2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6949609 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

kim bu alper bahadır son günlerde burda adını görüyorum
Yeni duydum adını ben de, ama sağlam birine benziyor.
Bilen tanıyan var mı forumda @Necmi abi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

eldeki fazlalıklar gitsin yeterli olur, adriano satılmamalı.
Zaten o savunma hattında Adriano da kalırsa tam efsane olur, Demba gibi balkona çıkıp tekbir getiririz de bahsedilen rakamlar gerçekse mecbur satacaz Mehmet Ali.  :by2:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mrred

ryan babelin instagramına bakın beyler
The great gig in the sky

Çevrimdışı matias_27

Pepe'ye de bi gazoz ısmarladıysa tamamdır bu iş :D.

Gazoz işi Başkanı bozar :))
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Berat

eldeki fazlalıklar gitsin yeterli olur, adriano satılmamalı.

Hocanın kadroda düşünmediği oyuncuların 2017-2018 sezonu garanti maaş değerleri

Boyko : 1 M €
Mustafa : 1.6 M €
Milosevic : 500.000 €
Pedro Franco : 500.000 €
Veli Kavlak : 1.6 M €
Aras Özbiliz : 1 M €
+

Toplam : 6.2 M €

Bu oyunculara başarı dilenirse Pepe'nin maliyetinin karşılanması daha da rahatlayacaktır.

Listeye ilerleyen zamanda İnler(1.8 M €) ve Töre(1.7 M €) de eklenebilir.

Çevrimdışı 38life

Babel Pepe'li fotoğraf paylaştı :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ben giremiyorum Babel'in paylaştığı fotoyu burayada atarmısınız.

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı bjk4ever

Murat Ozen en guvendigim kisi, ntvspor, beinsportstan vs daha cok guveniyorum acikcasi. Gorusmeler devam ediyor diyorsa dogrudur. Acikcasi basindakiler olumlu giden transferi sansa birakip bitti diye verip prim yapma pesindeler. Bunu daha once Nasri, Nene gibi transferlerde defalarca gorduk. Olur olmaz bilmiyorum ama Murat Ozen aksama dogru belli olur dediyse dogru demistir. Ucak haberlerine vs inanmiyorum zaten. Imza atilmis olsaydi fotograf coktan paylasilirdi. Gorusmeler devam ediyorken bitti, x yillik anlasma vs demek harbiden sacma.....

Çevrimdışı abdusta

@PrisonBreak

PEPE

Avrupa basınında çokça yer alıyor ve sizlerle paylaşırken detayına kadar okuyorum
Bu nedenle Fransız basınının olaya kıskançlık duygusuyla yazıp bu şekilde yazması kendi doğalarından gelen anlaşılmaz tepkidir.

Bir Digeri MARCA yani real madridin basını başından beri PEPE nin rakipleri ne PSG ye,ne Milana Ne Juventus nede manc ünitede gitmesini
istemediğini hissettim,yazılarının odağı Beşiktaşa gitmesinden memnundurlar.

Daha önce yabancı bir oyuncu için FB veya GS ile kapışırdık,ama bu transferde PSG yi ve Milanla kapışarak onları geri biraktık
hatırlatırım REAL MADRID dahi Pepe ye 1 yıllık kontrat sunduğu halde bunu kabul etmedi.Burdan şunu çıkarabiliriz PEPE kapasite olarak
hala Real de oynayabilecek güçte

Bu nedenle yabancı basını alıntılayıp üzerine yorum yapmalıyızki ne kadar buyuk bir transferi kimlerin elinden alıyoruz
anlayalım.

sizlere PSG taraftar forumlarını alıntamıyacagım,ama 1 tanesi bile yeter adam çıldirmiş,Beşiktaş kim diyor?Bunlar Realmi?Bizim elimizden futbolcuyu nasıl alırlar
diye yakınıp duruyor.

Sonuç olarak Beşiktaşımzla gurur duyalım,PSG nin elinden PEPE yi aldık hatta daha düşük maliyetle

saygılar
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 16:08:07 abdusta ]

PEPE'nin facebook hesabı 11 milyon
Twitter hesabı 3 milyon
İnstagram hesabı 6.5 milyon

Bir dünya insan PEPE ile birlikte Beşiktaş'ı da takip edicek  :bandit:

Çevrimiçi Samet Demir

Yeni duyuncumuz babel de bir teşekkürü hak etti.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Yeni duyuncumuz babel de bir teşekkürü hak etti.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkürler babıl.

Çevrimdışı Neo Nesil

Pepe gelirse; derbilerde her renkli takım futbolcuları hakemin yanında zırlar.  :lol:

Çevrimdışı 38life

İnşallah sağlam bir güvenlik koridoru oluştururlar. Bu tarz saçmalıkları yaşamasın Pepe. Pepe sinirli adamdır taraftarın birine kafayı gömer orda.

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 16:15:20 38life ]

Çevrimdışı Neo Nesil

bu arada

izlemeyen kalmasın.

Çevrimdışı Orhan_

Yeni duydum adını ben de, ama sağlam birine benziyor.
Bilen tanıyan var mı forumda @Necmi abi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer, duyum işlerinden falan çok Beşiktaş'a laf atanlara laf sokmakla uğraşıyor. Ozan Biber, Rüzgar Sağnak, Behrad gibi Beşiktaş üzerinden prim yapmaya çalışanlarla sürekli bir kavga halinde. Kongre üyesi olup, zararımıza iş yapmaya çalışan o kadar çok karaktersiz var ki. Bu adamı takip edince öğreniyorsun onları ..

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Babel sanırım hesabı da dondurdu. Hesabına ulaşamıyorum.

Çevrimdışı Metin Kılıç

Portekiz gazetesi Record'un direktörü Sergio Krithinas, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. "Pepe'ye Fenerbahçe'de teklif sundu. Sarı-Lacivertlilerin teklifi Beşiktaş'tan daha fazlaydı. Fenerbahçe'nin teklifi net 5 milyon Euro, Beşiktaş'ın ise 4.5 milyon Euro'ydu. Siyah-Beyazlıların en büyük avantajı Quaresma'ydı. Konfederasyon Kupası'nda Quaresma ile Pepe devamlı transferi hakkında konuştu. Quaresma Beşiktaş'ın elini güçlendirdi"

Etiketler: