2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6965501 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bu sene her hafta 4 lig maçı fransada yayınlanacakmış
malum Fransızların ligimize akın ettiği bir sezonu yaşıyoruz

Kastım Gignac ismi değil ama 1 Fransız sanraforu takımımıza katmalıyız
hemen aklıma Olivier Giroud geldi,Başkan,Ahmet Bulutla birlikde
performans göster kolayca alabiliriz

saygılar

paralel düşüncelerdeyim. tam hocanın mutlu olacağı bir hediye olur. lacazettenin arkasında oturacak adam değil...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı esguel

Talisca durumuna yeni transfer kadar sevindim valla  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş taraftarı Dünyaca ünlü forvet Diego Costa'nın Instagram hesabına 1 günde 450 bin 'Come to Besiktas' mesajı atarak rekor kırmıştır.

Çevrimdışı tangaz

Brezilyalılar ailelerine çok düşkün gerçekten. Sadece 1-2 gün uğruna hem Şampiyonluk kutlamalarını hem de şampiyonluk balosunu kaçırmayı göze aldı Talisca. Sırf Ülkesinde 1-2 gün fazla geçriebilmek için.

marcelo ve adriano papoa yeni gineli mi :alala:

yapılan son derece disiplinsiz bir dawranışı, çalışmaları kaçırmasını göz ardı edip, "ayyy ne cici çocuk ailesine 2 gün fazla zaman ayırmak için baloyu bile kaçırmayı göze aldı" diyebilmek akıl tutulmasıdır ya da senin ifadenle jöleli möleli bir cümle vardı, hah işte ondan...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Oyuncu istedikleri seviyeye çıksa da çıkmasa da bu transferden her türlü kazançlı çıkıyorlar. @sozkul Gönül ister ki o seviyeye ulaşabilsin.

Sol Bek Rotasyonları
Beşiktaş: Adriano-Caner
Başakşehir: Clichy-Eren
Fenerbahçe: H.Ali-İsmail
G.Saray: Carole-Hakan

fb-gs sol beklere bak öff bee :D Bizim ne zaman böyle sol beklerimiz olucak :D

:kop: :kop:

Çevrimdışı ekrembaser

yapılan son derece disiplinsiz bir dawranışı, çalışmaları kaçırmasını göz ardı edip, "ayyy ne cici çocuk ailesine 2 gün fazla zaman ayırmak için baloyu bile kaçırmayı göze aldı" diyebilmek akıl tutulmasıdır ya da senin ifadenle jöleli möleli bir cümle vardı, hah işte ondan...

Kesinlikle katılıyorum abi

Çevrimdışı Berat

Başkan masayı kurmuş, mutluluğumuz daim olsun.  :serefe:

Önümüzdeki sezonun sloganı Vefa olacak.

Çevrimdışı mylife1903

Veli ve pektemek seneyede aramizda diyebiliriz

Çevrimdışı tangaz

memleketinin markası ali koka buna çok üzüldü :D

Sefa daha iyi  :bandit:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

her ne olursa olsun, taliscanin  kulagi cekilmeli, cezayi vereceksin, yönetim verecektirde, fazla uzatmadan, birilerine malzeme vermedende bu olay kapatilmali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cagdas44

:claps: :claps:

Çevrimdışı İhsan

Futbol 11 kişiyle oynanan bir oyundur.

(Hatırlatma ihtiyacı olduğunu düşündüm.)

Evet haklısın. 10 kişi oynuyorduk. 11inciyi bulduk  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Veli ve pektemek seneyede aramizda diyebiliriz

Boyko ve ekibi de :D

@cursedofdragon Vallahi başkanın açıklaması.

Çevrimdışı ekrembaser

Bombalı eylemde ölen vefa müdür için vefa konmuş slogan

Bombalı eylemde ölen vefa müdür için vefa konmuş slogan

ha pardon o zaman o daha mantıklı.

Çevrimdışı İhsan

hahahah :D

Soru: Volkan Şen Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Mahmut Uslu: ''Volkan Şen Beşiktaş’a gidebilir. Biz bunları aştık.'' https://t.co/O561lQ386J

Haliyle. Gökhan CAner sancısının yanında V.Şen de neymiş  :bandit:
Come to Beşiktaş

Şenol güneş & Lucescu  :bandit:

Çevrimiçi 38life

Talisca'nın Adriano ve Marcelo ile aynı olgunluk seviyesinde, aynı zekada, aynı tecrübede, aynı karakterde mi olduğunu düşünüyorsun?

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı tangaz

Talisca'nın Adriano ve Marcelo ile aynı olgunluk seviyesinde, aynı zekada, aynı tecrübede, aynı karakterde mi olduğunu düşünüyorsun?

bir önceki saçma cümlenden sonra böyle sorular sormana gerek yok. milletin aklıyla dalga geçme...

Etiketler: