2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948923 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Gs nin kaliteli yerlileri yok ben yarışta kalabileceğini düşünmüyorum.

Yerli olmasa nolcak ki?

Çevrimdışı 38life

Ne o?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maaş'ın içine bu şekilde entegre edilmiş.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma,töre,babel yolcu mu :D  :evillol:
Ujluye dondugumuz an gereksiz kanat oyuncularini baska baska islerde kullanacagiz.
Toreyi takasta
Babeli forvet yedeginde
Quaresmayi da ne bilem sikat bolumunde, macin son 15 dakikalarinda falan, rakibin iyi beki varsa, tekmeleyip sindirme bolumunde falan

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi azicik olmamis
Lucescu V2 briegel edition yapmak  lazim

Atiba
           Marselo    pepe
   Gg tolgay ginler oguzhan adri
                  Taliska
             Maryo gomez

Atibayi top rakipteyken iki stoper arasindan geriye sokup cikartiyoruz sonra top bizdeyken geriden cikartiyoruz atibayi rakibin onune sokup cikartiyoruz, atiba dabil penetresyon yapiyor hem geriye hem one giriyor cikiyor, bilmiyorum anlatabildim mi?
Atiba'yı bu kadar sokup çıkarıyorsan, Gomez ve Talisca'yla neler yapabileceğini ancak hayal edebiliyorum.

[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2017, 17:07:35 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Asamoah Gyan veya Vagner Love nasil olur? Vagner Love isim olarak sonuk kalabilir ama performans olarak bence cok iyi olabilir, 20'den asagi atmaz. Pivot ozelligi yok ama cok bitirici ve baya cabuk oyuncu. Ligde bitiriciligi, CL'de kivraligiyla is yapar bence.
Kuveke reyiz gelecek dertler bitecek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Maaş'ın içine bu şekilde entegre edilmiş.
Zaten imza parası FFP'ye sayılmıyor ki, onu belirten kişi hatalı bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi azicik olmamis
Lucescu V2 briegel edition yapmak  lazim

Atiba
           Marselo    pepe
   Gg tolgay ginler oguzhan adri
                  Taliska
             Maryo gomez

Atibayi top rakipteyken iki stoper arasindan geriye sokup cikartiyoruz sonra top bizdeyken geriden cikartiyoruz atibayi rakibin onune sokup cikartiyoruz, atiba dabil penetresyon yapiyor hem geriye hem one giriyor cikiyor, bilmiyorum anlatabildim mi?
Alkışlar içerisinde okudum abi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada Benfica'nın santraforlarını unuttum, Mitroglou ya da Jimenez, hangisi olursa 10 numara transfer olur.

En gerçekçi hedefler onlar gibi duruyor.

Mitrogli cilas benzema
Benzema real seviyesi
Mitroglu bir tik alti, bizim seviye cilas

Mitrogluna fitim ama olmusken benzema olsun
Bana kalsa cilasi da alalim zaten, mustafa pektemek takasinda

Çevrimdışı 38life

Zaten imza parası FFP'ye sayılmıyor ki, onu belirten kişi hatalı bence.

Sayıldığını söylüyor herkes. Ben de başkanın ağzından duyduğumu hatırlıyorum Beinsportsda.

Çevrimdışı mylife1903

ilk tepkiyi koyan @MURAT  tı.  ben bu bakış açısı vizyondur dedim
eleştirim bunu basının karşısında yapmasıydı. yönetimle hocayla oturur bunları konuşursun
o zaman vizyon olur ama basına konuşursan altında başka şeyler aranır.
genede bu hoş görülürdü takımın eksiklerini gösterip yeterli takviyenin istenmesi makul
bakış açısı ama o takım arkadaşlarını silip attı.
Silip atti degildir o abi, alfabetik siraya harf onemine dikkat edelim lutfen

Çevrimdışı tangaz

Mitrogli cilas benzema
Benzema real seviyesi
Mitroglu bir tik alti, bizim seviye cilas

Mitrogluna fitim ama olmusken benzema olsun
Bana kalsa cilasi da alalim zaten, mustafa pektemek takasinda

cilası tamer tuna aldı ya reis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

yıllık 5 M ye costa getiremezsin
Abuya 7 verecegime kostaya veririm 8 ama kupami hemen isterim, gic ugrasamam 34 hafta, deplasman falan

Çevrimdışı 38life

Sosa işi baya ciddi. Sosa tamam, Beşiktaş tamam, Milan kiralamayı kabul ettiği an imzalar atılır. Satmak isterse başkan en fazla 2m verir.

Çevrimdışı tangaz

Silip atti degildir o abi, alfabetik siraya harf onemine dikkat edelim lutfen

alfabetik şeedince ilk aklıma sibip attı geliyor reis ilk sessiz harfle başladım olasılıkları şeetmeye :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

bu sene ligde ki forvetler baya isimli... fm mod on..

etoo,rvp (fener bacca yı da aldı sanırım), gyan, gomis,menez,kone,a.bayor, cenk :D

pepe almamız iyi oldu.. yer bunları..

Çevrimdışı Ensar

Sosa işi baya ciddi. Sosa tamam, Beşiktaş tamam, Milan kiralamayı kabul ettiği an imzalar atılır. Satmak isterse başkan en fazla 2m verir.
kaynak kaynak , yok öyle boş duyumculuk twitter değil bura :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

Sayıldığını söylüyor herkes. Ben de başkanın ağzından duyduğumu hatırlıyorum Beinsportsda.
Başkan zaman zaman güzel ve bilinçli dezenformasyon yapıyor, Beşiktaş'ın yararına yaptığı için hoşuma da gidiyor.

Bu da onlardan biri olabilir. Millet transfermarkt'ta free oyuncu sayfasını açıp kadro kuruyordu, bunun önüne geçti.

İmza parası FFP'ye sayılıyor elbette, ama kar zarar maddesine sayılıyor. Bonservis maddesine etkisi olduğunu sanmıyorum, çünkü geçen sene Fenerbahçe Van der Wiel'e, Neustadter'e, ve bence Atıf sesyu'ya da, yüklü imza parası ödedi. Nereden çıktı bu para? Nani-Skrtel arası fark 2.5'tu, onu da devre arası Ekici'nin bonservisi için önerdiler.

Çevrimdışı mylife1903

Talisca'ya kızmış başkan, haftalardır yazıyorum kendi oyuncumuz olmayan adamlara bu kadar değer biçmeyin diye, Sosa'yı gömdük ki para kazandırıp gitti bu adam diğeri bizim oyuncumuz bile değil bi tarafları oynuyor. Saha içindeki katkısından bağımsız konuşuyorum, kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyin.
Sosayi 3.4 e aldik mi taliskaya iki sene parlatmak icin 4 verdik mi, sosayi 7.5a sattik mi
Sat sat sat denmesinden ne anladim ben
Daha maaslara girmedim
Abuda da ayni hesabi yapacam alininca. Oguzhani 25e sat bak ona bisi demiyom

Çevrimdışı 38life

kaynak kaynak , yok öyle boş duyumculuk twitter değil bura :D

Kaynak düşük reytingli bir facebook sayfası. Ama benim güvenimi kazandılar "şimdilik."

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman Talisca :by2:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı 38life

Başkan zaman zaman güzel ve bilinçli dezenformasyon yapıyor, Beşiktaş'ın yararına yaptığı için hoşuma da gidiyor.

Bu da onlardan biri olabilir. Millet transfermarkt'ta free oyuncu sayfasını açıp kadro kuruyordu, bunun önüne geçti.

İmza parası FFP'ye sayılıyor elbette, ama kar zarar maddesine sayılıyor. Bonservis maddesine etkisi olduğunu sanmıyorum, çünkü geçen sene Fenerbahçe Van der Wiel'e, Neustadter'e, ve bence Atıf sesyu'ya da, yüklü imza parası ödedi. Nereden çıktı bu para? Nani-Skrtel arası fark 2.5'tu, onu da devre arası Ekici'nin bonservisi için önerdiler.

Hmm. ben bu ayrımı düşünmemiştim. Doğrudur okadarını bilmiyorum. Mantıklı da.

Çevrimdışı 38life

O zaman Talisca :by2:

Ondan bağımsız diyorlar.

Etiketler: