2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6953678 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Besiktas 4/6 - 0,6
PSG 6/4 - 1,5
4/6  = 1.67

6/4 = 2.5

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Renkli addedilmek istemem ama hagi de büyük oyuncuydu be. Yani o karpatlarin maradonasi lakabını hakediyordu tamam çok cirkef bi herifti ama büyük oyuncuydu. Kariyer olarak Pepe'nin üzerinde futbolcu var mı acaba 3 şampiyonlar ligi Avrupa şampiyonası şampiyonluğu ona da bakmak lazım carlos harici yoktur herhalde.

Necmi abinin de dediği gibi Hagi burda büyüdü. Alex gibi. Alex genç geldi burada efsane oldu. Hagi yaşlı geldi ve son döneminde efsane oldu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Görüşmeler halen devam ediyormuş akşam saatlerine kadar sürecekmiş görüşme.

Yasaklısite

Çevrimdışı Kutay

Yasaklı linke göre görüşmeler akşam saatine kadar sürecekmiş  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2017, 15:23:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Renkli addedilmek istemem ama hagi de büyük oyuncuydu be. Yani o karpatlarin maradonasi lakabını hakediyordu tamam çok cirkef bi herifti ama büyük oyuncuydu. Kariyer olarak Pepe'nin üzerinde futbolcu var mı acaba 3 şampiyonlar ligi Avrupa şampiyonası şampiyonluğu ona da bakmak lazım carlos harici yoktur herhalde.
@cursedofdragon göreve :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı esguel

haydaa yasaklı site haberinde akşama kadar devam edecek görüşmeler demiş  :alala:

Çevrimdışı cagdas44

Fatih Doğan‏ @fatihdogan_38  3 dk.3 dakika önce
Daha fazla
 1-Beşiktaş Pepe ile 2 yıllık anlaştı. 15.17 itibariyle Lizbon'da yaklaşık 50 mlyTL'lik sözleşmenin ayrıntıları karşılıklı kontrol ediliyor.

2-Beşiktaş prensipte anlaştığı Pepe'ye ıslak imza attırır attırmaz özel uçakla 22.00 gibi İstanbul'a getirecek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

-Beşiktaş Pepe ile 2 yıllık anlaştı. 15.17 itibariyle Lizbon'da yaklaşık 50 mlyTL'lik sözleşmenin ayrıntıları karşılıklı kontrol ediliyor. via fatih doğan

Çevrimdışı tuncaboylu

-Beşiktaş Pepe ile 2 yıllık anlaştı. 15.17 itibariyle Lizbon'da yaklaşık 50 mlyTL'lik sözleşmenin ayrıntıları karşılıklı kontrol ediliyor. via fatih doğan
50 milyon TL verecek değiliz, rakamı sallamış.

Çevrimdışı cagdas44

Fatih Doğan‏ @fatihdogan_38  1 min1 minute ago
Daha fazla
 Umut Güner, Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Ali Naibi, Ahmet Bulut ve PEPE'yi getirecek Lizboa AirPort'ta bekleyen bu JET 22.00 gibi İstanbul'da..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 senelik 11 m euro olsa, yaklaşık 44 m lira civarı yapar.

Çevrimdışı cursedofdragon

@cursedofdragon göreve :D

keyfim yerinde abi şimdi uğraşamıcam :D

cocacola  içiyorum çiğdem(çekirdek) çitliyorum vantilatörüm açık :D

Keyfime keyif katıyorum :D

Çevrimdışı sozkul

İşinize bakın siz olurmu
Hukuk fakültesi felan okumalıydınız aslında böle birilerinin avukatlığını yapmak arzusu içindesiniz madem tavsiyem size avukat olmanız
Size herhangi bir sözlü sataşma söz konusu olmadığı müddetçe konuşan 2 kişinin arasında girmemeniz gerektiğini size hatırlatmak bile benim açımdan yanlış
Bende herkes gibi bi insanım buradakiler gibi
Oyüzden böyle şeylerle uğraşmayın yani yorum yapın pepe geliyor tadını çıkarın
Üzmeyelim birbirimizi bu mutlu günde.
Yaşınızdan dolayı size de saygım var ama herkes kendi işine bakmalı hoş değil bu tarz şeyler.

Yaşımdan dolayı bana saygı duymana hiç gerek yok, yaşlı ama saygı duyulmaya hiç gerek olamayan bir ton insan dolaşıyor ortalıkda.
Karşındaki insanın yaşına bak biraz dikkatli konuş uyarılarını destekleyen biride değilim zaten. Saygı herkese gösterilmeli.
Burada ilginç olan şu, başkasının yazdıkları üzerine senin üslubunla yazı yazan birisinin benim yazdıklarım üzerine bu cevabı vermesi.
Bizde sana "işine bak , bir başkasının fransız basının  alıntıları üzerine bir miktar acıtıcı hafifçede aşağılayıcı biçimde yazma" diyebiliriz değil mi?

Merak etmeyin, ben  hem Fransız basını üzerine abdusta nın yazdıklarını okuyup aynı zamanda Pepe geliyor diye sevinebiliyorum. Arada senin kurduğun ilişkiyi anlamıyorum zaten.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2017, 15:28:42
başka isteğiniz var mı?
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

10 12 milyon euro arası olsa bonuslar hariç (Maç başı vs filan) 45-50 milyon tl yapıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Haci yi bilmem de kariyere bakarsak bence Carlos' tu.

Çevrimiçi tolga1903

Necmi abinin de dediği gibi Hagi burda büyüdü. Alex gibi. Alex genç geldi burada efsane oldu. Hagi yaşlı geldi ve son döneminde efsane oldu.

Belkide. Genç halini bilmem olanaksız yaş yetmiyor da hatırladığım kadarıyla iyiydi baya. Şu Pepe gelsinde hele en kariyerlisi bizde diyelim

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaşımdan dolayı bana saygı duymana hiç gerek yok, yaşlı ama saygı duyulmaya hiç gerek olamayan bir ton insan dolaşıyor ortalıkda.
Karşındaki insanın yaşına bak biraz dikkatli konuş uyarılarını destekleyen biride değilim zaten. Saygı herkese gösterilmeli.
Burada ilginç olan şu, başkasının yazdıkları üzerine senin üslubunla yazı yazan birisinin benim yazdıklarım üzerine bu cevabı vermesi.
Bizde sana "işine bak , bir başkasının fransız basının  alıntıları üzerine bir miktar acıtıcı hafifçede aşağılayıcı biçimde yazma" diyebiliriz değil mi?

Merak etmeyin, ben  hem Fransız basını üzerine abdusta nın yazdıklarını okuyup aynı zamanda Pepe geliyor diye sevinebiliyorum. Arada senin kurduğun ilişkiyi anlamıyorum zaten.
Abi sen ne kadar olgun bir insansın...

Çevrimdışı esguel

Murat Özen: Titi'yi Nasri'yi bitirenler burada ahkam kesmeyi bıraksın. İşlerine baksınlar

Çevrimdışı tuncaboylu

10 12 milyon euro arası olsa bonuslar hariç (Maç başı vs filan) 45-50 milyon tl yapıyor.
Bu 12.5'i 4 le çarpıp bulmuş da, ben bizim başkanın 10 milyondan fazla çıkartacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2017, 15:31:52
pepenin resimlerinin sosyal medyaya düşmesi yetti :kop:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Sinan66

Stres atmak isteyenler buyursun.

https://twitter.com/Bryan_Agent/status/882200891943780352

çok pis kufrediyorlar yalniz. eleman galiba daha  önce pepe psg'de demis  :D

Çevrimdışı tangaz

2+1 yıl süreli maaş +bonuslar + imza parası olabilir mi 50 mio ytl
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: