2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6963796 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu Diego Costa'yı Simao'lu zamanlarda Mendes bize 3 M e itelemeye mi çalışmıştı?
Yok o Julio Alves idi onu kitledi zaten. Diego bedava olacaktı öyle hatırlıyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ben oyuncu 1 yıl geleceği için bu olasılıkları yada kuralları inceleme gereği duymuyorum  :bandit:
Tamam dediğin gibi olsun 😊
Bu beyin sulanmamızın sebebi tamamen Costa 😁
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı KAP

evet oyuncu ile anlaşmıştık son anda oyuncu çapraz bağları mı kopardı ne oldu öle büyük bir sakatlık yaşadı ve biz transferden vaz geçmiştik.

Gelse bu seviyeye çıkarabilir miydi gene acaba? Şansı mı dönmüş yoksa:)
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı tangaz

Gelse bu seviyeye çıkarabilir miydi gene acaba? Şansı mı dönmüş yoksa:)

çıkamazdı muhtemelen
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı KAP

Yok o Julio Alves idi onu kitledi zaten. Diego bedava olacaktı öyle hatırlıyorum.

Hadi ya bu daha kötüymüş hayırlısı olsun
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı tangaz

Tamam dediğin gibi olsun 😊
Bu beyin sulanmamızın sebebi tamamen Costa 😁

hadi bir komplo teorisi de ben üreteyim:

şu ingiliz elçi ve ingiliz şirketi olan ana sponsorumuz devreye girse biz direkt chelseaden kiralasak 1 yıl için atletico da gelecek sene için ön ödemeli bir rezervasyon yaptırsa  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi LORDBJK

D.Costa da durum şu; Conte biletini kesti, chelsea de satmak istiyor, Athletico da almak istiyor. bu iki kulüpte fiyatta anlaşırlar burada hiçbir sorun yok. tek sorun Athletico 2018 ocak a kadar futbolcunun formdan düşmesini istemiyor. çünkü daha önce dünyada yapılan bütün bu tip bekletme transferlerinde istisnasız hepsinde yarım sene anormal form düşüklüğü olmuş. bu yüzden D.costa nın iddialı bir kulüpte yarım sezonda olsa oynamasını istiyor. araya mendez i soktular ve birdenbire futbolcu Beşiktaşın gündemine düştü.  belli ki mendez direkt bize önerdi. bizde yarım sezon olmaz bir sene kiralasınlar dedik. Athletico ile de chelsea ile de ilişkiler çok çok iyi.
gelinen noktada bence bu transfer bitti. A.Madrid bir sene kiralık vermeyi bence kabul etti. Beşiktaştan daha iyi ve Beşiktaşın şartları itibari ile daha uygun kulüp bulamazlar. hemde muhtemelen sembolik rakamlarla gelecek. sadece maaşını fln veririz belki. ben şimdiden hayırlı olsun diyorum. bir sene dünyanın en iyi 3-4 golcüsünden birini takımda izleyeceğiz. bir sene sonunda da FFP yi atlatıp önümüze bakacağız.  :claps: :claps: :claps:

Benim burada anlamadığım bir konu var Athletico ile chelsea anlaştı diyelim. D.costa'nın sözleşmesi 6 ay sonra bitmiyor ki 2019 da bitiyor  yani Athletico bu futbolcuyu devre arası chelsea'den alabilir. Hadi chelsea'de aldığı parası sıkıntı oldu diyelim 6 aylık parasını Athletico öder.
Chelsea bedavaya  D.costa gibi bir futbolcuyu oynatma şansı varken ne den bir kulübe versin bunu bir türlü anlamıyorum.
Hadi şampiyonlar ligi kadrosuna almadı diyelim ligte kötü giden maçlarda son 10-20 dk oynayamayacak bir futbolcu mu costa böyle bir yedeği bedava oynatma şansı varken adamlar tutup niye başka bir kulübe versin ve Athletico 6 ay sonra alabileceği bir futbolcu için neden 1 sene beklesin.
Hala form durumu için diyorsanız onda da anlamadığım sizin deyiminize göre  Athletico  bir sonraki sene formda olsun diye bize costa'yı verecek.Eee adamlar bir sonraki seneyi düşünüyorsa zaten devre arası alsalar oyuncuyu oynıyarak gene bir sonraki seneye hazır olur.
Hem diyelim ki bizde oyuncu sakatlandı bunu taraftarlarına nasıl anlatacaklar 6 ay önce alabileceğimiz oyuncuyu kiraladık sakatlandı.
Yani bu transfer bana pek gerçekçi gelmiyor işin aslı ama olursa da süper olur. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu ingiliz elçi ve ingiliz şirketi olan ana sponsorumuz devreye girse biz direkt chelseaden kiralasak 1 yıl için atletico da gelecek sene için ön ödemeli bir rezervasyon yaptırsa  :bandit:
Bak o olmadı bu da olumlu Bu arada 1 sene kiralık düşünüyoruz. 6 ay üzerinden hayal kurmayın

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Buna benzer bir şeyi dün yazdım. Seneye Conte'nin kalacağı garanti değil. Belki Chelsea bunu düşünüp hiç satış yapmayabilir. Sonuçta adamların para sorunu yok.
Seneye değeri düşmez gibi geliyor bana. Dediğin gibi olursa da tadından yenmez
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Ne Costa'sı be kardeşim ayaklarımız yerine bassın.ATM'nin 35m€'luk teklifini taze reddettiler.Costa'ya senelik 5 versek Chelsea'ye kiralama olarak 6-7m€ versek Ancak gelir.
Zaten oyuncu satmak lazım.Marcelo'yu çok beğensem de bence ayrılması gerekiyor
10'a satsak stoper-forvet mevkileri doldurulur
Bunu sadece sen düşünüyorsun dimi güzel kardeşim? Biz hepimiz salağız olmayacak hayalleri konuşuyoruz burada işsiz işsiz..

Ooof of..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sermet00

Bunu sadece sen düşünüyorsun dimi güzel kardeşim? Biz hepimiz salağız olmayacak hayalleri konuşuyoruz burada işsiz işsiz..

Ooof of..

Costa gelmezse zaten bu yazdıklarımı çoğu kişi yazacak.Olmazdı,biz işin eğlencesindeydik vs vs.Dediğin gibi çoğu kişi hayallere kapılmış durumda işsizlik değil insanı yaşatan umut ama ben de o yok

Çevrimiçi Samet Demir

Costa gelmezse zaten bu yazdıklarımı çoğu kişi yazacak.Olmazdı,biz işin eğlencesindeydik vs vs.Dediğin gibi çoğu kişi hayallere kapılmış durumda işsizlik değil insanı yaşatan umut ama ben de o yok
Suan insanlarin umudunu kırma bence. Kimse costa nin birak %70 i %51 bile bize gelebileceğini düşünmüyor. Bizim umudumuz belkide %10. Oda sonun kadar gitmek için bize yeter.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı abdusta

D.Costaya Come to Beşiktaş yetmez

Atletico Madrid alacaksa onada come to Beşiktaş  yapılması lazım (rent to Beşiktaş!!)
Chealseyede come to Beşiktas lazım(send to Beşiktaş!!)

saygılar

Çevrimdışı Savaş

Eyşan transferinin hikayesini söylemişti Başkan bir açıklamasında.

Tam damdoy'a imza attıracakken son bir torunoğullarına soruyor Başkan eyşan transferinde son durum nedir diye. %1 bile ihtimal varsa zorlayalım diyor Başkan. Torunogulları da az bir ihtimal var ama isterseniz giderim yanıtını veriyor. Başkanın dediği %1 bile varsa git oluyor.

Sonuçta torunoğulları gidiyor ve transferi yapiyor. Hem de 1000 euro opsiyon ile. O sene de eyşan sampiyonlukta onemli rol oynuyor. Belki de o ihtimal zorlamasaydı şimdi ne 2 senelik şampiyonluk olacaktı ne de şu an bu durumda olacaktık.

Demem o ki ihtimal az bile olsa zorlamakta fayda var. Ne olursa olsun.

Çevrimdışı Kalyoncu

İsteyenin bir yüzü,vermeyenin iki yüzü kara.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsteyenin bir yüzü,vermeyenin iki yüzü kara.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kimi istediğine bağlı olarak değişir.

Çevrimdışı matias_27

Lütfen kimse burda umut kıran yorumlar yapmasın herkes biliyor elbetteki zor transfer olduğunu, gelmediğinde kimse de burda hayal kırıklığına uğramaz zaten. Büyük düşüneceksin ki büyük olacaksın kural 1 budur

Biz artık küçük düşünme olayını aştık kimse de hızımızı şevkimizi hafife almasın burası Beşiktaş. Kendini de bileceksin ekonomini de bileceksin ki yönetim senden benden çok daha iyi biliyor bize düşen destek vermek.

Costa olayına gelirsek ilgileniyoruz haberi var düşünecek futbolcu kararı futbolcunun kendisi verecek bizim de zamanınız var telafi edebilecek süre kadar sıkıntı yok.

Aldığım net bilgiye gelecek olursak kulübüyle temasa geçildi. Kulübü ılımlı ve olumlu iş tamamen Costa da bitiyor

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı onurturan

Renkli arkadaslara costa diyorum  :eyes yapiyorum.. dalga gecemiyorlar alamazsiniz diyemiyorlar artik ..
Beşiktaş bey diyorlar resmen   :bandit:

Çevrimdışı cagdas44

Tosic bizde sol bek olarak görülüyor mu? Stoper görüldüğünden daha az sol bek olarak değerlendirdiğimiz oyuncumuzu kadıköylüler sol beke yazmışlar keşke diyerek.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Transferde BEŞİKTAŞ  :D
Connnect ve 373 km hiz :alala:

Arabaya Lamborgini Gallardo motoru mu takmislar acaba :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Lütfen kimse burda umut kıran yorumlar yapmasın herkes biliyor elbetteki zor transfer olduğunu, gelmediğinde kimse de burda hayal kırıklığına uğramaz zaten. Büyük düşüneceksin ki büyük olacaksın kural 1 budur

Biz artık küçük düşünme olayını aştık kimse de hızımızı şevkimizi hafife almasın burası Beşiktaş. Kendini de bileceksin ekonomini de bileceksin ki yönetim senden benden çok daha iyi biliyor bize düşen destek vermek.

Costa olayına gelirsek ilgileniyoruz haberi var düşünecek futbolcu kararı futbolcunun kendisi verecek bizim de zamanınız var telafi edebilecek süre kadar sıkıntı yok.

Aldığım net bilgiye gelecek olursak kulübüyle temasa geçildi. Kulübü ılımlı ve olumlu iş tamamen Costa da bitiyor
Isin düşündüren tarafı renkliler bile artık alamazsınız diyemiyorken bizim kendi taraftarımızın bunu dillendirmesi.

Once bizim kendi taraftarımızın bu kafadan  çıkması lazım ki renklilerin kafasına bu durumu vura vura kazıyalım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tosic bizde sol bek olarak görülüyor mu? Stoper görüldüğünden daha az sol bek olarak değerlendirdiğimiz oyuncumuzu kadıköylüler sol beke yazmışlar keşke diyerek.
adriano ve caner'den sonra üçüncü alternatif olarak düşünülebilir.

Çevrimdışı sermet00

"Keşke"den kasıt ne 2 tane taş gibi sol bek varken Tosic'in oynamasını mı umut ediyorlar yoksa Fb'ye gelmesini mi?

Çevrimdışı cagdas44

"Keşke"den kasıt ne 2 tane taş gibi sol bek varken Tosic'in oynamasını mı umut ediyorlar yoksa Fb'ye gelmesini mi?

Kendi kadrolarına yazıyorlar

Etiketler: