2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6966382 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

:D
Şu halde bir ortama girseler, 100 hatunun 95'ini götürürler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

@38life neredeyse 10 bin mesaj atmışsın, bir şekilde sivrilmen doğal, forumu canlı tutan 15-20 kişiden biri olmanın yan etkileri.

:hasan tahsin ağabey daha hızlı davranmış.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 22:19:05 Egos ]

Çevrimiçi 38life

Ben buradaki herkesi seviyorum ve binlerce mesaj yazıp forumda kalanlara ayrıca saygıyla bakarım, yani sizler gibi. Bu mesajına gülücük işareti koyman çok güzel. Çünkü bazen istemeden yanlış anlaşılabiliyoruz.
O mesajın bana da garip geldi ama tamamen sevinçli bir heyecan duyduğunu düşündüm. Bana göre sempatik bir mesajdı ☺️
Uzun etmeden söyleyeyim tangaz ile tuncaboylu nun mesajlarını dışardan biri görse heh der bunlar bir yerde buluşup birbirlerine girecekler. Ama ben aralarındaki iletişimi bildiğim için heh diyorum nasıl bir mesajla  birbirlerine giydirecekler  😀
Bu arada bizim büyüklerimiz suratımıza bi kaç tokat atıp çakkal diye severlerdi. Zaten öyle sevmeseler sevildiğimizden şüphe ederdik 😂😂😂

Teşekkürler güzel yaklaşım için.  :)

Çevrimdışı ekrembaser

@tangaz balodan ne kadar para kazanacağız. Eğer gelir amaçlı değilse taraftarın ya da en azından taraftar temsilcilerinin olmadığı bir balo benim gözümde değersizdir. Tüm taraftarı alamazsın ama 4 tribünden 20 kişiyi kurayla seçersin o zaman tamam olur bu balo. Bilmem katılırmısın

Yanlışlıkla mı gönderdiler msjı bilmiyorum ama bana balo msjı geldi bu kulübün sadece taraftarıyım kongre üyesi ya da herhangi bi dernek üyesi de değilim abi ben salt taraftarlarımızdan da orada bulunanlar olduğunu düşünüyorum

Çevrimiçi 38life

@38life neredeyse 10 bin mesaj atmışsın, bir şekilde sivrilmen doğal, forumu canlı tutan 15-20 kişiden biri olmanın yan etkileri.

:hasan tahsin ağabey daha hızlı davranmış.

Gerçek hayatta girdiğim sözlü kavga sayısını hatırlamaya çalışıyorum (babam hariç) tek elin parmaklarını geçmiyor. Görünüşüm, beden dilim, birşey söylerkenki mimiklerim itibariyle bir arkadaşıma bazen yanlış anlaşılacak birşey söylesem bile hoş karşılanırım. Kolay kolay kimse benimle tartışmaya girmez veya küsmez. Ama yazılı iletişim çok farklı birşey. Konuşmalarda mimik yok, beden dili yok, ses tonu yok. Bunlardan daha da ötesi devamlılık yok. Birşey yazıyorsun bu karşı tarafa ulaşıyor, bir süre geçiyor, cevap geliyor, okuyorsun bir süre geçiyor cevap yazıyorsun. Dolayısı ile sözlü iletişimde olmayan birçok problemi ortaya çıkarıyor bu durum. Eh ben de zaten oldum olası ne yazılı iletişimi ne de telefonla iletişimi sevmeyen biriyim. Çok da kendimi ifade edemeyen biriyimdir yazılı iletişimde. Sözlü iletişimi çok severim. Hatta konuşurken gözlerimi karşımdakinin gözlerinden ayırmam. Sonuç olarak art niyet olmadığı sürece ben hiçkimseye kızmam, kırılmam, küs durmam vs. Sanal dünya bu sonuçta. Ama klavyenin başındakiler gerçek insanlar. Oyüzden bunlar önemli değil. Tek önemli şey art niyet olmaması.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yanlışlıkla mı gönderdiler msjı bilmiyorum ama bana balo msjı geldi bu kulübün sadece taraftarıyım kongre üyesi ya da herhangi bi dernek üyesi de değilim abi ben salt taraftarlarımızdan da orada bulunanlar olduğunu düşünüyorum
Başkan seni zengin bellediyse fırsatı kaçırmak istememiştir 😊
Ben kendi adıma camiamızın her kesiminden insanlarımızın baloda olmasını isterim. Hani filmlerde fakir çocuklara yardım için sosyete toplanır ya yoook öyle 😂😂
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Jöle diyince Yiğit Bulut geliyor benim aklıma da, o yüzden jöle lafına kızanlara bir şey diyemiyorum.

2 sene oncesine kadar takip etmezdim turkiye gundemini, sadece maclari izlerdim. Sonra uyduyu taktirdim, aliskanlik trt aciyordum gsrip bir tip acayip acayip seyler soyluyordu, yok turkiye cok guclu bilmemne, surundururuz. Dovizle ilgili garip aciklamalar falan. Yasadigim soku kimse tahmin edemez.

Sonra bu forumu buldum, sagolsun @Necmi abi her sacma soruma cevap veriyordu, insaati takip ettim, biraz alisinca da gundemi takip etmeye basladim, neerden bulastiysam turkiye gundemine.

Disardan gozuken, boyle objektif bakinca, fena!
Ulkedeki tek guzel sey galiba besiktas, garip seyler oluyor ulkede, vatandasi olmasan otur cekirdek citlat izle aksama kadar bbg evi gibi.

Çevrimdışı ekrembaser

Ben kendi adıma camiamızın her kesiminden insanlarımızın baloda olmasını isterim. Hani filmlerde fakir çocuklara yardım için sosyete toplanır ya yoook öyle 😂😂

Yok abi kendi çapında bi adamım Ankara'da yaşıyorum sadece kombinem var ben de şaşırdım msja

Çevrimdışı mylife1903

Her kesimden olmali, sonra pektemek acik arttirmaya cikartilmali. Amerigalilar yapiyor boyle balolarda, satiyorlar falan
Balo, kesim dedin aklima geldi. Et-kesim :evillol:

Çevrimdışı tangaz

5bin trabzonlu havaalanında kuckayı bekliyormuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Neyin peşindesin sen kardeş hayırdır?

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı mylife1903

5bin trabzonlu havaalanında kuckayı bekliyormuş
Stada gitmiyor 5000 kisi, herifler ariza resmen. Insallah iyi hazirlanirlar lige, insallah bizimle cekisirler sampiyonlukta. Guclu trabzonspor bizim isimize gelir.
Dengeleri degistirirken hamleleri duzgun yapmak lazim. Ydnin en buyuk hatasi bu oldu. Gs ve fbyi tek basina deviremezsin onlar birlesir ustune gelir. Once bunlari ayiracaksin sonra yanina tsyi alacaksin, destek kuvvet olarak ibb, osmanlispor ve besiktasli teknik adamlarin takimlarini alacaksin ve silindir gibi gececeksin sarisinlarin ustunden.

Ergen gerzek sari takim taraftarlari trabzonspor camiasinin buyuklugunu tartismaya baslamis, densizlere bak. Lazlar da ilginc, tepki vermiyorlar, bizle ugrasiyorlar.

Herkes safini tutacak, simdi aziz yildirim bile havuzdan cikacam falan gibi garip garip konusamiyir.

Sansal densizi yuzunden futbol bu hale geldi. 15 senedir yayinliyorsun maclari herkesin sucu var yayinci kurulusun sucu yok, yersen. Ben yemem oyle beyinsiz insanlari yayinci kurulusa sokan ve buna tepki vermeyen kulupler birliginin gerzek yoneticileri de sorumlu bu durumdan

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Her kesimden olmali, sonra pektemek acik arttirmaya cikartilmali. Amerigalilar yapiyor boyle balolarda, satiyorlar falan
Balo, kesim dedin aklima geldi. Et-kesim :evillol:

Yok yaw. Sonra pektemeki sarışın tombul zengin çocuk alacak vuracak kırbacı 😀 Bu arada bütün forumu " yahu" ya alıştırmışsın
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

2 sene oncesine kadar takip etmezdim turkiye gundemini, sadece maclari izlerdim. Sonra uyduyu taktirdim, aliskanlik trt aciyordum gsrip bir tip acayip acayip seyler soyluyordu, yok turkiye cok guclu bilmemne, surundururuz. Dovizle ilgili garip aciklamalar falan. Yasadigim soku kimse tahmin edemez.

Sonra bu forumu buldum, sagolsun @Necmi abi her sacma soruma cevap veriyordu, insaati takip ettim, biraz alisinca da gundemi takip etmeye basladim, neerden bulastiysam turkiye gundemine.

Disardan gozuken, boyle objektif bakinca, fena!
Ulkedeki tek guzel sey galiba besiktas, garip seyler oluyor ulkede, vatandasi olmasan otur cekirdek citlat izle aksama kadar bbg evi gibi.
Biz 1 senedir televizyonu kapattık, malum kişinin sesini duymayı aylar oluyor belki de. Survivor, Vatanım sensin, Peki sen kimsin falan, sadece isimlerini duyuyorum sağdan soldan.

Gündemi sözlükten yarım yamalak takip ediyorum, Türk politikasına mesafe de koydum ve ilgilenmiyorum.

Evde de ufaklıkla zaman geçiriyorum, sen sağ ben selamet.

Neyse ki Beşiktaş ve bu forum var, yoksa çocukla hatun uyuyunca yabancı dizi izlemekten kör olurdum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok abi kendi çapında bi adamım Ankara'da yaşıyorum sadece kombinem var ben de şaşırdım msja
Başkan almıştır paranın kokusunu, Mısır'da yaşayan bir deden falan olmasın.
@Ensar'a soralım istersen, bir araştırsın

[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 22:58:21 tuncaboylu ]

Çevrimdışı esguel

Buradan gidenlerin başka yerde tutunamayıp pişman olduğunu gördükçe dehşet mutlu oluyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Sosa'nın mesajdan çok Cenk'e "come to Beşiktaş" diyen arkadaşa dikkat kesildim.

Çevrimdışı mylife1903

Yok yaw. Sonra pektemeki sarışın tombul zengin çocuk alacak vuracak kırbacı 😀 Bu arada bütün forumu " yahu" ya alıştırmışsın
Yeni sezona eylerime devam edecegim

Bu sezon biraz baska bi kelime kullanacagiz

"Binaenaleyh"

Boyle kelimeler kullanip boyle havali iletiler yazacaz binaenaleyh takipcilerimiz artacak, forumun reklam gelirleri artacak, hep beraber kalkinacaz, herkese iki anahtar

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız çok güzel görüntüler var baloda..Rabbim bu neşemizi neşenizi hiç bozmasın inş.marcelo adriano çok büyük karakterler adam sanki kendi düğünüymüş beni eğleniyor nasıl mutlu süper ya.yalnız Tolga zengin büyük sinyalci i.ya başkanın yanında ya şenol hocanın.doyasıya kutlayın bu sene kırbaca devam

Çevrimdışı caner.eryigit

Ben Sosa'nın mesajdan çok Cenk'e "come to Beşiktaş" diyen arkadaşa dikkat kesildim.

O efsane ya.yalnız acayip bir sinerji oluşturdular sosyal medyada..Ronaldo'ları karıştırma hikayesi de müthişti

Çevrimdışı tangaz

Biz 1 senedir televizyonu kapattık, malum kişinin sesini duymayı aylar oluyor belki de. Survivor, Vatanım sensin, Peki sen kimsin falan, sadece isimlerini duyuyorum sağdan soldan.

Gündemi sözlükten yarım yamalak takip ediyorum, Türk politikasına mesafe de koydum ve ilgilenmiyorum.

Evde de ufaklıkla zaman geçiriyorum, sen sağ ben selamet.

Neyse ki Beşiktaş ve bu forum var, yoksa çocukla hatun uyuyunca yabancı dizi izlemekten kör olurdum.

yakındır evde çizgifilm izlemekten yorulacağınız günler  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Başkan almıştır paranın kokusunu, Mısır'da desen falan olmasın.

Misirda desen, derken

Sen dizi izle yahu
Stargate var mesela

Çevrimdışı arda

Buradan gidenlerin başka yerde tutunamayıp pişman olduğunu gördükçe dehşet mutlu oluyorum  :evillol: :evillol:

Düşüncene saygı duyuyorum. Gel gelelim mutlulukar paylaştıkça çoğalır, acılar tam tersi! Paylaşmak güzeldir. Ben bir pişmanlık değil ama bu camianın çok önemli bir şampiyonluğunda evsiz barksız maçlarda müthiş katkı sağlamış bir topçunun eski arkadaşını tebrik etmesi çok şık bir davranış ve zaten Birgün Herkez Beşiktaş'lı olmasın bırakın o ayrıcalık bizlere kalsın! Yada güncel ifadeyle;  Gülü gülene ver, kalbini sevene ver, sevmek güzel şeydir. Kıymet bilene ver. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir, SİYAH ULAN! :D gece gece coştum gene  :lol:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi 38life

Etiketler: