:25:56
n'oldu  :D
yanlış alarmmış 38life tan önce davranayım dedim :bawling:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Etiketler: