2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6966250 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

önce brezilylılar ailesine çok düşkün die başladın. sonra marcelo ve adriano nereli die sorduğumda aynı zeka olgunluk tecrübedeler mi die tornistan yapmaya başladın. o zaman cümleni aptal sübyan tecrübesiz brezilyalılar ailesine düşkündür die mi evirmek gerek? 

sana bir garezim yok yazdığın yorumların %90ı saçma olmasına rağmen kimseyi engellemediğim gibi seni de engellemedim.  kurduğun abuk sabuk bir cümle ile okuyucuların aklıyla alay edercesine yaptığın bir yorum sonrası eleştirisel bir ifade kullanmaya çalıştım. senden epey tecrübeli bir birey olarak buna gerek duydum zira yaptıgın düpedüz dalga geçmekti.

sana  milletin aklıyla dalga geçme şeklinde bir tavsiyede bulunurken üzülerek görüyorum ki edebinden uzaklaşma eğilimindesin. yukarı da belki 10 tane emir kipli cümle kurmuşsun ki bu da nasıl bir ruh halinde olduğunu gösteriyor.

yapılan yorumlara kalkar bu yorumu yapmak için insanın beyni jöle gibi olması gerekir şeklinde yorum yapıp hakaret eden sen (ki zaten beyin jöle kıvamlı bir organdır ama bunu bilmemeni normal karşılıyorum), milletin aklıyla dalga geçen sen, emir kipleri dolu cümleler saçan sen.

seni kimse engelleme gereksiniminde değil ama forumu daha fazla kirletmene de müsaade edilmemeli die düşünüyorum...
Biraz sakin ol @tangaz, çok sert yazıyorsun. Çocuk bu kadar tepki gösterilecek bir şey yazmadı, sadece çelişkili bir cümle kurdu.

Burada yazan herkes zaman zaman  yapıyor bunu, hepsine saçmalıyorsun diyip tepki göstermek yersiz. :tabe:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Tamam o zaman. Böyle balolara sadece eşiyle gelip 100 davetiye alanlar olur. Yarasın Beşiktaş'ıma. 20 milyon toplansa al sana 5 milyon euroluk bir oyuncu 😊
Pepe'nin parası çıktı.

Çevrimiçi 38life

[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 22:57:19 38life ]

Çevrimdışı ozankarakoc

'Vefa' müthiş fikir gerçekten... Her sezona bir slogan belirlemek, bir karakter kazandırmak, bir marka değeri katmak zaten hali hazırda çok doğruydu, seçilen konseptler de aynı ölçüde anlamlı...

'Feda', 'Gururlan', 'Efendi Beşiktaş' ve 'Vefa'... Nefis...

Ben balonun organizasyonunu da çok beğendim. Masa düzenlerinden mendillere, kıyafetlerden seçilen mekana, konserden ışıklandırmaya, her şey harikaydı...

Sırada forma lansmanı var. Bugüne kadar Türkiye'de hiçbir kulüp, ses getirecek, özgün, güçlü bir lansman yapamadı. Yöneticilerden birinin yeğeni çekmiş gibi görünen düşük kaliteli fotoğraflar, taraftarı hiç heyecanlandırmayan kötü organizasyonlar... Bir tek sanırım geçen sene bizim defilemiz güzeldi, ama daha fazlası gerekiyor diye düşünüyorum.

Bu sefer onun da hakkını verebilirsek ayakta alkışlarım.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Biraz sakin ol @tangaz, çok sert yazıyorsun. Çocuk bu kadar tepki gösterilecek bir şey yazmadı, sadece çelişkili bir cümle kurdu.

Burada yazan herkes zaman zaman  yapıyor bunu, hepsine saçmalıyorsun diyip tepki göstermek yersiz. :tabe:

@tuncaboylu  herkese gösterdiğim bir tepki değil. milletin aklıyla dalga geçercesine yapılan bir yorum bu çocuktan gelince orada dur deme gereği hissettim.  burada birileri arkadaşın  aynı düşüncelerde olmadığı bir konuda bazı yorumlar yaptığında bu yorumları yapanların beyni jöle gibi olmalı dien bir zihniyet çünkü kendisi. bu ve benzeri saygısızlıklarına forum yönetiminin bir dur demesi gerektiği kanaatindeyim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Parayi hesaplayamadim, gafam garisti

Ya bu acik arttirmada mustafa pektemeki satsak, hastane falan cikmaz mi talip, boyle reklamlarda oynatirlar falan

Maraba ben pektemek mustafa pektemek
Sagligimi cibicibicins hastanesine borcluyum
5 sefer gafam 3 sefer gaburgam girildi
Bu sene cibicibicinc hastanesinde tamirimk yaptirdim ve 8 gol attim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben artık tereddütlüyüm.

Ben futbol tarzını çok seviyorum. Ayakları kepçe dediğimiz cinsten ve oyunun yönünü boydan boya ( enlemesine) bir pasla değiştirebiliyor. Talisca nın tek idrak edeceği şey milli olmak zorunda olup bu sayede EPL ye gidebileceği. Bunu da anlatmak basittir sanırım. Ayrıca Türkiye' de bir çığır açacağımızdan eminim. İngilizlerin 50 milyon vermesi için oyuncunun illa Hollanda da vs oynaması gerekmiyor. Biz de pazara yüksekten gireceğiz. Tabiri deyimle yok öyle başkasının oyuncusunu bedavaya parlatmak. Bakalım sonuçta kısa zaman gösterecek.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 22:57:32 38life ]

Çevrimdışı mylife1903

@tuncaboylu  herkese gösterdiğim bir tepki değil. milletin aklıyla dalga geçercesine yapılan bir yorum bu çocuktan gelince orada dur deme gereği hissettim.  burada birileri arkadaşın  aynı düşüncelerde olmadığı bir konuda bazı yorumlar yaptığında bu yorumları yapanların beyni jöle gibi olmalı dien bir zihniyet çünkü kendisi. bu ve benzeri saygısızlıklarına forum yönetiminin bir dur demesi gerektiği kanaatindeyim.
Bu jole olayini anlamadim aklima gafaya surulen jole geliyor hep, joleli tipler
Biriyantin vardi eskiden

Bu jole surunce sertlesme oluyordu gafada, biriyantin boylem daha bi parlak yapiyordu kaygan kaygan

Jole zararli, saca jole surmeyin benim gibi kel olursunuz
Limon sikin gafaya

Çevrimdışı mylife1903

Ben futbol tarzını çok seviyorum. Ayakları kepçe dediğimiz cinsten ve oyunun yönünü boydan boya ( enlemesine) bir pasla değiştirebiliyor. Talisca nın tek idrak edeceği şey milli olmak zorunda olup bu sayede EPL ye gidebileceği. Bunu da anlatmak basittir sanırım. Ayrıca Türkiye' de bir çığır açacağımızdan eminim. İngilizlerin 50 milyon vermesi için oyuncunun illa Hollanda da vs oynaması gerekmiyor. Biz de pazara yüksekten gireceğiz. Tabiri deyimle yok öyle başkasının oyuncusunu bedavaya parlatmak. Bakalım sonuçta kısa zaman gösterecek.
Deve gibi boyu, raket gibi ayagi, findik kadar beyni var abi

Çevrimdışı tangaz

@38life senin varlığın zaten forumu yeterince kirletiyor özelden yazma gereği hissetmiyorum sana zira özel değilsin...

sana karşı bir kinim veya garezim söz konusu değil daha evvelde ifade ettiğim üzere günlük hayatımda muhatap olmayacağım birisin. sen ki burada gene daha evvel "forumca sevilmediğimi biliyorum, öyle de bir beklentim yok beni kimsenin sevmediğini biliyorum" benzeri br cümle kurmuştun. sana bir nasihat: sevilmemek ve bunu ilke edinmek bir erdem değildir bilakis sevilen bir birey olma çabası içinde olmanı öneririm.

kal sağlıcakla...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ekrembaser

Yaklaşık 6 ay önce Candaş Tolga Işık'a yazmıştım Vefa olsun diye :)

Vefa Müdür'den esinlenmek çok acaip anlamlı olmuş  :claps: Şampiyonluklar kazanıyoruz ama bu arada topluma bunun geri dönüşünü de yapmamız gerekiyor! Van'da cocuklar üşümesin! Darülaceze ziyaretleri! Köy okulları kitap yardımları! Kırsala Kartalyuvası ürünlerini ulaştırmak gibi aktivitelerin yoğun yaşanacağı bir sezon olmasını diliyorum. Beşiktaş'ın bu nosyonunu vurgulamamız unutmamamız unutturmamamız lazım. Beşiktaş bir hayat görüşüdür.

Kesinlikle çok şık oldu senin de fikrine sağlık çok güzel düşünmüşsün

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Futbol beyni iyi diğer beyninin eksik tarafını beş yüz bin euro ile takviye edelim düzelir. Zam talebinde haklı ama bunu yönetimden jest olarak beklemeliydi. Önünde Atiba abisi örneği var
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Egos

ağabey bu ağır oldu; ceviz kadar de bari, necmi ağabey terliği eline alırsa "hindistan cevizini kastetmiştim." dersin. neticede henüz beşiktaş'ın futbolcusu, duyarlı olmalıyız.

Çevrimdışı tangaz

ağabey bu ağır oldu; ceviz kadar de bari, necmi ağabey terliği eline alırsa "hindistan cevizini kastetmiştim." dersin. neticede henüz beşiktaş'ın futbolcusu, duyarlı olmalıyız.

sezon açılmadı duyarlı olmaya gerek yok transfer sezonunda gömmek serbest  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

😁😁😁
Valla Necmi bu aralar gece yarısı geliyor. Mesajlara verip veriştiyor ama herkes pireleri kovalama derdine, duyan gören olmuyor 😁
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 22:58:01 38life ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Parayi hesaplayamadim, gafam garisti

Ya bu acik arttirmada mustafa pektemeki satsak, hastane falan cikmaz mi talip, boyle reklamlarda oynatirlar falan

Maraba ben pektemek mustafa pektemek
Sagligimi cibicibicins hastanesine borcluyum
5 sefer gafam 3 sefer gaburgam girildi
Bu sene cibicibicinc hastanesinde tamirimk yaptirdim ve 8 gol attim
Senin kafa farklı çalışıyor cidden

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu jole olayini anlamadim aklima gafaya surulen jole geliyor hep, joleli tipler
Biriyantin vardi eskiden

Bu jole surunce sertlesme oluyordu gafada, biriyantin boylem daha bi parlak yapiyordu kaygan kaygan

Jole zararli, saca jole surmeyin benim gibi kel olursunuz
Limon sikin gafaya
Jöle diyince Yiğit Bulut geliyor benim aklıma da, o yüzden jöle lafına kızanlara bir şey diyemiyorum.

Çevrimdışı emre_1978

Balo bilet fiyatları konuşulduğu kadar yüksek değil.

Sahneye olan konuma göre 2.250 TL ile 3.000 TL arasında değişiyor.

Çevrimdışı Egos

😁😁😁
Valla Necmi bu aralar gece yarısı geliyor. Mesajlara verip veriştiyor ama herkes pireleri kovalama derdine, duyan gören olmuyor 😁

doğru ağabey, zaten bir saat ara veriyorsun beş sayfa geriye düşüyorsun. ben en çok librarius ağabeyin sağlığından endişe ediyorum, o istisnasız her mesajı okuyor; benim taktiğim son sayfaya bakmak ilgi çekici bir şey varsa geriye doğru gitmek, cadı kazanı gibi oldu burası.

Çevrimdışı tuncaboylu

Balo bilet fiyatları konuşulduğu kadar yüksek değil.

Sahneye olan konuma göre 2.250 TL ile 3.000 TL arasında değişiyor.
3000 lira bizim mazot paramıza yetmez yahu.

Açık arttırmadan kitleseler bari biraz. Biz Pepe'nin parası çıkacak diye sevinirken, Atınç'ın parası bile çıkmayacak yoksa.

Çevrimdışı Egos

sezon açılmadı duyarlı olmaya gerek yok transfer sezonunda gömmek serbest  :D

yine de ceviz daha makul ağabey. adam kalır, başarılı olur da forumun ifşa müessesesi devreye girerse aleyhte delil niyetine kullanılabilir. kimseye koz vermeyelim.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 22:20:23 Egos ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:) özel olmak gibi bir isteğim hiç olmadı zaten,  ama özel meseleleri umumda değil de özelde konuşmayı tercih ederim  :)

"Kimsenin beni sevmediğini biliyorum" falan demedim. Çoğunluk tarafından sevilmediğimi söyledim. Sevilmemeyi ilke edinmiyorum. Ekseriyet tarafından sevilmemek "sevilmemeyi ilke yapmak" değildir. Bak işte yine az önceki Talisca mevzusundaki aynı mantık hatasını yapıyorsun. Birebir aynısı. Sonuçlara dair yapılan değerlendirmeleri sebep hakkındaymış gibi algılıyorsun. Bir çok insan'a antipatik gelebilirim. Bunu görmek, bunu değerlendirmek, bunu ilke edinmek demek değildir ki. Alakası bile yoktur. Söylediğim gibi ya yanlış anlıyorsun ya art niyetle yaklaşıyorsun. İkisinden biri.
Ben buradaki herkesi seviyorum ve binlerce mesaj yazıp forumda kalanlara ayrıca saygıyla bakarım, yani sizler gibi. Bu mesajına gülücük işareti koyman çok güzel. Çünkü bazen istemeden yanlış anlaşılabiliyoruz.
O mesajın bana da garip geldi ama tamamen sevinçli bir heyecan duyduğunu düşündüm. Bana göre sempatik bir mesajdı ☺️
Uzun etmeden söyleyeyim tangaz ile tuncaboylu nun mesajlarını dışardan biri görse heh der bunlar bir yerde buluşup birbirlerine girecekler. Ama ben aralarındaki iletişimi bildiğim için heh diyorum nasıl bir mesajla  birbirlerine giydirecekler  😀
Bu arada bizim büyüklerimiz suratımıza bi kaç tokat atıp çakkal diye severlerdi. Zaten öyle sevmeseler sevildiğimizden şüphe ederdik 😂😂😂
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: