Ben kesin sakat olacak demiyorum ki. ama öyle bir ihtimal var, az veya çok. Bu herkes için geçerli.
geçen sezonla kiyasla rakipler guçlendi. Basaksehir bile. Bizim mevcut kadromuz kadar guçlu degiller ama, eger birkaç önemli oyuncularimizi satacak olursak ve de yerini dolduramaz isek o zaman biz güç kaybetmis oluyoruz.
Tabiki ben varsayimla hareket ediyorum. Yonetime guveniyorum zaten bir kadesimiz demis ki adriano ve marcelo kesin gitmiyorlarmis.
Suan tek eksigimiz forvet 
Öyle bir ihtimal varsa, yedekte de Tosic var. Tüm defansı satıp tüm umudu Pepe'ye bağlamadık ki.
Rakiplerden bir tek Başakşehir güçlendi.
Fenerbahçe Lens'in yerine Valbuena'yı Van der Wiel'in yerine ne idüğü belirsiz Dirar'ı ve Mehmet Ekici'yi aldı. İki santraforu Sow ve Emenike gitti, Fernandao'dan bu sezon hayır gelmez. Bir kaldılar Van Persie'ye.
Galatasaray'da gelenler konuşuluyor, ama giden Podolski ve Bruma'dan bahseden yok. Belhanda Sneijder ile pişti oldu, Maicon'u hazırlık maçında izleyenlerin yorumları fecaat, Gomis de soru işareti.
Medyadaki algı geçen sene de böyleydi, bizde millet depresyona girmişti Galatasaray Eren ve Serdar Aziz'i aldılar diye. Gördük işte sonucunu.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi