2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954206 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı panic13

Pepe, Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun. Umut Güner, Pepe'yi özel uçakla İstanbul'a getirecek. Ahmet Bulut'un katkısı da büyük.(Serdar Bilican)

Hadi inşallah... Olursa Gomez'den daha büyük transfer olur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Gökhan Kurt

daha bitmedi mi şu pepe yav uyuyup kalmışım :D

Bir Pepe'ye kolay imza attırılmıyor beyefendi  :biggrinking:
Yolun sonu ışık ama  :D

Hadi inşallah... Olursa Gomez'den daha büyük transfer olur.

Bu sefer olacak gibi ya. Glik- Nasri- Kono'dan sonra sanırım bu olacak Allahın izni ile. :pray:

Çevrimdışı sermet00

Pepe, Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun. Umut Güner, Pepe'yi özel uçakla İstanbul'a getirecek. Ahmet Bulut'un katkısı da büyük.(Serdar Bilican)
Aha kesin yattı.Bu dediyse geleceği varsa da gelmez

Çevrimdışı Travis

Costa' yla ilgili var mı duyum?

Var. Duyduğuma göre 40 milyonu götüren alabiliyormuş :)

Büyük ihtimalle Atletico Madrid'e gidecek. Transfer yasakları olduğu için 1 Ocak'a kadar sadece antrenmanlara çıkacak.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 13:26:27 Travis ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir Pepe'ye kolay imza attırılmıyor beyefendi  :biggrinking:
Yolun sonu ışık ama  :D

Bitsin de daha forvet nöbetlerine başlıcaz :D

Çevrimiçi Necmi

RMK Rahmi Koç'un değil mi? :alala:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla öyleymiş ben mübazirin biliyordum

Çevrimdışı esguel

Taraflar orta noktada buluşmuş gözüküyor..
Ancak inanılmaz detaylı bir kontrat var..Maddeler görüşülüyor..
İmza olmadan "bitti" denmez..
Fırat Günayer

Beşiktaş'ın büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Portekizli yıldız Pepe, Lizbon'dan özel uçakla İstanbul'a geliyor...

Pepe, Lizbon'dan yerel saatle 14.00'de havalanacak uçakla İstanbul'a gelecek.
Pepe için Beşiktaşlı işadamı Mesut Toprak'ın özel uçağı kiralandı.
Pepe için İstanbul'daki Four Seasons Otel'de yer ayırtıldı. Pepe'nin Türkiye saati ile 17.00'de İstanbul'da olması bekleniyor...
Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner, yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İdari Menajer Ali Naibi ve menajer Ahmet Bulut 34 yaşındaki oyuncu ile bu sabah son detayları konuşmuştu.
Siyah beyazlılar Portekizli stopre son olarak yıllık 4 milyon euro'dan 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunmuş ve anlaşma sağlanmıştı

Ntvspor

Çevrimdışı bjk4ever

Abi Sosa ve Gomez harbiden olmasin ya. Oyunculuklarina lafim yok, ama kulupte biraz gurur, seref de olmali arkadas.
Adamlar bizi yuzustu birakip gitti. Sosa hadi Milan'a gitti, cikip adam gibi bu firsati tepmek istemiyorum vs dese hadi neyse. Cikip teroru vs bahane etti, antrenmanlara cikmadi falan. Gomez keza oyle; takimin kadrosuyla alakali aciklamalari bence olacak gibi degil. Ikisinin de cehennemin dibine kadar yolu var. Bu adamlari bu kapidan bir daha sokmamak bence en dogru olani.
Pisman olsalar bile kapi kapanmali sonuna kadar. Talisca kalmasa bile bence Sosa degil baska bir oyuncu dusunulmeli.

Onun disinda Vida israrina hic anlam veremiyorum. Hepimiz Avrupa kupasinda Hirvatistanla seyrettik, bizim grup maclarinda da Dinamo Kiev formasiyla izledik.
Hic oyle ustun stoper geldi mi size? Tosic'ten vs iyi, ama Marcelo'dan bile iyi degil benim gozumde. Bonservissiz alabilsek tamam derim, ama bu adama bonservis bedeli odemek harbiden sacmalik. Ki bizim disimizda 1 takimin bile ilgilenmemesi tesaduf degil.

Pepe transferine hala inanmakta zorluk cekiyorum. Sanki hala son anda buyuk bir takim devreye girecek ve alacak gibi geliyor bana. Ayriyeten bu adama talip olmayan United, Arsenal, Liverpool, Milan, Inter, Roma'nin da aklina tukureyim. Bu takimlarin tamaminda banko oynar ve gittigi an defansa level atlatir.

Çevrimdışı Ensar

hadi beyler herkes havaalanına  :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı bjk4ever

Beşiktaş'ın büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Portekizli yıldız Pepe, Lizbon'dan özel uçakla İstanbul'a geliyor...

Pepe için İstanbul'daki Four Seasons Otel'de yer ayırtıldı. Pepe'nin Türkiye saati ile 17.00'de İstanbul'da olması bekleniyor...
Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner, yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İdari Menajer Ali Naibi ve menajer Ahmet Bulut 34 yaşındaki oyuncu ile bu sabah son detayları konuşmuştu.
Siyah beyazlılar Portekizli stopre son olarak yıllık 4 milyon euro'dan 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunmuş ve anlaşma sağlanmıştı

Ntvspor

Link? Sitelerinde boyle bir haber yok.
Acikcasi haber1903 haric hicbir kaynaga (twitter, gazeteci, spor sitesi) inanmiyorum artik.

Çevrimdışı harun1903

Taraflar orta noktada buluşmuş gözüküyor..
Ancak inanılmaz detaylı bir kontrat var..Maddeler görüşülüyor..
İmza olmadan "bitti" denmez..
Fırat Günayer

"İmza olmadan "bitti" denmez.."
Çok dahice. Tebrikler Fırat. Müthiş habercilik.

Link? Sitelerinde boyle bir haber yok.
Acikcasi Yasaklı Link haric hicbir kaynaga (twitter, gazeteci, spor sitesi) inanmiyorum artik.

http://www.ntv.com.tr/spor/pepe-transferinde-son-dakika-gelismesi-istanbula-geliyor,WcbgmPe_5k6mImStNBtWJA

Çevrimdışı Yado

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Savaş

Bunlara da inanmayın.

Pepe, Lizbon'dan yerel saatle 12.00'de havalanacak uçakla İstanbul'a gelecek.

12.00?

evet 12 ?

anlayamadım tam olarak ne demek istediğinizi :)

2 saat zaman farkı var eğer saat 12 yi geçti diyorsanız :)

Eğer haber doğruysa 23 dk sonra ordan yola çıkacaklar :)

İstanbul - Lizbon arası 4071 km 3 saatte burdalar tam 17 gibi yapıyor buranın saati ile haber kesin doğrudur demiyorum :)

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 13:39:43 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Savaş

evet 12 ?

Doğru doğru ben yerel olayını atlamışım :D:D 20 dakika sonra yani. Hadi bakalım.

Çevrimdışı arda

Ntvspor
İşadamı Mesut Toprak'ın özel jeti, 4 buçuk saatlik yolu bir saatte mi gidiyormuş! Ulan NTV ısı haritası, oyunda kalma süresi felan git bunlarla uğraş senin neyine özel haber yapmak allasen!

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 13:41:41 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Travis

Fenerli Fehit Şahenk'in kanalına inanmam. Bizle dalga geçmek için bile haber yapmış olabilirler, Nasri'den sonra bu kadar paranoyak oldum. Flighradar'ı açacağım tabii ki de.

Çevrimdışı abdusta

Fikirlere saygı duyuyorum
karşı fikirlerede katılmasamda saygı duyuyorum

ama Sosa gelsin Quaresma gitsin fikrine saygı duymam
en basitinden takımına aidiyat,saygı,yurt dışında itibar,dogruluk,adamlık
karşılaştırmaları yapıldığında bu fikri ortaya atanlar hangi gerekçeyle Sosanın yanında duruyor
ben anlayamıyorum

saygılar

Çevrimdışı Ensar

Pepe'nin bu gece geleceği doğru... Şu an transferi gerçekleştiren 1. ağızdan teyit ettim... geliş geç saatleri bulacak...
https://twitter.com/erginaslan/status/882187271591669760
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Pepe'nin gelişi gece saatlerini bulacakmış.

Çevrimdışı tuncaboylu

evet 12 ?

İstanbul - Lizbon arası 4071 km 3 saatte burdalar tam 17 gibi yapıyor buranın saati ile haber kesin doğrudur demiyorum :)
Dün Pepe'yle İtalya'da görüşme yapılacak diyen kanal değil mi bu?

Haberleri sadece bundan takip etsen, Pepe neden Lizbon'dan geliyor dersin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Serdar Bilican az önce imzaladı diyor..

Çevrimdışı Travis

NTV uçak 14'te kalkacak ibaresini kaldırmış. Akşam geliyor yazmışlar.

Etiketler: