2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6963531 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sermet00

Çevrimiçi 38life

Yetersiz çünkü.

Ben kesinlikle öyle düşünmüyorum. Necip 4.cü ortasaha olmak için son derece yeterli. 3 sene önceki Necip yok artık. Necip'in performansını biraz alıcı gözle seyredin, Haksızlık ediyorsunuz... Necip defansif anlamda İnler'den 2-3 kat daha iyi.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

@Necmi abi Sosa, Bilic ve Demba ne demisti  tam olarak  Tore hakkinda? aradim bulamadim ...
Yorgo

Çevrimdışı arda

FLAŞ: Beşiktaş'ta 10 Numaralı Forma Yeni Sezonda Tolgay Arslan'da..

Vurduğu asist olsun..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı sermet00

Ben kesinlikle öyle düşünmüyorum. Necip 4.cü ortasaha olmak için son derece yeterli. 3 sene önceki Necip yok artık. Necip'in performansını biraz alıcı gözle seyredin, Haksızlık ediyorsunuz... Necip defansif anlamda İnler'den 2-3 kat daha iyi.
Abi 4.ortasaha sakatlık ve ceza olunca 1.orta saha oluyor.Geçen sene rotasyona en ihtiyacımız olan maçlarda bile Necip'e ilk 11 başlatmadı.Necip'in bir standartı da yok çıkar saçma sapan kart görür ertesi maç oyuna girer gol pası atar.Bir de gereksiz faul yapıp iki elini yanlara açarak şaşırması var

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Malum site de Gökhan Töre nin sakatlık haberini okuduğum anda tüm keyfim kaçtı Ulan moralim sıfır oldu be vallahi canım çok sıkıldı.

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı brkntcnr

Beşiktaş, Olimpik Lyon'un Cezayirli orta saha oyuncusu Rachid Ghezzal'le ilgileniyor. [L'Equipe]

allahım olabilir mi böyle bişey lütfen olsun

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Insallah olur be ama simdi bunlarda bizden marceloyu istiyoya bi keleklik yapabilirler

Çevrimiçi 38life

Abi 4.ortasaha sakatlık ve ceza olunca 1.orta saha oluyor.Geçen sene rotasyona en ihtiyacımız olan maçlarda bile Necip'e ilk 11 başlatmadı.Necip'in bir standartı da yok çıkar saçma sapan kart görür ertesi maç oyuna girer gol pası atar.Bir de gereksiz faul yapıp iki elini yanlara açarak şaşırması var

Necip geçen sene Şenol hoca için İnler'den daha öncelikliydi. İnler'den daha fazla da katkı verdi zaten. Senin yedeğini yedekleyecek diye böyle zor bir dönemde para verip oyuncu alamazsın, üstelik elinde Necip varken... Ayrıca futbolcuların kendine has arızaları olabilir bu farklı bir mevzu. Quaresma'nın da var arızaları, Pepe'nin de. Fabri'nin de.

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş, Olimpik Lyon'un Cezayirli orta saha oyuncusu Rachid Ghezzal'le ilgileniyor. [L'Equipe]

allahım olabilir mi böyle bişey lütfen olsun

Bence olmaması için hiçbir sebep yok. Şu durumda en uygun isimlerden biri. Oyuncu'ya zaten öyle büyük kulüplerden teklif yok. Bizden daha iyisini bulamaz. "Seni ilk 11 oynatacaz" diye kandırıp getiririz.

Çevrimiçi 38life

Insallah olur be ama simdi bunlarda bizden marceloyu istiyoya bi keleklik yapabilirler

Lyon ile Ghezzal'ın şuan bir bağı yok. Oyuncu serbest.

Çevrimdışı ferdi1903

Tolgaya yakisir 10 numara. Isabetli karar bence

Çevrimdışı fatihbjk

Tore sakatlanmadan once Emre Mor riskine girmeye gerek gormezdim fakat simdi satinalma opsiyonlu kiralasak diyorum.

Elimizde kanat oynatabilecek Caner, Quaresma,Babel ve Emre olur. Belki gelen forvette duruma gore oynatilir.
Emre Mor'u en azindan bir sene deneyelim derim. Tutarsa (tabi satin alma opsiyonu sarti ile alabilirsek ) buyuk is olur.

Senol hoca adam eder bence.

Çevrimdışı Zafer55

Yakışır yakışıklıya.
Ben en çok 9 numarayı merak ediyorum ama.

Çevrimiçi murat

Şartım var: Herkes güvendiği bir oyuncuyu yazacak, sakatlanırsa ortaya çıkacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben olsaydı olcayı seçerdim.tosiç te olur.tank gibi.

Çevrimdışı Kutay

Fener artığı 30 yaşında karektersiz volkan şen geleceğine alt yapıdan bir oyuncuyu oynatırım daha iyi gelecekse yusuf erdoğan gelsin bari hem yaşı da genç
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi murat

2 kere meniskus yirtmis üstüne yine ara ara sakatlik geçirmiş dizden 160 gün ortadan kaybolmuş üstüne  4 ay daha yok. Kronik olması icin veli gibi omur boyu ortadan mi kalksin?
Ona kronik sakat denmez, sakatlığa yatkın denir.kronik sakatlık hep aynı sakatlığın nüksetmesi diye biliyorum.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Aynen baktimda bonservisi elindeymis volkan seni alcagina git al ghezali guzel olur

Çevrimdışı Egos

Bi de kronik, mronik diyip duranlar var. İnsan hayret ediyor gerçekten. Adamın bacağa girmişler resmen antrenmanda. Hemde problem olmayan bacağı... Ama yok yine suçlusu Töre ve yönetim. Tabi canım.

töre ve yönetime suç bulan yok, meğer satışına taş koyan tuncaboylu'ymuş.

şimdi turşusunu kur tuncaboylu!

bir daha kulüpten içeri adımını atarsan seni linç ederiz.

hazır sağ kanatta eksiğimiz varken artık yönetimin ismail hamlesini yapması lazım. herhalde aranızdan kimse ismail'in solak olduğunu düşünmüyordur, defans da yapamadığına göre düpedüz sağ açık bu adam. ismail'i geri çağıralım.

tabii tuncaboylu buna da taş koymazsa! seni başkan yaptırmayacağız!

Çevrimdışı brkntcnr

Bence olmaması için hiçbir sebep yok. Şu durumda en uygun isimlerden biri. Oyuncu'ya zaten öyle büyük kulüplerden teklif yok. Bizden daha iyisini bulamaz. "Seni ilk 11 oynatacaz" diye kandırıp getiririz.
Fazla para istediği iddia ediliyor ama bilemiyorum

Çevrimiçi 38life

Başakşehirde Chedjou sakatlanmış şimdi de. Daha MR çekilmemiş ama ciddi olma ihtimali mevcut. fb'de Belhanda ve Ekici sakatlanmıştı her ne kadar ciddi bir durumları olmasa da.

Çok dikkatli olmak gerekiyor. Sen Bütün transfer sezonuna damga vurup bomba bir şekilde Pepe'yi getirirsin, bir sakatlık herşeyi karartır. Oyüzden çok dikkatli olmak gerekiyor. Futbolcuların antrenmanlarda biraz daha dikkatli olması lazım. Hem kendilerine karşı (risk almayarak) hem arkadaşlarına karşı (riskli girmeyerek)

Çevrimdışı tuncaboylu

töre ve yönetime suç bulan yok, meğer satışına taş koyan tuncaboylu'ymuş.

şimdi turşusunu kur tuncaboylu!

bir daha kulüpten içeri adımını atarsan seni linç ederiz.

hazır sağ kanatta eksiğimiz varken artık yönetimin ismail hamlesini yapması lazım. herhalde aranızdan kimse ismail'in solak olduğunu düşünmüyordur, defans da yapamadığına göre düpedüz sağ açık bu adam. ismail'i geri çağıralım.

tabii tuncaboylu buna da taş koymazsa! seni başkan yaptırmayacağız!

Bereket sakatlığının sebebini de bana bağlanmadı, kronik dedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu anda takımla kampta olan genç oyuncularımız kimler?

Çevrimdışı mylife1903

Zlatani alsaydik tore sakatlanmazdi, gecen sene fabriyi getirdik muzmin bagci fabri hic bag sakatligi yasamadik, bu sene de zlatan geleydi keske
Totemlerin kirali

Etiketler: