keşke 3.3 milyon kemiksiz maaş alıp ilk yarıda yatan adamı da gömseydin biraz abi de dengeleseydin durumu
Yok bi de bizim oyuncumuz bile değil kiralık öbürü has oyuncumuz.
senin futbol görüşün yok ama belki anlarsın diye söyleyeyim abou yatmadı
sadece son vuruşlarda beceriksizdi. takıma uyum sorunu vardı hoş görülebiliyor
genede araştırmak lazım öyle konuşmak lazım
ilk yarı yatan adam dediğin adamın kazandırdığı puan 5
ilk yarı takımı kurtardı dediğin oyuncunun kazandırdığı puanda 6
biri eli belinde dolanırken diğeri sürekli rakibi yıprattı benim için
farklı kazandığımız bir maçta tabela yapan değil zora girmiş bir
maçta şapkadan tavşan çıkartan değerlidir. seninde dediğin gibi biri kiralık diğeri
tapulu oyuncumuz cenk 10 gol 6 puan abou 3 gol 5 puan sence hangisi değerli
insan has oyuncusundan Beşiktaşlı adamdan daha fazla katkı bekliyor nede olsa
neden görmüyorsunuz abou deli gibi kaçırıyordu peki o sırada cenk napıyordu
senin forvetin ama kutuya bile girmiyorduki kaçırsın.
Cenki kabul edelim tek yapabildiği tek vuruş kabiliyeti bunuda ancak kutuya girerse yapıyor
girmezse takım on kişi kalıyor. boyu var hava hakimiyeti yok stoperler arasında kaybolur
top süremez topsuz oyunu oynayamaz ikili mücadele yok kendini yere bırakmak için birinin
dokunması kafi artık faulde yapılsa hakemler vermiyor bunu kendi yarattı. oyun görüşü yer tutma becerisi
hiç yok birileri oynayacak cenke alda at diyecek oda atacak rakip defans arasında kayboluyor
şampiyonluk mücadelesi veren takımın böyle forveti olmaz gol atamasa anlarım bunu ama mücadele etmemesini
anlayamıyorum abou neden tuttum adam atamasada ölümüne mücadele ediyordu sürekli rakip defansı
yıpratıyordu. Birde unutmayın eleştirdiğiniz oyuncunun ilk yarı 3 tane 90 dakikası var
3 gol atmış bunun ikisi 90 dakika oyunda kaldığı biride 88 dakika oyunda kaldı zamana denk geliyor.
5 puan kazandırdı dedim ya aslında attığı 3. golde saymadım antalya maçı 3-0 kazanmışız puan hanesine yazmadım
o maç bir gol bir asistle oynadı aslında maçı alan adamdı yani ilk yarı kazandırdığı puan sayısı 8 oluyor aslında
çok kötü oynadı evet ama on gol atan cenkden daha verimliydi.
ama sizin iyiyi görmek gibi bir huyunuz yok ya senin şampiyon olmanda en önemli etkenlerden biri olan oyuncunun hala
3.3 para aldığını konuşuyorsun. kaldıki şl de kazandırdığı puanlarla parasını çıkardı zaten