2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956078 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Sevinsem mi uzulsem mi karar veremedim
Antremanda dizini eline verdilerse bu guzel
Antremanda dizini eline aliyorsa bu kotu, deplasmanda nasil oynayacaktin tore

Sert antreman iyidir, ciddi hazirlanalim

Çevrimdışı İsmail Özyurt

aynen öyle devam etsin karanlıkla.
Abi niye yurtdışına gidiyor.  Bizim klüp doktorumuz var mesleğinde gayet başarılı birisi Sarper hoca. Hala kafasının dikine.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Zafer55

Yok is bitti zaten, imzalar atildi beko sponsorlugunda da ben pozitif algisini yapiyom, alistira alistira
Beko sponsorluğunda arda geleceğine sunny sponsorluğunda volkan şen gelsin daha iyi  :D

Çevrimdışı 38life

Sevinsem mi uzulsem mi karar veremedim
Antremanda dizini eline verdilerse bu guzel
Antremanda dizini eline aliyorsa bu kotu, deplasmanda nasil oynayacaktin tore

Sert antreman iyidir, ciddi hazirlanalim

Ciddi hazırlanıp stoperde pedro - tosic kanatta arasla çıkalım ŞL maçına.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Tore gittigine gore abiler lens ben arfa almak lazim

Çevrimdışı brkntcnr

Yusufu alalım bari yaşı genç

Çevrimdışı brkntcnr

Eğer Atletico Costayı alırsa bize kiraladığı takdirde Şampiyonlar Ligi' nde oynatmamızı istemeyecektir.

Çevrimdışı mylife1903

Antremanda ayakta duramayan iki tekmede ayagini eline alan clde 5 dakika dayanamaz zaten.

Çevrimdışı Zafer55

Eğer Atletico Costayı alırsa bize kiraladığı takdirde Şampiyonlar Ligi' nde oynatmamızı istemeyecektir.

Yarım sezonluk kiralamanın gündeme geleceğini düşünmüyorum.Olursa bir sezon kiralarız onda da hem ŞL de hem de şampiyonluk kutlamalarında  :ishock: 

Çevrimdışı Zafer55

Bugünkü antreman maçını tosic-pedro lu beyaz takım kazanmış  :biggrinking:

Çevrimdışı sermet00

Ghezzal-Forvet-Orkan Çınar alıp kapasak.Devre arası orta saha bakarız

Çevrimiçi Samet Demir

Emre mor olma mı

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Zafer55

Tore gittigine gore abiler lens ben arfa almak lazim
  Törenin muadili bence :yusuf erdoğan veya volkan şen olabilir.Takıma katkı verebilme olasılıkları aynı üçünün

Çevrimdışı Savaş

Gökhan Töre'nin yerine gelecek adam Volkan Şen olacaktır. Kimse birbirini kandırmasın :)

Yedekliği sorun etmeyecek, Gökhan Töre ayarında, Yerli, bonservisi elinde, ucuza oynayacak, herşeyi geçtim Şenol Hoca faktörü de var illa ki isteyecektir.

Hazırlayın kendinizi beyler.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Töre yi çok seviyorum bukadar sık sakatlanması çok huzursuz ediyor hepimizi tabiki onun suçu yok şanssızlık
Umarim bi an önce döner Gökhan Töre nin yeteneğini kimse tartışmaz 4 ay sürmez umarım
Umarım 1,5 2 ay da döner.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

twitter.com/skyskorcom/status/884109774488571906

anlaşılan yusuf erdoğan geliyor :D

Çevrimdışı 38life

Antremanda ayakta duramayan iki tekmede ayagini eline alan clde 5 dakika dayanamaz zaten.

Bu öyle birşey değil. Pepe de geçen sene darbe alarak sakatlandı. Darbe ile sakatlanmayacak 1 futbolcu bile yok yeryüzünde. Çok yanlış bakıyorsun olaya. Ayakta duramamak ile darbe almak alakasız şeyler. Mevzu ayakta kalmak olsa Töre bu konuda en iyilerden biridir zaten.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2017, 21:21:46 38life ]

Çevrimdışı 38life

Ghezzal-Forvet-Orkan Çınar alıp kapasak.Devre arası orta saha bakarız

Ghezzal ortasaha oynayabiliyor zaten.

Çevrimdışı sermet00

Ghezzal ortasaha oynayabiliyor zaten.
Orta sahadan kastım merkez.

Çevrimdışı Karabay

Volkan şen yerine bin kere yusuf erdoğanı tercih ederim.
Burak ve volkanın bizimle anılmasına tahammül edemiyorum.

Çevrimdışı 38life

Orta sahadan kastım merkez.

Herkes İnler gitti diye merkez veya defansif ortasahaya adam aramaya başladı da bence çok gereksiz. O bölgede zaten 1 oyuncu fazlaydı, şuan tam oldu. Asıl eksiklik Talisca'nın yedeğinin olmaması. Talisca şuan alternatifsiz, yedeği yok.

Çevrimdışı sermet00

Herkes İnler gitti diye merkez veya defansif ortasahaya adam aramaya başladı da bence çok gereksiz. O bölgede zaten 1 oyuncu fazlaydı, şuan tam oldu. Asıl eksiklik Talisca'nın yedeğinin olmaması. Talisca şuan alternatifsiz, yedeği yok.
Geçen sene Tolgay idare etti Talisca'nın yokluğunu orayı.Bence orta sahada bir oyuncu daha olması gerekiyor Necip'i saymıyorum 3 oyuncu var orada.Ama acil değil devre arasına ertelenebilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosa veya Ben arfa nokta atisi olur

Ikisi de hem 10 numarayi hemde kanadi yedekler
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

FLAŞ: Beşiktaş'ta 10 Numaralı Forma Yeni Sezonda Tolgay Arslan'da..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Geçen sene Tolgay idare etti Talisca'nın yokluğunu orayı.Bence orta sahada bir oyuncu daha olması gerekiyor Necip'i saymıyorum 3 oyuncu var orada.Ama acil değil devre arasına ertelenebilir.

Necip'i neden saymıyorsun?

Etiketler: