2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927992 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

http://www.fanatik.com.tr/2017/07/03/besiktas-pepe-transferinde-mutlu-sona-ulasti-1304450
Yönetim, KAP bildirimi için de çalışmalara başladı. İlk olarak "Görüşmelere başlanmıştır" şeklinde bir bildirim yapılacak.

:alala: kap bildirimi için nasıl bir çalışma yapmak gerekiyor acaba okuma yazma bilen bir
eleman falanmı arıyoruz :D

Çevrimdışı 38life

Yönetim, KAP bildirimi için de çalışmalara başladı. İlk olarak "Görüşmelere başlanmıştır" şeklinde bir bildirim yapılacak.

:alala: kap bildirimi için nasıl bir çalışma yapmak gerekiyor acaba okuma yazma bilen bir
eleman falanmı arıyoruz :D

:kop: :kop:

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Pektemek eli belinde gezen Cenk ten daha mı iyi olur?Tamam Cenk enerjisini idaresiz kullanıyor diye eleştirebilirsiniz,taraftar ve eleştiriler oyununa olumlu olumsuz çok etki ediyor diye eleştirebilirsiniz ama bu kadarı da ayıp gerçekten.Çok Değerli oyuncumuzu, özellikle de oynadığı takıma bizler kadar taraftarlık bağı ile bağlı olan Cenk imize bu tabirler büyük haksızlık.

Çevrimdışı abdusta

Ben KAP görene kadar inanmam.Gelirse tarihimizin en büyük transferi olur o derece zor görüyorum,temkinli olmakta fayda var

Bana gore tarihimizin en buyuk transferi Q7 idi
ama beklentilerin altında kalmasına rağmen iyi kumaşıyla klas bir değerimiz

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Pektemek eli belinde gezen Cenk ten daha mı iyi olur?Tamam Cenk enerjisini idaresiz kullanıyor diye eleştirebilirsiniz,taraftar ve eleştiriler oyununa olumlu olumsuz çok etki ediyor diye eleştirebilirsiniz ama bu kadarı da ayıp gerçekten.Çok Değerli oyuncumuzu, özellikle de oynadığı takıma bizler kadar taraftarlık bağı ile bağlı olan Cenk imize bu tabirler büyük haksızlık.

+1903 üstelik de pektonun 4 yılda attığı golü 1 yılda attığı, ligin ilk devresi takım hocanın ŞL sevdasına sallandığı ilk devrede attığı gollerle zirvede kalmamızı sağladığı sezon akabinde yapılan yorum çok ayıp olmuş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Başkan! Geçen sene bu taraftar Gomez ve Sosa hüsranlarının üstüne Nasri olayını da görüp travma yaşadı. Bu sefer bunu yaşamamıza izin verme. Şartları zorla ve al gel!

Zaten bu sene ilk 11'e sadece 2 transfer yapacaz. Şimdi değilse ne zaman!!!?

Çevrimdışı abdusta

Habere göre son görüşme olacak. Bu görüşmeyi Fikret Orman'ın yapacak olması bazı şeyleri açıklıyor... Ama yine de temkinli olmak lazıım. Nasri travması dün gibi aklımda.
Bence o travma değildi gelmemesi hayırlı olmuştur
seçimiyle kendini bitirdi..
saygılar

Çevrimdışı 38life

saygılar

Bize gelse Süper Ligin anasını ağlatırdı. Sistemimize de cuk diye oturacak bir isimdi. Vallahi ben kendi adıma konuşursam büyük hüsran yaşadım. Baya depresyona girmiştim. Oyüzden şuan bütün olumlu işaretlere rağmen inanmamaya çalışıyorum. Temkinli duruyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pepe gelirse, suan cok dengeli oluruz, dengemize denge katariz
10 mac, attigi 0 yedigi 0 averaj 0 galibiyet 0 maglubiyet 0 puan 10

Yemisim stoperinizi, santrafor atin ustume
Talisca 20 atar, Cenk de 5'i penaltıdan 14 atar.
34 maç 34 galibiyet atılan gol 34, yenen gol 0, puan 102.
Rahat ol sen.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cagdas44

Başkan Havada haberi üzerin Twitter'dan

Lizbona TR'den özel uçak gidiyor mu diye İST- Sabiha- Bodrum -Esenboğa ve İzmir meydanlarına uçuş kontrol sisteminden baktım hiç uçak yok
Eğer başka bir havalimanına gideceklerse onu bilemem ama LPPT yani Portela Havalimanı( Lizbon ) hiç uçak yok.Alın size bilimsel olarak teyit
Planör bile olsa Avrupa sahasında uçmak için en az yarım saat öncesinde EuroControl sisteminde uçuşun ATC planı bulunmak zorunda ama yok  via @YunusEmreBALCI

Çevrimiçi Necmi

Bu arada sosa ile ediyorum diyim bilgi şenol hoca sosa yı çok istiyor ve yeniden takımda görmekten mutluluk duyacağını belirtmiş kesin bilgi bunun yanında yönetimin inisiyatifine bırakmış burda başkan son sözü söyleyecek.  Kişisel görüşüm futbol artık duygusallığa bağlanılamayacak kadar endüstriyel artık. Kim ne derse desin bugün Beşiktaş taraftarının yüzde 70 80 inine yakın kızgın olsada sosa yı sever. Bi mesajında Necmi abi olayı hatun vs aldatma olayına getirmiş örnek olarak bence bu kadar dramatize etmeye gerek yok yine de saygı duyuyorum görüşüne
bu dramatize etmek değil ama bir söz vardır bir kereden bir şey olmaz deme
bir kereyle i... olursun  :D
sosa gene giderdi hemde uçakta omuzlara taşıyarak gönderirdik. ama onun tarcih yolu yanlış oldu.
ben ne sosanın nede gomezin emeklerine tek laf etmedim her zaman dediğim bize büyük katkı verdiler
bundan sonra yolları açık olsun. ama bizimle keşişmesin. ikiside Beşiktaşı gram düşünmeden kendi
menfaatlerine göre haraket etti. doğru profesyonel dünya yapabilir ama beni son dakikada ortada çaresiz bırakanlar
benim için güven kaybı demektir. Dediğim gibi profesyonel dünya bu dünyada güvenmediğin insanla iş yapmama hakkında var. Ha tercih edersin yaparsında sonuçta profesyonellik böyle bir şey. peki seni yarı yolda bırakmış biriyle
tekrar nasıl yola çıkacaksın daha bir ay olmadı menejeri açıklama yaptı türkiyeye dönmek istemiyoruz diye
ne değişti. talisca gidiyorsa sosa olur ama talisca varken sosa gelirse bizim başka yerde eksik kalmamız demek olacak
kontenjanı dolduruyoruz. o zaman kanatlarda bir başka handikap olacak Töreye güvenmek zorunda kalacağız vida operasyonu varsa demek aras gönderilip ona boşluk açılacak. çok fazla güvenilmeyen insanla yola çıkmak çok profesyonellik olmuyor. Sosa olayına başkan tek bir nedenle razı olur oda fenere yada gs ye gitmesin diye. Buna değermi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum.

Cenk'teki zekanın 10'da biri yok Pektemek'te.

Pektemek'in dilinden en iyi İsmail anlar, çift forvet olacaksa yanında Emenike oynat.

Çevrimdışı tuncaboylu

saygılar
Doping suçlamaları da var hakkında, sampiyonluğumuzu lekelerdi.

Çevrimiçi Necmi

Stoperi Pepe forveti Pektemek olan bir takım düşünün  :lol:

İnşallah tez zamanda oraya bi Benteke ya da Mitroviç yapıştırırız.
Düşünemedim beyin düşünmeyi reddetti :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Adriano Pepe Marcelo Gökhan

Şu savunma hattına kurşun işlemez kurşun.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tuncaboylu

Lizbona TR'den özel uçak gidiyor mu diye İST- Sabiha- Bodrum -Esenboğa ve İzmir meydanlarına uçuş kontrol sisteminden baktım hiç uçak yok
Eğer başka bir havalimanına gideceklerse onu bilemem ama LPPT yani Portela Havalimanı( Lizbon ) hiç uçak yok.Alın size bilimsel olarak teyit
Planör bile olsa Avrupa sahasında uçmak için en az yarım saat öncesinde EuroControl sisteminde uçuşun ATC planı bulunmak zorunda ama yok  via @YunusEmreBALCI
Başkanın uçakla uçtuğu yazmıyor haberde, belki Vodafone reklamındaki gibi kanatlanıp uçuyor.

Çevrimiçi Necmi

Maliyet maliyet maliyet Milan maaşdan kurtulmaya çalışacak ucuz bir takım değik Sosa'yı nasıl sattığımızda ortadayken mali açıdan bize kolaylık sağlayacaklarını sanmıyorum bu koşullarda da bu iş olmaz diyorum
zaten geçen çinli patronu aynen bunu dedi benim milanı almak için ödediğim paraya bakın
benim için oyuncu maaşımı sorun olacak. burdan ederini bulmadan oyuncu gitmez dedi.
bakalım ne kadar sözünün eriymiş diğer tarafta Fikret başkan olunca insan terettüte düşüyor.

Çevrimdışı 38life

Türkiye'den uçmuyordur belki de.

Çevrimdışı sermet00

Yunanistan'dan uçuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Türkyiden uçmuyor çünkü başkan tatildeydi yunanistan'da mikonos ta :)

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Katılıyorum.

Cenk'teki zekanın 10'da biri yok Pektemek'te.

Pektemek'in dilinden en iyi İsmail anlar, çift forvet olacaksa yanında Emenike oynat.

Ama şunu yapabiliriz bence;doğru olduğunu sanmam ama eğer bugün çıkan Pekto nun indirim yapıp takımda kalma talebi doğru ise kalıp Ömer in misyonunu üstlenebilir.Ama sanki 1 senesi kalmış Adem Büyük,Kasımpaşa yı sıkıştırsa Pektemek i,Adem in bonservisine karşılık versek biraz şantajla Kasımpaşa tarafından kabul edilebilme ihtimali çok uzak gelmiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

zaten geçen çinli patronu aynen bunu dedi benim milanı almak için ödediğim paraya bakın
benim için oyuncu maaşımı sorun olacak. burdan ederini bulmadan oyuncu gitmez dedi.
bakalım ne kadar sözünün eriymiş diğer tarafta Fikret başkan olunca insan terettüte düşüyor.
@Necmi Abi, adam tabii ki öyle diyecek.

Ne diyecek ki başka, "Gelin alın şunları elimizden, yeter ki alın" diyecek hali yok ya. Bizim başkan da Pektemek pırlanta gibi adam diyor, maaşını verene bedava kaktırmayacak mı?

Ayrıca sadece maaş da sorun değil, kadro da şişti adamların. Teknik direktör bu kadar çok adamla idman yapmak istemez, nedensiz yere B takıma da gönderemezler.

Beygir ölüsü parasına kiralanır Sosa, hele ki 1.5 ay beklersek eşek ölüsü parasına da düşer.

Çevrimdışı tangaz

Ama şunu yapabiliriz bence;doğru olduğunu sanmam ama eğer bugün çıkan Pekto nun indirim yapıp takımda kalma talebi doğru ise kalıp Ömer in misyonunu üstlenebilir.Ama sanki 1 senesi kalmış Adem Büyük,Kasımpaşa yı sıkıştırsa Pektemek i,Adem in bonservisine karşılık versek biraz şantajla Kasımpaşa tarafından kabul edilebilme ihtimali çok uzak gelmiyor.

turgay ciner cumhuriyetci atatürkçü beşiktaş düşmanı biridir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Adem cok kilit transfer bizim icin. Hem altyapidan cikan cocuklara da ornek. Biraz osmanli usulu askerlik yapti adem 10 sene falan ama gelsin. Pektemekten de omerden de daha cok ister formayi. Zaten hangi gwrizekali gonderdiyse o cocugu ve aydinj. 10 sene biyunca bir suru mala para sacarak borc icine girdik. Adem ile aydin oynasaydi ustune atinc devamli oynasaydi simdiye 500milyon az olurdu herhalde o borc.
Mal mal adamlari topladik yillarca. Youla, eneramo,malmeydandalar falan. Birak adem oynasin duzgun adam alamiyorsan. Ucuz etin yahnisini yedik. Tavuk doner yerdik

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi Abi, adam tabii ki öyle diyecek.

Ne diyecek ki başka, "Gelin alın şunları elimizden, yeter ki alın" diyecek hali yok ya. Bizim başkan da Pektemek pırlanta gibi adam diyor, maaşını verene bedava kaktırmayacak mı?

Ayrıca sadece maaş da sorun değil, kadro da şişti adamların. Teknik direktör bu kadar çok adamla idman yapmak istemez, nedensiz yere B takıma da gönderemezler.

Beygir ölüsü parasına kiralanır Sosa, hele ki 1.5 ay beklersek eşek ölüsü parasına da düşer.

Simaoyu quaresmayi bedelsiz gonderen de bizim baskandi. Onun ustune basina isedi diye haber yaptirilmadi mi? Sureyya abinin ustune birisi isese onun agzini yuzunu kiracak ilk adam quaresma olur herhalde.
Cinliler de salak degildir boru gibi ticaret yaparlar, mallarini da iyi okuturlar. Ne istedin de vermedim diyen bir suru cinli var etrafimda. Ne istediysen onu aldin derler ustune ticart sonrasi

Etiketler: