Devre arasında tüm paramızı henüz bekleneni tam veremeyen ve zaten sene sonuna kadar sözleşmesi olan santraforun%60'ına harcamalıydık yani.
Üstelik herkes stoper ve santrafor isterken.
Komiksiniz abi. Günümüzden geriye bakıp bunu öneriyorsunuz. O zaman yapılsa ilk siz gömerdiniz.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@tuncaboylu net olacaksin, diyorum anlasilmadik birsey yok. Abuyu ya aliyorsun ya almiyorsun.
Yonetim almiyorsa, boyle gorusmeler falan ugrasmayacaksin, almayi dusunmuyoruz diyeceksin.
Is hayatinda ve ozel hayatinda net olacaksin hep, ortadan konusup ortadan is yapmayacaksin.
Yazdim yukarda, abu transferi kulubun kotu bir transfer politikasi oldugunu ornekler diye, yonetim oyuncu konusunda net degil. Elin gavuru oyuncuya 15 yasinda bakiyor anliyor ne mal olacagini.
Ha dusunmuyorsan neden cikip abu 4 sene bizde diye aciklama yapiyorsun, ffpden alamadik diyorsun seneye parasini basip alacagiz diyorsun. Ki bi pohlar karistirmissin ffpne kismen uyumsuzluk olmus.
Baskan almayacaksa cikip lorient falan ugrasmayacakti onune bakacakti ha alacaksa ki konusmalari o yonde devre arasinda hareket alani varken isi cozecekti.