İşinize bakın siz olurmu
Hukuk fakültesi felan okumalıydınız aslında böle birilerinin avukatlığını yapmak arzusu içindesiniz madem tavsiyem size avukat olmanız
Size herhangi bir sözlü sataşma söz konusu olmadığı müddetçe konuşan 2 kişinin arasında girmemeniz gerektiğini size hatırlatmak bile benim açımdan yanlış
Bende herkes gibi bi insanım buradakiler gibi
Oyüzden böyle şeylerle uğraşmayın yani yorum yapın pepe geliyor tadını çıkarın
Üzmeyelim birbirimizi bu mutlu günde.
Yaşınızdan dolayı size de saygım var ama herkes kendi işine bakmalı hoş değil bu tarz şeyler.
Yaşımdan dolayı bana saygı duymana hiç gerek yok, yaşlı ama saygı duyulmaya hiç gerek olamayan bir ton insan dolaşıyor ortalıkda.
Karşındaki insanın yaşına bak biraz dikkatli konuş uyarılarını destekleyen biride değilim zaten. Saygı herkese gösterilmeli.
Burada ilginç olan şu, başkasının yazdıkları üzerine senin üslubunla yazı yazan birisinin benim yazdıklarım üzerine bu cevabı vermesi.
Bizde sana "işine bak , bir başkasının fransız basının alıntıları üzerine bir miktar acıtıcı hafifçede aşağılayıcı biçimde yazma" diyebiliriz değil mi?
Merak etmeyin, ben hem Fransız basını üzerine abdusta nın yazdıklarını okuyup aynı zamanda Pepe geliyor diye sevinebiliyorum. Arada senin kurduğun ilişkiyi anlamıyorum zaten.