Abi Sosa ve Gomez harbiden olmasin ya. Oyunculuklarina lafim yok, ama kulupte biraz gurur, seref de olmali arkadas.
Adamlar bizi yuzustu birakip gitti. Sosa hadi Milan'a gitti, cikip adam gibi bu firsati tepmek istemiyorum vs dese hadi neyse. Cikip teroru vs bahane etti, antrenmanlara cikmadi falan. Gomez keza oyle; takimin kadrosuyla alakali aciklamalari bence olacak gibi degil. Ikisinin de cehennemin dibine kadar yolu var. Bu adamlari bu kapidan bir daha sokmamak bence en dogru olani.
Pisman olsalar bile kapi kapanmali sonuna kadar. Talisca kalmasa bile bence Sosa degil baska bir oyuncu dusunulmeli.
Onun disinda Vida israrina hic anlam veremiyorum. Hepimiz Avrupa kupasinda Hirvatistanla seyrettik, bizim grup maclarinda da Dinamo Kiev formasiyla izledik.
Hic oyle ustun stoper geldi mi size? Tosic'ten vs iyi, ama Marcelo'dan bile iyi degil benim gozumde. Bonservissiz alabilsek tamam derim, ama bu adama bonservis bedeli odemek harbiden sacmalik. Ki bizim disimizda 1 takimin bile ilgilenmemesi tesaduf degil.
Pepe transferine hala inanmakta zorluk cekiyorum. Sanki hala son anda buyuk bir takim devreye girecek ve alacak gibi geliyor bana. Ayriyeten bu adama talip olmayan United, Arsenal, Liverpool, Milan, Inter, Roma'nin da aklina tukureyim. Bu takimlarin tamaminda banko oynar ve gittigi an defansa level atlatir.