2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941444 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Pepe abou burak yilmaz volkan sen fena olmaz gibi abi ne dusunuyosunuz volkanla burak oyuna sokabilicegimiz iyi hamle oyunculari olur gibi bunlarla kapatalim iste sezonu daha iyisi varsa tabi yok demem 😄

Çevrimdışı cagdas44

Pepe: kendimi farklı bi formada düşünemiyordum.yabancılık çekmeyeceğim :)) gülüşmeler olmuş

Bu arada pepe guti ile özel telefonda görüşmek istemiş. anlamadığım neden Q7 ile değil

Q7'nin ne düşündüğünü biliyordur ikinci bir görüş için sadece iki formayı giyen birisi var daha ne olsun hatta adı yardımcı antrenör olarak bile geçti kendi ağzından istiyorum diye

Çevrimdışı wbishop82

yasaklı site haber girdi.görüşmeler geç saate kadar sürecekmiş ancak pürüz yokmuş.sözleşme detayları konuşuluyormuş

Çevrimdışı Kutay

yasaklı site haber girdi.görüşmeler geç saate kadar sürecekmiş ancak pürüz yokmuş.sözleşme detayları konuşuluyormuş
Söylediğin çok iyi oldu abi kaç dakikadır siteye girmeye çalışıyorum :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı wbishop82

sabah ola hayrola...pepeli güne merhaba demek üzere cümleten iyi geceler.iyi nöbetler kartallar !!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pepe: kendimi farklı bi formada düşünemiyordum.yabancılık çekmeyeceğim :)) gülüşmeler olmuş

Bu arada pepe guti ile özel telefonda görüşmek istemiş. anlamadığım neden Q7 ile değil
Guti ile görüşmek istemisse o is tamam

15 sene giydigi Real formali degil 1.5 sene giydigi Besiktas formasini kapak fotoğrafı olarak kullanan adamdan bahsediyoruz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı esguel

Murat Özen son durum haberi paylaşmış habere göre görüşmenin geç saate kadar süreceği şu ana kadar ise hiçbir pürüzün çıkmadığını söylemiş

Çevrimdışı 38life

şenol hoca söylemişti zaten utku ile devam edeceğiz diye , kaçırdınız demek ki :)

Fabri, Tolga, Utku benim için yeterli demişti. Ama yine de resmi bir açıklama gelmedi oyüzden merak etmiştik :)

Çevrimdışı wbishop82

Söylediğin çok iyi oldu abi kaç dakikadır siteye girmeye çalışıyorum :bandit:

evet siteye yüklenme var sanırım :lol: :lol:herkes tiner elinde bekliyormuş :lol: :lol: sabah 6 da kalkcam daha.valla uyuyamıyordum

Çevrimdışı MUSTAFA_

sabah ola hayrola...pepeli güne merhaba demek üzere cümleten iyi geceler.iyi nöbetler kartallar !!!
İyi geceler

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı esguel

İlave olarakta sabah 4-5 e kadar sürer demiş  :money:

Çevrimdışı 38life

Pit pit yapiyoo :D :D

Transferde pürüz çıkmamasının şerefine bütün takip isteklerini seri onaylıyor herhalde :D

Çevrimdışı wbishop82

İyi geceler

eyw.yalnız pepe gelsin dediysek de bu şekilde demedik.gelmesin gece gece rüyamıza.aman diim :D

Çevrimdışı 38life

Guti'nin vizyonuna daha çok güveniyordur. Akıllı adam :)

Çevrimdışı matias_27

Beşiktaş taraftar bazında korkunç dehşet verici bir güç olmuş durumda. Bunu kolay kolay bu vakitten sonra kimse kıramaz. Hakem vs lobi TFF esamesi okunmaz. Bu gücün karşısında kimse duramaz artık ve ben sosyal medyayı böle kullanan bi kitle görmedim.  Ruhlarına el fatiha diyecem renklilerin nefesime yazık diyorum sonra.gerçekten el fatiha. Dehşet bi güç dehşet bu dakikadan sonra Beşiktaşı durduracak tek şey internet ülkeden kaldırılır ancak o şekilde.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Necmi

quaresma ile zaten kamp boyu görüşmüştür.

Çevrimdışı 38life

Görüşme seanslar şeklinde oluyor. Baya bir mesai bu iş. Sabaha kadar uyumak yok. Kahveleri hazırlayın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş taraftar bazında korkunç dehşet verici bir güç olmuş durumda. Bunu kolay kolay bu vakitten sonra kimse kıramaz. Hakem vs lobi TFF esamesi okunmaz. Bu gücün karşısında kimse duramaz artık ve ben sosyal medyayı böle kullanan bi kitle görmedim.  Ruhlarına el fatiha diyecem renklilerin nefesime yazık diyorum sonra.gerçekten el fatiha. Dehşet bi güç dehşet bu dakikadan sonra Beşiktaşı durduracak tek şey internet ülkeden kaldırılır ancak o şekilde.
Twitter tayfa aşırı organize çalışıyor. Böyle büyük bir güç karşında kimse duramıyor, duramaz da zaten

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Bir bilgiye göre Talisca önümüzdeki yıl %99 alınacakmış. Vodafone ile böyle bir sözlü (yazılı olmayan) anlaşma varmış. FFP'nin kalktığı ilk sene istenen bir futbolcunun bonservisi için sponsor olacaklarmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Görüşme seanslar şeklinde oluyor. Baya bir mesai bu iş. Sabaha kadar uyumak yok. Kahveleri hazırlayın.
Zaten Adana sıcağından uyuyamıyorum. Uyumadan sabahları ederiz yine

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

550 Mesaj nedir ya İşte beklediğimiz an geldi. İmparator Neron gibi yakıcaz yarın İstanbulu, hele gelsin su Pepe'miz ⚫️⚪️

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir bilgiye göre Talisca önümüzdeki yıl %99 alınacakmış. Vodafone ile böyle bir sözlü (yazılı olmayan) anlaşma varmış. FFP'nin kalktığı ilk sene istenen bir futbolcunun bonservisi için sponsor olacaklarmış.
Her transfer döneminin fix konusu bu. Şu ana kadar bir Matias Delgado transferinde ülker sponsor oldu. Onu da sonra ülkerden satın aldık. Onun dışında hatırlamıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar şu temiz kalpli kardeşiniz 2-3  gün önce kiralık Mandzukiç olur mu diye foruma fikrini sormuştu.  Ne dersin Necmi abim?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:dontknow:
başkana sormak lazım

Çevrimdışı 38life

Zaten Adana sıcağından uyuyamıyorum. Uyumadan sabahları ederiz yine

Ben dün 12 saatlik yoldan geldim ve daha hiç uyumadım. Ama zorlayacam bu gece :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

O sözlü sözlesmeye ben güveniyorum, yazılı bir belge yok ama yinede güveniyorum. Lyon'u geçsek 8M € vereceklerdi ama olmadı insallah Talisca konusunda yardımcı olacaklar.

Etiketler: