Bu transferin büyüklüğünü gelecekte göreceğiz. Yaşa falan takılmamak lazım
bazı oyuncular vardır yaşlandığındada getiremezsin bu öyle bir transfer bize saha dışı katkısı
sahadaki katkısından çok daha büyük olacak Guti de öyleydi.
Ahmet Bulut için düzeltme yapayım aslında gayri resmi kulüp menejerimiz çünkü onun oyuncusu
olmasa bile kulüp kendi adına pazarlıkları yapması için transferlerde görevlendiriyor. Bundan bir kazancı elbette olacak
ama buda Beşiktaşı yıpratmayacak şekilde oluyor sen bir oyuncuyu istiyorsun Ahmet Buluta
yetki veriyorsun oda olay patlamadan oyuncunun Türkiye haklarını alıyor. Bir menejer ücreti zaten
ödeyeceksin bunu oyuncu menejeriyle kırışıyorlar. Bence kazan kazan olayı bu
Belki geç olacak ama iyi bir forvet gelecek inanıyorum buna bizim tek handikapımız kadro yaşlanıyor
tamam aldığımız oyuncular diri performans düşüklüğü göstermez ffp kriterlerinde yapılacak
zorunlu hamleler genç oyuncu bonservissiz getiremezsin kiralık getirsende elinde tutamıyorsun
önümüzdeki seneden itibaren bunada bir çözüm bulmak gerekiyor.
Bir tane denyo vardi turkiyede ahmet bulutla sen kekemesin, konusamiyorsun diye dalga geciyordu.
Simdi ne dusunuyordur o tipsiz?
Yasla falan olmuyo isler. Hem genc hem pepe, adriyano seviyesini para ile alamazsin. Arizali olacak azicik seviyesi yuksek adam istiyorsan.
Ben genc topcu falan da sevmem, kendim adina konusuyorum, subyan idman yurdu degil burasi.
Pepe, atiba, quaresma, gg, tosic bu herifler kemik gibi daha 2-3 sene oynarlar. Milan gibi suyunu sikip posasini cikarmak lazim. Gebertenede kadar kirbaclamak lazim. Oynasinlar 40 yaslarina kadar. Millet besiktas yaslandigi geyigi yaparken, koyar koyar geceriz oyle erken forma girip, erkenden gelme gibi problemi de olmaz bunlarin, tecrube konusur.