2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6967453 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

çok aciliyeti yok ama gerekirse adriano canerden faydalanma opsiyonumuz var olası form düşüşünde falan
Aynen öyle ama yedek kulübesi için iyi hamle oyuncusu abi. Ayrıca ilerde hızlı adam eksikliğimiz var. Bazi maçlarda kullanabiliriz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kyiv

Gençler Yusuf Erdoğan'dan niye bu kadar korkuyorsunuz? Takım planlaması Yusuf Erdoğan üzerine kurulmayacak ki. Babel veya Quaresmayı soluklandıracak bir isimden bahsediyoruz. Çok iyi performans sergilerse ilk 11 e girer aksi durumda yedek veya 18 dışında devam eder.

Şenol Güneş kimlere can verdi Yusuf Erdoğana mı veremiyecek.

Çevrimdışı sermet00

Eyvahlik bir durum yok bence. Yerli kanat kimler var Tr'de. Babelin yedeği yok şuan kadroda. Gönül ister ki emre mor ya da cengiz olsun ama onlarda cok para şuan.

Çok vasat bir futbolcu.Hiçbir şey katacağını düşünmüyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

Eyvahlik bir durum yok bence. Yerli kanat kimler var Tr'de. Babelin yedeği yok şuan kadroda. Gönül ister ki emre mor ya da cengiz olsun ama onlarda cok para şuan.

Emre Mor'u ne yapacağız? Parlatıp Dortmund'a mı hazırlayacağız?

Olcay'ı verdiğimiz paraya Yusuf'u alalım, ben fitim.

Yalnız Orkan da alınacaksa, Töre gönderilecek galiba gerçekten.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2017, 11:16:05
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
aras bile rotasyonda yer bulamazken Yusuf erdoğanın ne işi var ya.
aras daha iyi üstelik...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı kyiv

Orkan için bonservis var mı? Varsa bence almazlar. Hele Yusuf Erdoğanda varsa gerek yok. Gökhan Töreye mutlaka 2. şans verilmeli.

Çevrimdışı tangaz

muhtemelen törenin gerek önceki dönem para mevzusu yapıp sermesi gerek geçen sene gitarcıyla bir olup çevirdiği dolaplar yönetim ve hocanın üstünü çizmelerine neden olmuş, ki haklılar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

aras daha iyi üstelik...

Arasta bizim bilmediğimiz bir olay var. Şenol Güneş hemen hemen hiç düşünmedi. Çalışmıyor mu isteksiz mi yetersiz mi :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

muhtemelen törenin gerek önceki dönem para mevzusu yapıp sermesi gerek geçen sene gitarcıyla bir olup çevirdiği dolaplar yönetim ve hocanın üstünü çizmelerine neden olmuş, ki haklılar.
Ben kolayca vazgeçileceğini düşünmüyorum yine de, başkan tekrar patlatmadan satmayacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

aras daha iyi üstelik...
Aras hatalı transferdi, yabancı sayılıyor çünkü. 4. kanat yabancı olmamalı.

Çevrimiçi Samet Demir

Emre mor u örnek olarak verdim abi. Maliyetsiz  hayir demem.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2017, 11:22:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Beşiktaş doktoru Sarper Çetinkaya: Pepe'nin hiçbir sakatlığı yok. Yaşı sanki 34 değil 24. Kendine belli ki çok iyi bakmış. [HT]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

Başkan almıştır paranın kokusunu, Mısır'da yaşayan bir deden falan olmasın.
@Ensar'a soralım istersen, bir araştırsın

o değil de benim çocuklarımın ve torunlarımın cidden mısırda yaşamış dedeleri olacak :D bakalım ne kalacak onlara :D
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 11:27:06 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

o değil de benim çocuklarımın ve torunlarımın cidden mısırda yaşamış dedeleri olacak :D bakalım ne kalacak onlara :D

:lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Emre mor u örnek olarak verdim abi. Maliyetsiz  hayir demem.

Ben derim, Dortmund'un pilot takımı değiliz ki biz. Onun yerine Yusuf'u alıp parlatabilirsek, kaç sene kanat sıkıntısı çekmeyiz.

Bu arada bu Yusuf ağır Beşiktaş'lı sanırım.
https://eksisozluk.com/entry/67017268

Geçen sene bir Instagram paylaşımı ile Turkuaz grubunun Quaresma lincinin önünü kesmişti.
http://i.hizliresim.com/2jDoQv.jpg

Çevrimiçi Samet Demir

Ben derim, Dortmund'un pilot takımı değiliz ki biz. Onun yerine Yusuf'u alıp parlatabilirsek, kaç sene kanat sıkıntısı çekmeyiz.

Bu arada bu Yusuf ağır Beşiktaş'lı sanırım.
https://eksisozluk.com/entry/67017268

Geçen sene bir Instagram paylaşımı ile Turkuaz grubunun Quaresma lincinin önünü kesmişti.
http://i.hizliresim.com/2jDoQv.jpg

Az once eksik yazmışım emre mor icin degil. Maliyetsiz hayir demem olayını yusuf için söyledim. Gelsin oynasin yarari olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Az once eksik yazmışım emre mor icin degil. Maliyetsiz hayir demem olayını yusuf için söyledim. Gelsin oynasin yarari olur.

Tamamdır :ok:

Muhtemelen bedavadan ucuza gelecektir, Olcay transferinin devamı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diegonun akıllı telefonu patlamıştır,her mesaj geldiğinde bip sesimi veriyor telefon?

saygılar
Ayarlarsan vermiyor. Kesin bildirimleri kapatmıştır. Yakında gönderilerini yoruma kapatırsa da şaşırmam. Bu kadar mesaja telefon patlar. İnstagrama giremiyordur şu an

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

Ben zaten Trabzonspor'a kesinlikle sempati duyanlardan değilim. Önceden duyuyordum ama Trabzonsporluları tanıdıkça soğudum hatta tiksindim. Buna ilaveten Trabzonspor'un hiçbirzaman başarılı olamayacağını düşünüyorum ben. O taraftar karakteri olduğu sürece başarı imkansız. Yönetim oyuncu falan değişir ama taraftar değişmez.
kesinlikle katılıyorum , güçlü trabzon felan istemiyorum ben , adamlar günahları kadar sevmiyor bizi , bizimkiler de tutmuş güçlü trabzon diyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Özlemiştim laf sokmasını hocamızın

Teknik direktörümüz Şenol Güneş, bugün saat 22.30’da TRT Spor'da yayınlanan Spor Bahane programının konuğu olacak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sermet00

Yusuf Erdoğan'ın tek oluru Aras'a takas edilmesi ve yıllık 700.000€ almasıdır.Bu adama para falan verilmez

Edit:Trabzon'da 1milyon TL alıyor 700.000 de fazla 350.000 yeter.

Çevrimdışı benyv-

Yusuf Erdoğan'ın tek oluru Aras'a takas edilmesi ve yıllık 700.000€ almasıdır.Bu adama para falan verilmez

Normalde 4. kanat oyuncusu olarak gelsin dursun derdim de, şu anda Orkan Çınar  alındı ve 21 yaşında daha iyi bir oyuncu. Gerek yok bence de.

Çevrimdışı kyiv

Güçlü bir Trabzon ve Bursanın olduğu ligde daha rahat şampiyon oluruz. Ayrıca ne Fenerbahçe ne de Galatasaray iddalı Bursa ve Trabzonun olduğu ligde 4. bile olamaz. Stratejik olmak lazım her ikisinide hemen hemen her sene tokatlıyoruz.Ama onlar bir şekilde sarışınlardan puan alıyor. İyidir iyi iddalı olsunlar. 1. zaten belli  :bandit: gerisi heyecanlı olsun.

Çevrimdışı cagdas44

kesinlikle katılıyorum , güçlü trabzon felan istemiyorum ben , adamlar günahları kadar sevmiyor bizi , bizimkiler de tutmuş güçlü trabzon diyor

Taraftarın bizi sevmesi önemli değil yönetimler iyi olsun rakiplerimizin puan çıkartamadığı deplasman konumunda olsunlar bize yeter de artar bile. Öyle böyle kendileri de Avrupa vizesi aldıkça hem ekonomik olarak hem de kitlesel olarak işimize yararlar.

İkinci yarıda Başakşehir'den aldıkları puan bizim işimize yarar bir kazanım oldu.

Çevrimdışı cagdas44

Normalde 4. kanat oyuncusu olarak gelsin dursun derdim de, şu anda Orkan Çınar  alındı ve 21 yaşında daha iyi bir oyuncu. Gerek yok bence de.

Orkan'ı aldık kısmı şuan söylenti biri diğerinin yedeği konumunda bir çalışma oalbilir. Sonuçta ince maliyet hesapları yapıyoruz.

Etiketler: