2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6949783 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Babel sanırım hesabı da dondurdu. Hesabına ulaşamıyorum.

https://www.instagram.com/ryanbabel/

ulaşılıyor ben hesabındayım şuan resmi silmiş sadece başkan uyarmıştır :)

Çevrimdışı Berat

Babel zaten sosyal medyada şovu abartıyor, sakin evlat.

Çevrimdışı benyv-

Eldeki fazlalıkları göndersek yeter diyorsunuz da, onlara da kimse bonservis teklifi sunmuyor, kıytırık kiralık teklifleri geliyor, bizim bonservis satış geliri göstermemiz gerekiyor. O yüzden ya o oyunculara 1 m euro civarı teklif gelecek şans eseri satacağız ya da gerçekten para eden birini satacağız.(Tolgay, Adriano, İnler vs.)

Çevrimdışı sozkul

Silmesi hoşuma gitmedi..

Çevrimdışı Neo Nesil

Silinmiş. Neydi o?

Tinerden önce Pepe vs. Tinerden sonra PEPE
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 16:43:58 Neo Nesil III ]

Çevrimiçi Necmi

Yeni duydum adını ben de, ama sağlam birine benziyor.
Bilen tanıyan var mı forumda @Necmi abi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sağlam bir Beşiktaşlı işte adam gibi adam
ben yüz yüze tanışmadım ama ortak tanıdıklar var
bu arada kaynakları güvenilirdir boşa konuşmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Eldeki fazlalıkları göndersek yeter diyorsunuz da, onlara da kimse bonservis teklifi sunmuyor, kıytırık kiralık teklifleri geliyor, bizim bonservis satış geliri göstermemiz gerekiyor. O yüzden ya o oyunculara 1 m euro civarı teklif gelecek şans eseri satacağız ya da gerçekten para eden birini satacağız.(Tolgay, Adriano, İnler vs.)
Emenike'ye bile bonservis ödendi, illa birine satarız. Açık dediğimiz atla deve değil, 1.5 milyon Euro.

Çevrimdışı cursedofdragon

sağlam bir Beşiktaşlı işte adam gibi adam
ben yüz yüze tanışmadım ama ortak tanıdıklar var
bu arada kaynakları güvenilirdir boşa konuşmaz.

abi bu PEPE konusunda görüşmeler çok uzun sürmedi mi artık ?

Ne görüşüyorlar bu kadar bilgin var mı ?

Ne aşamada görüşmeler ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Silmesi hoşuma gitmedi..
Ben de işkillendim. :bandit:

Çevrimdışı Neo Nesil

İnşallah sağlam bir güvenlik koridoru oluştururlar. Bu tarz saçmalıkları yaşamasın Pepe. Pepe sinirli adamdır taraftarın birine kafayı gömer orda.

milletimizin eli kolu rahat durmuyor ki :lol:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Portekiz gazetesi Record'un direktörü Sergio Krithinas, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. "Pepe'ye Fenerbahçe'de teklif sundu. Sarı-Lacivertlilerin teklifi Beşiktaş'tan daha fazlaydı. Fenerbahçe'nin teklifi net 5 milyon Euro, Beşiktaş'ın ise 4.5 milyon Euro'ydu. Siyah-Beyazlıların en büyük avantajı Quaresma'ydı. Konfederasyon Kupası'nda Quaresma ile Pepe devamlı transferi hakkında konuştu. Quaresma Beşiktaş'ın elini güçlendirdi"

Zarar'ı kadar yararıda var Querasmamızın  :biggrinking: :claps: :claps: :claps:
Bide su topları ezmesse gelecek sezon çok iyi olacak  :D

Çevrimdışı 38life

Portekiz gazetesi Record'un direktörü Sergio Krithinas, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. "Pepe'ye Fenerbahçe'de teklif sundu. Sarı-Lacivertlilerin teklifi Beşiktaş'tan daha fazlaydı. Fenerbahçe'nin teklifi net 5 milyon Euro, Beşiktaş'ın ise 4.5 milyon Euro'ydu. Siyah-Beyazlıların en büyük avantajı Quaresma'ydı. Konfederasyon Kupası'nda Quaresma ile Pepe devamlı transferi hakkında konuştu. Quaresma Beşiktaş'ın elini güçlendirdi"

Çevrimdışı 38life

Ozaman beni engellemiş.  :by2: Ulan ben naaptım tek bir yorum bile atmadım. Niye ulaşılmıyor bende...

Çevrimiçi Necmi

Murat Ozen en guvendigim kisi, ntvspor, beinsportstan vs daha cok guveniyorum acikcasi. Gorusmeler devam ediyor diyorsa dogrudur. Acikcasi basindakiler olumlu giden transferi sansa birakip bitti diye verip prim yapma pesindeler. Bunu daha once Nasri, Nene gibi transferlerde defalarca gorduk. Olur olmaz bilmiyorum ama Murat Ozen aksama dogru belli olur dediyse dogru demistir. Ucak haberlerine vs inanmiyorum zaten. Imza atilmis olsaydi fotograf coktan paylasilirdi. Gorusmeler devam ediyorken bitti, x yillik anlasma vs demek harbiden sacma.....
Beşiktaş düşmanlarına fazla güvenme derim.

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu fener kesin biz ilgilendikten sonra ilgilenmiştir, malum heriflerin işleri güçleri transferi engellemek. Ekici olayından ders almadılar herhal.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Aykut oyuncu satmadan transfer yapamayız demiş Fener bu senede patates :lol:

Çevrimdışı onurturan

Silmesi hoşuma gitmedi..
Benim de Besiktası temsil yetkisi olabilecek kisiler arasindan ilk once onun paylasmasi hosuma gitmedi.. biraz sabır beklerdim .. şimdi sildirdiler bunun böylesi ona da kırılır şimdi ne gerek var ?

Çevrimiçi Necmi

abi bu PEPE konusunda görüşmeler çok uzun sürmedi mi artık ?

Ne görüşüyorlar bu kadar bilgin var mı ?

Ne aşamada görüşmeler ?
görüştüklerini sanmıyorum şu anda yolculuğa hazırlanıyorlardır :D
gece saat 2 de bana çok sağlam kaynaktan iş bitti imzalar atıldı haberi geldi
sonrası detaydır avukatlar bir araya gelir sözleşme hazırlanır bu bayağı zor bir iş
sonrada ön sözleşme asli sözleşmeye döner bazı sözleşmeleri hazırlamak bir kaç gün sürüyor :D

Çevrimdışı Koa_lAA

Beşiktaş düşmanlarına fazla güvenme derim.

başkan bu arkadaşın siteye röportaj verdikten sonra duruldu... mualiflikten istifa etti gibi... daha usturuplu davranıyor.. o yüzden yönetimin istemediği bişeyi fazla kurcalamaz bence..

Çevrimiçi Necmi

Bu fener kesin biz ilgilendikten sonra ilgilenmiştir, malum heriflerin işleri güçleri transferi engellemek. Ekici olayından ders almadılar herhal.

sıkıntı yok başkan iadeli tahütlü gönderir zaten

Çevrimdışı Koa_lAA

Alper Bahadır Murat Özen'le kapıştı Twitter'da.

güzel kapışmaydı :D

Çevrimdışı onurturan

görüştüklerini sanmıyorum şu anda yolculuğa hazırlanıyorlardır :D
gece saat 2 de bana çok sağlam kaynaktan iş bitti imzalar atıldı haberi geldi
sonrası detaydır avukatlar bir araya gelir sözleşme hazırlanır bu bayağı zor bir iş
sonrada ön sözleşme asli sözleşmeye döner bazı sözleşmeleri hazırlamak bir kaç gün sürüyor :D
oh oh mis mis.

Çevrimdışı Erdemm

PEPE'nin facebook hesabı 11 milyon
Twitter hesabı 3 milyon
İnstagram hesabı 6.5 milyon

Bir dünya insan PEPE ile birlikte Beşiktaş'ı da takip edicek  :bandit:

Beşiktaş'ın facebook hesabı 6 milyon
Twitter hesabı 2.56 milyon
Instagram hesabı 1.3 milyon..  :bandit:

Çevrimdışı abdusta

Silmesinin sebebi
altına çok olumsuz küfürlü mesajlarda yazılmış olabilirmi?

saygılar

Çevrimdışı Neo Nesil

linkler yenilendi @38life izlemeyen kalmasın.(Tiner içerir)

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 16:43:14 Neo Nesil III ]

Etiketler: