2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958900 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

kupada karşılaştığımız şişirilmiş lyon takımı vardı hani eksik olmasak rahatlıkla eleyeceğimiz lyon
o takımı gözlerinde büyüttüler büyüttüler bu adamda o takımın kanat oyuncusu olduğuna göre oda iyi oyuncudur
mantığını kuruyorlar. bu takım marcelo hani şu lyonun almak için kapımızda yattığı marcelo ve iki maçtada olmayan abou
eksikliği yüzünden penaltılarla elendiğimiz lyon.
ikinci maçta quaresmada oynamamıştı sanırım. yanlış hatırlamıyorsam.
işte o lyon bu adamla kontrat yenilemedi ocak ayından beri imza atabilir eminim menejeri deli
gibi takım arıyordur 7 aydır ve boşta. bonservissiz free ve boşta
bu fikirlerde nedense hep 20 li yaşlarının başıdaki kişilerden gelir sonrada alınırsa iki maç kötü
oynayınca çöp ilan edilir ve alanlar suçlanır.
mesela Tolga transfer görüşmeleri devam ederken abartmıyorum taraftarın %99 alınsın diye kıyamet koparıyordu
hatta ts 4 M istiyordu pazarlık yapılmasın o parayı eder verilsin alınsın diye kıyamet koparıyordu ben olmaz vasat bir kaleci diyordum
o dönem ospina o paraya alınıyordu kaleyi yabancı kontenjanından kurtarmak için Tolga alındı.
o zamanda harcayalım kaleci için kontenjan diyordum. şimdi o isteyen insanlar neden alındı
diye kıyamet koparıyor. o zaman almak hataydı şimdide göndermek hata.
Vasat sevici olmayın arkadaşlar. bir kanat alınacaksa bu kadroya uluslar arası tecrübesi olan
şl kaldırmış ve 2-3 yıl performans verecek bir nani varken bu vasat alınmaz naniyi çinede satabilirsin
leblebi gibi gol atan lyonda 26 maç oynamış 2 gol 4 asist yapabilmiş bir kanat oyuncusundan bahsediyoruz
nani laligada 25 maç 5 gol 8 asistle oynamış gelmesini çokmu isterim pek değil ama ortada dolanan
isimler arasında su götürmez kalitede olan nanidir. bonservissiz gelecekse hayır demem
13 asist yapan quaresmayı kahraman yaptık nani 10 gol 15 asisti rahat görür.
bir önceki sene forveti olmayan fenerde 8 gol 9 asistle oynamış birinden bahsediyoruz.
ne yapacağı belli olmayan Ghezzal mi nanimi. yaşı iyi diye her genç oyuncu iyi olmuyor.
Yutuptan menecer vidyosu izlersen boyle olur abi, simdi bizim nejipjana bi vidyo yapsak epl takimlari siraya girer, tosice mesela eli yatkin bir arkadas vidyo yapsin, boyle kirmizi daireye alsin tosici, adim saysin sonra falan, mudahele gostersin, ustune yaptigi orta, attigi gol koyariz ohhh mis fenomen olur tosic.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ndiaye'ye 10 milyon euro veren Bilic efendi Töre'ye 12 verememiş onu geçtim 10 bile veremedi, soran olursa adam dersiniz :) Karaktersiz herifin teki, şovmen p.....
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

sosa ve ba aramızda şampiyonluğu istemeyen arkadaşlar var dedi
Biliçde töre neden oynamıyor lafına gidin ona sorun dedi.
o dönem şampiyonluğu açık açık satan bilicin sözüne mı inanacağız ,  o da bir ilginç bakış açısı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

abouyu alsak uyum konusunda daha rahat olmazmı :alala:
şimdi abou ile mukayese ediyoruz ve uyum sorunu olmayacağındanmı bahsediyorsun :D
Dedim ya abi, esas avantajı kiralanabilir olması.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o dönem şampiyonluğu açık açık satan bilicin sözüne mı inanacağız ,  o da bir ilginç bakış açısı
Aynen öyle, Töre den daha fazla sorumluydu bu herif.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ndiaye'ye 10 milyon euro veren Bilic efendi Töre'ye 12 verememiş onu geçtim 10 bile veremedi, soran olursa adam dersiniz :) Karaktersiz herifin teki, şovmen p.....
aynen 12 değil 8 9 verse o bile olumluydu abi yazıklar olsun o bilice

Çevrimdışı tuncaboylu

kupada karşılaştığımız şişirilmiş lyon takımı vardı hani eksik olmasak rahatlıkla eleyeceğimiz lyon
o takımı gözlerinde büyüttüler büyüttüler bu adamda o takımın kanat oyuncusu olduğuna göre oda iyi oyuncudur
mantığını kuruyorlar. bu takım marcelo hani şu lyonun almak için kapımızda yattığı marcelo ve iki maçtada olmayan abou
işte o lyon bu adamla kontrat yenilemedi ocak ayından beri imza atabilir eminim menejeri deli
bu fikirlerde nedense hep 20 li yaşlarının başıdaki kişilerden gelir sonrada alınırsa iki maç kötü
mesela Tolga transfer görüşmeleri devam ederken abartmıyorum taraftarın %99 alınsın diye kıyamet koparıyordu
hatta ts 4 M istiyordu pazarlık yapılmasın o parayı eder verilsin alınsın diye kıyamet koparıyordu ben olmaz vasat bir kaleci diyordum
o dönem ospina o paraya alınıyordu kaleyi yabancı kontenjanından kurtarmak için Tolga alındı.
o zamanda harcayalım kaleci için kontenjan diyordum. şimdi o isteyen insanlar neden alındı
Vasat sevici olmayın arkadaşlar. bir kanat alınacaksa bu kadroya uluslar arası tecrübesi olan
şl kaldırmış ve 2-3 yıl performans verecek bir nani varken bu vasat alınmaz naniyi çinede satabilirsin
leblebi gibi gol atan lyonda 26 maç oynamış 2 gol 4 asist yapabilmiş bir kanat oyuncusundan bahsediyoruz
nani laligada 25 maç 5 gol 8 asistle oynamış gelmesini çokmu isterim pek değil ama ortada dolanan
isimler arasında su götürmez kalitede olan nanidir. bonservissiz gelecekse hayır demem
bir önceki sene forveti olmayan fenerde 8 gol 9 asistle oynamış birinden bahsediyoruz.
ne yapacağı belli olmayan Ghezzal mi nanimi. yaşı iyi diye her genç oyuncu iyi olmuyor.
Nani'den kiralık alabiliriz ancak, Çin'e satma işi uzak ihtimal.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şuan acil olan şey: forvet transferi ve eldeki fazlalıkların gönderilmesi, ondan sonraki işte kanat alternatifi olabilir. Arası'da unutmamak lazım, bence ciddi bir şansı hak ediyor.

Çevrimdışı Ensar

Aynen öyle, Töre den daha fazla sorumluydu bu herif.
devre arası başka takımla anlaşıp oyuncuyu da kandıran bu herif , ama takımı satan oyuncu , töre parasını istemişmiş , ister kardeşim parasını niye çünkü basinda ki teknik direktor seni satmış bir kere , oyuncu bilmiyor mu bunu ,  devre arası kovacaktın bilici

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 09:13:55
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yarın 16:00 kura çekimi var.
kazasız belasız sakatlık olmadan şampiyon olacağımız bir sezon olsun inşaallah...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 09:27:21
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 09:46:15
formaları sızdırdılar lansmandan önce pazarlarda işportacılarda yeni formaların sahtelerini görürsek şaşırmam.
koliyi açıp fotoyu çekip paylaşanlar tespit edilmeli gerekli cezalar için dava açılmalı...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Koa_lAA

takımda bukadar portekizliye karşıyım... gözümde canlanır koskoca mazi ;)

2 tane yeter.. hatta talisca yıda o guruba koy.. 3 eder ki bu bile bence fazla.. nani de gelirse kesin sezon içi sıkıntı çıkarırlar...

gitsinler başka memleketten topcu alsınlar...portekizliye gerek yok..

Çevrimiçi Koa_lAA

Ne Ghezzal'miş arkadaş. Neyini gördünüz bu adamın bu kadar. Adamla Lyon kontrat yenilemedi. Bonservisi elinde ama bir buçuk aydır takım bulamadı bu adam.

Herşeyi geçtim neyini beğendiniz gerçekten vasat ötesi bi adam bu. Bizim göremediğimiz neyi gördünüz cidden merak ettim.

orda iyi olan lyon da sonradan oyuna giren siyahi kanat vardı.. cornet mi corvet mi öyle tuaf bi ismi vardı.. he o işte...

gezzal ı beleş die istiyo herkes..para verilcek olsa istenmez ama piyasada beleş kanat alınabilecek 2-3 topcudan biri.. o yüzden normal istenmesi..

Çevrimdışı tuncaboylu

formaları sızdırdılar lansmandan önce pazarlarda işportacılarda yeni formaların sahtelerini görürsek şaşırmam.
koliyi açıp fotoyu çekip paylaşanlar tespit edilmeli gerekli cezalar için dava açılmalı...
Formayı işportadan alacak adam, forma işportaya erken de düşse, geç de düşse alır.

Taraftarı bilinçlendirmek önemli, gerisi gelir zaten. Artık taraftar da genel olarak bilinçli.

Maç günleri Üsküdar'da işportacılar oluyor, motor iskelesinin önünde. Bir keresinde önlerinde yarım saat arkadaşı bekledim. İnanın bir kişi sormadı adamlara ne forma, ne atkı. Fiyat sormak bir yana, dönüp ikinci kez bakan bile olmadı.

Bir örnek daha: Kartalyuvası Beşiktaş'ta eleman görevlendiriyor maç günleri. Lisanslı atkı satıyorlar, gerçek Kartalyuvası atkısı. Satıcı çocuklar yemin ediyorlar lisanslı olduğuna, millet yine inanmıyor.

O yüzden çok dert etmeyin.

Çevrimdışı Ensar

orda iyi olan lyon da sonradan oyuna giren siyahi kanat vardı.. cornet mi corvet mi öyle tuaf bi ismi vardı.. he o işte...

gezzal ı beleş die istiyo herkes..para verilcek olsa istenmez ama piyasada beleş kanat alınabilecek 2-3 topcudan biri.. o yüzden normal istenmesi..
o cornetto kel beyaz tenli olan değil miydi :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün Arda için de söyledim, bugün Ghezzal için de söyleyeyim. Volkan Şen'i tercih ederim.

Volkan Şen'i ne kadar tercih ettiğimi de geçen haftaki mesajlarımdan biliyorsunuz. Ölçü birimi olarak tekrarlayacak olursam, tahta kurusundan biraz fazla.

Orkan ve Yusuf ikilisinden birini alıp gelsinler.

Nani bedava kiralanabilirse, o da olur.

Çevrimiçi Koa_lAA

eğer formalar o koli içinde gördüklerimse harbiden beklediğime değmemiş...  :biggrinking:

ben tasarımı beğenmedim... yani tamam juve forması yapsın demiyoruz adidasa ama yani bukadarda fark olmasın :/

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 09:59:07

ikisi de yaramaz.
hatta dediğin oyuncu bu sene karabükte oynayan latoviçi mi neydi ismi ona benziyor.
latoviçi bunlardan daha iyi...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Koa_lAA

o cornetto kel beyaz tenli olan değil miydi :D

https://www.transfermarkt.com.tr/maxwel-cornet/profil/spieler/234781

te bu adam... 6 ay önce 2 milyondu 10 milyon olmuş...

bizim maçta ateş ediodu valla çok beğendidim... yakında pl ye yollarlar artık..

Çevrimiçi Koa_lAA

ikisi de yaramaz.
hatta dediğin oyuncu bu sene karabükte oynayan latoviçi mi neydi ismi ona benziyor.
latoviçi bunlardan daha iyi...

sizin bahsettiğiniz bek olan beyaz... benim bahsettiğim bu
https://www.transfermarkt.com.tr/maxwel-cornet/profil/spieler/234781

Çevrimdışı tangaz

nani istemem
gezzal hiç istemem
volkişen aman deyim eksik olsun
ardanın göbeğini henüz bikini giymediği günlerden biri olan krall kupası maçında töreni kenarda eli dötünde izlerken görmüş ve ohaa olmuştum formanın bel bölgesi slimfit duruken göğüs bölgesi ekstralarc görünüyordu o derece.
törye kalbim sıcak bakarken mantığım okumaz bu çocuk diyordu
ben orkan çınarı bilmem de yusuf erdoğana şans verirdim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı esguel

Şuan elimizdeki mevcut kadroya baktım da milosevic pedro boyko ve aras bunların hepsini elden çıkarabilirsek o zaman 3 yabancı transfer yapabiliyoruz bu konuda biraz bizi zorlayacak gibi
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 10:08:21 esguel ]

Çevrimdışı sametbagan

Bonservissiz nani kiralık arda  hep idare edilmesi zor oyuncular.Ama bunlara yok demek en hafif tabiri ile futbol cahilliği olur.

Nani gelirse babel yedeğe geçer ki doğru olan da bu.Arda gelirse takıma uyum sağlarsa eğer ligde uzak ara çekeriz.Arda ,nani,q7,babel kanat rotasyonu

Birde volkan şen y.erdoğan falan var alternatif olarak.Sizce futbolsever olarak hangi oyuncuları istersiniz.Arda, Nani bir tarafta diğer tarafta v.şen ve y.erdoğan

Forvete de costa falan gelirse kura şansı ile şl de yarı final oynamamız hayal değil arkadaşlar.Yeter ki elemelerde real barca bayerne rasgelmeyelim.

Diğerleri ile ezilmeden kafa kafaya rahatlıkla oynayabiliriz .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

nani istemem
gezzal hiç istemem
volkişen aman deyim eksik olsun
ardanın göbeğini henüz bikini giymediği günlerden biri olan krall kupası maçında töreni kenarda eli dötünde izlerken görmüş ve ohaa olmuştum formanın bel bölgesi slimfit duruken göğüs bölgesi ekstralarc görünüyordu o derece.
törye kalbim sıcak bakarken mantığım okumaz bu çocuk diyordu
ben orkan çınarı bilmem de yusuf erdoğana şans verirdim
en mantıklısı Yusuf erdoğan görünüyor. Bir de Arasa daha fazla şans vermek gerekiyor.

Etiketler: