2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958255 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Fransa doğumlu Cezayir asıllı ve Cezayir milli takım oyuncusu.
O zaman ülkesinde kıyaslanması çok aman aman bir referans değil diyebilir bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hadi öyle böyle verim aldığın adamların bonservisini çıkar yinede 40-50 milyon euro yapar. o da 200 milyon tl eder. bozdur bozdur harca..
Aynen Serhat abi, çok transfer yapmak yanlış. Pepe gibi nokta atışı yapmak durumundayız. Fakiriz biz yahu ucuz mal alamayız, bir kere alıp tam almamız gerekiyor

Çevrimdışı sermet00

O zaman ülkesinde kıyaslanması çok aman aman bir referans değil diyebilir bence.

Bir tek milli takıma bakmamak gerek.Cezayir ve Fas'tan çok sağlam oyuncular çıkıyor.Zaten bunlar olmasa Fransız futbolu olmaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen Serhat abi, çok transfer yapmak yanlış. Pepe gibi nokta atışı yapmak durumundayız. Fakiriz biz yahu ucuz mal alamayız, bir kere alıp tam almamız gerekiyor
Aras yok o tabloda oraya bi de Aras ilave et..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Töre ne alaka? Sanki Töre'nin performansını konuşuyorduk dün sakatlık kariyerini konuşuyorduk, saçma sapan çıkarımlar yapıyorsun hiç kusura bakma.
Sakatlıklara karşı hassassın ya, o alaka.

Adam koca 1 sezonu sakat geçirmiş, o sezonu neden yok sayıyorsun?

Böyle abuk sabuk bir mantık olur mu?

Adamın Lyon kariyeri 5 sezon, (o da neden 5 sezon, ayrı mesele. 20 yaşına kadar as kadroya girememiş) oynadığı tek sezon 2015-16 sezonu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sakatlıklara karşı hassassın ya, o alaka.

Adam koca 1 sezonu sakat geçirmiş, o sezonu neden yok sayıyorsun?

Böyle abuk sabuk bir mantık olur mu?

Adamın Lyon kariyeri 5 sezon, (o da neden 5 sezon, ayrı mesele. 20 yaşına kadar as kadroya girememiş) oynadığı tek sezon 2015-16 sezonu.

Yok valla yoruldum senden sabit fikirli adamın tekisin, ne anlatsam anlamıyorsun. Mitrovic'in kariyeri diyecem yine elli satır alakasız şeyler yazacaksın. sağlıcakla kal.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Ülkesinin milli takımı bizim milli takımımızdan daha iyi oyunculara sahip.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 11:46:12
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı brkntcnr

Q7 varken oraya yedek yabancı almak saçmalık olur zaten 2 tane hakkımız kaldı.
mecburen yerli alacaksın yerlilerde volkanşen ve orkan olabilir zaten yedek olacaklar.
gezzalı abartıyorsunuz gibime geliyor...
Bana kalsa gitmesi gereken ilk isim Quaresma. Hem yaş ortalamasını çok yükseltiyor, hem de ondan alabileceğimiz verimi Ghezzal' dan rahatlıkla alabileceğimiz için. Ghezzal profil olarak bizim oyun planımıza çok uygun bir kanat. Quaresma gibi çizgide sıkışan bir oyuncu değil, Babel gibi forvet tipi bir oyuncu da değil. Dar alanda ince çalımlarla, kısa ve çabuk paslaşmalarla, pozisyon hazırlamayla falan gerçekten kaliteli oyuncu. Ayrıca özgüvenli olmasına rağmen şımarık değil yani arkasındaki beki de besleyebilecek bir kanat oyuncusu. Benim isteme sebebim bu. Üstelik yaşı da 25. İki sezon bu ligde oynasın hem tabela olarak hem de değer olarak çok şey katar.

Çevrimiçi tolga1903

1) Denys Boyko 3 sene= 2.95 m euro
2) Tolga Zengin 2 sene= 2.5 m euro
3) Mİtrovic 3 sene=3.6 m euro
4) Pedro 1 sene 0.5 m euro
5) Milosevic=0.5 m euro + 2 sene opsiyonu varmış 0.6 m euro'dan
6) Veli 2 sene =3.3 m euro
7)  Pektemek 2 sene =3.3 m euro
8) Töre 2 sene =3.5 m euro

toplam 20.15 m euro maaş + bazılarına maç başı, bazılarına  puan başına 4 k euro ödeyeceğiz.

Bonservislere gelirsek : 23.3 m euro
1)Boyko: 3.3 m euro
2)Tolga : 2.75 m euro
3)Mitrovic: 4.2 m euro
4) Pedro:   2.4 m euro
5) Milosevic :1 m euro
6) veli :      0.75 m euro
7) Pektemek: 4 m euro
8) Töre :     4.5 m euro

Toplam ücret 43.45 m euro + maç başı ücretleri + puan başı 4 k euro ve menajerlik ücretleriyle 55 60 m eurolara gelir.  Bu 8 adamdan 10 m euroluk performans anca almışızdır, aksini iddaa eden varsa açıklasın.
Aksini iddia edemeyiz tabiki. Ama veliyle pektemeği bi kenara bırakırsak (yd transferleriydi) diğerlerinin alınmasına ilginçtir çoğu taraftar-yorumcu ses etmedi. Şimdi geliş sekillerine bakalım. Tolga zengin için trabzonun ve milli takımın kalecisi yıllarca kaleci aramayız diye bakılıyordu. Boyko ise tolga zengin faciasını atlatmak için tutacagimiz yegane daldı o dönem çünkü takımıyla finale çıkmış ukrayna milli takımı kalecisi nolursa olsun al başkan nidalarini hatirliyorum nitekim aldı ve yarım sezon daha tolgayla devam ettik. Milosevic genç yetenek ibrahimovicli takımın stoperi çok iş yapar dendi. Pedroyu önder ozen öve öve bitiremedi izledim dedi kendi takımında kaptan yaşı genç yatırım bu dedi itiraz eden pek olmadı. Töre zaten kiralık oynamış aman alamazsak renkliler alır bu topçu kaçmaz 3e 5e bakma başkan bırakma şunu al diye direttik. Bir tek mitrovic konusunda çok çatlak ses çıktı bu para verilmez diye ki onu da hirvat milli takımının geleceği parlak stoperi diye savunan çok kişi oldu hatirlarsak.

Şuraya gelicem. Bu transferlerde bizim taraftarın yönetime baskısının da payı yüksek. Tabiki son karar mercii orası almıyorum derse almaz ama dediğim gibi bu sefer de üzerlerindeki baskı artacaktı. Bir de biz gelen transferin hemen takıma adapte olup başarılı olmasına çok alıştık ama dünyada hiç bir kulup yüzde yüz transfer başarısı sağlayamıyorki hali hazırda. Bu oran saygıdeğer başkanımız yıldırım demiroren zamanı yüzde 10 falandi hiç değilse mevcut yönetim başarılı bi as ve sağlam üç dört yedekli kadroyu kurabilmeyi başardı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aras yok o tabloda oraya bi de Aras ilave et..
bonservis 1.3 m euro, maaş 3 sezon toplam 3 m euro toplam 4.3 m euro daha eksi yazar @Serhat Akkaya abi

Çevrimiçi Koa_lAA

1) Denys Boyko 3 sene= 2.95 m euro
2) Tolga Zengin 2 sene= 2.5 m euro
3) Mİtrovic 3 sene=3.6 m euro
4) Pedro 1 sene 0.5 m euro
5) Milosevic=0.5 m euro + 2 sene opsiyonu varmış 0.6 m euro'dan
6) Veli 2 sene =3.3 m euro
7)  Pektemek 2 sene =3.3 m euro
8) Töre 2 sene =3.5 m euro

toplam 20.15 m euro maaş + bazılarına maç başı, bazılarına  puan başına 4 k euro ödeyeceğiz.

Bonservislere gelirsek : 23.3 m euro
1)Boyko: 3.3 m euro
2)Tolga : 2.75 m euro
3)Mitrovic: 4.2 m euro
4) Pedro:   2.4 m euro
5) Milosevic :1 m euro
6) veli :      0.75 m euro
7) Pektemek: 4 m euro
8) Töre :     4.5 m euro

Toplam ücret 43.45 m euro + maç başı ücretleri + puan başı 4 k euro ve menajerlik ücretleriyle 55 60 m eurolara gelir.  Bu 8 adamdan 10 m euroluk performans anca almışızdır, aksini iddaa eden varsa açıklasın.

bunlara iyiki alınmış demem eyvallah ama son iki senede şampiyon olan takımda 6,5 m euro bonservise sanırım kurulan takımdı...

yani bi taraftan yanlış transfer yaparken diğer taraftan düzgün yaptıklarıda var adamların.. o yüzden burdan vurmak yönetimi mantıklı gelmiyor bana..

ayrıca bu harcamaların yarısını da 3 e alıp 5 e sattıkları adamlarla çıkarmışlardır zaten...

hatalı transferi herkes yapıyo... barca dediğimiz takım arda yı aldı varmı ötesi...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok valla yoruldum senden sabit fikirli adamın tekisin, ne anlatsam anlamıyorsun. Mitrovic'in kariyeri diyecem yine elli satır alakasız şeyler yazacaksın. sağlıcakla kal.
Sabit fikirli olabilirim, ama senin kadar kendiyle çelişen bir adam olduğumu sanmıyorum.

Dün Töre sakatlandı diye bana turşusunu kurdurmadın mı? Bugün 1 sene sakatlık geçiren adamın methettiğin yetmezmiş gibi, o seneyi kariyerinden düşmen ne oluyor?

Adamın kariyeri 5 sene. Hadi onu düşelim. İyi oynadığı seneyi de tutalım hadi. İlk seneyi de çıkardım, alışma sezonu diyelim. Bak son 3 seneyi saydım. Toplam kariyeri 10 gol 15 asist. Lyon gibi golcü takımda yaptığı bu işte herifin. Sene başına 3 gol 5 asist.

Bunu mu methediyorsun bana?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 11:55:53
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bunlara iyiki alınmış demem eyvallah ama son iki senede şampiyon olan takımda 6,5 m euro bonservise sanırım kurulan takımdı...

yani bi taraftan yanlış transfer yaparken diğer taraftan düzgün yaptıklarıda var adamların.. o yüzden burdan vurmak yönetimi mantıklı gelmiyor bana..

ayrıca bu harcamaların yarısını da 3 e alıp 5 e sattıkları adamlarla çıkarmışlardır zaten...

hatalı transferi herkes yapıyo... barca dediğimiz takım arda yı aldı varmı ötesi...
gömmek değil benim yaptığım şey abi sorguluyorum sadece, tabii ki iyi yaptıkları şeylerde var ama hala yetersiziz. Bu çok kötü ortamda, kötünün iyisiyiz diyebiliriz.

Çevrimdışı sermet00

Lyon'un kanat bölgesinde görev alabilen oyuncuları(geçen sene)
Depay
Tolisso
Cornet
Fekir
Valbuena
Lacazette
Ghezzal

Ghezzal bunların arasında 37 maça çıkmış beğenilmiyor.Quaresma ve Babel Lyon'da olsa şunların arasında kaç maça çıkardı acaba.Lyon'la başa baş oynadık ama şu kanat kalitesi bizimle kıyaslanmaz bile.

Çevrimiçi Samet Demir

25 yaşında, geçen sezon Lyon' da 38 maça çıkmış adam Volkan Şen' le falan kıyaslanıyor gözlerim kanıyor. Yahu hadi hiç izlemediniz adamı bari yorum olsun diye yorum yapmayın. Kimse imzalamamış da iyi olsaymış imzalarmış. Rachid Ghezzal gelen tekliflerin içinde tercih yapamadığı için boştur şuan. İmza atmak istese havada kaparlar havada. Özellikle de Sevilla tipi takımlar bekliyordur. Come to Beşiktaş tayfa Ghezzal' ın instasına çökseydi şimdiye İstanbula gelip imzalamıştı bile.

Adam tereddütde kalmıştır. Barca ya mi gitsem real mi yoksa juve ye mi.

Zaten sen söylediğinle çelişiyorsun ama farkında değilsin. Ghezzal'a iyi bir takımdan teklif gelse düşünmeden direk imza atar. Kimse de düşünmez.

Oyunculara hakkını veremiyoruz genel anlamda.  Hep uç seviye sürekli abartı. 

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı terapati

Takım her maçı kazansa, kasada bir dünya para olsa ve istediğimiz şekilde harcayabilsek (hatta her sene taraftara sorulup da transfer yapılsa), sürekli şampiyon olsak ve hiç kötü hamle yapılmamış olsa bazı arkadaşlar foruma hiç yazmayacaklar sanki. Sürekli bir eleştiri, sürekli bir gömü hareketleri. Az biraz takdir edin, hele bir şükredin yok; tamam da nereye kadar? Dengeli eleştiri ve takdir biraz arkadaşlar, lütfen azıcık daha düşünelim yazarken. Dışarıdan birileri okusa burayı; başlığın adını silsek, resimler vs görünmese, başka bir takım hakkında konuşuyoruz sanırlar. Arada bir vurun küreği ama sürekli de kürekle gezmeyin  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

gömmek değil benim yaptığım şey abi sorguluyorum sadece, tabii ki iyi yaptıkları şeylerde var ama hala yetersiziz. Bu çok kötü ortamda, kötünün iyisiyiz diyebiliriz.

bırak allasen gömünün kralı hemde bunları ben yazsam abi efsane gömdün gene die methiyeler düzülürdü bu satırlarda  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Depay
Tolisso
Cornet
Fekir
Valbuena
Lacazette
Ghezzal

Ghezzal bunların arasında 37 maça çıkmış beğenilmiyor.Quaresma ve Babel Lyon'da olsa şunların arasında kaç maça çıkardı acaba.Lyon'la başa baş oynadık ama şu kanat kalitesi bizimle kıyaslanmaz bile.
Çoğu kişi Ghezzal' ı sadece bizim maçlarda izledi ama biz o maçlarda bütün Lyon takımını oynatmadık sadece Ghezzal' ı değil.

Çevrimiçi Koa_lAA

yok yok bildiğin zehri atmışsın forumun ortasına... çekilme şimdi köşeye :D

ama bana mantıklı gelmiyor bu zehir... burdan vurmam yönetimi...

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş,
Volkan Şen le ilgilenmiyor,menejerine de söylendi.
Bu durumda Volkan Şeni tartışmak abes
Yusuf Erdoğanla ise anlaşıldı,Klubu ile pazarlıklar yapılmadı
zira öncelikli hedef eksik olan parçamız santrafor mevki halledilmesi
santrafor mevkii maliyetine göre FFP gelir/gider tablosu yeniden
tanzim edilerek yollanacak/alınacak oyuncu listesi ve ne şekilde
gönderilecekleri ortaya çıkacak.
örneğin Aboubakar ın 6milyon bonservisle alındığını farzedersek
Bu durumda en az 8 milyon euroluk satış yapmamız gerekecek

Bu ya elimizde yollamak istediklerimizi 1-2 milyon bonservisle bedeliyle satmamız anlamına geliyorki
çok zor zira maaşı yüksek olduğundan karşı takımlar kiralayarak kiranın yarısının Bjk klubu tarafından ödenmesini istiyor

yada 1 değerli futbolcunuzu en az 8 milyon Euro bonservis bedeliyle satmamız gerekecek.

Bu örneklemede neden Aboubakarın tekrar Beşiktaşa dönmesinin zor olduguda anlaşılıyor.

Sonuç olarak burada konuşup tartıştığımız hayalllerimizden çok Beşiktaşın gerçekleri var ve bundan sonra eksik bölgeye
sayısal transfer yapacak posizyonda değil en iyisini en verimlisini seçecek,boşa para ödenecek transfer lazım değil bize

Saygılar

Çevrimdışı brkntcnr

Adam tereddütde kalmıştır. Barca ya mi gitsem real mi yoksa juve ye mi.

Zaten sen söylediğinle çelişiyorsun ama farkında değilsin. Ghezzal'a iyi bir takımdan teklif gelse düşünmeden direk imza atar. Kimse de düşünmez.

Oyunculara hakkını veremiyoruz genel anlamda.  Hep uç seviye sürekli abartı. 

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barcelona Juve' yi kastetmedim ki. Sevilla ve Roma ilgileniyordu kendisiyle. Şimdiye kadar imza atmama sebebinin de fazla para istemesi olduğu iddia ediliyor. Kendimle çelişmiyorum siz yanlış anlamışsınız onu da düzelttik sanırım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Depay
Tolisso
Cornet
Fekir
Valbuena
Lacazette
Ghezzal

Bu adam geçen sene Valbuena'yı kesemedi, o Valbuena bizde kimi keser  o şu kadroda?

Fenerbahçe bile bu adam yerine Valbuena'yı tercih etti.

38 maç diyerek fazla göstermek de beyhude, toplam süre 1900 dakika, (21 maç süresi)

Daha başka argümanlarınız yoksa, bu defteri kapatalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş,
Volkan Şen le ilgilenmiyor,menejerine de söylendi.
Bu durumda Volkan Şeni tartışmak abes
Yusuf Erdoğanla ise anlaşıldı,Klubu ile pazarlıklar yapılmadı
zira öncelikli hedef eksik olan parçamız santrafor mevki halledilmesi
santrafor mevkii maliyetine göre FFP gelir/gider tablosu yeniden
tanzim edilerek yollanacak/alınacak oyuncu listesi ve ne şekilde
gönderilecekleri ortaya çıkacak.
örneğin Aboubakar ın 6milyon bonservisle alındığını farzedersek
Bu durumda en az 8 milyon euroluk satış yapmamız gerekecek

Bu ya elimizde yollamak istediklerimizi 1-2 milyon bonservisle bedeliyle satmamız anlamına geliyorki
çok zor zira maaşı yüksek olduğundan karşı takımlar kiralayarak kiranın yarısının Bjk klubu tarafından ödenmesini istiyor

yada 1 değerli futbolcunuzu en az 8 milyon Euro bonservis bedeliyle satmamız gerekecek.

Bu örneklemede neden Aboubakarın tekrar Beşiktaşa dönmesinin zor olduguda anlaşılıyor.

Sonuç olarak burada konuşup tartıştığımız hayalllerimizden çok Beşiktaşın gerçekleri var ve bundan sonra eksik bölgeye
sayısal transfer yapacak posizyonda değil en iyisini en verimlisini seçecek,boşa para ödenecek transfer lazım değil bize

Saygılar
Kiralık Babacar iddiaları doğru mu?

Etiketler: