2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947516 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı panic13

İşte biraz paragöz oluyor bu tip adamlar ama hangisi değil ki Türk olanı da öyle bir şey değişmiyor ama kiralık adamın zırt pırt ücret talep etmesi saçma, Kendi kulübünde 400 500 e oynuyor burada 3 katını alıyor hala zam istiyor, alsın gelsin bonservisini daha fazlasını verelim, EPL'e filan gitseydi ki gidemezdi 1.5 milyonu rüyasında göremezdi.

Valla @Serhat Akkaya ve @tuncaboylu pepe hamlesinden ve son 2-3 yıldaki genel transfer başarılarından sonra ben bu yönetime transfer konusunda çok güveniyorum. Talisca gelirse ipime gelmezse kemere kadar yolu var. bildiğin zihinsel kırılma yaşadım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Necmi

Costa'yı beğenirim, ama çok fazla Mendes oyuncusu oluyor takımda.

Benim bildiğim Mendes Pepe ve Costa'nın yanında 2 de çöp getirir.

Gerek yok o yüzden, biz Gomez'i alıp çekilelim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Getiremez kontenjanımız yok :D

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte biraz paragöz oluyor bu tip adamlar ama hangisi değil ki Türk olanı da öyle bir şey değişmiyor ama kiralık adamın zırt pırt ücret talep etmesi saçma, Kendi kulübünde 400 500 e oynuyor burada 3 katını alıyor hala zam istiyor, alsın gelsin bonservisini daha fazlasını verelim, EPL'e filan gitseydi ki gidemezdi 1.5 milyonu rüyasında göremezdi.
EPL'de öyle saçma adamlara öyle paralar veriliyor ki, kesin bir şey diyemem o yüzden.

Ama adamın menajeri de aptal değil, EPL yerine diğer iki renkliden birine götürse senelik 4-4.5 alacağının farkında.

Çevrimdışı özgür

Belki, kısa vadelileri ödeyemiyorduk ve mecburen yeni kredi aldık döndürebilmek için, bu KAP bildiriminden yeni faizin daha düşük olduğu sonucunu çıkaramayız.

Abi A.s.nin en son yayinlanan bilanco dipnotlarinda 12 ay icinde odenmesi gereken banka borcu 200-300 milyon TL gibi birseydi. Rakami tam hatirlayamadim. Yeni cekilen 96 milyon tamda kisa vadelileri oduyor. Faizlerde ciddi oynama yok zaten son donemde. Yapilan islem ozetle kisa vadeli borclarin refinansmanla odenmesi. Burada olumlu buldugum asil nokta su ki tek kalemde 96 milyon usd kullanacak kredibilitemiz var. Borcu cevirmek yada borcu yonetmek dedigimiz da bu oluyor.

Çevrimdışı tangaz

Avrupa'dan santrafor olarak kimi alsan o maaşları ödemek zorundasın zaten.

Talisca'nın ve menajerinin parayı seven adamlar olduğu daha geldiği gün belliydi, Benfica'yla alacak verecek tartışmaları içindeydiler.

Oyuncu parlayıp ESPN'e çıkınca, bu taleple çıktılar karşımıza. Lig dördüncüsünün göndermeye çalıştığı adam 4.5 alırken, lig üçüncüsü 33  yaşındaki Valbuena'ya 4 verirken, şampiyon takımda bu durum her türlü beklenebilirdi. Aboubakar ile ilgisi minimal yani.

kariyeri abuşun epey önündeki malmeyda 2,5a oynadı avrupadan kimi getirsen o parayı verirsin demek ezber bir cümle etoo o paraya geldi antalyya 3 sene önce etoo diyorum bak sıradan bir eleman değil vagner love 1e falan oynamıştır hadi uzaklara gitme talisca 1,5e oynadı. abuşun aldığı paranın makul ve mantıklı tek bir açıklaması olamaz... diğer oyuncuların maaşlarını örnek gösterirse oyuncu git fenerde oyna der ziktiri çekersin ama kendi takımından bir oyuncuyu örnek gösterdiğinde aynı resti çekemezsin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat şimdi öyle bir lüksümüz yok.
işin gerçeği bu başkan sık sık söylüyor kazan kazan mantığı
birilerinin oyuncularını parlatacağız ama bundanda nemalanacağız ama
maddi ama başarı olarak. Artık geriye bakmamak lazım her attığın adımla
bir sonraki adımını kolaylaştırıyorsun şu anda bakmamız gereken bu.
Maddi olarak Abou ve talisca'dan nemalanamıyoruz ama sorun orada parlatıp satılıyor vs filan sadece saha içinde katkı alıyoruz üstüne çok da iyi maaşlar ödüyoruz bu adamlara. Umarım seneye Talisca 20 25 e satılır ve bizde kiralama ücretini geri alırız. Ama bu tip hamleler ileride kariyerini düşünüp patlamak yapmak isteyen oyuncuları bonservisiyle çekmek için güzel hamleler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Reddit'de ispanyollarin pepe yorumlari fena...
Barcelonalidan geliyor: el clasiko artik eskisi gibi olmayacak
Baska bir barcelonali ramos da ayrilsin oda cok agrasif diye trolluyor...
 :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

O_REI_PELEBrazil • 15h
Besiktas fans, enjoy this great defender. Key in the last Eurocup with Portugal and in Real for many years. I think he still has two more years at an amazing level. Zidane prefers Varane over him, but most of madridistas don't, he is a truly great figure to have in your team.

63
sebas8181Colombia • 9h
but most of madridistas don't

I'm not sure about that. As much as I love Pepe and am grateful, how can you prefer a player if his last year he was basically injured for the most part?

It was a good competition between him and Varane in the last 2 years but it's time for Varane being the starting CB along Ramos, and Pepe still has it to be a purely bench player unless he wanted to retire in RM. We still offered one year of contract and he declined it. Hope he the best.

8
O_REI_PELEBrazil • 1h
it's not his fault being injured, he was rammed by kroos... the thing with Varane is that his legs always shake in big matches and he has done a few big mistakes. I like him and I think he has a lot of great qualities, but against Barcelona for example I'd rather put Pepe or Nacho.

1
More Comments (2)
reggiedp16Barcelona • 14h
el clasico would never be the same again =/

36
atropicalpenguinMillonarios • 9h
Truly a shame when both Alves and Pepe are no longer in.

16
JurijFedorovBarcelona • 14h
Ramos needs to leave also. He is one of the most aggressive players in La Liga today.
Neyse bu mesaj burda dursun ispanyolca öğrendiğimizde okuruz :bandit:

Çevrimdışı 38life

Şu tweet'in değeri paha biçilemez!

Çevrimdışı tuncaboylu

Açarlar abi, kontenjan mı dinler Mendes?
Aras, Milosevic, Pedro ve Mitrovic'i 2 saat içinde bir Portekiz takımına kiralar bu adamlar. Al sana kontenjan.

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

Şirketimiz ile Denizbank A.Ş. ve Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş. (konsorsiyum bankaları) arasında, güncel banka kredilerinin refinansmanı ve ticari borçların finansmanında kullanılmak üzere 96.400.000 USD muadili kredi kullanımı konusunda mutabakata varılmıştır. Nihai kredi sözleşmesi imzalandığında kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Sanırım kısa vadeli borçların çevrilmesinde kullanılacak röfinansman kredisi niteliğinde borç alıcaz konsorsiyumdan. Hayırlı olsun umarım elimizi daha da güçlendirir.
evet kısa vadeli ödemeleri uzun vadeye yayıyoruz sanırım bu elimizi rahatlatır bayağı

Çevrimiçi Kapkarakartal

Costa'da olay AT.Madrid transfer edecek ambargosu kalkana kadar bize kiralayacak şeklinde yürüyecek galiba değil mi ?

Şuan ilgilendiğimiz ismler

Remy , Costa, Gomez, Gignac, Llorente galiba.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2017, 16:54:02 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı sozkul

Kredi USD olarak alınmayacak sanırım, muadili deniyor açıklamada.TL cinsinden ve faiz oranları ile alınacak da olabilir.

TL faizleri çok yüksek şu dönem. :(

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu sene lig başı şampiyonluk adayları Beşiktaş - gs - Başakşehir. Lig ilerledikçe bu değişebilir, uzun bir süre değişmeye debilir.
Gs nin kaliteli yerlileri yok ben yarışta kalabileceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı özgür

Neyse bu mesaj burda dursun ispanyolca öğrendiğimizde okuruz :bandit:

Necmi abi takim dunyaya aciliyor :) Yakinda cince de ogrenmemiz gerekecek :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

kariyeri abuşun epey önündeki malmeyda 2,5a oynadı avrupadan kimi getirsen o parayı verirsin demek ezber bir cümle etoo o paraya geldi antalyya 3 sene önce etoo diyorum bak sıradan bir eleman değil vagner love 1e falan oynamıştır hadi uzaklara gitme talisca 1,5e oynadı. abuşun aldığı paranın makul ve mantıklı tek bir açıklaması olamaz... diğer oyuncuların maaşlarını örnek gösterirse oyuncu git fenerde oyna der ziktiri çekersin ama kendi takımından bir oyuncuyu örnek gösterdiğinde aynı resti çekemezsin.
6 ay boşta olan Adebayor 3 milyona oynuyor. Eto'o net kaça oynuyor bilen yok, her gün eski Antalyaspor başkanının menajerlere verdiği paralarla ilgili yazılar çıkmaya başladı son 15 gündür.

Vagner Love da geldiğinde 1 senedir top oynamıyordu ve 2'den aşağı alıyorsa şaşarım.

Ayrıca gözden kaçırdığınız bir nokta var: Aboubakar'ın sözleşmesi 4 sene için düzenlenmişti, yani adam da riske girdi. Muazzam bir piyasa yapsa bile, 3 sene daha o paraya oynamak zorundaydı.

Çevrimdışı mylife1903

Bu transferin büyüklüğünü gelecekte göreceğiz. Yaşa falan takılmamak lazım
bazı oyuncular vardır yaşlandığındada getiremezsin bu öyle bir transfer bize saha dışı katkısı
sahadaki katkısından çok daha büyük olacak Guti de öyleydi.
Ahmet Bulut için düzeltme yapayım aslında gayri resmi kulüp menejerimiz çünkü onun oyuncusu
olmasa bile kulüp kendi adına pazarlıkları yapması için transferlerde görevlendiriyor. Bundan bir kazancı elbette olacak
ama buda Beşiktaşı yıpratmayacak şekilde oluyor sen bir oyuncuyu istiyorsun Ahmet Buluta
yetki veriyorsun oda olay patlamadan oyuncunun Türkiye haklarını alıyor. Bir menejer ücreti zaten
ödeyeceksin bunu oyuncu menejeriyle kırışıyorlar. Bence kazan kazan olayı bu
Belki geç olacak ama iyi bir forvet gelecek inanıyorum buna bizim tek handikapımız kadro yaşlanıyor
tamam aldığımız oyuncular diri performans düşüklüğü göstermez ffp kriterlerinde yapılacak
zorunlu hamleler genç oyuncu bonservissiz getiremezsin kiralık getirsende elinde tutamıyorsun
önümüzdeki seneden itibaren bunada bir çözüm bulmak gerekiyor.
Bir tane denyo vardi turkiyede ahmet bulutla sen kekemesin, konusamiyorsun diye dalga geciyordu.
Simdi ne dusunuyordur o tipsiz?
Yasla falan olmuyo isler. Hem genc hem pepe, adriyano seviyesini para ile alamazsin. Arizali olacak azicik seviyesi yuksek adam istiyorsan.

Ben genc topcu falan da sevmem, kendim adina konusuyorum, subyan idman yurdu degil burasi.
Pepe, atiba, quaresma, gg, tosic bu herifler kemik gibi daha 2-3 sene oynarlar. Milan gibi suyunu sikip posasini cikarmak lazim. Gebertenede kadar kirbaclamak lazim. Oynasinlar 40 yaslarina kadar. Millet besiktas yaslandigi geyigi yaparken, koyar koyar geceriz oyle erken forma girip, erkenden gelme gibi problemi de olmaz bunlarin, tecrube konusur.

Çevrimdışı tuncaboylu

TL faizleri çok yüksek şu dönem. :(
Evet abi, uçmuş gerçekten. Ev satışları durma noktasına gelmiş olabilir.

Çevrimdışı 38life

İmza parası 1.250.000 + 1.250.000 deniyor. FFP'den yine yırttık be  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

İmza parası 1.250.000 + 1.250.000 deniyor. FFP'den yine yırttık be 
Ne o?

Çevrimdışı mylife1903

bir 3lü defanslı tecavüz timi kurasım geldi  :D

fabri

marcelo
                         pepe          adriano

atiba

GG       ozzi         tolgay      caner

talisca

costa
Abi azicik olmamis
Lucescu V2 briegel edition yapmak  lazim

Atiba
           Marselo    pepe
   Gg tolgay ginler oguzhan adri
                  Taliska
             Maryo gomez

Atibayi top rakipteyken iki stoper arasindan geriye sokup cikartiyoruz sonra top bizdeyken geriden cikartiyoruz atibayi rakibin onune sokup cikartiyoruz, atiba dabil penetresyon yapiyor hem geriye hem one giriyor cikiyor, bilmiyorum anlatabildim mi?

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Etiketler: