2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6961301 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

forvet transferi için omar niasse ismi neden hiç gündeme gelmiyor bence iş yapar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

forvet transferi için omar niasse ismi neden hiç gündeme gelmiyor bence iş yapar
Onun adı bu sene Galatasaray'la bile anılmadı, ki 4 senedir ilk defa oluyor. Belli  ki bir sorun var.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sametbagan

Olur da volkan şen gelirse karşı karşıya en az 10 tane golü kaçırdığını ve bizi kanser yaptığını şimdiden görürü gibiyim. :bandit:

Volkan şen için beyinsiz messi desek yanlış olmaz sanırım.Beyni olsun messi olmasın arda olsun nani olsun daha iyi

Göbek çalışma ile eritilir ama beyin öyle mi  :biggrinking:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şuan elimizdeki mevcut kadroya baktım da milosevic pedro boyko ve aras bunların hepsini elden çıkarabilirsek o zaman 3 yabancı transfer yapabiliyoruz bu konuda biraz bizi zorlayacak gibi
Elimizde 7 tane kontratlı defans oyuncusu var, Vida gelirse 8 olacak ama sadece 1 tane forvet var (Pektemek'i saymıyorum, onu futbolcu olarak saymıyorum aslında :) ). Nasıl bi planlamadır şaşıyorum gerçekten. Rhodolfo gitmeseydi 8 olacaktı :D

[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2017, 10:19:07 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Onun adı bu sene Galatasaray'la bile anılmadı, ki 4 senedir ilk defa oluyor. Belli  ki bir sorun var.

bence sorun falan yok benim tahminim menajerini değiştirdi yeni menajerinin de muhtemelen tr bağlantısı yada tr partneri yok  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Elimizde 7 tane kontratlı defans oyuncusu var, Vida gelirse 8 olacak ama sadece 1 tane forvet var (Pektemek'i saymıyorum). Nasıl bi planlamadır şaşıyorum gerçekten.
Basyapit, askerden gelip cocuklari boy boy yillik koleksiyon yapmis gibi
Pedro
Milosevic
Mitrovic
Tosic
Marselo
Pepe
Atinc

Rodolfo taze bitti, olsa tukan senin aleksiz de vardi hemen aldilar valla

Olaya bak her cesit herkese hitap eden stoper var
Mesela yavas ayagi iyi var hizli dengesiz var bekten bozma var siyahi var 196 turk var
Sarisin vardi, adi milosevic ama isvecli var, boynu kalin var, kepce kulakli var, yerde emek hirsiZi tekmeleyen var, var oglu var
Sag ayakli var, sol ayakli var,kisa boylu var, uzun boylu var her cesit stoper var
Nerde stoper buluyorsankz tuttugunuzu alin getirin

Çevrimdışı tangaz

bu arada marcelo için geçen haftalarda 8,5 mio iyidir diyordum değişen koşullar sonrası 12den aşağı vermem lyona  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada marcelo için geçen haftalarda 8,5 mio iyidir diyordum değişen koşullar sonrası 12den aşağı vermem lyona  :bandit:
Bencede o kadar para aldılar Arsenal'den biraz bonkör olsunlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

25abi. Arsenali keklemis herifler. Oyle kulce kulce banknotlarin ustune yatmak yok ayip denenbisi var
Cok istiyorsa verecek

Ayip ayip

Çevrimdışı tangaz

bu arada çağlar söyüncü için 2 milyonu çok gören yönetim gidip mitroviçe 4 küsür verdi.

gömü hizmetimizi ihmal ettiğimiz düşünülmesin sonra  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada çağlar söyüncü için 2 milyonu çok gören yönetim gidip mitroviçe 4 küsür verdi.

Cengiz'i unutmayalım lütfen :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Acele ise seytan karisir. Kosa kosa kaleci aldilar kosa kosa stoper sanki bunlar boyuh yildizlar millet kapacak biz almasak. Yahu mitrovici 25 yasina kadar kimse almamis 6 ayda mi alacaklardi.
Madem sacacak paran vardi abunun meselesini cozseydin, madem abunun da cozmeyecektin abuyu hic almasaydin, sanki mitrovic cok oynadi atinc da oynardi okadar

Bu is baba aku yok olayini da gecti artik.
Ne emmeye ne gommeye geliyor arkadas

Çevrimdışı sermet00

adamı 6 aydır kapmamışlar boşta duruyor işte bu lafları geçen sene eren derdiyok isteyenlere
benzetiyorum. naniyle uğraşacaksan onunla uğraşırsın lyon senin rakibindi aynı ayarda bir takım
o takımın istemeyip kenara koyduğu oyuncuya talip olmakmı vizyon. epl kaparmış kapsa 6 aydır kapardı zaten adam boşa çıkmış kulüpsüz
transfer sezonu açılalı bir buçuk ay olmuş hala kulüpsüz
Geçen sene 37 maç oynamış.Lyon'un rotasyonda sık kullandığı oyunculardan bir tanesi.Çok hızlı,kolay adam geçen sol ayağı çok iyi bir oyuncu fakat gereksiz top kaybı yapan bir isim.

25 yaşında,maaşı düşük Nani gelse en az 2,5-3 isteyecek.Bu adamı 1 milyona oynatırız.Rotasyon ihtiyacımızı fazlasıyla karşılar,yedek kalsa huzur bozmaz.Nani'yi yedek bırak 2.gün Portekiz basınına ağlamaya başlar.Talisca'nın bölgesinde de oynayabiliyor.2 bölgeye alternatifli belirli kalitenin üzerinde bir oyuncu.Lyon'un neden uzatmadığını bilmiyoruz ama boşta kalacak bir oyuncu değil mutlaka imzalar kalburüstü bir takımla.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2017, 10:43:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
https://twitter.com/KingcArsi/status/882992879458807808
Eskişehir ankara yolunda bir mekan.
renkler, takımlar farketmez deplasmana giden yağmacılara dikkat et teyze.
çok var benzinlikleri marketleri yağmalama olayları...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sene 37 maç oynamış.Lyon'un rotasyonda sık kullandığı oyunculardan bir tanesi.Çok hızlı,kolay adam geçen sol ayağı çok iyi bir oyuncu fakat gereksiz top kaybı yapan bir isim.

25 yaşında,maaşı düşük Nani gelse en az 2,5-3 isteyecek.Bu adamı 1 milyona oynatırız.Rotasyon ihtiyacımızı fazlasıyla karşılar,yedek kalsa huzur bozmaz.Nani'yi yedek bırak 2.gün Portekiz basınına ağlamaya başlar.Talisca'nın bölgesinde de oynayabiliyor.2 bölgeye alternatifli belirli kalitenin üzerinde bir oyuncu.Lyon'un neden uzatmadığını bilmiyoruz ama boşta kalacak bir oyuncu değil mutlaka imzalar kalburüstü bir takımla.
1 milyona kimse oynamaz turkiyede ustelik bonservissiz gelecek, sark hizmeti

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lyon'un rotasyonunda iki senede 70 maçtan fazla oynayan bi adam işe yaramaz ama ismi duyulmamış Hırvat takımında oynayan adamın potansiyeli var :) İşte bunlara hep çelişki deniyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Lyon'un rotasyonunda iki senede 70 maçtan fazla oynayan bi adam işe yaramaz ama ismi duyulmamış Hırvat takımında oynayan adamın potansiyeli var :) İşte bunlara hep çelişki deniyor :)

ona çelişki denmiyor. ben deyim polyannalık sen de yönetim seviciliği. şimdi yönetim gezalı alıp getirseydi aynı kişiler yönetim tüm avrupanın elinden kaptı fransada düzenli oynuyor bak fransa diyorum haa die söze dalmışlardı :icool:

Çevrimiçi tolga1903

Bonservissiz nani kiralık arda  hep idare edilmesi zor oyuncular.Ama bunlara yok demek en hafif tabiri ile futbol cahilliği olur.

Nani gelirse babel yedeğe geçer ki doğru olan da bu.Arda gelirse takıma uyum sağlarsa eğer ligde uzak ara çekeriz.Arda ,nani,q7,babel kanat rotasyonu

Birde volkan şen y.erdoğan falan var alternatif olarak.Sizce futbolsever olarak hangi oyuncuları istersiniz.Arda, Nani bir tarafta diğer tarafta v.şen ve y.erdoğan

Forvete de costa falan gelirse kura şansı ile şl de yarı final oynamamız hayal değil arkadaşlar.Yeter ki elemelerde real barca bayerne rasgelmeyelim.

Diğerleri ile ezilmeden kafa kafaya rahatlıkla oynayabiliriz .

Adamlığa giriş 101 kitabı dağıtırlar artik tribünlere ee öyle bedava adam gibi adam izlemek kolay mı önce onun adamlık seviyesine çekilecek taraftar. Ne ardasi allah aşkına? Buragi ardasi volkan şeni adam mı kalmadı insanlar milli takımdan soğudu bu herifler yüzünden. Üstelik her mecrada gsliyim diyen biri bu herif. Yarın senol güneş gider yerine fatih terim konusulursa onu istememek de futbol cahilliği olacak böyle giderse ona canım sıkılıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ona çelişki denmiyor. ben deyim polyannalık sen de yönetim seviciliği. şimdi yönetim gezalı alıp getirseydi aynı kişiler yönetim tüm avrupanın elinden kaptı fransada düzenli oynuyor bak fransa diyorum haa die söze dalmışlardı :icool:
önemli olan tutarlı olmak  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Çağlar Türkiye'de kalmak istemedi.

Kaldı ki ben Türkiye'den hiç bir genç oyuncuya o paraları vermeyi doğru bulmuyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ghezzal'ı 1milyona oynatacağını düşünüyorsan, iyi uykular dilerim.

Herif en az 3-4 imza parası ve 2-2.5 maaş istemiyorsa gel yanıma.

Çevrimdışı sametbagan

Adamlığa giriş 101 kitabı dağıtırlar artik tribünlere ee öyle bedava adam gibi adam izlemek kolay mı önce onun adamlık seviyesine çekilecek taraftar. Ne ardasi allah aşkına? Buragi ardasi volkan şeni adam mı kalmadı insanlar milli takımdan soğudu bu herifler yüzünden. Üstelik her mecrada gsliyim diyen biri bu herif. Yarın senol güneş gider yerine fatih terim konusulursa onu istememek de futbol cahilliği olacak böyle giderse ona canım sıkılıyor.
Adamın kişisel gelişim uzmanı sosyal medya uzmanı yok ve yetiştiği yer bayrampaşa o ağızla konuşuyor bu çok normal ama ben ardanın karakterinden şüphe etmem
Ha takım tutma konusunu gelecek olursak yere göğe sığdıramadığımız ve tabi ki benim de çok sevdiğim hocamız Şenol Güneş her fırsatta Trabzonsporluyum diye bas bas bağırıyor
Ne yapalım şimdi takımı 2 senedir şampiyon yapan adama öyle söyleme mi diyelim.Bak Beşiktaşlıyım diyen töre hakkında neler neler konuşuluyor burda.Gerçekten Delikanlı olsun Adam olsun
dürüst olsun işini layığı ile yapsın kendini takımın bir parçası hissetsin sahada ve saha dışında Beşiktaş'a yakışır şekilde davransın benim için tuttuğu takım hiçbir önemi yok

Çevrimdışı sermet00

Ghezzal'ı 1milyona oynatacağını düşünüyorsan, iyi uykular dilerim.

Herif en az 3-4 imza parası ve 2-2.5 maaş istemiyorsa gel yanıma.

Pepe o kadar istemedi ne yaptın

Lyon'da vergilerle 500.000 alıyormuş,Burada vergisiz 1.5'a koşa koşa gelir imzaya da verilir bir şeyler,Lig şampiyonunda ve ŞL'de oynayacağını biliyor.Bu adamla temas olsa ertesi gün burda zaten belli ki yok.

Çevrimdışı tangaz

Çağlar Türkiye'de kalmak istemedi.

Kaldı ki ben Türkiye'den hiç bir genç oyuncuya o paraları vermeyi doğru bulmuyorum.

menajer itelemesi eski model tank mitroviçe 4,2 vermeyi doğru buluyormusun

Çevrimiçi tolga1903

Bu volkan şen çöp abicim çöp oglu çöp. Fenerliler kurban kesecek duruma geldi gittiğini duyduklarinda. Üstelik daha 2 sene önce sen de istemişsin adam seni tercih etmemiş fenere gitmiş. Şimdi gelmiş 31 yaşına geçen sene golü yok asisti yok bu adamı alalım rotasyonda kullanalım diyorlar. Hangi rotasyonda kullanacağız volkan şeni ya biz? Arasa niye 1 maç şans verilmiyor hadi arası da geçtim koskoca altyapıda bir tane mı bu oyun zekası fukarası arkadaşın yerine oynayabilecek adam yok? Babel sakatlanirsa bişey olmaz yedekte volkan şen var diye içi rahat olabilecek biri varsa helal olsun. Şu adam gelmesin lütfen gelmesin yusuf erdogani bin kere tercih ederim yusufun bu sene vodafone arena da bize attığı golü volkan şen 50 kere denese atamaz.

Etiketler: