2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925826 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

SOK SOK SOK!!!!

Besiktas antremaninda kavga

Asiri sicaklardan dolayi sabah erken saatlerde yapilan Besiktas antremaninda futbolcular arasinda buyuk gerginlik yasandi. Uykusunu alamadan sampiyonluk antremanina cikan futbolcular buyuk bir forma savasi icinde calismalara basladilar, calismalarin sabahin ilk saatlerinde olan bolumlerinde oldukca gergindiler.
isinma hareketlerinin ardindan yapilan 5e2 calismalari sirasinda hafifce gerilen ortamda, futbolcular ortada sican oynarken, ortada sican tolga zengin topu kapamamanin gerginligi ile birlikte genc transfer eski futbolcu semih yuvakiranin oglu utku yuvakuran ile tartisti. Cok sinirlenen kaptan tolga zengin topu eliyle tuttu ve `ben kaleciyim elle oynayabilirim` diyerek yakaladigi topu karsi kalede buyuk forma rekabetine girdigi fabrinin korudugu kalede sut calismasinda olan futbolcularin oldugu tarafa dogru vurdu.

125m den tam isabet

Tolganin gelisguzel vurdugu top 125m mesafede sut calismasi yapilan tarafta tam gol atmak uzere olan yeni transfer Caner Erkinin kafasina isabet etti. Beklemedigi bu darbe ile yerde kalip, sersemlesen Caner Erkin ayaga kalktiginda tolga zengine `bu muhtesem isabetleri maclarda da bekliyoruz` diye espirili bir cevap verdi, azicik yumusayan ortamda marcelonun rodolfo ile yaptigi portekizce konusma sabahinkoru antremanina damga vurdu.

maclarda santrayi gecirtemiyor

Marcelonun, Rodolfoya `habu lazikousako el machos no santros qe topos` demesinden suphelenen Tolga zengin, tercumana marcelonun ne dedigini sordu, aldigi cevapla soka ugrayan futbolcu diger tercumandan da `maclarda topa santrayi gecirtemiyor, antremanlarda sniper gibi` cevabini alinca, sinirden sahada kosup marceloyu aramaya basladi.

grup kavgasi

Berazilyali futbolcularin hep beraber ayak tenisi oynadigi bolgeye dalarak marceloyu sert bir sekilde uyaran tolga zengin, berazilya dayanismasi ile karsilasti. kavga kalkismasina kalkisan tolga zengin, berazilyali futbolcularin bir cete gibi beraber hareket ettiklerini gorunce soka ugradi. Tolga Zengin forma savasinda oldugu fabriyi de bu berazilya cetesi ile beraber hareket ederken gorunce, cok uzuldu ve agzina geleni soylemeye basladi. Ortamda tercuman olmayinca is turkce derslerini basariyla surduren Adreas Becke dustu. Tolganin soylediklerini yumusatarak almancaya ceviren besiktasin sag beki Beck, marceloyu sakinlestirdi. Tolganin bagirislarindan rahatsiz olan Marcelo cevap vermeye baslayinca sakinlesen ortam tekrar gerildi ve tolga zengin ile berazilya cetesi arasinda itis kakis yasandi.

Senol gunes faciayi engelledi

Bu arada sesleri duyarak olay mahaline kosan Senol Gunes futbolcular arasindaki horoz kavgasini gorunce, yardimcilarina itfaiye aramalarini soyledi, olay yerine yetisen umraniye acil durum itfaiyesi futbolcularin uzerin basincli soguk su sikarak olayalari sakinlestirdi, daha sonra biber gazi sikmaz isteyen Tomaya Besiktas teknik direktoru engel oldu.

Olay tatliya baglandi

Sabah kahvaltisinin ardindan, afyonu patlayan futbolcularin birbirlerinden ozur diledikleri ve bu agresif tavirlarini sabahin korundeki antremana ve uykusuzluklarina bagladiklari belirtildi.
Senol Gunes ise yaptigi aciklama ile futbolcularina destek oldu
Futbolcularin agresif ve forma savasinda olduklarini, arada boyle tartismalarin takim ruhunu pekistirecegini ve formanin aslanin agzinda oldugunu hatirlattigini soyledi.Futbolcularindan bu agresif tavirlari birbirlerine karsi degil, oyun kurallari icerisinde rakibe karsi bekledigini belirten tecrubeli teknik adam lige haziriz mesaji verdi.

Besiktas Arena ozel haber

Çok güzel yedirdin bravo  :D Şaka maka korku dolu gözlerle okudum  :ok:

Çevrimdışı Kutay

hadi leynnn az linç yemiyoruz :bandit:
geçen sene nasri dediğimde az dalga geçmediniz
ben burda dediğimde adı bile yoktu gündemde
abi ben hiç birşey söylemedim sana forumdaki diğer arkadaşları bilemem tabi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Yaw arkadaş senin IQ seviyeni gerçekten çok merak ediyorum.Süpersin

Çevrimdışı wbishop82

hadi leynnn az linç yemiyoruz :bandit:
geçen sene nasri dediğimde az dalga geçmediniz
ben burda dediğimde adı bile yoktu gündemde

yanlış almışdan kastın sevgili beşiktaşlılar yerine i... fbliler mi olacaktı abi? biz değil fb ye mi gidiyor sosa?

Çevrimdışı cursedofdragon

PEPE'nin yanında eliseu gelmesin free  :alala:

Kolarov'u isterik adriano giderse.

Çevrimiçi Necmi

sen boşver onları azcık ipucu ver biz kendimiz tahmin yürütür buluruz :D
hangi bölgede eksiğiz şu an :bandit:
pepe yi olmuş sayıyorum :D

Çevrimiçi Samet Demir

PEPE'nin yanında eliseu gelmesin free  :alala:

Kolarov'u isterik adriano giderse.
Bence eliseu kolarov pepe gg olsun defans hatti

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forvet mi diyorsun  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Forvet mi diyorsun  :D

Forvet dedi de ucu çok açık oldu böyle :D

Hani arkadaşın birşey anlatır ya söze şöyle başlar "kanka bi adam vardı ya ?" hadi bul bulabilirsen :D

Kaç milyar adam var :D  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

yanlış almışdan kastın sevgili beşiktaşlılar yerine i... fbliler mi olacaktı abi? biz değil fb ye mi gidiyor sosa?
yok ya sosa yı bize milan kaktırmaya uğraşıyor
bizim sosa talebimiz yok ama başkan her türlü fırsatı değerlendirir derim ben
bu aralar milanoda ısı çok yüksekmiş çok hararetli yaz sıcakları fena bastırmış

Milano  Forvet Searching :D

Çevrimdışı Berat

Bacca+DC

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bi de forvet gelsin o zaman herkes eter kafası

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yado

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

@Necmi abi kıvrandırıyosun bizi bi harf satın alsak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Yardimci antrenor yok abi

Çevrimiçi Samet Demir

En son anonscu da arıyorduk

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

kamyon dolusu var geçen antrenmanda kırmızıları saymaya başladım oyunculardan çoktu :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Çok mu sıkılıyorsun abi

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sikilmiyorum yahu yuh
sondaj yaparim ben boyle ara ara

Çevrimdışı cagdas44

@Necmi abi Twitterdaki Adri paylaşımı sırasıyla futbolculara yapılıyor dün aynısı Atiba için yapılmış tasarım değişmekle birlikte Şenol hoca Cenk Q7 diye gidiyor aynı paylaşımlar en azından oradan nem kapmayabiliriz gibi geliyor

Çevrimdışı wbishop82

:D milano....milan...inter...bacca...luis adriano...gabriel jesus.eyw abim saolasın :)

Çevrimdışı tangaz

Bana bulaşma bence

Pepe'nin alındığı gün senin "Titi alınsın" mesajlarını çıkartıp uğraşırım senle, izleyiciler sıkılır.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben titi alınsın tezimin arkasındayım ekonomik ve ffp çerçevesinde makul bi hamleydi ben hala stoper alınmasa da olur önemli olan santrafor dien güruhtayım. pepe ismi gündeme geldiğinde en çok havaya zıplayan mangalayı dahi çizen biriyim.

pekii sen pepe geldiğinde, pepe gelmesin die yazdığın 50 tane iletiyi napacan???

ben pepe yerine titi alınsın demedim hiç pepe ismi gündeme geldiğinden beri heyecanla bekliyorum ama sen pepe yerine kronik sakat vermaalenden tut zapataya hatta titiye varan kaç tane isim yazdın...

benle uğraşmaya çapın yetmez senin.  :bandit:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: