2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938829 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Her transfer döneminin fix konusu bu. Şu ana kadar bir Matias Delgado transferinde ülker sponsor oldu. Onu da sonra ülkerden satın aldık. Onun dışında hatırlamıyorum.
Mansimov vardı bi ara da noldu ona ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

:dontknow:
başkana sormak lazım
Başkana sorarsak daha iyisini alacam der

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kasımpaşa'ya yönetici olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cagdas44

O sözlü sözlesmeye ben güveniyorum, yazılı bir belge yok ama yinede güveniyorum. Lyon'u geçsek 8M € vereceklerdi ama olmadı insallah Talisca konusunda yardımcı olacaklar.

Söz uçar yazı kalır, sözlü ifadelerin özelliklede resmi bir ağızdan duyulmaduysa yalan olmama ihtimali yok gibi o yüzden yazmıyorsa yoktur demek lazım

Çevrimdışı 38life

Her transfer döneminin fix konusu bu. Şu ana kadar bir Matias Delgado transferinde ülker sponsor oldu. Onu da sonra ülkerden satın aldık. Onun dışında hatırlamıyorum.

Aynen çok muhabbeti yapılıyor, çok uydurma haberler yapılıyor bu sponsorluk mevzusu üzerinden ama Vodafone ile bizim şuanki ilişkimiz açısından böyle birşeyi mümkün görüyorum ben. Çünkü Vodafone 2 senedir bizim fena ekmeğimizi yedi ve biz bunun karşılığını tam manasıyla alamadık. Rakamlar düşük.

Çevrimdışı Necmi

Twitter tayfa aşırı organize çalışıyor. Böyle büyük bir güç karşında kimse duramıyor, duramaz da zaten
birde büyük hesapların hepsi birbirlerini tanıyor
kendi aralarında what sap haberleşmeside yapıyorlar netteki bütün beşiktaşlıları harakete geçirmek on dakika sürmez
ve  tek elden haraket ederler şu forumda bile o hesapların hepsini yüz yüze tanıyan çok insan var

Çevrimdışı Necmi

bizim rmk marin in sponsoru o

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Söz uçar yazı kalır, sözlü ifadelerin özelliklede resmi bir ağızdan duyulmaduysa yalan olmama ihtimali yok gibi o yüzden yazmıyorsa yoktur demek lazım

Adamlar Ülkenin en iyi takımı ile sözlesme yaptılar CL'den Avrupaya Çin'e heryere isimlerini götürüyoruz o kadar yardımı hakediyoruz .

Çevrimdışı Berat

Transfer nöbeti nasıl gidiyor dostlar?  :upto:

Çevrimdışı cagdas44

Adamlar Ülkenin en iyi takımı ile sözlesme yaptılar CL'den Avrupaya Çin'e heryere isimlerini götürüyoruz o kadar yardımı hakediyoruz .

Hak etmeye ediyoruz da bunun söz ile yapılması olası gelmiyor. Eğer ki gerçekten varsa böyle bir şey kapalı bir şekilde de olsa bir yazıya dökümü olmuştur iki kişi bilir üç kişi bilir ama yazılı olarak riske girmeden

Çevrimdışı mellfred

Quaresmanın satış işini Pepeyi bitirmek için ağırdan aldı anlaşılan yönetim

Çevrimdışı brkntcnr

bizim rmk marin in sponsoru o
Önceden yıldız oyuncu getiricem diye gazetelere çıkıyodu

Çevrimdışı saricasi

Quaresma bir yere gitmicek bu senede bjk da hele pepe alinmisken hic gitmez.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı nd1903

Yatmaya çalışıyorum yatamıyorum bu nasıl bişey

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir bilgiye göre Talisca önümüzdeki yıl %99 alınacakmış. Vodafone ile böyle bir sözlü (yazılı olmayan) anlaşma varmış. FFP'nin kalktığı ilk sene istenen bir futbolcunun bonservisi için sponsor olacaklarmış.
Vodafone adamdır :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı matias_27

Baskan arada tüttürüyor :)) paketi bu gece bitirir.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı cursedofdragon

Herkes durdu PEPE'yi bekliyoruz :D

Çevrimdışı bordele

Av zamanı

Çevrimdışı Savaş

Gelicek gelicek. Sinerjiye devam.

Çevrimdışı ozankarakoc

Pepe ve bizim çocuklar...

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı wbishop82

İş bozulmus diyorlar twi.da :(

Çevrimdışı El Nino

Vodafone bize Diego Costa'yı getir  :super:

Çevrimdışı Necmi

daha tek bir transferle renklilerin bütün transferler çöpe gitti ve daha bu başlangıç :evillol:

Çevrimdışı bordele

Av zamanı

Çevrimdışı Savaş

Etiketler: