2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926884 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Gonalons, 5 Milyon € karşılığında Roma'ya transfer olmuş. Roma'nın orta saha rotasyonu epey genişledi. Bir Vainqueur fena olmaz. Üç-dört transfer dönemi oldu, benzer şeyi yazıyorum.

Çevrimdışı 38life

Titi'den vazeçilmiş olmasını, Marcelo kalıyor diye yorumlamak lazım.

Bu da fena bir şey değil.

Şu halde tek bir stoper alacağız. Onun için de ince eleyip sık dokuyalım bence, kelepir bir düşeş yakalayabiliriz.

Adil Rami falan deniyor, hiç gerek yok. MAdem sakat adam alacağız, başta dalga geçtim ama Badstuber'i kulağından tutup getirelim. (Başka yerinden tutmamak lazım, kırılmasın)

Adam bir şekil formunu bulursa, tekrar Bundesliga'ya okuturuz.

Hele Dünya Kupası'nda Alman Milli takımı'na falan seçilirse, 10 milyondan aşağı satmayız.
Badstuber'i sakatlık olayı yüzünden yok pahasına elden çıkarmayı göze aldilarsa ben de okeyim o mevzuya. Tam Fikret Ormanlık işler bunlar. Müzmin sakat diye ucuza al, şansın yaver gitsin 10 milyona sat. Ama işte Badstuber'in de sakatlığı öyle birşey ki adamın tamamladığı sezon yok. Adamın ömrü revirde geçti. Ama Rami öyle değil. Evet bir sakatlık yaşadı ama ben cok problem olacağını sanmıyorum. Rami'yi taraftar da sevecektir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı levitate

Jonathan Calleri uyar mı bize acaba
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Gonalons, 5 Milyon € karşılığında Roma'ya transfer olmuş. Roma'nın orta saha rotasyonu epey genişledi. Bir Vainqueur fena olmaz. Üç-dört transfer dönemi oldu, benzer şeyi yazıyorum.

gese almak üzere o elemanı sanırım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Adil Rami
sadece kiralama opsiyonlu satın alma olur,
olmazsa bizde gidip Pepe yi alırız
eger bonservise para harcayacaksak bu forvette olacaktır
onceliğimiz forvet stoper değil

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Galatasaray alacak diyorlar.

Yine 7 milyon bonservis, 3 milyon maaş kombiniyle getirir enayiler.

Çevrimdışı atalay

Roma, Gonalons'un parasını çıkarır o zaman. @tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Badstuber'i sakatlık olayı yüzünden yok pahasına elden çıkarmayı göze aldilarsa ben de okeyim o mevzuya. Tam Fikret Ormanlık işler bunlar. Müzmin sakat diye ucuza al, şansın yaver gitsin 10 milyona sat. Ama işte Badstuber'in de sakatlığı öyle birşey ki adamın tamamladığı sezon yok. Adamın ömrü revirde geçti. Ama Rami öyle değil. Evet bir sakatlık yaşadı ama ben cok problem olacağını sanmıyorum. Rami'yi taraftar da sevecektir diye düşünüyorum.

Sözleşmesi bitti, boşta şu anda. Çok makul bir ücrete getirilebilir, adam da kendini kanıtlama derdinde olacağı için çok para istemeyecektir.

Rami de son sezonun yarısını sakat geçirdi.

Maliyetine de bakmak lazım tabii.

Çevrimdışı tangaz

Adil Rami
sadece kiralama opsiyonlu satın alma olur,
olmazsa bizde gidip Pepe yi alırız
eger bonservise para harcayacaksak bu forvette olacaktır
onceliğimiz forvet stoper değil

saygılar

adriano transferi benzeri taksitlerle aşılabilir raminin bonservis konusu başarı performans maçsayısı bonusları ile...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Kendimce bu yaz kiralanmalı veya satılmalı dediğim oyuncular, biraz simülasyonvari oldu affola.

Boyko, Milosevic, Franco, İnler, Kavlak, Aras, Pektemek, Quaresma, Töre.

Hala gelişme olmaması üzüyor.

Çevrimdışı Zafer55

paranoya mode on  :D
Hiç sorma abi.Bonservisli her adamın adı geçtiğinde gerim gerim geriliyorum.Nalet olsun böyle ffp ye  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu kadar ucuza nasıl alabilmişler?

Çevrimdışı cagdas44

Bu BJK TV haberi nereden çıktı dondurulan takımlar ve tv konusunda ilk yaygara hep renkli taraftar hesaplarından çıkmış

Çevrimdışı tangaz

Roma, Gonalons'un parasını çıkarır o zaman. @tangaz

5-8 arası bonservis telaffuz ediliyor birde juvede lamina mı ne die bir gençvar onun adı geçiyor benzer bölge için gesede. ben ffp nedeni ile şayet konuşulan toronto 5 milyonla atibanın peşinde haberi gerçekse atibayı uğurlayıp free lucas leiva alıp parayıda santrafora basardım. sen ne dersin bu fikre @atalay

Çevrimdışı 38life

Sezon bitiminde ffp'ye bütçe yaratmak için benim gözden çıkardığım ilk isim Cenkti açıkçası ama hakkında tek bir transfer haberi bile göremedim bugüne kadar. Senin ffp problemin varsa ve ikinci forvetin 10 milyon Euro ediyorsa onu satar yerine bonservissiz ikinci forvet alırsın. Cenk'in önümüzdeki senelerde fiyatının artacağını çok sanmıyorum. Aboubakar tipi değil de İstikrarlı bir forvet alırsak Cenk çok fazla forma bulmaz. Kanatlarda da sorun olmayacaktır bu sene. Kanatta da görev almaz. Aldığı süre düşük olacaktır. E bu sene baya forma giydi ve 20 gol attı. Şampiyonlar liginin en güzel golünü attı. Daha fazla bekletmenin pek bir manası yok. Bence satmanın tam zamanı. Mesela Oğuzhani neden satmiyoruz hem etinden sütünden daha çok faydalanacagiz hem de kapasitesini tavan yapıp fiyatını artıracak. Aynı şekilde Tolgay da öyle. Ama Cenkde böyle bir durum yok. Biz ffp problemi yaşarken 8m+ değerinde ikinci forvet bekletmemizin pek bir anlamı yok.

Çevrimdışı atalay

Bilmiyorum. Kasa boşaltma veya menajer işidir. Belki de oyuncu gitmek istediği için kulübü kolaylık sağlamıştır. En nihayetinde altyapısından yetişen ve yıllardır oynayan oyuncusu. @tuncaboylu O bölgedeki gereksiz şişkinlik azaltılsa Leiva veya bir başkası için yine yoklama yapılır. Fakat önce kontratları temizlemek lazım. @tangaz Atiba kalır.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2017, 01:01:14 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Yarın idman kaçta? Vallahi futbolcuları Beşiktaş tişörtüyle görmeyi özledim. Şu transfersiz ve umutsuz günlerde idman fotoğrafları biraz olsun içime su serpecek. Adriano'yu, Talisca'yı görmeye ihtiyacım var.

Çevrimdışı Zafer55

Yarın idman kaçta? Vallahi futbolcuları Beşiktaş tişörtüyle görmeyi özledim. Şu transfersiz ve umutsuz günlerde idman fotoğrafları biraz olsun içime su serpecek. Adriano'yu, Talisca'yı görmeye ihtiyacım var.
20:00 daymış

Çevrimdışı 38life

20:00 daymış
Sağol. Sıcaktan erimesin bizim çocuklar akşam idmanı iyidir.

Çevrimdışı atalay

EHF Champions League grup kuraları çekilmiş. Geçen sezonun çeyrek finalisti Montpellier ve geçen sezon grubu arkasında 3.bitirdiğimiz Motor Zaporozhye ile aynı gruba düşmüşüz. Ayrıca grupta yine denk güçte Metalurg takımı var. EHF'nin gediklisi iki Fransız takımından Montpellier'in geçen seneki bütçesi 7,5 milyon €. PSG'nin ise 16,5 milyon €. Fransa'da 1.ligde en düşük bütçeli takımlar 2,5 milyon € seviyesinde. @tuncaboylu Bu arada enteresan. Lassa, Barça'nın; Basketbol, Hentbol, Tekerlekli paten hokeyi ve Futsal takımlarına isim hakkı karşılığında net olmamakla birlikte 4 yıl için 21 milyon € ödüyor. Daha da enteresanı bu ailenin yarısına yakını Fenerli, yarısından fazlası Beşiktaşlı, yönetim kurulu başkanı ise Galatasaraylı. Evet, EHF'den buralara geldik.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma-Nobre-Simao-Guti-Fernandes-Ersan-Çevirmen-Bobo

Picasso gibi :D  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Quaresma-Nobre-Simao-Guti-Fernandes-Ersan-Çevirmen-Bobo

Picasso gibi :D  :evillol:
bobonun arkasında ki eleman da farklı bir hava katmış :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

bobonun arkasında ki eleman da farklı bir hava katmış :D

en iyisi o :D  :evillol:

Takım antremana başlasın bugün de bi görelim özledik vallahi ya :)

Etiketler: