2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6967314 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

ütü ne ?
Forma kirisik geldi gozume bi utu basalarmış forma lansmani ya bu sonucta..
Gerci sweatshitten oyle duruyo da olabilir..
Ayı iste laf anlatamazsin ..

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/883282353996648449

ya yeni sezon formasını sweat tshirt ün üstüne giymek hangi seviye allah aşkına ya :DD
Sarı formayla "civciv" gibi,yeşil forma ile "hıyar" gibi gezinirler sahada :halay:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Koa_lAA

Forma kirisik geldi gozume bi utu basalarmış forma lansmani ya bu sonucta..
Gerci sweatshitten oyle duruyo da olabilir..
Ayı iste laf anlatamazsin ..

komik olmuş bence lansman ne diim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Sarı formayla "civciv" gibi,yeşil forma ile "hıyar" gibi gezinirler sahada :halay:
Forma falan satamayacaklarının farkındalar zaten, taraftarla küskünlüğü giderecek ne transfer yaptılar ne hamlede bulundular.

Kombine fiyatlarına baktım, sanki şampiyonlar ligi'ne çeyrek final oynamarsı kesin bir takımın fiyatını çekmişler. Bu fiyatlarla 2 bin kombine bile satamazlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

beyler burda renkli formaların işi ne :alala:
böyle bir paylaşım mod demektir :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Harika jest, çok güzel hareket!
https://twitter.com/AthleticClub/status/883279962249326592
Mevzu nedir? :alala:

Çevrimdışı atalay

Testis kanseri ile mücadele eden Yeray Álvarez için Athletic Club'ın tüm teknik personeli ve oyuncuları saçlarını kazıtmışlar. @tuncaboylu

Çevrimdışı Zafer55

Diego costa nın instagramındaki come to beşiktaş yorumları 740.000 i geçmiş 1milyonu görecek yakında sanırım.Müthiş bir hızla artıyor  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Testis kanseri ile mücadele eden Yeray Álvarez için tüm Athletic Club teknik personeli ve oyuncuları saçlarını kazıtmışlar. @tuncaboylu
Güzel olmuş.:ok:

Çevrimdışı abdusta

Diego costa nın instagramındaki come to beşiktaş yorumları 740.000 i geçmiş 1milyonu görecek yakında sanırım.Müthiş bir hızla artıyor  :)
1 yazan 1 dahamı yazıyor?
otomatik programlamı mesaj yolluyorlar acaba?

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Testis kanseri ile mücadele eden Yeray Álvarez için Athletic Club'ın tüm teknik personeli ve oyuncuları saçlarını kazıtmışlar. @tuncaboylu
Bu arkadaşın transfermarkt değeri nasıl 15 katına çıkmış 1 senede, bu kadar iyi mi oynadı şans bulduğu 20 maçta?

Çevrimdışı Zafer55

1 yazan 1 dahamı yazıyor?
otomatik programlamı mesaj yolluyorlar acaba?

saygılar
Saniyede 3-5 mesaj artıyor.Felaket çalışıyorlar. :) Bi yazan bigayret yazmaya devam ediyor galiba...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arkadaşın transfermarkt değeri nasıl 15 katına çıkmış 1 senede, bu kadar iyi mi oynadı şans bulduğu 20 maçta?

avrupada öyle.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2017, 15:20:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
özleyeceğim farklıbakar seni :by2:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Gökhan Kurt

özleyeceğim farklıbakar seni :by2:

Ben Yıllık 7,5 M maliyeti daha cok özlicem  :kop:

Çevrimdışı atalay

Orada yazan rakamları ölçü almayın. Bu çocuk baya stoper. Bugünkü piyasada orada yazan meblağdan çok daha fazlası eder. @tuncaboylu   
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 15:42:07 atalay ]

Çevrimdışı ekrembaser

Felaket tellalligi yapmak istemem amma velakin ki öyle degil.
Bildigimiz kadariyla, adriano ve marcelo ya teklifler varmis buyuk paralara. eger ki sattik, bunlarin yerine adam almak lazim gelir. gelenler gidenler kadar katki  ve uyum sagliyacaklar mi ?

Herkes diyorki Pepe geldi çok saglam defansimiz oldu, ama geçen sezon sakatlik geçirmis ve bu sezonda sakatlik geçirme ihtimali var. marcelo gitti varsayarsak, defans bu sefer çok vasat kaliyor.

En önemlisi de forvet, rakiplerin yaptiklar transferleri göz önünde bulundurursak, bize leblebici sart oglu sart.

Transfer sezonu bitmedi tabiki. Pepe yi transfer eden bir yönetim, herhalde bu kadarini dusunmustur  :)

Bu mantıkla geçen sene adrianonun 10 maç falan oynaması lazımdı Barcelona'daki sakatlık geçmişi pek parlak değildi ilk haftalarda sıkıntı yaşadıktan sonra Lyon maçına kadar çıkıp çatır çatır oynadı o yüzden kesin konuşmamak lazım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2017, 15:39:34
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bacaklardaki yaralara bak...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

Wilfried Bony?
Yaramaz.

Çevrimiçi Sinan66

Kimlermiş rakiplerin transferleri?
Tek santraforla ve 10 numarasız sezona girecek olan Fenerbahçe ve tüm kasayı gönderemediği Sneijder'in yerine aldığı Belhanda'ya basan Galatasaray'ın transferlerinden mi bahsediyoruz?

Sbir de Pepe'nin sakatlıklarının nükseden cinsten olduğunu nereden anladın, sağlık kontrolü raporlarına mı baktın? :alala:

Ben kesin sakat olacak demiyorum ki. ama öyle bir ihtimal var, az veya çok. Bu herkes için geçerli.

geçen sezonla kiyasla rakipler guçlendi. Basaksehir bile. Bizim mevcut kadromuz kadar guçlu degiller ama, eger birkaç önemli oyuncularimizi satacak olursak ve de yerini dolduramaz isek o zaman biz güç kaybetmis oluyoruz.

Tabiki ben varsayimla hareket ediyorum. Yonetime guveniyorum zaten bir kadesimiz demis ki adriano ve marcelo kesin gitmiyorlarmis.
Suan tek eksigimiz forvet  :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben kesin sakat olacak demiyorum ki. ama öyle bir ihtimal var, az veya çok. Bu herkes için geçerli.

geçen sezonla kiyasla rakipler guçlendi. Basaksehir bile. Bizim mevcut kadromuz kadar guçlu degiller ama, eger birkaç önemli oyuncularimizi satacak olursak ve de yerini dolduramaz isek o zaman biz güç kaybetmis oluyoruz.

Tabiki ben varsayimla hareket ediyorum. Yonetime guveniyorum zaten bir kadesimiz demis ki adriano ve marcelo kesin gitmiyorlarmis.
Suan tek eksigimiz forvet  :ok:
Öyle bir ihtimal varsa, yedekte de Tosic var. Tüm defansı satıp tüm umudu Pepe'ye bağlamadık ki.

Rakiplerden bir tek Başakşehir güçlendi.

Fenerbahçe Lens'in yerine Valbuena'yı Van der Wiel'in yerine ne idüğü belirsiz Dirar'ı ve Mehmet Ekici'yi aldı. İki santraforu Sow ve Emenike gitti, Fernandao'dan bu sezon hayır gelmez. Bir kaldılar Van Persie'ye.

Galatasaray'da gelenler konuşuluyor, ama giden Podolski ve Bruma'dan bahseden yok. Belhanda Sneijder ile pişti oldu, Maicon'u hazırlık maçında izleyenlerin yorumları fecaat, Gomis de soru işareti.

Medyadaki algı geçen sene de böyleydi, bizde millet depresyona girmişti Galatasaray Eren ve Serdar Aziz'i aldılar diye. Gördük işte sonucunu.

Çevrimiçi Sinan66

Öyle bir ihtimal varsa, yedekte de Tosic var. Tüm defansı satıp tüm umudu Pepe'ye bağlamadık ki.

Rakiplerden bir tek Başakşehir güçlendi.

Fenerbahçe Lens'in yerine Valbuena'yı Van der Wiel'in yerine ne idüğü belirsiz Dirar'ı ve Mehmet Ekici'yi aldı. İki santraforu Sow ve Emenike gitti, Fernandao'dan bu sezon hayır gelmez. Bir kaldılar Van Persie'ye.

Galatasaray'da gelenler konuşuluyor, ama giden Podolski ve Bruma'dan bahseden yok. Belhanda Sneijder ile pişti oldu, Maicon'u hazırlık maçında izleyenlerin yorumları fecaat, Gomis de soru işareti.

Medyadaki algı geçen sene de böyleydi, bizde millet depresyona girmişti Galatasaray Eren ve Serdar Aziz'i aldılar diye. Gördük işte sonucunu.

Aslinda degin gibi  :D Kusura bakmayin renklileri pek takip etmiyorum. Sneijder belhanda ile pisti oldu derken ? Sneijder de mi gidiyor ?

Etiketler: