2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923165 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Devre arasında Abou'nun hissesi alınsaydı yazacaklarınız:

- Adam sene sonuna kadar bizimle zaten, ne yapıyor bu adamlar? (Senin nostalji kuşağından örneklerinle)

- Gol atamayan bu adamın %60'ına şu kadar para verilir mi?(Serhat'ın yanlış hazırladığı iststistikler eşliğinde)

- Takıma stoper ve santrafor lazımken, zaten elimizdeki adamı satın aldılar.(mylife in ironik üslubu ile)

O yüzden şimdi konuşmak kolay.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sana konuşmak her zaman kolay. saçma tezlerini dayatmak için baresi futbolcu falan değildir demeye kadar vardırıyorsun sonrada ne uzatıyorsun tamam uzatma son sözü ben sölerim havalarına bürünüyorsun. neyi ne kadar uzatacağımı da senden öğrenecek değilim.

forum adabı konulu paneller veriyorsun arasıra da o adab-ı muaşerette "ne uzatıyorsun" gibi bir usul de var mı? varsa sana mı düşer?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

sana konuşmak her zaman kolay. saçma tezlerini dayatmak için baresi futbolcu falan değildir demeye kadar vardırıyorsun sonrada ne uzatıyorsun tamam uzatma son sözü ben sölerim havalarına bürünüyorsun. neyi ne kadar uzatacağımı da senden öğrenecek değilim.

forum adabı konulu paneller veriyorsun arasıra da o adab-ı muaşerette "ne uzatıyorsun" gibi bir usul de var mı? varsa sana mı düşer?
Son konumuz Aboubakar değil miydi, ahahaha.

Sen soda içmiyor musun, iyi gelir hazıma.

Çevrimdışı tangaz

Belki almak istemişlerdir ama Lorient vermemiştir :D. Ayrıca ilk yarı sonunda yönetim böyle bir işe girişseydi sizin nasıl gömeceğinizi düşünmek bile istemiyorum :D.

ben kimseyi almazdım ne abunun %60ını ne de mitroviçi, borcu düşerdim gider kart borçlarından birini kapatırdım 4,2 mio ile. parayı harcamasaydık şimdiye devrolmuyordu mantığı bence saçma cebinde 10 tl var die gidip harcamak zorunda değiliz.

ben hala abuya sıcak bakmıyorum benim mantaliteme göre iyi değil. hocanın pivot aşkına da çok katılmıyorum ben. yönetici olsam şu meksikalı bezelyeyi zorlardım örneğin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Abou'yu en çok gömen adamlar, "Devre arasında neden %60'ı satın alınmadı" diye yönetimi eleştiriyor.

Sıcaktan herhalde, sen ne dersin @Necmi abi?

Çevrimdışı mylife1903

Devre arasında tüm paramızı henüz bekleneni tam veremeyen ve zaten sene sonuna kadar sözleşmesi olan santraforun%60'ına harcamalıydık yani.

Üstelik herkes stoper ve santrafor isterken.

Komiksiniz abi. Günümüzden geriye bakıp bunu öneriyorsunuz. O zaman yapılsa ilk siz gömerdiniz.

@tuncaboylu net olacaksin, diyorum anlasilmadik birsey yok. Abuyu ya aliyorsun ya almiyorsun.
Yonetim almiyorsa, boyle gorusmeler falan ugrasmayacaksin, almayi dusunmuyoruz diyeceksin.
Is hayatinda ve ozel hayatinda net olacaksin hep, ortadan konusup ortadan is yapmayacaksin.

Yazdim yukarda, abu transferi kulubun kotu bir transfer politikasi oldugunu ornekler diye, yonetim oyuncu konusunda net degil. Elin gavuru oyuncuya 15 yasinda bakiyor anliyor ne mal olacagini.

Ha dusunmuyorsan neden cikip abu 4 sene bizde diye aciklama yapiyorsun, ffpden alamadik diyorsun seneye parasini basip alacagiz diyorsun. Ki bi pohlar karistirmissin ffpne kismen uyumsuzluk olmus.
Baskan almayacaksa cikip lorient falan ugrasmayacakti onune bakacakti ha alacaksa ki konusmalari o yonde devre arasinda hareket alani varken isi cozecekti.

Çevrimdışı Necmi

Pepe Tiyatrosu

Türk medyasının gelini almaya gidiyoruz haberinden sonra
Fransızlardan karşı cevap yok.
sessizlik bana ısıracak kopek havlamaz deyişini hatırlattı

saygılar
Bence o deyişe inanma sen. bir köpek havlayarak üstüme geliyordu
bende havlayan köpek ısırmaz dedim kendimi kuduz hastanesinde göbekten aşı olurken buldum :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Son konumuz Aboubakar değil miydi, ahahaha.

Sen soda içmiyor musun, iyi gelir hazıma.

öncesi sonrası yok sen forum adabı öğretiyorsunya bu eşsiz deneyimlerinden faydalanalım istedim. 

sen sana taktığım kapakları soda ile mi hazmediyorsun. :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

ben kimseyi almazdım ne abunun %60ını ne de mitroviçi, borcu düşerdim gider kart borçlarından birini kapatırdım 4,2 mio ile. parayı harcamasaydık şimdiye devrolmuyordu mantığı bence saçma cebinde 10 tl var die gidip harcamak zorunda değiliz.

ben hala abuya sıcak bakmıyorum benim mantaliteme göre iyi değil. hocanın pivot aşkına da çok katılmıyorum ben. yönetici olsam şu meksikalı bezelyeyi zorlardım örneğin.
Adamın sözleşmesi seneye bitiyor(kiralamak imkansız) ve değeri yaklaşık 15 milyon euro.

Ayranın yok içmeye, tahtı revanla gidiyorsun Bezelyeye.

Çevrimdışı mylife1903

Abou'yu en çok gömen adamlar, "Devre arasında neden %60'ı satın alınmadı" diye yönetimi eleştiriyor.

Bozaci sahidini ariyor, hukumsuzdur

Birak simdi @tuncaboylu bu isleri. Abu konusundan bagimsiz yonetim hamlelerini elestiriyorum ben, sen konuyu abunun cevresinde yogunlastirma algisi zorluyorsun.

Abunun ederi 3-4 milyon bonservis 1.5 maasdir. Yok oyle super futbolcu bilmem stoperler ile guresiyor falan filan kimse almiyor ama. Taliska gibi epl calisma izni problemi de yok. Ingiltere ikinci liginden teklif varmis mesela

Anormal pahali oyuncu, o paralari etmez diyoruz. Abu operasyonunun kotu yonetilmesini tartisiyoruz suan.

Çevrimdışı tangaz

anlama kapasiten düşük olduğu için böle boş yorumlar yapmanı hoş karşılıyorum. biz hala abunun doğru transfer olmadığını savunuyor ve gerekçeleri ile açıklıyoruz. kulübü de biz yönetsek emin ol almayız kendisini ama biz yönetmiyoruz ve mevcut yönetenler madem almaya kalkışıyorlar neden bu seçenekleri değerlendirmek yerine gidip başka maceralar aradılar die bir önerme getiriyoruz hatta geldiğinde bu lorient işi belli değilmiydi şampiyonluk sonrası ortaya çıktı die de laf sokuşturuyoruz yönetime. anlamadıysan gel otur dizime tane tane izah edeyim sewabına  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu net olacaksin, diyorum anlasilmadik birsey yok. Abuyu ya aliyorsun ya almiyorsun.
Yonetim almiyorsa, boyle gorusmeler falan ugrasmayacaksin, almayi dusunmuyoruz diyeceksin.
Is hayatinda ve ozel hayatinda net olacaksin hep, ortadan konusup ortadan is yapmayacaksin.

Yazdim yukarda, abu transferi kulubun kotu bir transfer politikasi oldugunu ornekler diye, yonetim oyuncu konusunda net degil. Elin gavuru oyuncuya 15 yasinda bakiyor anliyor ne mal olacagini.

Ha dusunmuyorsan neden cikip abu 4 sene bizde diye aciklama yapiyorsun, ffpden alamadik diyorsun seneye parasini basip alacagiz diyorsun. Ki bi pohlar karistirmissin ffpne kismen uyumsuzluk olmus.
Baskan almayacaksa cikip lorient falan ugrasmayacakti onune bakacakti ha alacaksa ki konusmalari o yonde devre arasinda hareket alani varken isi cozecekti.
Yahu net de olsan, neden o son kurşunu zaten elindeki adama harcayasın? Bir de atar transfer döneminde, fiyatlar yüksekken.

Sene sonunda birini satar alırım diyeceksin, en mantıklı olan da bu.

Yaptığın önerinin mantıklı bir tarafı yok. Mitrovic meselesine gelirsek, ilk 6 ay Abou için yazdıklarınızla aynı.

Eğer Mitrovic de tutarsa, o zaman da başkasına saracaksınız. Mitrovic'i 1 sene önce almalıydı yönetim diyeceksiniz belki de.

Çevrimdışı Necmi

madem abunun  tapusu 2 parça kış dönemi sende hissenin lorientte olan kısmını alırdın  :money:

gerçi dumanlı kafayla bu detayları düşünememen normal  :lol:
ohhaaa bu kadarınada çüş denir öyle bir şey yapsalar gömmeye uğraşmadan direk kazmayı alır yürürdünüz.

Çevrimdışı brkntcnr

Anlaşılan forum yine karışık  :bandit: Pepe uçaktan inse de herkes bi rahatlasa

Çevrimdışı tangaz

Adamın sözleşmesi seneye bitiyor(kiralamak imkansız) ve değeri yaklaşık 15 milyon euro.

Ayranın yok içmeye, tahtı revanla gidiyorsun Bezelyeye.

yaw hehe şimdi kulüp bezelyeyi kiralamak istese biriside senin bu yazdığını yazsa yönetimi savunacam die ilk sen atlardın önce kontratını bir yıl uzatır almanlar sonra kiralarsın seneye de alırsın vbvb die.

bırak bu boş konuşmaları...

Çevrimdışı tuncaboylu

anlama kapasiten düşük olduğu için böle boş yorumlar yapmanı hoş karşılıyorum. biz hala abunun doğru transfer olmadığını savunuyor ve gerekçeleri ile açıklıyoruz. kulübü de biz yönetsek emin ol almayız kendisini ama biz yönetmiyoruz ve mevcut yönetenler madem almaya kalkışıyorlar neden bu seçenekleri değerlendirmek yerine gidip başka maceralar aradılar die bir önerme getiriyoruz hatta geldiğinde bu lorient işi belli değilmiydi şampiyonluk sonrası ortaya çıktı die de laf sokuşturuyoruz yönetime. anlamadıysan gel otur dizime tane tane izah edeyim sewabına 
Lorient'ten devre arasında Abou'yu almanın bir mantığı yoktu. Daha acil ihtiyaçlarımız vardı, Abou tam oturmamıştı ve acelemiz yoktu.(Adam sene sonuna kadar bizde,  2018'de sözleşmesi bitiyor). Yazın bol bol pazarlık zamanın da var.

Yeterince açık ve net yazdığımı düşünüyorum.

"Madem Abou'yu istiyorduk, o zaman öyle böyle yapsalardı" dediğiniz şey mantıksız. Abou'yu isteyen biri için de mantıksız.

Çevrimdışı Necmi

nutkum tutuldu. Bu gençler kendi aralarında kısa paslaşmalar yaparken
şeyi şeye doladılar sanırım :D

Çevrimdışı mylife1903

ohhaaa bu kadarınada çüş denir öyle bir şey yapsalar gömmeye uğraşmadan direk kazmayı alır yürürdünüz.
Yonetimi gomduk zaten.

Baskan kendi sacmalamadi mi, abuyu aldik 4 senelik kontrati kasada, ffp yuzunden veremedik kalan parayi, sene sonu verecez, demedi mi?
Sonra ffpye takilmadi mi? Yahut daha facia baskan ffpnin bitmeyecegini bilmiyordu da boyle aciklamalar yapti?

Baskan cozmus, kafasina koymus alacak abuyu, git devre arasi operasyon alanin varken bitir isi.

Çevrimdışı tuncaboylu

yaw hehe şimdi kulüp bezelyeyi kiralamak istese biriside senin bu yazdığını yazsa yönetimi savunacam die ilk sen atlardın önce kontratını bir yıl uzatır almanlar sonra kiralarsın seneye de alırsın vbvb die.

bırak bu boş konuşmaları...
Ayrılmak isteyen adam neden sözleşmesini uzatsın?

Senin dengen iyice şaştı.
Sana kalsa Bezelye ve Carvalho ile uğraşacakmışız, iyi ki sen yoksun yönetimde.

Çevrimdışı Orhan_

"Abou'nun Lorient hissesini alsalardı" kısmına ithafen yazdımdı. Yoksa senin almayacağını çok iyi biliyorum :).

Çevrimdışı brkntcnr

Abi onun serbest kalma bedeli 13 milyon pound onunla da West Ham ilgileniyordu en son.

Çevrimdışı mylife1903

Bence o deyişe inanma sen. bir köpek havlayarak üstüme geliyordu
bende havlayan köpek ısırmaz dedim kendimi kuduz hastanesinde göbekten aşı olurken buldum :bandit:
Aynisi basima geldi kadirgada gobekten yedim iki igne, hala igneden korkarim
3-4 hemsire zor tutuyordu sonra zor bela isiran kopengi bulduk babamla da kurtuldum ignelerden

Çevrimdışı Kalyoncu

Bir Zapata konuyu nereye getirdi. İkiside raydan çıktı o güzel üslupla yazan insanlar git
ti yerlerine tezlerini savunacağım diye türlü türlü saçmalayan iki insan geldi. Çekirdeği aldım izliyorum sonu nereye gidecek bakalım.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

eksik okuyorsunuz polyannagiller familyasından ekürinle birlikte. ben ne dün ne önceki gün ne de bugün abuş alınsın demedim var bi film abuş işlerinde diyoruz başkan çıktı ffpden alamadım ama 4 sene bizim dediyse devre arası pek ala gider %60ını alırsın madem 4 sene senin elinde de para var erken ödeme yapman bir seçenek sonra ffpnin bir haltını tutturamadık belliki ve uefa al sana 1 yıl uzatma dedi. biz abuşun yarısı alınsın demiyoruz alınsaydı diyoruz. arada büyük anlam farkları var.

not: gömme hakkımız engellenemez  :D

Çevrimdışı esguel

Çevrimdışı mylife1903

Yahu net de olsan, neden o son kurşunu zaten elindeki adama harcayasın? Bir de atar transfer döneminde, fiyatlar yüksekken.

Sene sonunda birini satar alırım diyeceksin, en mantıklı olan da bu.

Yaptığın önerinin mantıklı bir tarafı yok. Mitrovic meselesine gelirsek, ilk 6 ay Abou için yazdıklarınızla aynı.

Eğer Mitrovic de tutarsa, o zaman da başkasına saracaksınız. Mitrovic'i 1 sene önce almalıydı yönetim diyeceksiniz belki de.

Sonra kulubu bunlar yonetmesin. Yahu sene sonunda senin oyuncu satma zorunlulugun oldugunu bilen adam satacagin oyuncuya duzgun para verir mi?
Eksisozluk falan okuma gozunu sevem, okuma cok gerizekali var orda.

Etiketler: