Bu arada sosa ile ediyorum diyim bilgi şenol hoca sosa yı çok istiyor ve yeniden takımda görmekten mutluluk duyacağını belirtmiş kesin bilgi bunun yanında yönetimin inisiyatifine bırakmış burda başkan son sözü söyleyecek. Kişisel görüşüm futbol artık duygusallığa bağlanılamayacak kadar endüstriyel artık. Kim ne derse desin bugün Beşiktaş taraftarının yüzde 70 80 inine yakın kızgın olsada sosa yı sever. Bi mesajında Necmi abi olayı hatun vs aldatma olayına getirmiş örnek olarak bence bu kadar dramatize etmeye gerek yok yine de saygı duyuyorum görüşüne
bu dramatize etmek değil ama bir söz vardır bir kereden bir şey olmaz deme
bir kereyle i... olursun

sosa gene giderdi hemde uçakta omuzlara taşıyarak gönderirdik. ama onun tarcih yolu yanlış oldu.
ben ne sosanın nede gomezin emeklerine tek laf etmedim her zaman dediğim bize büyük katkı verdiler
bundan sonra yolları açık olsun. ama bizimle keşişmesin. ikiside Beşiktaşı gram düşünmeden kendi
menfaatlerine göre haraket etti. doğru profesyonel dünya yapabilir ama beni son dakikada ortada çaresiz bırakanlar
benim için güven kaybı demektir. Dediğim gibi profesyonel dünya bu dünyada güvenmediğin insanla iş yapmama hakkında var. Ha tercih edersin yaparsında sonuçta profesyonellik böyle bir şey. peki seni yarı yolda bırakmış biriyle
tekrar nasıl yola çıkacaksın daha bir ay olmadı menejeri açıklama yaptı türkiyeye dönmek istemiyoruz diye
ne değişti. talisca gidiyorsa sosa olur ama talisca varken sosa gelirse bizim başka yerde eksik kalmamız demek olacak
kontenjanı dolduruyoruz. o zaman kanatlarda bir başka handikap olacak Töreye güvenmek zorunda kalacağız vida operasyonu varsa demek aras gönderilip ona boşluk açılacak. çok fazla güvenilmeyen insanla yola çıkmak çok profesyonellik olmuyor. Sosa olayına başkan tek bir nedenle razı olur oda fenere yada gs ye gitmesin diye. Buna değermi.